Дами, помагайте - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дами, помагайте
преди: 5 години, 10 дни, прочетена 1131 пъти
Младеж на 23 от София. Висок и строен с хубаво лице. Женско внимание не ми липсва, но секс да, просто съм такъв човек, че ако разговорът с отсрещната страна не върви, няма как да сме интимни. Първият ми път беше на 15 години с момиче, което дава лесно и не получих удовлетворение, освен че приключих с девствеността си. Оттогава избирам по-внимателно, бил съм интимен с 4 жени до сега. Оглеждам се в жена за очите и усмивката и самата енергия, която излъчва. Със зли, манипулативни ку*ки нямам работа. Много пъти са ми се вряли такива, но тактично ги отбягвам, най-лесно ми е да ги нае*а и зарежа, но ме е гнус да ги докосвам такива, не заслужават...

Не ползвам социални мрежи и съм оставил съдбата да ме среща с жени, когато и където прецени. Въпреки че често получавам "сигнали" да отида и да заговоря някоя, рядко го правя, защото си падам по срамежлив и интровертен, Абе с две думи не съм нито играч, нито ебач. Може би съм по затворен, защото в гимназията бях хилав, гърбав и с пъпки и тогава не получавах никакво внимание. Трудно ми е да поемам инициатива с напълно непознато момиче, а вече се убедих, че дамите не предприемат първа стъпка, колкото и да са ме харесвали.. а жените, които са правили първата крачка към мен, по добре да си бяха стояли. Та вече съм убеден че ако искам да намеря свястна мома, ще трябва да го развържа този език.

Така, в момента си търся работа и минах през дузина интервюта. На едно от тях страшно много ми хареса HR-ката. Говорихме си 40 минути като тя ме опозна, какво съм учил, работил и т. н. Мисля, че и аз и харесах(вътрешното чувство). Малко след интервюто ми се обади, че съм назначен, но аз отказах (заради работното време). Пожелахме си успех и оттогава не мога да спра да мисля за нея. Не е супер красавица, но за мен е. Разбирам, че може да си внушавам и да я харесвам просто сексуално, но съм решил да ѝ пиша. Предпочитам груб отказ, отколкото да се чудя. Отделно не е нужно да ми обяснявате, че работата им е да оставят приятни емоции в хората, с които общуват делови. Не смятам че е толкова необичайно двама души да се харесат след кратък разговор. Споделете подобни случки, моля :)

Кой е най-добрият ми ход? Едно здравей или прямо да и пиша, че ми е много симпатична, едва ли не че ми е влезнала в главата? Как се цени такъв директен подход от почти напълно непознат? Да се направя на луд и да питам нещо за работата?
Мили дами, има ли значение за вас съдържанието на съобщението ако имате симпатии към изпращача? В каквато и ситуация да се намира(не/обвързана) няма ли да ѝ е приятно, че млад мъж проявява интерес към нея?
По ненатрапчив и недвусмислен начин искам да ѝ покажа че съм неин обожател.

Благодаря

-

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 дни
hash: 8731e84c43
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти, аз съм мъж, но според мен нямаш добър ход. Психологията на много жени изисква дълго опознаване и общуване за да се почувстват комфортно, това означава всекидневно общуване, иначе са като малки деца, които "не общуват с непознати". Ти си на такава възраст в която се влияеш от интуицията си и импулсите си, слушаш вътрешното си аз. Казвам ти честно, че в ситуациите на романтиката не трябва да го правиш, не слушай интуицията си, защото ще пострадаш сериозно. В ситуациите на общуването трябва да правиш малки стъпчици, да прикриваш емоциите си, да не показваш прекомерен интерес, защото ставаш "отчаян", показвай увереност и най-важното - не показвай, че си увлечен от някоя жена - това ще е лошо и за двама ви. Да обясня защо ще е лошо и за двама ви. За теб ще е е лошо, защото щом разбере, че наистина я харесваш ще се надуе и ще сметне, че е нещо повече от теб, много малко жени имат необходимия благороден характер да се справят с гордостта и да приемат комплименти по-правилния начин, огромната част се надуват като пуяци и се възгордяват. Реши ли, че е нещо повече от теб влизаш във френд зоната и нещата приключват. Ако съвсем се е отвеяла и възгордяла ще се държи с теб лошо и снизходително, ако не е чак толкова зле ще сметне, че може да те тества и изпитва дали отговаряш на "критериите" и, и да те пробва. Всичко това ще те изпълни с разочарование, горчилка и гняв към жените като цяло и ти ще станеш техен доживотен враг и женомразец. Това не е добре нито за теб нито за нея. Не е добре за нея и защото в случай, че се надуе и те отхвърли вероятността да се превърне в самомнителна, горделива кучка, която смята, че може да си подбира мъжете, защото е много вървежна е огромна а това най-вероятно ще доведе до ситуация тя да се превърне в самотна, озлобена лелка, която обвинява мъжете за всичко, защото "няма истински" мъже, които тя възприема като някой, който да и дава всичко наготово и да се занимава само с нея, защото благодарение на пола си, тя се възприема като специална, с привилегии и имаща право на очаквания, стандарти и изисквания към мъжете, които пък те не изпълняват. Шанса да свърши сама с котки и постове на любов към животни във фейсбук и омраза към хората е огромен. Просто не бива да показваш особен интерес, защото масово жените не могат да контролират егото си и показване на интереса ти води до изопачаване и опорочаване на техния характер и до извращаване на отношенията между хората и причинява страдание на много хора.

 
  ...
преди: 5 години, 8 дни
hash: 9592dae53e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Лично аз бих харесала много повече крайния/първичния подход. Можеш да започнеш с едно “здрасти”, но за да не завършиш с едно “лека вечер” и никакво не последвало развитие-бъди авангарден и различен! Влез в някоя по-дълбока тема, направи препратка с разговора ви от по-рано.. но не следвай типичните формули за онлайн общуването. :)

 
  ...
преди: 5 години, 8 дни
hash: 8ec82c6285
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Като начало си намери работа. След това може да звъннеш на HRката и просто да и кажеш, че продължава да те вълнува спомена за нея и да я поканиш да излезете. Тъкмо ще има за какво да си говорите на срещата, да разбереш от нея какво си изпуснал като работа, да се похвалиш на какво си попаднал след отказа и така.. Не залагай големия тиган защото най-вероятно не ти помни и името.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 дни
hash: 98ae9c1ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Зависи дали това усещане, че и тя те е харесала е вярно. Ако е така трудно би имал грешен ход в началото. В противен случай каквото и да правиш ще се разочароваш от реакцията й. Тактиката е да не ти пука ,а това е трудно.

 
  ...
преди: 5 години, 2 дни
hash: 04d6826427
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей,
Жена съм, на 32.
Желязото с екове, докатое горещо. Съуветът ми е, не чакай дълго, бъди директен, което обаче не зоначава да бъдеш буквален и тривиален. Бъди хитър! Ако можеш и го нсоиш в себе си де, имам предивид с конркетен пример- "Здравей "Мария", бих искал да ме посъветваш по отноешние на дадена позиция, в дадена фирма/ даден въпрос.. и т. н" като го обвържеш по накакъв начин с разговора, по врем на интервюто.... Единв и д че я търсиш по работа, ако иам възможностд ас се видите лично да обсъдите в удобно и заадвамата време.. Това е gentle move, с който дори и да ти хване спатиите в самото начало- само ще те оцени, в мсиъл, че си се напънал да измислиш нещо интересно. Като жена ти казвам - ако те харсеа в най-скоро време ще излезете. Ние като имаме интерес - намираме начин, независмо от обстоятелствата. Повечето си ценим личното време, които при работещите от нас е кът, и го споделяме или със семейството и близки приятели или с мъж който ни вълнува (ако има такъв). Иначе ще има "Ами да... може... МАЛКО ПО-ТНАТАТЪК, дай- да си видя графика, обади ми се еди кога си" И при тоя момент вече трявба да тие ясно, че няма смисъл да се заниамваш. Ако те е харсеала, после тя самата ще ти пише кога и е удобно да се видите и оттам нататъка - разкривате картите... на срещата може химията да се засили или да отшуми... всичко сатва. Но навие ли се да изелезе с теб - "уж да те съветва по професионален въпрос" - вярвай ми - харсеала те е!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker