Онази Любов Без която всички неможем :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Онази Любов Без която всички неможем :(
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1379 пъти
Здравейте искам да разкажа една история набързо. Имам си приятелка от близо 5години, аз съм на 26, тя е на 21. От началото на връзката ни всичко беше добре, и сега е добре разбираме се, забавляваме се, но някак си не е същото вече както преди, няма я онази искра помежду ни. Наскоро срещнах едно момиче преди месец, малка е на 16 години в дискотеката, пиша си с нея но някак си се прави на недостъпна, отговаря ми с по една дума, натискал съм я в дискотеката и съм я целувал но много се дърпа и неиска нищо защото си имам приятелка... казвала ми е че за нея е проблем това и не се занимавала с обвързани момчета и че съм хубавец но това я спира, но последната седмица като се видим в дискотеката ме търси с поглед и гледа дали съм с приятелката си защото и казах че сме скъсали... не знам направо. Учи в София, казах и че ще дойда там, след като се дърпа тук поне там няма къде да ми бяга и тя отказва. Та въпроса ми е, явно доста съм хлътнал по това момиче, може би е някакво увлечение но много я искам... и така като се прави на недостъпна ме влудява. Омръзна ми да се надявам от петък на петък да се видим и да я натисна в дискотеката и тя да продължава да се дърпа и едвам да я целуна по устата. Пък в социалната мрежа винаги аз и пиша първи и не можем да проведем един нормален свестен разговор тъй като отговаря само с по една думичка и е малко тъпичка. Как да се отнеса с това момиче, да я накарам да ме желае, независимо че я спира приятелката ми. Мислел съм си много неща : скъпи подаръци, фоеверки пред тях, 101 рози да и подаря незнам и незнам.... Ще се радвам за помоща ви :) :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: f37bc59cf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си по-тъпичък!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 10de90e5a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като за начало, трябва да се замислиш върху това какво искаш, какво търсиш в това момиче и реално какво може да ти даде тя. Щом се е стигнало до там, че да проявиш интерес към друга, автоматично означава, че нещо липсва във връзката ти и ти трябва да си наясно какво е то, за да разбереш дали другото момиче е човек, който ще може да изпълни тази липса. В противен случай би било напълно безсмислено да затриеш толкова дългогодишна връзка, заради едното физическо привличане. Другото което е, приятелката ти трябва да е наясно какво се случва в главата ти и трябва да обсъдиш с нея, че нещо се случва и не е наред, защото ако има начин да се разреши проблема, то това е начина. Сам каза, че не можеш да проведеш нормален разговор с нея, нали така? Ами като за начало помисли дали това е момиче, което си струва изобщо да впечатляваш. Ще я впечатлиш, ще спиш с нея, ще ти е интересно 1-2 седмици, а после? Какво можеш да видиш или научиш от нея, щом една нормална приказка не може да има, освен, че е на 16 и тепърва има да вкусва от живота и да се учи, което също автоматично означава, че ако имаш връзка с нея, то ти ще я научиш какво е да си във връзка и не след дълго тя ще прибегне към друг. Направи си извод, че преди всичко ти си достатъчно голям, че да трябва да мислиш адекватно и в посока за развиване в този живот. Едно е сигурно и то е, че с това малко момиче няма да видиш нищо. Мисли трезво и помисли преди да предприемаш каквото и да било, какви са твоите ценности и цели в живота.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 83ee54d47e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В любовта годините са просто числа, а затвора е просто стая.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: c881322043
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хора, честно, страхувам се да си хвана приятел вече... Защо, по дяволите, седиш с приятелката си още? Много е тъпо това, чиста изневяра си е и на физическо, и на психическо ниво.
А какво ще стане като това момиче разбере, че не сте скъсали? Сам се набутваш в лайната.
Вземи й един букет и й се обясни в любов или й купи колиенце от сваровски.
Изпускаш питомното, за да гониш дивото и това много често се оказва провал.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: f97ed0c2df
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   По- добре първо да скъсаш с твоята приятелка и тогава да правиш каквото и да е било, защото постъпваш много гнусно спрямо нея. Пет години нищо ли са за теб? Момичето от дискотеката е право да не се занимава с обвързани.


Black Sabbath

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 02ac113b61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Господи, мили боже...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 2473640dfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Чудя се кога за последно купи рози на приятелката си и поръча фоерверки. Боже, силно се надявам темата да е измислена.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 693b05259b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Нямаше да пиша, но не се сдържах. Ти си долен боклук, ама много много долен казвам ти. Надявам се да си получиш заслуженото.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 395749857a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Затова като мазниочите започнат да ми се мазнят ги ритам през 10 планини в 11-тата
Една Жена

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker