Не мога да спрада мисля за бившата. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да спрада мисля за бившата.
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1353 пъти
Здравейте, аз съм момче на 22 години, и не мога да спра да мисля за бившата макар че скоро ще стане 1 година от както не сме заедно. Не сме разделени защото имахме проблем във връзката а защото мойте родители не я харесваха. Аз исках да заживея със нея но, тя не йскаше да живее с мойте родители аз бях на същото мнение аз същ о не йсках защото с тях трудно се живее аз като техен син ми беше трудно камоли на нея, като казах на баща ми че искам да се изнасям да се оправям сам почти до бой стигнахме за капак ми доведоха от някъде някакво момиче вкъщи да съм се оженел за нея нито тя ме харесваше нито аз нея. Така де разделихме се но много ми липсва непрекъснато мисля за нея това много ми пречи в ежедневието,
колкото до нея тя си намери друг с който вече живеят заедно и даже не си спомня за името ми след като бяхме 1 година заедно толкова много направих жертвах и накрая останах сам и нещо не ми върви не мога да си намеря друга приятелка несмятам че е от външния ми вид, смятам че просто не съм срещнал момиче което да ме хареса.
Та кажете ми какво да правя че да спра да сънувам и да мисля за бившата? благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 6788e4bc46
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми много ясно, че ще продължи с друг. Ти не си се борил достатъчно за любовта Ви, а си мъж на 22 години който още живее при мама и тате. А това с другото момиче и сватбата.. откровено питам, не искам да обиждам, но вие роми ли сте?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: a5df579291
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж, човече, ще ти го кажа за твое добро. Родителите ти вероятно ще бъдат голяма пречка за създаването на сериозна връзка. Те нямат правото да ти се месят толкова много, вече си пълнолетен и можеш да си чупиш главата, както сметнеш за добре. Млад си, няма лошо да живееш с някого, разбирам, че те може да го намират за грешка, но и грешка да е, ще си е твоя и имаш правото да я изживееш, без да те спират чак с бой. Вие сте се отказали в онзи момент, а според мен е трябвало да стиснеш зъби, да се опълчиш и да последваш сърцето си, собствения си път. Ако не си способен да направиш това, още много подобни раздели ще имаш. Малко жени биха били склонни да навлязат в толкова сериозни семейни проблеми от самото начало на съвместния ви живот.
Колкото до бившата, ще ти мине. При голяма любов и липсата е по-голяма след раздяла. Свикнал си с една жена, обичал си я, искали сте да живеете заедно и външни фактори са ви разделили, а не липса на любов. Няма как да ти мине за седмица, логично е да страдаш поне няколко месеца и никак не е странно, че ти липсва цяла година. Не се съди жестоко, почти всеки човек е изпитвал това чувство. Спри да я следваш в социалните мрежи, дори и да ти остане в списъка с приятели, много по-добре ще е да не ти излизат известия от нея. Докато мислиш за нейния живот и се информираш, твоят няма да потръгне напред наистина. Грубо или не, ти сега живееш в миналото и това ти пречи на настоящето и бъдещето. Не те съдя, на мен ми се е случвало, предавам ти една информация, която ми помогна да се измъкна от цикъла с липса и рев на балади. Ако нещо ти напомня на нея, махни го, изхвърли го, скрий го, дай го на приятел да го пази, само да не ти е пред очите. Ако е музика, не я слушай. Ако е филм, не го гледай. Стани по-самостоятелен, изнеси се от вас, за твое добро е. Ще отидеш на място, на което нямаш спомени с нея и ще започнеш начисто, за да ти е чисто и сърцето занапред. Така ще знаеш, че пожелаеш ли да живееш с някого, няма да ти се месят трети лица и няма да имаш проблеми. Ако ти е трудно да живееш без нея, живей в нейна чест. Измъкни всеки урок, на който връзката ви те е научила, после го приложи в живота си. Да си решил собствените си проблеми, често е първа крачка към продължаването напред без мисли за бивши. Дай си и време, не се тормози, че за цяла година не си я забравил. Хайде да ти пука по-малко, дай го по-ведро. Година, две, три, колкото и да е, няма значение! Ти ще се справиш, защото няма да имаш избор. Рано или късно ще срещнеш жена, която ще ти вземе акъла. Още не се е случило, но предстои. Колкото повече яд хвърляш, че не я забравяш, толкова повече подхранваш мислите си към нея.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 04015a5d3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Изнеси се от вас и може и да потръгнат нещата. Съвсем сериозна съм. 20 години ми отне да разбера, че родителите не са някакви богове и че те също допускат грешки и в някои случаи дърпат собствените си деца надолу. Имам едни прители, които бяха от различни религии, макар че на момчето майка му беше българка също /баща му арабин, живееха в една село в Бг/. Много се обичаха, но се разделиха заради глупавата религия и глупавите родители. Да не говоря, че той работи за цялото семейство, а е на 19 и те постоянно искат пари от него. Може да ти звучи грубо, но час по-скоро се махай от вас и почни нормален живот. Намери си работа или 2-ра работа временно и задели първо пари, докато си още при вашите и накрая като имаш повече заделени за някакъв старт, се махай. И аз самата не бих тръгнала с момче, което ме кара да живея при родителите му, които ме мразят и ще ми съсипват живота всеки ден. Махай се от там и започни цивилизован живот.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: bb98d1f74f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Някои родители са такива и сами не се усещат как разбиват живота на децата си. Въпреки, че ги обичат.

Щом бившата си е хванала нов, не се занимавай с нея. Гледай само напред и си търси нова. И когато стигнеш до момента, в който искате да заживеете заедно, намерете начин да е в самостоятелно жилище. Първоначално на квартира, за да видите как ще потръгне съвместният ви живот, а после търсете вариянт за собствено жилище.

Имам приятел, който е на 39. До ден днешен живее при родителите си. Майка му ми се оплака наскоро, че била изгубила надежда, че ще и доведе снаха и ще гледа внуци. Как няма да загуби, като когато бяхме на твоите години, аз излизах с гаджета, по едно време се изнесох на квартира при настоящата ми жена, а той се държеше на майка си за полата. Онази не го оставяше една вечер да закъснее, постоянно му звънеше, да го пита къде е.

Докато моите родители, в момента в който им казах, че смятам да се женя, сами си си казаха, че млади и стари не трябва да живеят на едно място. Съответно с брат ми събрахме пари, купихме им къща в едно близко село и те оставиха апартамента си на мен. Брат ми вече имаше собствен. Така те хем си живеят спокойно в къща с дворче, хем са ни наблизо, хем не се месим един на друг.

Послушай №2, поучи се от грешките си и успех!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: f04a4c184d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Намери си друга и ще я забравиш за нула време.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker