Казах на баща ми че майка ми си има друг. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Казах на баща ми че майка ми си има друг.
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 2122 пъти
Здравейте, споделям това защото искам да чуя вашето мнение.
Вече около 5, 6-години знаех че тя си има друг. Разговарях с нея поне около милион пъти да престане с връзката си. Тя не ме послуша. Оставих нещата така... С течение на времето изминаха толкова много години. Тя почна все по-малко да обръща време на мен и сестра ми. Криеше се в банята и водеше разговори с боклука. Чувствах се много зле. Няма смисъл да казвам че не получавах любов от нейна страна. Бих казала че я намразих и не чувствах никаква любов към нея. Събрах кураж и разказах на баща ми след толкова много време! Той я изгони. Сигурно живее с онзи миризлив боклук. Сестра ми ме отбягва и не разговаря с мен. Олекна ми като разказах. Трябваше да го направя по ранно. Тя дори не разбра грешките си и не се извини нито на баща ми или на мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: d94a5b9ee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Измислица.В реалния живот нищо не става така както си го описал(а).

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: c2050bbddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Браво! Лъжи в семейството не може да има! Постъпката ти е правилна!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: bef93c5a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   А ти защо смяташ, че грешката е в майка ти? Да не дава господ такива деца като тебе. На майка ти грешката е, че е позволила ти да разбереш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: d3a7474ced
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Браво! Много хубаво. Сега какво спечели? Ще живееш без майка и на баща ти ще му е тъпо. Майка ти е отгледала предател. Грешки била направила, че и извинение ви дължала. Не разбираш ли, че тя не обича баща ти, а "боклука". В нейните очи това, че е направила семейство с баща ти е грешката.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: f03f565a81
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Мисля, мисля и не знам как бих постъпила на твое място честно казано. От една страна не бих се месила в техните отношение, от друга бих казала, но все пак става въпрос за майка ми и моето семейство. Щом си разговаряла с нея стотици пъти и тя не е вдявала си нямала избор. Според мен каквото и да ти напишат тук няма никакво значение, вече е минало, ти си направила това, което ти е подсказвало сърцето и разума, така че не се чувствай гузно. На сестра ти ще и мине:)

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: bf3181d026
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   "започна да обръща все по-малко внимание на мен и сестра ми" ех това женското лицемерие и наглост край нямат. С една дума не е било чак такъв проблем, докато ти е обръщала внимание, но след като вниманието е намаляло ти си решила да я цакаш, като кажеш на баща си. Няма лошо, това е правилното нещо, но ти си го направила роради твои си егоистични цели, а не заради баща си!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: ce78a06cd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И сега по-добре ли се чувстваш? ! Не е било твоя работа да се бъркаш в интимните отношения на хората, било то и на собствените ти родители. В едни разрушени взаимоотношения винаги има две страни и две гледни точки. Ти сигурна ли си, че баща ти е бил светец в отношенията им. Не се ли поинтересува какви липси са подтикнали майка ти да намери любов и топлина извън семейството? Подозирам крехката ти възраст и на нея отдавам инфантилното ти поведение. Дано си оправят отношенията възрастните.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 121ade8ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ти ако мислиш, че баща ти не е знаел, че му изневерява - грешиш. Лошото е че вашите родители не са се справили добре със ситуацията, защото важното в такива моменти е децата да не страдат. Баща ти е разбрал, че това ти пречи на теб и я е изгонил, но майка ти.... не мога да си обясня какъв човек е тя. Само знай - ще й се върне един ден! Продължете напред и се грижи за близките си. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 9377f3d768
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Истината те прави свободен. Изглежда, че всичко е точно. За децата е по-добре родителите да се разделят, отколкото да живеят в отровна среда. Майка ти иска да е с любовника си и е с него вече. Баща ти е наясно и начисто. На теб също ти е олекнало и се чувстваш по-спокойна. Сестра ти, когато и дойде времето и тя ще разбере. Единствено се тормозиш, че майка ти не си е осъзнала грешката и не се е извинила, но това е нещо на което не можеш да влияеш, така че, спри да го мислиш. За твое успокоение, в повечето такива случаи, след известно време изневерилият партньор иска да се върне при семейството си, защото романтичните очаквания не отговарят на действителността. Ако майка ти реши да се върне, трябва да осъзнала грешката си и ви чака много работа по възстановяването на доверието. Често не се получава. Ваше решение е, дали да я приемете или не.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: ffa0a85b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Защо да не каже на баща си? Браво, много добре си постъпила! Как така ... Майката да ходи при друг мъж, а бащата са живее в лъжа. Не е хубаво. Добре че си била ти иначе ще е продължавал да живее в лъжа. Майка ти много ще си пати.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: c2a7f04665
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   С риск да те разочаровам - нищо не си казала на баща ти, защото той много добре, и много отдавна го е знаел. Защо си е траел не мога да знам, ама ако си мислиш, че майка ти може да има любовник 5-6 години (не дни, не месеци, а ГОДИНИ) и баща ти да не знае нищо, то значи сигурно и още чакаш на Коледа белобрадия старец да се спусне през комина и да остави подаръка ти под елхата...

Баща ти е изгонил майка ти, не защото е "разбрал" за изневярата, а защото просто не е бил в друга позиция. Как да реагира, когато собственото му дете му казва в очите, че майка му си има любовник и това го прави нещастно? В такава ситуация, ако не изгони майка ти вероятно ще се сгромоляса много в очите ти, а кой баща би си позволил такова нещо? Затова и е направил този компромис със себе си и е изгонил майка ти. Казвам "компромис", защото той досега очевидно е бил окей със ситуацията, но след като е станало очевидно, че и децата знаят (виж, това за любовника може и да си е въобразявал, че вие не го знаете, и наистина да е бил изненадан да го чуе), тогава вече от него се иска да вземе някакви "мерки", които в случая са ясни какви са - да изгони майка ти. Дали той ще бъде по-щастлив в сегашното си положение - времето ще покаже. Фактите са, че досега така му е било добре и комфортно, а сега му се е развалил комфорта, така че поне на първо четене със сигурност му е по-зле.

Колкото до майка ти - за нея "боклукът" със сигурност е баща ти, а не нейният любовник, след като тя не е прекъснала връзката си с него, дори и когато си й казала, че знаеш за извънбрачната й връзка. За какво да ти се извинява, че е открила любовта ли? Или, че тази любов вече не е баща ти, ако изобщо някога е бил? Ясно е, че щом дори децата знаят за нейната забежка, и въпреки това всичко това продължава години наред, значи това не е просто някаква мимолетна връзка с цел секс, а има намесени чувства. Сега, при създалата се ситуация на майка ти й е паднал камък от шията, защото вече може да е спокойно щастлива с мъжа, когото очевидно обича, без да се налага да го крие. Тя много добре знае, че в крайна сметка вие ще поолегнете с годините и ще разберете нейните мотиви, и в крайна сметка ще възстановите отношенията си. Това ти го казвам от личен опит - бях на 23 години, когато разбрах, и ми дойде като гръм от ясно небе, че майка ми не само има любовник, ами и от години живее с него (тя беше в чужбина). Няма да ти казвам какъв скандал вдигнах, и с какви думи я наричах. Не и проговорих 3 години, но в крайна сметка си оправихме отношенията, като даже и станах донякъде близък с новия мъж в живота й.

В заключение - не е трябвало да се месиш там, където не ти е работата, а и доносничеството не е нещо, с което човек би трябвало да се гордее. Така или иначе, стореното-сторено, така че ще видим това как ще се отрази на баща ти (хич не ми се вярва сега да живее по-щастливо), а на майка ти със сигурност си направила мечешка услуга, за която тя определено трябва да ти е много благодарна.

Все пак, дано поне след като най-сетне и взела правилното според теб решение да си щастлива и удовлетворена, защото се е случило най-логичното нещо, което е можело да се случи при такива обстоятелства.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 70b16f10b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз не виждам нищо лошо в това, сега майка ти е щастлива и е с някой, който и дава нещо. Баща ви е свободен да се оглежда за приятелка също. Ти не трябва да си затваряш очите, а сестра ти трябва да се радва, че майка ти е щастлива щом толкова много я обича. Може да я чува и да излизат заедно. Майка ти е майка тя ви обича и се е влагала за вас много години сега има нужда да направи нещо за себе си. Не трябва да се извинява и вие нямате право да и държите сметка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker