Тихата любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тихата любов
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1196 пъти
Здравейте, какво мислите за тихата любов... Тази която обичаш някого и си готов на всичко само, за да разбереш че той е добре, да чуеш гласа му за две минути и толкова? Имах голяма любов с него, неизживяна съвсем и кратка, няма да обяснявам подробности, прости така стана. Той се ожени, аз се омъжи, беше питал за мен преди две години как съм. Не знам дали аз знача нещо за него вече, но си мисля и сещам от време на време за него. Няма как да му звънна. Не искам да нарушавам спокойствието и семейството му. Не мога и да питам негов приятел как е, защото не искам да знае и да ме мисли за луда че се сещам още за него, а той предполагам не. Нямам представа. Историята ни беше преди три години... От тогава не съм го чувала. Знам само че има дете. И ми дойде тинейджърската идея някоя приятелка да му звънне уж по погрешка просто да чуя гласа му на високоговорител или да си направя фалшив профил в сайт който знам че влиза от време на време, не често, за да си попиша 10 мин с него просто като непозната за него. Толкова ли съм болен мозък? Трябва ли да се държа като тинейджърка?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 29 дни
hash: e0bee3bb01
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ужасно е от гледна точка на мъжа ти, с какво е заслужил жена му да има подобни чувства към друг, да се сеща за него, що за егоист трябва да си. Концентрирай се над мъжа си и престани да бъдеш егоистка, нямам думи просто..

 
  ...
преди: 5 години, 29 дни
hash: 49c5db6233
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Едно бързо тихо чукане ще откажеш ли? Или два-три пъти... годишно, месечно...

 
  ...
преди: 5 години, 29 дни
hash: c90da5b945
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Отговорът е ясен.
Намери си полезно занимание, развивай се, учи език, прави нещо полезно за ума си и помни - оставаме с тези, които са ни дадени по пътя, този е бил само една тръпка, една недовършена история и най-вече - значи че ако беше останала с него, нямаше да ти се случи нещо по-добро от това, което имаш сега.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 28 дни
hash: 7df9712365
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора: няма да се разделя с мъжа си, дори не съм си помисляла да му изневеря. Ясно е, че писалите до тук просто не им се е случвало. Докато не ти се случи не може да го повярваш, а би си помислил че това е поредната психопатка желаеща чужд мъж. Имам си достатъчно задачи, уча последна година, успоредно работя и мноооого странични занимания, дори не успявам да се наспивам от неща, не е цял ден да се чудя какво да правя, но мислите не спират да се появяват от време на време... Държах да го разясня, защото не искам обидни коментари, а просто някой на когото му се е случвало нещо такова.

 
  ...
преди: 5 години, 27 дни
hash: fa17c7e7ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Към авторката: да ни се е случвало кое? Да сме с някой, но да мислим за друг, на толкова сериозен етап от живота, женени, еми то идеята е да не ни се случи...

 
  ...


...
преди: 5 години, 26 дни
hash: 245303d7a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   На мен ми се е случвало, с тази разлика, че той е женен, а аз не. Имам си приятел, но често не се чувствам щастлива с него и се подсещам за отминалата тръпка и любов. Задавам си въпроси, обвинявам се защо не съм предприела действия тогава. Доста деструктивно, за жалост.

За мен е важно да знам, че е добре, вярвам, че и той се радва, ако аз съм щастлива. От общи познати си набавям информация, дори не ги питам за него, те сами ми казват.

Съвет трудно мога да ти дам, аз се старая да се занимавам с неща, които ми доставят удовлетворение и да мисля по-малко за взаимоотношения в личен план. Лошото е, че сравнявам приятеля ми с него и вътрешно страдам. Имам вид на щастлив човек, но в действителност не съм.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 26 дни
hash: 698a435259
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може всичко да направиш, главният въпрос е защо го правиш, защо мислите те връщат към него!? Като и когато си отговорш на този прос, решениято ще излезе само... дерзай!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker