Пазите ли снимки и подаръци от бившите си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пазите ли снимки и подаръци от бившите си?
преди: 5 години, 11 дни, прочетена 1481 пъти
Пазите ли такива снимки в телефоните си? Редно ли е новият човек в живота ви да ги вижда? Случвало ми се веднъж когато един ми показваше снимки от телефона си и изведнъж се появиха снимки на тях двамата прегърнати. Стана ми неприятно, но не казах нищо. А се срещахме вече от известно време.
Аз лично не пазя снимки, освен ако не са и с други хора. Подаръци само дребни сувенири, нищо любовно. Спомените си остават, но нямам нито на телефона си, нито другаде, освен няколко общи с приятели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 дни
hash: 65beca57b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пазя си абсолютно всичко : снимки, съобщения, подаръчета, че даже и опаковките им. Ценя много хората до мен, както и тези, които вече не са. Дори и вече да нямам чувства към бившите, някак си не намирам сили да изхвърля нещо от тях или пък да изтрия снимките /съобщенията. Просто сърце не ми дава, не мога.

21, ж

 
  ...
преди: 5 години, 9 дни
hash: 21cd42f371
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако пазят снимки в телефона си, значи не са забравили бившите.

 
  ...
преди: 5 години, 9 дни
hash: 38c7422230
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Нищо не пазя, изтривам телефонни номера, чатове, снимки, хвърлям вещи... Няма как да е друго, все пак, за да не сме заедно, значи са ме разочаровали. Защо да пазя спомен за някой, който ме е наранил?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 дни
hash: 276e06110a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приятелят ми, каквато е шматка, беше забравил да махне снимките с бившата си от рафтовете в стаята му. И когато един ден ги загледах и направих някакъв коментар, тръгна да ги изхвърля. Аз обаче го убедих да ги запази, просто да си ги прибере. Все пак това са спомени и са част от живота му. Не е нужно да трие миналото си, достатъчно е просто да не го държи пред очите ми, защото все пак си е минало. Мястото на такива снимки е в някоя кутия или албум. Нека си ги разглежда, когато стане на 50-60, за да си припомня младостта.

 
  ...
преди: 5 години, 9 дни
hash: 00bbabcfa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Разбира се! Защо да не ги пазим, това са си спомени! Ж 39

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 дни
hash: 5a8f932166
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   5 - защо са ти спомени, от някой който те е разочаровал? Вероятно си от тези, които разочароват. От тези, които се хранят със спомени от това че някой е въздишал по тях. Иначе би било мазохизъм :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 дни
hash: 276e06110a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хайде пък сега, единият бил разочарован, а другият - разочароващ. Така, както го обяснявате, все едно сте били под робство.

Първо, всеки има И хубави спомени от старите си връзки. Ако нямаш дори и един едничък хубав спомен, значи си мазохист, който е бил насилван, но е стоял в тази връзка. В такъв случай снимките и подаръците са най-малкият ти проблем.

На второ място, понякога хората се разделят заради разстоянието или защото са си омръзнали. Няма зарязан и зарязващ, който пък да си умира от кеф...

Хората не са битови потреби - като не са ти от полза, да ги хвърляш. Дори и за тези, които останаха в миналото, се сещам понякога и им желая щастие с новите им половинки.

 
  ...
преди: 5 години, 7 дни
hash: ffd3007f7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Имам снимки в телефона с бившите ми гаджета, много рядко ги разглеждам, но не бих ги изтрила, все пак всички са от хубави моменти, почивки, купони, забавления... също така имам снимки с хора, които са ми били много близки приятели и приятелки, а в момента или сме скарани или сме изгубили връзка, най-добрият ми приятел почина преди няколко години, какво и тях ли трябва да изтрия? Всички тези снимки са ми хубави спомени, естествено, че за да се разделя с бившите ми е имало много причини, дори на моменти съм ги мразила, но после ми минава и не изпитвам нищо към тях. Още една причина да не ги трия е, че ми е много интересно аз как изглеждам на снимките, как съм се променяла с годините и честно казано на всички се харесвам и изглеждам супер щастлива :) Подаръците не ги изхвърлям, защото всичките ми гаджета са ми подарявали дрехи, обувки, чанти, които са качествени и след години още не са мръднали и няма причина да ги хвърлям. Но смс-и, чатове, картички и сантиментални писма не пазя! Те ме сдухват и не искам да ги имам и да ги чета, ще се депресирам само. Също така знам и за бившите ми, че си пазят снимките с мен и подаръците от мен, няма нищо лошо в това.. и изобщо не значи, че още имаш чувства към бившите си :)

 
  ...
преди: 5 години, 7 дни
hash: 0366a7eebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Пазя си подаръците, но са ми прибрани в торба в гардероба :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker