До лесбийките и би дамите: как показвате интерес? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

До лесбийките и би дамите: как показвате интерес?
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 2127 пъти
Момичета, как изразявате симпатиите си, когато не сте сигурни, че тази, която харесвате, си пада по жени?

Аз съм би. Само 3-ма човека го знаят, никой друг не би предположил. Стилът ми е доста женствен (роклички на волани и поли до земята), двете ми сериозни връзки досега за съжаление са били с мъже... Така че на хората около мен и през ум не им минава, че харесвам жени, а се оказва, че това може да бъде огромен минус.

Преди година се запознах с едно момиче покрай работа. Супер бързо се сприятелихме, тя започна да излиза с моята компания. Никога до момента не съм си пасвала с някого толкова, непрекъснато се виждаме, смеем се, споделяме си.

Проблемът е, че хлътнах здраво по нея и не знам какво да правя. От една страна, тя е най-хубавият и добър човек, който познавам. Не искам да я загубя (като приятел) заради някаква моя си, неосъществима тръпка. От друга, никога не съм изпитвала толкова силни чувства към някого. Когато съм около нея, едвам се сдържам да я прегърна, да я целуна и да не я пусна никога.

Понякога ми се струва, че тя флиртува с мен - случайни докосвания, дълбоки погледи, закачки. Но пък може просто да се шегува, характерът й е такъв един... отворен и топъл към всички.

В такива моменти си казвам: "Забрави, тя е хетеро... Все пак бившите й гаджета са все мъже. " Но после се сещам, че те и моите са така.

За варианта да й кажа, че си падам по жени или направо, че съм влюбена в нея: и дума да не става. Ще реши, че й се увъртам заради това. Не искам да съм като някакъв хищник в очите й. Знам колко е гадно някой да ти е приятел и изведнъж да се окаже, че има задни мисли. Започваш да мислиш, че се е въртял около теб само за да те вкара в леглото (случвало ми се е с приятели - мъже). Дори да не е така, винаги се чувстваш леко разочарован и излъган. А в случая крия някаква доста голяма тайна (все пак цяла година тя си мисли, че съм хетеро) и рискът е огромен.

Как да разбера дали имам шанс? Какви сигнали да търся? И ако нямам, как да продължа да съм й приятелка, без да се държа като пълен пън? Как постъпвате в такива ситуации?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 1ff158f519
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Излезте някоя вечер по женски на бар или вечеря. Или пък я покани у вас. Пийнете вино и и признай. Ако видиш, че реакцията и не е окей можеш да се оправдаеш винаги с алкохола.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: fafa98c209
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Ти пак можеш да й кажеш/покажеш чувствата си и когато стане дума за това, да споделиш, че сега са започнали да се появяват - покрай цялото ви сближаване и сприятеляване. Така няма да се почувства зле от факта, че й се навърташ толкова време. Можеш да пробваш, на шега или не, с нещо от сорта на "Много е странно как за толкова малко време се сближихме толкова много. По някаква причина те чувствам супер близка, толкова си пасваме във всичко" и наблюдавай реакция. Да не говорим, че на моята приятелка (преди да ми беше такава) й казвах неща като "направо ще се оженя за теб... " придружено със смях, разбира се, но ето че от приятелки сега сме много повече от 3 години. Може да пробваш да разкажеш или да споменеш нещо за твои познати/приятелки момичета, които са заедно и според теб изглеждат супер сладко и т. н... И пак да гледаш реакция. Ако имаш някой близък от компанията можеш да му споделиш и той да спомене нещо (което пак може да прозвучи като на шега). Много важно - бъди позитивна и не се срамувай от чувствата си. Ще ти кажа едно - всички жени са бисексуални, просто някои никога не го осъзнават. И това не го казвам просто така. Питала съм доста момичета, които се водят хетеросексуални и веднага си признават при директен въпрос. Най-малкото биха пробвали. Моята приятелка преди мен е била само с мъже и никога не си е помисляла за жена. До момента, в който не се влюби в мен и вече толкова време не отделя поглед и всичко е прекрасно. Не знам какъв друг съвет да ти дам, но не се отчайвай. Питай каквото те интересува, насреща съм. И успех!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: a9046e1dbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   При момичетата много трудно може да се разбере, защото дори да са хетеро-пак флиртувати и се закачат по между си, гушкат се и дори се целуват. Поне аз не знам как би могла да разбереш. Може би просто ти трябва време. Мнооого време, за да се вмъкнеш и да разбереш самото и мислене. Може би така, ще можеш да усетиш, дали те харесва по онзи начин. Успех! Аз също съм би и си мисля, ще така е най-хубаво! :)
Момиче на 19

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 95eda980ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен добър вариант е наистина да отвориш темата отдалеко. Заговори за секс с нея, сподели, че си опитвала с жена, или ако не си-че би опитала. Чисто и просто все едно този факт се завърта около темата за секса. От там нататък ще видиш нейния коментар-ако е позитивен или безразличен може ти да започнеш да флиртуваш с нея, да прекрачиш физическата бариера помежду ви.. същото е й като с мъжете, личи си в един поглед какво прозира. Оставай насаме често с нея, и малко нелеп съвет, но сподели и някаква твоя тайна, в случая не тази, но нещо, от което се страхуваш/притесняваш. Хората се доверяват много по-лесно, ако те са станали обект на нечие доверие. А в случая-тя трябва да ти има супер уау доверие, за да се впусне в нещо толкова смело спрямо обществото ни :)

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: ff22905e1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Я първо си помисли колко деца ще ти се родят от подобна "би-"връзка и после пак ходи да се занимаваш с глупости...

Той Естественият подбор е за това - хората със сбъркани гени да не оставят поколение след себе си.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 644b246e8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката:

Благодаря на всички за съветите!

Номер 2, браво, че сте заедно толкова време, направо ми даваш пример и надежда :) А кой направи първата крачка при вас и имаше ли много колебания?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 0ef5ad58f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   "Ако видиш, че реакцията и не е окей можеш да се оправдаеш винаги с алкохола. "

Коя реакция? На авторката или на гостенката? Защото ако стигнеш до там, да се криеш и оправдаваш с алкохола, по-добре, да смениш средата.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: ef65542723
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Баси случая! Не мога да го проумея и толкоз. Хайде за мъжете е ясно, ама как да си представя женски педераст. Авторке, ти хем си хетеро-жена, хем лесбийка? !? Мъжка дружба-приятелство съществува. В казармата, в мъжките професии и въобще, като секс по между мъже е немислим. Говорим си в мъжка компания за жени, кой коя е изчаластрил, как се е огъвала, пъшкала и др. Това е разбираемо, но не мога да разбера секс между жени! Какво удоволствие им доставя да си търкат вагините една в друга, да се олигавят без да почувстват мъжкия пенис във вагините си? Да си представим две би-жени и един хетеро мъж в хотелска стая. Какво ли би се получило? Мъжът ще изчука първо едната, и докато е още "топъл" ще изплющи и другата. А, после жените ще кажат, че са лесбийки и мъжът ги е изнасилил и двете! А, сега де? Това нормално ли е?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6d7de9e0e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Здравей, аз ще ти кажа моята история въпреки че голяма част от обществото ни би застанало срещу мен. На 31 год. с 2 деца, мъж (понякога агресивен, понякога мил) от 13 год. Сме заедно и преди него съм имала връзка с момчета. Всеки от нас има собствен бизнес. Всичко до тук класика, но по някое време нещо в мен се промени видях че ако някоя жена ми допадне бързо се сприятеляваме и нещо по силно се появява като чувство в мен приисква ми се докато се забавляваме вй така дс се целунем или докоснем, но това след като мине време ми минаваше. Докато не се появи ТЯ! Случи се така, че станахме част от живота си една на друга, стори ми се симпатична, скромна за разлика от мен, лъчезарна, красива и настояваше да сме заедно по често и само двете защото аз съм свикнала с големи компании много хора и в един момент се почувствах различно. Гледах я в очите, нямах търпение да я видя, да се поздравим и да усетя аромата й и всичко свързано с нея ми беше супер интересно. Докато в даден момент не се влюбих в нея. И не чаках дълго поканих я на гости и й признах. Уплаших се да не я изгубя, защото отговора беше само като приятелка нали? Но след това тя не спря да ме търси и усетих че не е безразлична към мен и се получиха нещата, сега сме заедно и въпреки че се налага да се крием много се обичаме... мечтата ни се сбъдна..

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 08fab2fcbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   По принцип флирта между лесбийки или би-сексуални с е еднакъв като този в хетеросексуални отношения. Но при теб не иде реч за това, а как точно да разбереш до къде стигат нейните симпатии.
Според мен е напълно удачно да подхванеш темата за връзка жена-жена. Дали ще я попиташ била ли е тя с жени и ще наблюдаваш реакция, или ще заговориш за собствения си опит, или пък ще подемеш темата от съвсем далеч как си гледала предаване за хомосексуални връзки и ще изразиш мнение или ще потърсиш нейното... всичко ще ти свърши работа да придобиеш представа.
Оттам насетне ако реакцията й е тип "не одобрявам, не разбирам, не харесвам" значи си оставате приятелки и по-добре да не опитваш. Ако каже, че никога не е била с жена, но не покаже погнуса от идеята - можеш да разчиташ някога нещо да се случи, но трябва да действаш внимателно. Лек, фин флирт; комплименти; може малки и много лични подаръци, за да те почувства още по-близка; трябва да търсиш физически контакт, за да свикне да я докосваш и така лека полека ще стигнете до секс. Оттам насетне вече дали сте способни да имате действителна връзка, дали можете да градите бъдеще заедно и семейство - зависи от вас! Може и със секса да си останете. Защото за мен не е връзка това да се криете по бърлоги и никой да не знае, че сте гаджета.
Ако пък разбереш, че вече е била в такива връзки най-добре е директно да й изтипосаш чувствата и емоциите си към нея с думи или действия, за да е наясно каква е ситуацията и ако иска, да преминете на следващо ниво.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 98d52a9f40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   За съжаление извращенията от порното вече заразяват и обществото.

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 84779c5292
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Отиди и се прегледай

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker