Замислям се за семейство, но няма свободни мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Замислям се за семейство, но няма свободни мъже
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 22353 пъти
Жена на 33 години съм. Нямам мъж до себе си, нито съм била женена до момента. Винаги ме влечеше да ходя по заведения и да мисля за козметика и дрехи. От съвсем скоро, обаче, се замислям за семейство. Нещо, което не вярвах, че ще стане. Всичките ми познати вече са семейни и не остана с кой да излизам и да живея както преди. Вечерите прекарвам в интернет и пазарувам онлайн или на място по моловете. Вече започна да ми писва и ми се иска да бъда булка, да забременея и да усетя това чувство, да имам дете, което да осмисля живота ми. Всички свястни мъже вече са заети. Страхувам се, че скоро ще стане твърде късно за мен. Не искам да бъда с мъж на 40г, но само такива виждам свободни или повечето от тях разведени и с деца, а чужди деца не искам да приемам. Искам да е мъж без деца, ерген. Има ли възможност за мен да срещна някой и да създам семейство?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 199

преди: 5 години, 1 месец
hash: b130afca39
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

1.   Хубаво е, че искаш да създадеш семейство, но замисли се дали критериите ти не са прекалено високи. Ти си на 33, не на 20, какво му е лошото да си намериш мъж на 40, който досега също не е срешнал правилния за него човек? Аз бях на 25, когато се запознах с мъжа си, който тогава беше на 42. Той също никога не се беше женил и нямаше деца. 17 години може и да са голяма разлика за някои, но примерно 7 не са нищо. Според мен може да се оглеждаш за мъж поне до 45. При мъжете няма прблем да създават деца на по-късна възраст, само ние, жените, имаме такива природни ограничения. Не изпускай шанса да се събереш с добър и стабилен мъж, само защото търсиш някой точно на твоята възраст.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: fb0231ebcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (62 гласа)

2.   Според мен ти е минало времето. Търсените жени са до 25 години. Като мъж ти го казвам. Сега ти остава само да си вземеш една котка, за да не си сама като стара мома. Или да се задоволиш с остатъците от свободните мъже без да бъдеш много претенциозна.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 3e641c5f1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Винаги може да намериш свободен. А досега имала ли си по сериозна връзка?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 04cb3c1e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

5.   Писано е от мъж, но нещата важат на 100%. Много от жените в днешно време изобщо не ги мислят нещата и им светва лампата на 30 годишна възраст, че вече не им се купонясва. Да, но на 30г много рядко някой мъж да вземе жена за дете и женене. За тези неща се мисли. Но на някои не им се отдава.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 2657373213
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

6.   Ами аз съм точно с такъв мъж, какъвто не искаш, с дете, което не ми е пречка, има си майка, която си го гледа, а то ме приема като добра приятелка, друго и не искам разбира се.
Важно е, че с мъжа ми се разбираме и се обичаме и нашето дете расте щастливо от този факт, което най-много ме радва.
Явно имаш мноооооого други критерии освен да не е бил женен щом на 33 си мома, но от много избиране и отсяване се стига до това положение. Аз се омъжих на 25 и родих на 28, а ти на 33 тепърва да намериш, да ходите 2-3 г, та дали ще е той или не... дълго и необозримо бъдеще те чака. Все пак успех!

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6168f1beb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

7.   Шансове има, но все по-малко. Аз не бих взел за жена някоя на 35. Това е изграден характер и трудно бихме се напаснали. Докато свикнем и видим дали ди подхождаме, минаха три години плюс една да се планира, зачене, износи и кво лелка на 40 бременна с първо с рискове за куп болести на детето. Жена се взима най-късно до 25-26. Освен това според мен, ако дамата не е семейна след 30 значи и има нещо с главата, или е болна, грозна или е диско курветка от най-яките разбираш ли, която после ебана от целия свят мечтае за любов и здраво семейство. Всяко нещо с времето си.
М36 женен с две деца.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: b2d50831c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (43 гласа)

8.   Не се хаби, няма смисъл! Ако се загледаш внимателно ще видиш че повечето двойки са нещастни в брака си, но са заедно заради децата или други причини. Живей докато си млада, децата и брака са Бреме!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 4017bbdcb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Разбира се че има шанс мила. Може да се регистрираш в някой сайт за запознанства. Не виждам проблем ако си на 33 мъжът ти да епна 40. Моят мъж е с 10 години по-голям от мен и не е никакъв проблем.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 938dc454cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

10.   Това е дилемата на съвременната жена, феминизма и промива мозъка, че може да си живее както иска и когато и се прииска може веднага да намери мъж, да създаде семейство и да има деца. Само, че това в повечето случаи е илюзия, семейство е най-добре да се създава преди да си завършил и така двамата да минавате заедно през живота. Ами разбира се може да намериш някой, но трябва да положиш усилия и да се размърдаш, да проявяваш инициатива. Освен това от мъжка гледна точка мога да ти кажа, че ако аз искам да излизам с някоя жена последната мисъл в главата ми ще е да създаваме бързо деца. Ще искам поне 5 години да сме само ние и да се забавляваме и да се напасваме преди такава важна стъпка, защото като дойде детето всичко ще се промени.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 5b325c07b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

12.   Интернет! За съжаление това което предлагат Бг сайтовете е доста...неподходящо. Но в сайтове в чужбина има много повече възможности да намериш човек за теб, има ги доста свободни мъже над 30.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 9c5d780bb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (49 гласа)

13.   Мъж на 30-35 години може да си намери младо момиче. Ти какво би му предложила в повече от тях.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: ef7ed0a6fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

17.   За такива неща се мисли по на време, а не като ти опре ножа в кокала. Защото замисли се, че свестен човек не се среща от днес за утре, отделно си трябват няколко години за опознаване, напасване, планиране на дете. Ти трудно ще родиш преди 38-40. А на 40 заременяването е доста по-трудно.

Според мен трябва да преосмислиш критериите си, защото наистина ако един мъж е свестен, надали ще чака до 33-35, за да го вземе някоя. Дори и да не е женен, най-малкото ще има сериозна приятелка. А и случайно ако е останал свободен, вероятно ще се оглежда за по-млада и респ. по-фертилна жена.

По-скоро се оглеждай за някой свестен, но не случил на жена, демек разведен и евентуално с деца, макар че свестните трудно биха попаднали на несвястна жена, но все пак може да има някой, който се е излъгал.

Другият вариант някой на 40-50, на който от после му е дошъл акъла в главата, макар че последното рядко се случва, но все пак има.

Третият вариант е да е някой кариерист, който се е отдал на професия и затова не се е женил на младини. Абе с две думи изборът ти е доста ограничен, но все пак успех! В сайтове трудна работа, по-скоро се замисли къде биха ходили въпросните свободни мъже и се навъртай там.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 66ebd377d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

18.   Сайтовете в чужбина не са решение - чужденците не са по-добри от българските мъже, даже в много отношения напротив, мен ме отвръщават българки, които се слагат на разни посредствени чужденци. Младата българка флиртува по скайпа с някой /полу/скапан американец, германец или смотан, не можещ да си намери булчица западняк, като в това общуване на развалено-подмазващ се английски му обещава добро ложе и принципна вярност. Това явно предателство и цялостно нагъзване те наричат “свобода на личния избор”. Друг е въпросът, че повечето, да не кажа 90 % от продалите си женското българки, установяват с нетърпима горчивина, че западняците са тъпи, високомерни, лицемерни, изцяло комерсиални, изцяло потребителски настроени. В женското подсъзнание има насадена голяма неприязън сякаш към българския мъж. Не са Ви криви мъжете, че сте сами, не става да си само по живота, да те мързи да гледаш деца, да си еогистка и да очакваш, че някой стойностен мъж ще ти обърне внимание. Май ще се окажа прав, че българките са душманите на българската народност, българи рядко сключват смесени бракове, а българките повече, има хиляди мъже в България без жени, а колко случаи има мъжът българин иска второ или трето дете от жена си българка, а тя не иска, да може да ходи по зведенията и на почивки, а според мен за всичко има време стига човек да е организиран. Колко семейства има, които вместо да гледат деца, гледат кучета и котки, животните също изискват грижи. Децата били бреме, това може да го каже само някой голям егоист и примитивен консуматор. Като станеш на 70 и няма кой да те погледне и си сам като куче, може би ще ти светне. Жалко, че има такива хора!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 439f9fa279
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

19.   Аз съм мъж на 36 и съм в същото положение. Жалко, че тук не могат да се оставят лични данни за контакт.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 4d7f029ee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (60 гласа)

20.   Как повечето тук искат да убедят жената, че вече е стара и нежелана, и видиш ли никой няма да я вземе! Смях! Ти си на 33, не на 63! Да, много мъже може да се вече женени или разведени, но има и доста ергени до по 40-50. Защо обществото приема за по-нормално мъж да ходи по жени до към 40-50 си година, а жената вече на 33 да е стара мома? Значи един мъж може да не създаде семейство изобщо,но жената е вече като бракувана стока на 30?
Важното е да намериш свободен, улегнал мъж. Може и на 40 да е, но още с лапешки акъл, и да иска само забавление от теб. Такъв не ти трябва, макар че ги има много все още. Да,има свободни мъже, дали защото са се опарили от някоя жена, или защото се чувства добре сам. Не ги слушай другите тук, че едва ли не трябва да лягаш и да умираш.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: ca542e24e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

21.   Много претенции гледам, че имаш, а не си твърде млада вече.....

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 4d11fced06
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

22.   21 мнения и всичките до едно за вестник разплод и бология
Всичките сте без никакви чувства, а само за разплод и какви бихте и не бихте взели
Някой с акъла си няма да търпи такива повърхностни същества като всички вас

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 070365a150
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

23.   Авторке, когато бях на 29 когато приключих дълга връзка с неподходящ партньор, който като тук коментиращите се опитваше да ми внуши, че съм стара и никой нямало да ме вземе.
Не съм някоя ослепителна красавица, но съм общителна и имах една камара обожатели.
Най-младият беше на 17, най-възрастният на около 45.
С две думи това е възраст на която можеш да излизаш с бащата, можеш да излизаш и със сина :)
Мъже на 22-23 ми говореха за деца, семейство, дълги връзки, но аз не ги харесвах.
Опции имаш, уверявам те, стига да си изиграеш правилно картите.
Първо, огледай се и в мъжете от 26 нагоре, може някой приятно да те изненада.
Второ, 40 не е толкова много, не изключвай автоматично всички около тая възраст.
Бъди социална, срещай хора, срещай мъже, бъди приятелски настроена.

Ако имаш проблем то той е по-скоро в начинът ти на живот - мъжете трудно се обвързват с жени с богато минало, чийто хобита са кръчми и пазаруване...
Успех ти пожелавам!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 30995a2d58
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

24.   Не всички чужденци са тъпи и т.н., както и не всички българи са супер. Мисля, че ние сме доста по - тъпи, като най - бедни в Европа, с кучета по улиците, с грозни улици и изоставени сгради, търпящи всякакви прости директори и политици, работещи мнозинството за 200 - 300Е на месец. Е няма как да накараш някой чужденец да е окей с това. Търси си чужденец и се спасявай, спаси и децата си.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: e415a0d394
гласове:
1 2 3 4 5
  (54 гласа)

25.   Махай се от тази ретроградна дупка България и заминавай в чужбина.
Няма значение къде, но бих препоръчала страните от
Вишеградската четворка или друга Централноевропейска страна.
Тук хората масово не са женени на твоята възраст, а мъжете са свестни. Живея вече 20 години тук и не съм чула от мъже такива грозни изказвания по отношение на жени над 30.

Аз лично се ожених на 38 за 41 годишен мъж, който не беше се женил преди. Нямаме деца и не искаме да имаме. Но има много голяма разлика между 40 годишен българин и 40 годишен словак, да речем. Тук са много младолики и се грижат за себе си. Не са тулупи с бирени коремчета, чието основно занимание е да обират праха от дивана или да коментират по форумите.

Ако останеш в България ще се депресираш още повече. Сама казваш, че си се замислила за семейство и деца, само защото виждаш, че всички други около теб вече са семейни. Българският манталитет е остарял и е останал някъде в 19 век. Просто не ми го побира умът как може да наречеш една жена на 33 години стара, а мъжът на 33 - супер млад. Безумие.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 0f384230e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

26.   Не обръщай внимание на заядливите коментари. 33 си е прекрасна осъзната възраст, на толкова беше жена ми когато се влюбихме а аз бях на 28. Повярвай ми, има време за всичко стига да стъпиш на земята и да осмислиш ценностната си система. Не ти знам мотивите за ценности като заведения, козметика и дрехи, но важното е, че имаш намерение да преосмислиш живота си. Като начало прочетох "искам" прекалено много пъти. Хубаво искаш, но помисли малко и за даването. Като искаш нещо какво даваш и какво си готова да дадеш. Съдбата ме научи, че на "даващите" като чели по-добре им се получава в живота от на "искащите".

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: e64e10a20a
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

27.   Може ли авторката все пак да напише какви са и критериите за "свестен" мъж?
- 20 годишен, CEO на международен концерн, но с неограничено свободно време да я кара по моловете и по процедури?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6968996fbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (45 гласа)

28.   Авторке, №10 ти го е казал без заобикалки. Феминизмът е много по-голям враг на жените, от колкото на мъжете. Мине ли 30-те жената, вятър я вее на бял кон! А, ти дори си мечтаеш да си и булка?!? Дърта блулка никой млад мъж не ще. Мъжете се женат само заради продължението на рода си. Между 23-28 жените са най-подходящи за съпруги на мъжете, защото са в добра детеродна способност. Жена с кариера не може да е добра майка. Две дини под една мишница не се носят. Тук те съветват, че ще си намериш мъж според твоите изисквания, ако се поогледаш там където трябва?!? Ще си намериш такъв, ама друг път. Те мъжете не растат по дърветата, та да ги намериш и откъснеш. Мъжът като пол е свободен, а жената е зависима от него, колкото и да се е просмукала отровата на феминизма в обществото ни. Мъжът с жена или без жена пак си е мъж, а една жена без мъж е нищо! За това ще трябва да свалиш критериите си към мъжете, и да се задоволиш с каквото е останало, ако имаш късмет някой мъж да те вземе за съпруга!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 7bf0ea573a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

29.   Размишленията ти не ми допадат, но целта на темата е друга и ще гледам да я следвам.
Ти си на 33 години, животът ти не е свършил и няма вероятност абсолютно всички мъже на възраст 33-40 да бъдат женени/обвързани/с деца и без жена. Ергени има достатъчно много. Ако не вярваш, отдели малко време да разгледаш този сайт, разни форуми, сайтове за запознансва, че и фейсбук, изцяло с цел да се убедиш, че ергени има. Съветвам те добронамерено да не скачаш в следващите връзки с идеята, че ще бъдеш булка и ще износиш дете. Не е хубаво да натоварваш една връзка с подобни очаквания, преди дори да си опознала човека. Стреми се да намериш баланс и любов, да прекарваш времето си с мъжа по най-прекрасния начин. Желателно е не просто да искаш семейство, а да искаш семейство точно с еди-кой си. Така и за теб ще бъде по-добре.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 441880210a
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

30.   Това старче само пуска разни тъпи измислени теми за жените. А тази сякаш е специални за нас по-младите момичета да се уплашим, че ако не родим до 25 насила даже и да не искаме по принцип да раждаме, то като по-големи ще се самоубием или нещо такова.А в една друга тема видях коментар, че мъжете под 40 не били мъже. Смехории. Само се чудят как да ни се лансират чичовците и как да ни потиснат.
Одеве писах коментар и не беше обиждащ, странно защо не ми го публикуваха. А ном22 е прав, макар че не точно всичките коментари до тук са точно каквито казва.
Ж22

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 7dc5088eda
гласове:
1 2 3 4 5
  (48 гласа)

31.   13 Мъж на 30- 35 можел да си намери младо момиче хахахахахахахахахахаха На 22 съм и да ти кажа по никакъв начин не ме влекат тея над 30, да не говорим пък за сериозни отношения. Защо все още дрънкате глупости, че едва ли не след 30 вие още сте си като на 18, при положение, че мязате на 50-годишни деформирани старци, а освен външния вид и мисленето ви е старческо и адски натоварващо. Единствения вариянт чичо или дядо да си намери младо момиче е много солидна сума и за няколко пъти. Друг вариянт няма.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: e4984340c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Виж на 33 си. Ако си намериш някой и го обичаш не чакай да си булка първо нямаш време. Първо опитвайте да имате дете. Може и да се ожените до няколко месеца де, ама не се пазете от дете до тогава. А и другото Ако той има дете, то през повечето време е при майка си, има даже майки, които изобщо не ги пускат при баща си, така че бъди спокойна за това. Аз на тези години повече ще се страхувам от тези без деца, защото това означава, че никоя жена не го е искала за семейство до сега.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 8375a2b3f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

33.   На 33 и не искала да има мъж на 40 !? Сори ама, ще трябва да скачаш от радост ако намериш на 40, реално е от 45 нагоре. Мъжете на твоята възраст се заглеждат по 18 годишни кифли за секс и по 25 годишни за брак.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: ef7ed0a6fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

34.   22, ами според мен някои хора си патят, точно защото не се замислят за рационални неща като разплод, биология и т.н. Любовта е важна, разбира се, но само на една сляпа любов не е оферта да се жениш. Трябва да има баланс - нито само на сляпа любов, нито само на рационални неща. И без това любовта обикновено е до време. И след 5-10 г. като поомръзне любовта, какво правим, след като няма друго освен гола любов?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 8f9736d602
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

35.   Те хората са го казали - "На лов не е за каквото си тръгнал, ами каквото намериш". Много са ти изискванията, за това което ти предлагаш. Спокойно, ще си намериш половинка - не си чак толкова престаряла, нито мъжете са се свършили. Но ще ти е трудно при всички положения. За сериозна връзка се искат много напасване, компромиси и време.

Търси и ще намериш. Важното е, че знаеш какво искаш. Успех!

М36

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 311ac7d237
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

36.   Аууу ти се сети... Еми хубаво е за тези неща да се замисляме на по-ранна възраст. Сега вече ти е късничко да имаш изисквания. Като искаш семейство и дете се огледай дали някой би ти го предложил. Сега ако тръгнеш да ги подбираш по възраст, цвят на очите и височина ще си завършиш сама или в най-добрия случай с котка. Виж до къде те доведоха молчетата, партитата и козметиката. Сега си ги ползвай с удоволствие.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: bb89e3e7e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

38.   Авторке, не си закъсняла, а точно на време се оглеждаш за правилния човек до себе си. Аз съм мъж на 32г. и започвам, като теб да се замислям вече за жена и семейство. Малко е несериозно да кажеш, че няма сериозни необвързани мъже без деца. По една или друга причина, няма как пък всички да са щастливо женени/омъжени със семейство и деца преди да навършат 30 години. Най-важното в случая е да намериш мъж, който както и ти е готов вече да създаде семейство и деца, тоест вече да се е наживял и не иска да е ерген цял живот! Няма универсална формула за щастие и избор на "най-правилен" партньор в живота. Хубаво е добре да прецениш човека, но понякога се налага и да рискуваш. Между другото и аз все още не съм открил бъдещата ми булка. Повечето ми приятели и познати вече са със семейство и деца. Все пак познавам и доста жени, които са си сами - къде с по 1-2 котки, къде без котки. Не знам - явно и те като мен, не са намерили правилния човек до себе си, но това не ме спира да продължавам да го търся. :) Много успех и щастие ти пожелавам.

М. 32г.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: a9c593d000
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

39.   Постарах се да прочета коментиралите преди мен и не мисля, че има какво повече да добавя. Може би само - това, което си писала за досегашния си живот и увлечения не го казвай на потенциалния си съпруг, рискуваш да го отблъснеш, никой мъж (или поне аз) не иска до себе си лековата жена, която да мисли само за парцалки и парфюмчета, мъжете (или поне аз) също като жените търсят сигурност, не е важно само да си създал поколение, важно е и поколението ти да е здраво, добре отгледано и възпитано, а това няма как да се случи с жена, която виси по молове, дискотеки, барове и ресторанти. Всеки (или поне аз) би си помислил, че няма да си смениш козината, ще пръкнеш едно детенце, ще ти доскучае от семейния живот и отново ще се юрнеш по моловете, а защо не и по мъже, а там вече нещата са сериозни. Положението при теб е сериозно, чисто математически ще ти трябват поне 2 години за опознаване с потенциалния татко, после близо година за реализиране на мечтаното дете, т. е. ще си на 36 с биберон в ръка и насрани памперси в другата. Простата сметка показва, че на около 55-6 ще имаш абитуриент, а наборите ти ще дундуркат внуци. Живот и здраве на пенсионна възраст детето ти все още ще се нуждае от подкрепа (най-вече финансова) - с едната пенсийка себе си ли ще гледаш или ще издържаш студент?
Сега си все още млада и "морето ти е до колене", ама след 20-25 години пак ли ще си така активна (за атрактивна е ясно, че не).
Не искам да съм лош пророк, но от сега нататък ще си търсена основно за неангажиращ секс, с всяка изминала година ще сваляш летвата и (както една моя позната) на 45 ще раждаш от мъж с други 2 деца.
Нищо лично

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 53f909edda
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

40.   До 13
Мъж на 30-35 години не може да си хване младо момиче, което наистина да го обича и да е привлечено от него. Може да намери само някоя курва, която да е с него заради пари. На мен, например, много пъти ми се случвало да се опитват да ме свалят такива чичковци, че и по-стари и всичките съм ги отрязвала. Адски гнусни и противни са ми възрастните мъже, освен това са мега нагли и прости. Случвало се е даже да питат защо не ги искам, а причината е повече от очевидна. Харесвам само млади и поддържани, освен това не се продавам. Ако, евентуално, и ти си такъв тип, спри.

ж/21

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 20937aa31e
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

41.   Дами и господа, ето го резултата от феминизма! Сексуална разкрепостеност до 30 и няколко години, но после идва Стената... Страшно много жени са така за съжаление, режат свестните мъже със сериозни намерения, отиват да се чукат с яките батки и после “ама чакай бе, къде изчезнаха всички свестни мъже? ! ”. Първо казват, че им е приоритет да завършат УНСС-то, но докато го правят ще искат да поемат максимално много пишки на готините батковци. После ще кажат, че не искат да се обвързват, защото им е приоритет да изградят кариера - още патки в устата и по другите дупки. Стават на 30 и хоп - къде са свободните мъже? ! Аз ако съм уважаващ себе си мъж на 30, определено няма да се насоча към жени като авторката. Ще си намеря жена от 18 - 25 годишна възраст за гадже, жена или семейство. Авторке имаш няколко варианта - мъж на 35 , който няма голям избор сред жените, самотен баща или някой по-малък, който е супер отчаян за връзка - само че на него много трябва да му чешеш егото, за да не скочи и той към по-малки и да те остави... Иначе останалите мъже, съвет от мен - бягайте с 200 от такива!

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: ca542e24e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

42.   Авторке... чакаай сега... ти си к*рвяла разбираш ли до 33 и сега ти се иска и млад мъж да си хванеш.. да ама не... не става така мила.
Отдавна ти е минало времето и сама го усещаш, а няма да се очудя да си и в депресия вече....
Да си мислила навреме като купонясвала и сменяла мъже, като не видяла... всеки нормално мислещ мъж щем предпочете млада жена до към 25, отколко над 30, но ти много добре знаеш това, но не искаш да си признаеш поне пред себе си.... да си мислила навреме.... късно е чадо.... остава да бъркаш в чувала и к'вото е останало....

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: e859a731ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

43.   "ако един мъж е свестен, надали ще чака до 33-35, за да го вземе някоя. "

Много ограничено мислене. Значи, всички изпоженили се до 30 г. са супер читавите хора, така ли? Ами, не е така и съответно - съветът ти не струва, защото произлизат от грешни схващания.
Това, дали някой е ”свестен” (какъвто и сбъркан смисъл да влагате в това), не се определя от годините, на които се е оженил/омъжил или дали изобщо иска да създаде семейство. Знам, че тук има фанатици на тема разплод, за които смисълът на живота е размножаване и видиш ли, само най-качествените хора, с най-добри гени успявали да се размножат, защото имало естествен подбор... С вас, изобщо няма да споря, мога, но не си заслужава, просто се огледайте и вижте ”качествените гени” ходещи по улицата.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: c22e12e405
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

44.   За какво ти е мъж, да тантуркаш и него ли? Вече има банки със сперма, избираш си от каталога някой красив расов жребец, оплождат те инвитро и си готова. Ти говориш за някакви отживелици от преди два века.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 0dc27447ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

45.   а какъв е проблемът с мъжете на 40? все пак и ти не си на 20, въпреки всички парцалки и гримове, с които си се обзавела. Мъжете на 40 могат да изглеждат добре, да са улегнали и с кариера. Въпросът е ти какво предлагаш освен опит по моловете и заведенията?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 66ebd377d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

46.   Да, не всички чужденци са тъпи, нито пък всички българи са супер, но май по-големи слагачки и мразещи собствения си народ от някои българки няма никъде по света. Не мога да разбера каква е тази мания за чужбина при положение, че във "великата" Ви чужбина масово българите работят за 1500 - 2000 евро, което не е кой знае какъв доход за навън и стандарта там. И какво като си роди някоя българка децата в чужбина? Това автоматично ли означава, че ще станат директори или преуспеяващи бизнесмени. Даже в България е по-голяма вероятността да се реализират по-добре, защото тук населението е по-малко, а и голяма част от българите имат връзки и познати за намирането на по-сносна работа. А на запад си трета ръка човек. И стига с това клише, че в България се взимали 200-300 евро заплата, изтъркано е вече. Много българи по етнос имат добри доходи, не само от заплати, а и от ренти, наеми, далавери, схеми, крадене и т. н. А там като вземе 1500 евро, тоест еквивалента на 700 лева в България е голяма работа. Българина всичко измерва в цифри, а не в покупателна способност - ако тези 1500 евро ги харчиш тук ще си много добре, ама като живееш постоянно в Англия или Германия няма как да ги харчиш в България. Но добре, всеки е свободен да живее, където си иска, защо обаче трябва да имаш поколение от някой западняк, децата ти да не са българи, това е толкова отвратително и гнусно? Както навремето разни слагачи отивайки в СССР си водеха жени рускини, за да покажат какви големи интернационалисти са. Изоставени сгради има навсякъде, това, че някоя е гледала два филма и там се показва само лъскавата страна на нещата, не значи, че навсякъде в съответната държава на Запад е така. Отричаме се от собствената си кръв без проблеми... Видимо мнозина българи, и особено българки не са се развили особено от времето на, , Криворазбраната цивилизация". И още не са разбрали, че осмиването на всичко, , българско и родно", че чуждопоклоничеството, че срама от работническо-селския им произход и миналата принадлежност към облужващата класа на комунистическата номенклатура не ги прави повече европейци в очите на, , чужденците". Прави ги жалки нагаждачи и подмазвачи. Виждам го в очите на, , чужденците", при поредната угодническа проява някой сънародник с подобни въжделения.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: d4c72dd6bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

47.   Аз съм на 40, но не бих те вземал. Аз пък обратно. Досега все исках да градя семейство и все удрях на камък с к**и като тебе. Сега съм благодарен за всичко това, щото почнах да живея, точно както и ти наремето си го правила. Имам и пари и всичко и изобщо не виждам смисъл да се задомявам, още повече, че вече деца изобщо не ми трябват. Има достатъчно индийчета и Китайчета на тази планета.

Разликата между теб и мен обаче е, че ти ще ставаш по-грозна, а аз няма да стана по-беден. Съжалявам, че ще ти кажа и други лоши новини - никой себеуважаващ себе си МЪЖ няма да се съгласи да ти е просто разплодник, а ти така се описа, че досега едва ли си се научила да обичаш някого, да се грижиш за някого или да живееш с някого... Успех все пак!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 66820f24a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   Жалко, че в този сайт няма как да си дадем координати. Аз съм на 36 приключил дългогодишна връзка и нямам деца. Мина вече определено време, в което исках да остана сам, но и това отмина и сега искам да се събера с някое момиче, но така и не мога да намеря подходяща. То всичко читаво е или във връзка или с дете.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 8fe8049e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

49.   Ако бях на твое място, бих заминала за Китай. Силна държавност, добри заплати, много избор и сигурно бъдеще. Имам една колежка от Полша, която ми каза, че китайския мъж е мъжът мечта. В Китай е бъдещето!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: b6d0b21307
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

51.   И никой не каза нищо за Любов..

Как се живее с някого , когото не си обичал, в който не си бил влюбен, a си харесал като дреха от каталог - на определена възраст , с определен размер , готов за износване ...

Е, някои го могaт, да сключат брак по сметка, по задължение и т.н. Това е лесно, ще го откриеш бързо такъв, обаче после......

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 3c107ec875
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

52.   Поредната провокативна тема, писана от чичак, и колко хора се вързали да пишат глупости, само защото измислената героиня ги подразнила, че има претенции.
Сякаш пък вие нямате? !

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 466b3cb9c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

54.   до 13: Мъж на 30-35 години може да си намери младо момиче, но или ще е някоя доста грозничка, или ще е с него просто за пари и в един момент ще го остави (дори и да е родила) въпреки парите му, защото ще иска да се развива и с други мъже. А ако все пак няма смелост да го остави яко ще му слага рога. Сложете ми единичките сега, но това е действителността.
Има и изключения, но който се осланя на това, че ще му се случи изключение по-скоро ще страда.

Аз също смятам, че темата е измислена от някой възрастен мъж, вероятно около 60 годишен, защото никоя съвременна жена не би се изказала 'да бъда булка' или нещо такова, е освен някоя циганка примерно.
Но все пак искам да светна жените, които искат да родят по принцип и да заченат възможно по-бързо, да търсят мъж под 35 години, защото при мъже над 35 годишна възраст доста от половите клетки са с вече разрушено ДНК, а сперматозоидите са по-малко активни в сравнение с мъжете под 35 годишна възраст, което намалява вероятността за успешно оплождане.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 64091be3cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

57.   Аз съм мъж на 35. Жените над 30, които са пушили, пили, ходили по дискотеки и курвели много време са много състарени и емоционално рухнали. Пробвал съм с 2 такива, ми те едни нацупени нереализирани златотърсачки. Само мрънкащи и оглеждащи се и завиждащи на техни приятелки успели да завъртят някой богаташ. Ами мерси, за по две седмици им набих шута на застаряващите Джофри и си хванах 23 годишно момиченце, гледащи ме в очите и способно на любов. Ако авторката е от гореописаните бих и казал: Няма да стане твойта, сега нямаш ти избор, теб ще те избират

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 232101089e
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

58.   Розовите сънища са до време 30 години. Сега бягай далеч от наше село щото ти знаем бройката. Никой свестен няма да се излъже, за да го вържеш и да му слагаш рога. Най-много да те използват и захвърлят. Виж в чужбина курвалъка е на почит, бегай си дай дупето за доларес...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 3230cf6045
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

59.   до н. 47 Много си груб, дори брутален..."Разликата между теб и мен обаче е, че ти ще ставаш по-грозна, а аз няма да стана по-беден": то не се знае...ама хич не се знае! И ти не ставаш по-хубав, да знаеш. 40 и нагоре - си е чичо-дядко отвсякъде. На 40 ерген оле-мале - ДИАГНОЗА.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6e43fbb735
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

61.   Е, как така не искаш мъж на 40? Та ти си на 33. Свободните мъже на твоята възраст имат възможност да бъдат с далеч по-млади от теб жени.

Според мен може би имаш прекалено категорични изисквания. Ти не си стара, но не си и първа младост. Не казвам да не подбираш, разбира се, но се съсредоточи върху най-важните за теб качества, които държиш да притежава потенциалния партньор.
Онези, съвършените мъже, или отдавна са заети, или са за 25-годишните момичета, с които вече не можеш да се състезаваш.

Досега си мислила за дрехи и козметика, но сега трябва да бъдеш мъдра и да мислиш по-реалистично, ако искаш да откриеш щастието.
Успех!

 
  ...

1-50 от 199
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker