Да му кажа ли и как - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да му кажа ли и как
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 2299 пъти
Здравейте, аз съм млада жена. С бащата на детето ми сме разделени по взаимно желание. От както се разделихме сме в много добри отношения, приятели сме и се надявам да запазим добрите отношения, защото имаме дете. От известно време има нов мъж в живота ми, с който нещата се развиват много бързо. Обичаме се и живеем заедно. Той се грижи за детето ми като истински татко, детето го обича. Имаме сериозни планове за бъдещето. Бащата на моето дете все още не знае за новата ми връзка. И поради този факт пазим тайна, не се показваме заедно и на моя приятел това му тежи. Аз не смятам, че бащата на детето ми заслужава да разбира от други хора, предполагам ще му стане неприятно. И за това мисля, че е дошъл момента да му го кажа. Но не знам как. Не знам и как ще го приеме. Дали няма да ревнува, че детето живее с друг мъж. Как да му го съобщя и да му го съобщавам ли изобщо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 90dfd9e62c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, след като сте разделени, ами нормално е рано или късно да продължиш напред. Така, че когато се видите следващия път, просто му кажи. Е, не е казано да навлизаш в подробности и да го информираш колко прекрасен е новият ти мъж, колко обича детето и т. н. А просто го уведоми, че има такъв човек и че се разбира добре с детето, за да не се тревожи. Защото разделени или не, той винаги ще е баща на детето ти и ще се тревожи за него. Така, че е важно да знае, че с детето всичко е ок и с новия ти мъж се разбират. Повече не го интересува. Ако наистина е приел раздялата ви, не би следвало да ревнува. В крайна сметка, пишеш, че си млада, не е нормално да останеш сама, но и не е необходимо и да навираш щастието си в лицето на бившия, особено ако той още не е намерил нова приятелка. Ти как ще реагираш ако ти каже, че и той си има друга? Ще ревнуваш ли или ще му пожелаеш да е щастлив с нея? Ако сте се разделили като зрели хора и никой от вас не мечтае тайно да се съберете отново, не би следвало да има проблем, че всеки от вас рано или късно ще има нов партньор. Важното е, само грижите за детето ви да са ви приоритет. От там нататък всеки има право да е щастлив и не мисля, че това би следвало да е повод за ревност или скандали.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: ce9d69a0b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   от колко време живеете заедно сериозни ли са отношенията ви Как така живеете заедно а пък никой не знае?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: ce9d69a0b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Как живеете заедно пък не се показвате заедно мъжът ти ни живее ли в същия град не идва ли да вижда детето? Всичко звучи странно и абсурдно..

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 45281947fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Съвсем нормално ще му го кажеш, чисто човешки.
Уговори си среща с него, предварително го предупреди, че искаш да поговорите. Започни с това, че разговорът може да е леко тежък и не искаш да се карате, защото няма причина за скандали. После му казваш, че от известно време излизаш с един мъж и живееш с него, като наблягаш на това, че детето приема случващото се добре и за теб е важно той да знае от теб, а не от други хора. После каквото сабя покаже. Сигурно ще бъде изненадан, може това да му повлияе лошо и да започне да задава леко нападателни въпроси. Нормално е, не се шашкай, а отговаряй спокойно. Стреми се да не повишаваш тон, изслушвай го и изкажи твоята гледна точка все едно говориш с приятел.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 798cd61505
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Правилно си усетила, трябва да научи от теб, не от други. Казваш му го лично и по възможно най-директния начин, не е толкова страшно. Едва ли очаква да останеш сама завинаги.
Докато поддържа връзка с детето бащата винаги си остава баща.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 7f2a2a8b85
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Така или иначе, все ще му стане ясно, но е по добре да го научи по цивилизован начин. Няма да му е приятно, детето му да расте до друг мъж, това е в природата на мъжете, и вероятно ще започне борба за привличане на детето до себе си, което ще влоши отношенията ви. Защо изобщо правите деца, а после мислите само за себе си? Заради едно временно сексуално задоволяване, убивате детството на децата, не го проумявам!?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 3b28029ada
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До 8, детството на децата няма нищо общо със сексуалните преживявания нна децата.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1663c130d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Фейк. Новият мъж живее с теб, дете имате със стария, разбирате се прекрасно с бащата на детето, а той не знае? Абсурд - това дете не може ли да говори? Ами нали като го вземе баща му, то ще му разкаже? Или друго - какво правите, когато бащата идва да вземе детето, новият мъж се крие в гардероба, или как?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: fb796abb40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Е не бе, трайкай си :D Хахахаха големи хора сте уж пък виж какви разсъждения. Зависи в какви отношения сте с бащата на детето, ако се чувате/виждате редовно и си споделяте някакви неща би трябвало да седнеш и да му кажеш. Ако не си контактувате често, няма да ти пречи да разбере от някой друг. Ами това дете не му ли е казало вече (ако не е твърде малко)? Как така ще тъпчеш новия си приятел и ще го караш да се чувства глупаво в подобна ситуация, след като човека явно прави неща за теб и детето ти. Имай му уважение и не го карай да се крие като мишка.... не сте на 16 вече.. надявам се.. До Номер 6 - абсурдно е чак по такъв начин да му се обяснява. Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 9950ce0bc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №11, ако са имали разум, щяха да го ползват превантивно, а не да достигнат до този развой. Щом за такъв елементарен проблем се допитват до форуми, ясен е и разумът им. №9, не само детството се руши, а и психиката на децата, т. е., и здравето им. Не искам да спорим, всеки си прави наблюдения, и от тях си вади заключения!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker