Любовта, която ме съсипа. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовта, която ме съсипа.
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1368 пъти
М на 27 от среден по големина град.
Запознах се с нея преди 5 години, имахме бурна и пламенна любов истинска, когато се гледахме очите ни светеха, бях до нея в най-трудните моменти от живота и ( загуби родителите си в рамките на 5 месеца ). Не съм искал нищо от нея тогава, загърбих работа и секс всичко, просто бях до нея, това е много важно да подкрепяш човека до себе си в такъв момент. Всичко беше прекрасно до момента в които тя ме излъга, че се намира на едно място а всъщност беше на друго с един мои познат в кола. Почувствах се предаден, знаете това чувство което ти казва " те казват, че нямат нищо, но имат отношения". Е оказах се прав всъщност те са имали връзка и контакти и т. н. Разбрах, че тя е имала отношения с него по време на връзката ни. Почувствах се отвратително, предаден омерзен, предполагам всички сте имали това чувство на предателство в човека до вас. Въпроса беше, че той е с 18 години по голям от нея. Мъж възрастен с възможности ще си кажете Класика.. Не, тя винаги е гледала парите на човека до себе си и аз го виждах. Въпроса тук е, че си казахме, ние винаги ще се обичаме.. Е къде отидоха тези думи, нима жените ги казват толкова лесно, и след това се превръщат в меркантилни чудовища!? Усещате ли каква болка има дори и в момента в който пиша това.
От там започна падението в живота ми, нямах желание и сили за нищо затворих се в себе си, заминах да живея в друг град, просто не исках да ги виждам беше ми гнусно, беше ми ужасно. Започнах да губя вяра и в себе си и изпаднах в невероятна дупка, не излизах всичко ми беше безразлично ( може би и в момента е така ). Истинската любов ме беше предала по най-гнусният начин. Малката ми мечта беше, просто да не я виждам повече, сърцето и мозъка ми искаха просто да не я виждат. Хората ми говореха къде били, кога, колко време, знаеха че постъпката и е отвратителна, но на нея някак си не и пукаше, усетих страхотен егоизъм които се крие във всяка една жена, това ме съсипа. Проблема в момента е такъв, че не мога наистина не мога да имам вяра в жените. Симпатично момче съм интелигентно с възможности над средните, просто не мога да се отърси от тази болка това предателство, и да продължа напред, не излизам по срещи. Знаете след такова нещо не оставате същите.
Моля ви, ако някои от вас е преминал през сходна ситуация, какво направихте за да върнете към живота и най-малкото собственото си самочувствие.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: ea49c61b03
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И на мен се случи нещо подобно, бях съсипана. Трябва време, не се насилвай, но не се самосъжалявай. Заслужаваш по-добро от нея и ще го намериш, започни да спортуваш

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: eef3125167
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Клин клин избива . Недей да мислиш за нея , защото само ще се самонаряваш .Не се интересувай изобщо , изтрий я от живота си напълно.
Тя изобщо не те е обичала само те е използвала , тя е мъртва вече за теб.
Какво очакваш от мъртвец ?
Започни да излизаш с други жени и момичета , след време ще срещнеш
Тази която ще бъде истинска спътница в живота !!!

 
  ...
преди: 5 години, 29 дни
hash: c7cf5fad5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Авторе, спокойно, нищо трагично не се е случило. Просто не си попаднал на правилния човек, колкото и клиширано да звучи. Аз преминах през нещо подобно, но с Божията помощ преодолях всичко и си върнах вярата и позитивната нагласа. Бях на 21, когато се запознах нея. Щяхме да бъдем колеги в един хотел на морето за сезона. Първоначално не й обърнах никакво внимание, може би, защото ми беше първа работа в живота, а и имах изпити и ми беше напрегнато. Първите 1-2 седмици чистихме хотела и не се засичахме особено. Когато обаче отворихме, първата ми смяна беше с нея и тя още от този момент започна да се държи супер мило с мен - правеше ми кафе, гледаше постоянно да ми помогне с нещо и т. н. След няма сигурно и 2 седмици аз вече бях влюбен и тук започна сложното. Оказа се, че тя си има дългогодишен, доста заможен приятел, с който бяха на етап покупка на апартамент. Аз от своя страна бях един беден студент, който имаше само дрехите на гърба си. Въпреки, че многократно си повтарях, че трябва да си я избия от главата и да не мисля за нея, чувството беше по-силно от мен. Тя също ме харесваше, но в никакъв случай не си помисляше да се откаже от удобния живот, който й предлагаше приятелят й. Аз бях лудо влюбен и в същото време безсилен. Отне ми цели 3 години да я превъзмогна, като през това време буквално не е имало и час да не мисля за нея. Тъкмо бях преодолял мъката си и този път бях предаден. Излизах няколко месеца с момиче, което смятах за супер добро и свястно, а в крайна сметка се оказа, че всичко е било един голям театър, за да си запълва времето. Тези две разочарования ме настроиха негативно спрямо жените. Започнах да смятам всичките за к***и, използвачки и т. н. Въпреки, че нямах никакви проблеми и всичко друго в живота ми се развиваше прекрасно, аз бях изпаднал в една сивота, едно безразличие, в което затъвах все повече и повече. Казано е обаче, че Господ никога не ни изоставя и не изостави и мен. Показа ми недвусмислено колко хубав всъщност е живота и колко вредни са негативизмът и безразличието. Отърсиш ли се от тях, изведнъж осъзнаваш, че около теб се случват прекрасни неща и навън има много добри хора. Да, предали са те, но това отдавна е минало. Не го мисли повече и ги остави да си живеят живота. Случката, между другото има и силно положителен аспект и той е, че те е научила да отсяваш жените. Смело напред и успех, ще видиш как всичко ще ти се нареди.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 28 дни
hash: ea3e2ac009
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3, особенно смислен коментар, много добър съвет, но една част от модерните примитивни няма как да те разбере, главно за момента с Бога.

 
  ...
преди: 5 години, 28 дни
hash: 94f820fd21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Виж авторе, имал си лош късмет да попаднеш на грешното момиче, но това съвсем не означава, че всички жени са егоистки или ще те предадат. И аз съм била предадена от любим човек и мен ме е боляло много, но никога не си позволих да сложа всички под общ знаменател.
А иначе, постъпил си много правилно като си се махнал. Последното, което ти трябва е да ги срещаш по улиците или да чуеш от общи познати, че те имат планове за еди-си-какво. Така, че да, браво, че си сменил средата. Сега не бързай да започваш нова връзка, а си дай време само за себе си. Опитай се да свикнеш с новия град, намери си забавления, нови приятели... радвай се на живота без гадже. А когато срещнеш правилната, ще разбереш, обаче няма смисъл да насилваш нещата и да прибързваш. Дай време на раната в сърцето ти да заздравее преди да се впуснеш в търсенето на Идеалната, защото сега и да я откриеш, просто емоционално не си готов за нова връзка и нещата няма да се получат. И спокойно! Почти няма човек, без значение мъж или жена, които да не минал през подобно нещо. А какво да кажат тези, които са били лъгани с години от брачния си партньор? Ти поне не си инвестирал 15 или 20 години от живота си, вярвайки, че си с правилния човек, преди да си отвориш очите и да разбереш, че той или тя има паралелна връзка от години и тайно ти се подиграва зад гърба. И това го има!

 
  ...


...
преди: 5 години, 27 дни
hash: 3eb3161430
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Направих нещо много просто. Казах си, че не мога да наказвам всички мъже заради грешката на един.
Предателството ми тежеше дълги години и днес още си нося спомена, но хората са различни в повечето отношения и си го напомням периодично.
Има жени, които ще ти разбиват сърцето. Казвам ти го откровено, някои са меркантилни, други са вечно влюбени, трети само си търсят драма. Няма начин всяка жена да е лоша, всяка да постъпва долно и да те наранява. Не може да вярваш в общи знаменатели и да бъдеш щастлив едновременно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker