Защо всичко се повтаря? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо всичко се повтаря?
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1395 пъти
Здравейте!

Пиша тук, защото се чувствам много изгубена, постоянно плача, чувствам се сякаш всичко и всички са срещу мен, сякаш правя грешка след грешка. Просто искам това да спре и се нуждая от помощ, а не знам към кого да се обърна.

Една от най-добрите ми приятелки харесваше едно момче много. Запознах се с него, при което той започна да ми пише, започнах да го харесвам, той мен също и нещата така се стекоха, че накрая тръгнахме. Той беше най-прекрасното нещо, което ми се е случвало през целия ми живот. Доверието между мен и приятелката ми вече го нямаше, водехме се все още приятелки, но знаех, че вече нищо няма да е същото между нас. Само че не ми пукаше, имах него и се чувствах сякаш имам всичко. След половин година се разделихме, при което го преживях много трудно. В някакъв момент се чувствах добре, бях готова да съм щастлива отново, исках да съм щастлива отново и да се взема в ръце, да продължа напред.

И всичко до рождения ден на друга моя много добра приятелка. Историята се повтори. Отново. Запознах се с момчето, което тя харесваше, и то хареса мен. И аз отново имам чувства. Този път му казах, че няма как да се получи между нас и че няма смисъл да се опитва да прави крачки към мен, защото не искам да загубя приятелката си. Държа на нея и просто някак... не искам да допускам същата грешка отново. Отрязах го и в момента се чувствам адски зле. Всеки път, когато се разминаваме (виждаме се почти всеки ден), просто цялата изтръпвам, усещам как стомахът ми се преобръща и не мога да направя нищо, защото просто не е правилно.

Чувствам се сякаш никога повече няма да бъда щастлива, сякаш животът ми върви само надолу и имам усещане, че нещата никога няма да се обърнат. Не мога да спра да се питам защо историята се повтори, къде бъркам, какво не правя както трябва...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: c6e64ad869
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Един ден ще крадеш мъжете на приятелките си ли? Когато моя приятелка си харесва някой изобщо не се занимавам с него, а ти очевидно ги опознаваш, флиртуваш.. не става ей така от нищото.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 9b572f831a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мъжете са до време, а приятелките завинаги! По-добре недей да мислиш така да страдаш по него горе главата не го мисли. Момчето за теб ще дойде просто спри да го мислиш и ще се случи. Ако си привлекателна, а твоята приятелка не разбирам защо е станало така, но мъжете са такива

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 8ba43a937c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Бъркаш там, че се водиш по женските стадни инстинкти. Една жена щом хареса някой и всички около нея също го харесват и обратното е вярно. Една жена тръгне на някъде и всички като стадо също и т. н. Приятелката ти като хареса някой и ти по-стадния принцип го харесваш. Грешиш там, че не осъзнаваш, че трябва да правиш собствен избор, да имаш собствено мнение а не да харесваш всичко, което другите около теб харесват в опит да се вписваш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: c8aaf6dd67
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Историята се повтаря защото на някои хора им липсват съпричастност, уважение, отдаденост и вярност към приятели и партньор. В твоят случай тези липси ги има както у теб, така и у гаджетата на приятелките ти. Изходът е да се промениш и да търсиш момчета, които нямат тези липси.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 36b5b85fbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Защо ли? Защото ти си си същата... При това не си учиш (житейски) уроците...

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: c550814b8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Случва ти се, защото се държиш като комплексарка, не като приятелка. Не гледаш на момчетата, които приятелките харесват, като на техни, а като твои потенциални, затова не се и опитваш да ги отблъснеш. Един ден и мъжете им ли ще гледаш така?
Чувстваш се по-малко от тях ли? Искаш да им се доказваш?
Ще бъдеш щастлива с някого, когато си харесала сама, а не си чакала пак някоя приятелка да ти отвори очите за него. Тогава пък, ако твоя приятелка реши да си върне и го забие, ще видиш къде е проблемът.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 303dc0de2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж, не е виновно само момчето, за това че те сваля. Ти си му го позволила. Изгубила си приятелката си за половин годишна връзка.... Смяташ ли че си е заслужавало. Спри се заглеждай по чужди мъже. Ако ги режеш съвсем в началото и те ще гледат на теб с респект и приятелките ти ще са до теб.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: bbf5ab5968
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Слаби са ти ангелите момее, не че се повтаря...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker