Да намериш точния човек в неподходящ момент - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да намериш точния човек в неподходящ момент
преди: 5 години, 8 дни, прочетена 1651 пъти
На 22 години съм. Имам дълга връзка, която не върви. Всеки ден скандали, всеки ден тормоз и това го търпя само защото навика е нещо, което ме затруднява до такава степен, че не мога да прекратя връзката. Разбира се, има и плюсове, но са нищожни пред минусите. Не желая да навлизам в подробности, но като цяло, израстнахме от деца заедно, но малко по малко всеки си върви по различен път, в различна посока и нещата, които преди ни свързваха се превърнаха в навика да сме просто заедно като съквартиранти.
Запознах се с някой на скоро. Имаме 4 години разлика и той е по-малък. Първоначално си срещахме погледите няколко пъти. Така се случиха нещата, че вече и работим заедно. Най-малкото се разбираме повече от прекрасно. Погледът му ме омайва, което не ми се беше случвало.. нямам думи да опиша какви силни чувства изпитвам.
Съжалявам, за това, че ситуацията ми е такава, че ме е страх да опитам. Сърцето ми се къса от обич и тъга едновременно. Мисля, че човек трябва да се бори, за да спечели някой. Аз нямам силите да го направя и изпитвам страх. Даже и ме е срам да разкажа за връзката си, а щом въпросният разбра за колко време и колко тровене на нерви става на въпрос го видях как му огасна погледа. Видях прязен поглед изпълнен с празни надежди и това ме накара да се почувствам ужасно.
Аз съм много особена като характер и не всеки може да ме разбере. На години съм ставнително малка, но едно нещо искам от живота и това е щастие и човек до мен, в който да съм сигурна, че е до мен. Даже и сега бих се задомила, стига да имах сигурност до себе си. Бих дала всичко, за да получа щастие в този живот.
Стещнах един човек и може би това ще е всичко, което ще съм направила. Искам да опитам да преодолея това, което ме измъчва, но не знам дали ще се справя. Липсата на сегашното ми ежедневие ще ме убие. От друга страна невъзможността да опитам по какъвто и да е начин да спечеля човека, който ми взе ума също ще ме убие.
Исках да си излея душата просто, благодаря, че отделихте време за драмата в живота ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 дни
hash: d13caa1f2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прекратявай тая токсична връзка и действай с новия човек!

 
  ...
преди: 5 години, 7 дни
hash: 699aa88f21
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен трябва да опиташ с новия човек. Не си на 50, че да нямаш накъде поради деца, финансова обвързаност и т. н. Сега имаш младостта, сега е момента за изборите. Не се придържай към някой, който не те кара да се чувстваш добре от навик. Аз самата като се колебая много за дадено нещо си имам една техника, за която може много да ми се смеят някои, но пък лично аз чувствам, че ми помага - опитвам се с цялото си въображение да си представя, че съм на 70-80 и си спомням миналото, знаейки, че най-вероятно не ми остава много живот. Честно казано, винаги стигам до извода, че бих съжалила, ако не опитам, защото каквото и да стане, все някога ще умра и дори да е грешка, няма да живея вечно с нея, в буквалния смисъл. Аз самата също с години не можех да превъзмогна един човек, дори от самия навик да го обичам, а това ме съсипваше. с времето срещнах друго момче, имаме разлика 5 години, той е по-малък /аз съм г/д колкото теб/ и отношението е коренно различно. Приех шанса и сега съм много по-щастлива. На 22 си, не на 62, те хората на 40-50 се развеждат понякога или си намират нова изгора, пък ти живееш сякаш в клетка. Отдай се на шанса!

 
  ...
преди: 5 години, 7 дни
hash: 28cf4411d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Би дала всичко за да си щастлива но всичко което ще направиш е че си го срещнала!!! Що за глупост!!! Събери се и му кажи колко го харесваш, целуни го.. Да ви имам женската логика!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 дни
hash: 8774e06325
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ще успееш давай напред!

 
  ...
преди: 5 години, 7 дни
hash: 7cfcbb2935
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Навикът не е щастие.
Единствено ме удивлява това, че осъзнаваш ситуацията, но не предприемаш никакви мерки. Искаш щастие и разбирателство, в момента тези неща липсват в живота ти и ти си намерила причината, но оставаш и чакаш чудо. Все едно да застанеш по средата на Сахара, без никаква вода в себе си и да си казваш, че искаш вода и ще чакаш на едно място да завали дъжд. Че ти ще се обезводниш, докато завали. А сега ще си изстрадаш страдането, оставайки в нещастна връзка.
Започнат ли очите ти да шарят, вече не можем да говорим за стабилна връзка, сигурност в чувствата и решимост за създаване на семейство. Толкова много сте израснали в тази връзка, че вече не се познавате и имате съвсем различни пътища. Случва се често при дългите връзки, започнали от ранна възраст (ученическа). Това си е най-очаквания развой на събития. Сега ще чакаш приятелят ти да те остави или така ще си живеете още дълги години, няма трети вариант. Малко смелост ти трябва да сложиш край и да си продължите живота, напълно свободни да избирате сами и да бъдете с някого, с когото ще сте по-щастливи.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 дни
hash: 64652d19ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма да ти липсват нещата от настоящото ежедневие ако се впуснеш в нова връзка. Ще ти бъде толкова спокойно, толкова приятно и ще си постоянно усмихната. И аз бях в подобна ситуация, но прекратих връзката си и повярвай - много олеква и е много приятно. Преди сякаш имах буца в гърлото и не можех да преглъщам и да дишам. Във всяка една секунда ми тежеше. Тогава седнах до човека, с който имахме 6-годишна връзка и изобщо не предполагаше какво съм намислила, и просто казах "Искам да се разделим! ". Той стана син, червен, лилав и т. н. не знаеше какво да каже, аз се разплаках, той ме молеше да си помисля и да обсъдим нещата пак по-късно, но аз през сълзи казах - "Не! Не мога повече така и няма какво да мисля. " Излязох от апартамента и не се виждахме няколко дни. Трудно ми беше първата вечер, но след това осъзнах новата ситуация и щастието ме обля. Пожелавам ти успех!

Ж 26

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 дни
hash: 61edd154a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Няма неподходящ момент.
м35

 
  ...
преди: 5 години, 3 дни
hash: 5d525ae3da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   "Задомила" казваш значи? :) А колко ли от "малките"!!! , а не "младите" използват тази дума? Да... Ясна е темата. А защо тогава пиша ли? "Забавлявам" се посвоему и всеки си получава неговото. ;)
В подобни истории, това, което изпитва жената си е физическо привличане и изобщо не е ясно дали с въпросния човек ще се получи нещо повече. Разбира се, сигурното е, че трябва да прекрати старата неудовлетворяваща връзка. А другото - "Божа работа"!
Ж

 
  ...
преди: 5 години, 2 дни
hash: 20a4cddcbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 9:
Не разбрах какво имаш предвид с тези думи, които цитираш, иначе нищо против да се ‘забавляваш’, но идеята тук е да пишеш коментар по темата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 дни
hash: ef2027a83a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не знам колко ти е била дълга връзката, но според мен е изчерпана. Така става като се събирате да живеете заедно от малки и да си играете на семейство, без да сте готови да поемате трудности, отговорности и ежедневна проза и битовизъм, не само за секс до зори. Поне "официално" и сложете край и чао. Историята ти е банална, случвала се е на 99% от жените и мъжете. Кой не е зарязвал някого и не е бил зарязан от друг? И щастие иска всеки, аз не знам някой да иска да е нещастен. Сигурност иска всяка жена, но сигурност няма. Не натоварвай и новата си връзка с прекалени очаквания, за да нямаш и големи разочарования.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker