Любов от пръв поглед наистина ли съществува? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов от пръв поглед наистина ли съществува?
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1438 пъти
Здравейте.

Лятото на 2018 година бях на почивка на море. Там срещнах момче, с което засякохме погледите си. Запечатах го и до ден днешен си спомням лицето и очите му. 2 дена подред бяхме на един плаж и той постоянно се обръщаше, за да ме погледне. Сега, като се замислям никое момче не ми е обръщало такова внимание. На третият ден го нямаше. Скапа ми се настроението и бях тъжна.

Знам, че звуча като малко момиченце в детската градина. Мислех си, че до седмица ще забравя за момчето, но това така и не стана. Вече е април 2019, а аз още не мога да си го избия от главата. Не знам защо, но мисля, че все някога можем отново да се срещнем, но това са само надежди. Чувствам се като идиотка да мисля всяка вечер за момче, което може да ме е забравило още на същия ден, в което ме е видял.

Вие имали ли се така наречената 'любов от пръв поглед' и според вас въобще такава съществува ли?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 08cca5fbb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На мен ми се е случвало, но във фитнеса! Два три пъти я засичах как ме гледа и аз я изгледах няколко пъти дълго в очите, като накрая ми ставаше неудобно и си дърпах погледа, то не и тя.. Точно реших да се запозная с нея и тя спря да идва! Сега всеки ден се надявам да дойде, но нея я няма. На няколко пъти я виждам отдалече в квартала където живея и някой път обикалям безцелно с надеждата да я срещна! Също така пък една служителка в магазин постоянно ме греда в очите и ми се усмихва, но на нея не и обръщам внимание, тъй като не ми допада.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1a777f2a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Нямала съм и не знам какво е чувството :(

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: d6a470005b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има привличане от пръв поглед. Случвало ми се е 3 пъти в живота. И аз като теб не ги реализирах, предполагам, че трябва да си импулсивен човек и да реагираш веднага. Аз не съм.
Но не ти е това проблемът. Много фиксираш на "какво можеше да бъде". Намери си някой по "бавния" начин, където контролираш процеса, а не по случаен принцип.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 303c9ad96a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не вярвам в любовта от пръв поглед, но силно вярвам в привличането от пръв поглед.
Това се е случвало и в трите ми връзки. Срещам човек и той може изобщо да не е красавец, но нещо в мен трепва и аз съм сигурна, че ще създадем наша си история. Интуиция, усет, сякаш винаги съм знаела, че това е човек, който ще бъде в живота ми. Странно е и това го прави сложно за обяснение. Обикновено гледам да не мисля за подобни случки, да не хвърлям големи надежди и да не скачам надолу с главата, но винаги с течение на времето нещо се случва и се оказвам права. Разговорите текат много лесно, просто съм на една вълна с въпросния човек. Не съм обиквала за ден, два, три или седмица. Трябва ми време за да обикна, но много бързо мога да разбера, ако с един човек чувствата ни са споделени и се привличаме взаимно. Винаги съм го смятала за нормално. Опитай се да спреш да мислиш за това непознато момче, пък ако ви е писано, може и отново да се срещнете. Никога нищо не се знае, така е устроен животът, случват се странни неща всеки ден, някога и на теб ще ти се случи чудо. Междувременно можеш да продължиш да живееш както до сега, а следващия път когато изпиташ нещо подобно, гледай да се запознаеш с човека.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: b1da4e4e3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   На мен ми се случи в 4-ти и 8-ми клас... Сега съм прехвърлил 20-те, но все още от време на време, мисля за тях.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: b60e20a424
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Представи си го как гледа мач, лющи семки и слуша Криско... Е, можеш ли да си сигурна, че не е тъкмо такъв тип човек? Не, нали. Влюбена си във фантазията за него, а не в него самия, защото той е просто непознат.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 4addbf7eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Съществува, но само жените го наричате "любов". Научното име е "нагон". А след това правиш "пренос", което по-полярно му викат "филмиране". Същата техника се прилага и от мъже... които знаят какво правят... нарича се catch and release. Мака че в конкретната ситуация се е случило "естествено". Жените принципно не знаете какво е това любов, поне докато не родите, но и след това не е много сигурно.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 2f0fa0b426
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз пък на такива жени, дето яко да ме привлекат от пръв поглед и то не само сексуално, а да кажем харесват ми като цяло и си срещаме погледите, попадам години наред кажи речи доста често. Но все пак съм семеен, съобразявам се и си оставам само с насладата от гледането и засичането на погледите. Руси, черни, къдрави, прави, червени, всякакви. И не искам да заговарям, защото се не знае какво ще стане.
Мъж на 45 г.

 
  ...
преди: 5 години, 29 дни
hash: 1a777f2a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   номер 7, ти имала ли си любов от пръв поглед?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 19 дни
hash: bf06e10706
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Е как да няма? !

Тука жените са изключително "възвишени" и едва ли биха отговорили кой знае колко. Най-много да ти кажат, че има любов от пръв поглед и тя зависи от неща, като "излъчване, характер и поведение" (всъщност искат да кажат пари, коли, ци ничност, арогантност и мускули).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker