Защо си падат по по-възрастни жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо си падат по по-възрастни жени
преди: 5 години, 26 дни, прочетена 6668 пъти
Преди да започна да пиша, понеже знам, че ще има коментари, че всеки е свободен и какво ми влиза в работата, уточнявам, че не ми е проблем, а просто ми е странно и любопитно защо се получва така.

Защо напоследък се появяват все повече теми и коментари как много мъже харесвали по възрастни жени? Не е ли по-нормално от биологическа гл.т. мъжете да се привличат от млади, здрави и фертилни жени? На мен лично рядко ми харесват жени на повече от 25-30. Съвсем друго излъчване имат 18-20 годишните. Кожата им е гладка, тялото им е по-хармонично, по-естествено. Една жена на 4- колкото и да се тунингова и спортува, не е като една красива 20-годишна. Поне личното ми мнение е такова.

Вероятно сега ще започнат да ми обясняват клишета как те са по-зрели, "знаят какво искат" и т.н., но това са рационални доводи. Привличането не е рационално. За мен това са чисто психологически феномени. Според мен имат някакви проблеми в детството с майките си. Явно по нашите ширини този вид проблем майка-дете е бил доста разпространен преди 20-30 г., за да има сега толкова много мъже, падащи си по по-възрастни. Значи през 80-те и 90-те нещо яко е куцало във възпитаването на деца.

Не ме разбирайте грешно - не ми е проблем, просто ми е странно, защото за мен най-нормалното нещо е да си падаш по млади, фертилни, здрави жени. И ми е интересно от психологическа гл.т. защо се случва така.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 94

преди: 5 години, 26 дни
hash: d0a9c2e92f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм на 19, няма да излъжа, че обожавам жени между 25-40. Всеки си има вкус, аз лично нямам успех с жените засега, но някой ден бих искал да съм с някоя 5-10 години по-възрастна от мен. Случвало се е да харесвам и връстнички

 
  ...
преди: 5 години, 26 дни
hash: 25a91739a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защото търсят загрижеността на мама, да ги обгрижва. Защото живеят с представите от порното, където жените на средна възраст, които имат силиконови гърди, и изваяни тела са същите като тези в реалността. Ама онези са актриси, които тренират и се тунинговат постоянно. Няма нищо естествено в тях.

 
  ...
преди: 5 години, 26 дни
hash: 6779cafa21
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Жена на около 40съм. никога не са ме привличали по млади от мен мъже. Струва ми се някак противоестествено.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 26 дни
hash: db3315191e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз харесвам млади гаджета до 25, и аромата им е различен даже. Това с по- възрастните е, защото има много парцалеси на по 30 и нагоре, неначесали се, несъздали семейства и всячески се опитват да се мажат и гримират и да приличат на млади момичета. Бях се хванал с една такава на 31 г. и видиш ли започна да ми бърка в джоба. Та и набих шута, поне като ще харча пари да е по млади момичета.

 
  ...
преди: 5 години, 26 дни
hash: 55957f24a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   И аз, като номер 3 съм жена наближаваща 40, но не харесвам по-млади от мен мъже и никога не са ме привличали. Даже ми прави впечатление, че жени на около 30, които прекаляват с грима изглеждат много по-възрастни от мен. За мен възраст до 8 години в полза на мъжа си е съвсем нормална.

 
  ...


...
преди: 5 години, 26 дни
hash: 2afbdfecb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Май като малки много са гледали майките си голи. :))) Едиповият комплекс, къде осъзнат, къде не, го носят много мъже. Мисля си, че има връзка и с непълните семейства, разводът и самотното майчинство станаха масово явление. Момчетата растат само сред жени, липсва мъжкият модел в къщи. За мен мъж, възпитаван само от жена не е 100% мъж. Преди поне казармата ги отделяше малко от мама и баба, та донякъде влизаха в час, сега по на 25-30 живеят с грижите и опеката на майките си, имат проблем да свалят гадже и да правят секс. Вместо те да са водещите, инициативните, силната страна в секса, чакат жената да ги... А по-старите жени са по-опитни, търсят само кеф, не се притесняват и ползват младите мъже. Мен лично млад мъж с възрастна жена ми се вижда неестествено и гнусно, но хора различни.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 26 дни
hash: 7020a50400
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   По същата причина заради която и жените си падат по млади мъже по свежи са, красиви, необременени психически, миришат по добре, тренирани са, не са сдухани като чичковците над 31 които имат претенции до небесата. Ти какво мислиш, не си ли съгласен?

 
  ...
преди: 5 години, 26 дни
hash: 9b90e7c6b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Това, че тук се изявиха един - двама фетишисти, не гледай тях, реалността е друга. Мъжете, а и жените се събират с хора около тяхната възраст, големи разлики в годините има рядко и са или по любов, или заради пари или заради фетиши.

 
  ...
преди: 5 години, 26 дни
hash: 5eca3d3b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

10.   Легни си с женс по-голяма от теб/12-15 години/, и после си прочети темата. Добре. Съгласен съм, че може и да не ти хареса, но всеки човек е индивидуален. Аз съм на 39 и мисълта да бъда с 50-55 годишна "жена"/ не казвай веднага бабичка/ ме възбужда само като си помисля. Имал съм достатъчно връзки от всяка възраст,(20-30-40). Ами не ми харесва с момиченца.
"- Ох, ама това голямото нещо къде ще ми го пъхаш?" : "- Олелеле... заболя ме, стига си ме клатил, на мен ми омръзна вече."
Да не изброявам колко бисери съм чувал от връстнички и по-малки. Бях на 33 когато една кака на 46 ме свали. Беше изпуснала влака за деца и семейство, та си ме прибра в къщи. 2-3 месеца всяка вечер имаше "екстри". Започнах да не издържам на темпото и прекратихме по живо- по здраво. Лично на мен ми харесват жени над 40. Гърдите им са естествено отпуснати с ясно изразени ареоли, и ако са по-големи направо се побърквам. Същото е и с останалата част от тялото. А с натрупания опит знаят как да доставят удоволствие а не "- Чакай, че ми се счупи френския маникюр от пазара".

 
  ... горе^
преди: 5 години, 26 дни
hash: a9cd43ae34
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   До 2

Не знам за силиконовите гърди, ама в България, след 25 годинишна възраст, повечете жени си намират някаква офис работа илои седят и гледат децата, не правят грам упражнения и после се оплакват, че мъжете станали чичковци ... Е утрехата е, че те са станали лелички :)

 
  ...

...
преди: 5 години, 26 дни
hash: 07a1f053b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Може би е редно да се започне с определение за мъж, поне според мен не всеки индивид от мъжки пол е мъж. Младежите, които все още разчитат на издръжката на родителите си няма как да са готови за сериозна връзка, брак, деца и т.н. но хормоните бушуват и трябва някъде да се освободи напрежението в тестисите. Каките са идеални за целта, не се интересуват от пари, любов, вярност, не им трябват деца, а и са се научили с какво да компенсират белезите на възрастта - знаят слабите места на мъжкия пол. В общия случай и младежите и каките не се приемат в тяхната си среда, и едните и другите не могат да се пласират сред връстниците си, младежите не са приемани от момичета, каките не са вече харесвани така както е било преди 10 години.
Поне за мен това е логиката на такива чисто сексуални връзки.

 
  ...
преди: 5 години, 26 дни
hash: a9cd43ae34
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   "Вероятно сега ще започнат да ми обясняват клишета как те са по-зрели, "знаят какво искат" и т.н., но това са рационални доводи. Привличането не е рационално."

Не съм съгласен. Привлиането си е рационално отвсякъде, въпросът е, до каква степен го осъзнаваш. Всеки харесва млади и красиви, зщаото му е закодирано, но хората сме малко по-напред от сотаналите видове и търсим повече, от стегнат задник и сочни устни. Колкото и да е красива, една жена, ако е на 22-3 години, все още е на фаза "момиче" особено днес, когато не ни се налага, да порастнем, си е цяло бесдствие на моменти. Хей! Аз работя в офис с климатици и превилигировани хора от богати семейства. Нямат особено голяма нужда от емоционална зрялост и във връзките си личи. А сега, всички са на вълна - "Аз съм млада, независима и силна", но след това мото, забравят, да добавят "разглезена,съетна, самовлюбена и незряла". Това определено на са всички момичета и жени. Има и много такива мъже, които са си живи деца.
Повечето, не правят разлика между 16 и 26 години, осоебено, ако са красиви и "тати" още праща парички. Бях с една, която ме накара, да сложа костюм с врътовръзка, след като изненадващо ми запази час при фризьора. Помислих, че ще се срещам с баща ѝ. Вместо това - банда побенели кокошки, се пъчиха като петли, като си бяха докарали приятелите, "да си ги мерят". То бива бива суета, ама прекаляват.
Ако не е това, говорим за крайна феминистка, която е прекалено горда, за да легне в легло и настоява, че сеск се прави само в банята, когато и двамата са "прави, защото са равни". Това и факта, че не си бръсне мищниците, нито се бърсне отдоло, но изисква "френски ласки".

Ами сори, ама при жените на 28-30 години, това почти го няма. Не казвам, че повечето от мъжете са цвете за мирисане, обаче цялта работа е откачена и токсична. Или иската да си им "fuck-boy"-я, който трябва да е на всяка снимка във фейса и е едва ли не, някакъв трофей, да се показва по събирания или си "злият мъж, който трябва да бъде скопен, защото мъжете са зли, а не са като нас, ангели ... с естествено окосмение".

Тава е! Предпочитам, жената да не е някаква сек богиня и да не привлича висчки погледи, но да е човек, с който ми е приятно, да си прекарвам времето. Колко и да ти е хубав и стегнат задника, ако си задник, никой немя а да те харесва дълго.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 26 дни
hash: a9cd43ae34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   "Ама онези са актриси, които тренират и се тунинговат постоянно. Няма нищо естествено в тях."

Въпрос - ако тренираш, значи не е естествено, или се отнася само за "тунинга".

 
  ...
преди: 5 години, 26 дни
hash: bdba89bca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Авторче, независимо по какви си падаш /не че някой го интересува или те пита/ и ти ще стигнеш рано или късно годинките, де няма да можеш да го вдигаш и тогава какво ще правиш? Ще лижеш подметките на тия по на 10 години с надежда че ще ти мине номера ли? !? Ха ха ха, айде не се имай за толкова безсмъртен

 
  ...
преди: 5 години, 26 дни
hash: 4bbb856436
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Как да са нормални като спят с мама и тате, само с мама, с баба и дядо или само с баба до 18 годишни? Скоро тук един такъв пишеше как иска да спи с баба си и как на 16 години спи при нея и се целуват по устата. Няма граници и разделение вече между мъж и син. Мъжа си целуваш по устата, после целуваш и сина. Много от бащите прехвърлят задълженията си на синчетата - заведи майка си тук, заведи я там, обръщай й внимание и те накрая - вклюбени в мама. Имам приятел, който си пада по лелки на 50 - майка му е разведена, живее само с него, той на 35... Не е нормално подобно физическо привличане - то идва от главата и от грешното възпитание.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 26 дни
hash: 902324dc63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Много просто - от комплекси. Въобразяват си, че като е на повече години жената ще се шашне как някакъв млад я харесва, няма да има против това, че свършва бързо, ще се радва, че изобщо някой ѝ обръща внимание и няма да иска да си търси друг. При 18 годишните примерно има проблем с връстничките им - все умуват чука ли им се или не, не го ли правят много често (веднъж на месеца) и т.н. Докато с някоя на 30 няма такива задръжки и хапльото е щастлив. По-зле е обаче като вдигне границата на 40-45, но принципно произтича от подобни подбуди. Най-отчаяните гонят и бабички, защото явно смятат, че младите жени няма да им обърнат никакво внимание - те и на външност си личат, че ги тресе неувереност.

 
  ...
преди: 5 години, 26 дни
hash: 8669d72c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Някоя лелка май се обиди, нали номер 15?

 
  ...
преди: 5 години, 26 дни
hash: 25a91739a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Към 11 от 2
Много млади мъже до 30 не тренират и не се стараят да изглеждат добре.
Иначе по темата- защото е по-лесно да получаваш само секс, без другия да ти иска вярност, грижи и да имаш отговорности. Защото търсят мама да им готви, глези, обгрижва. Една жена на 40-50 е убита от живота, от работа, мъж, деца, внуци. Обаждат и се болежки, проблеми с цикъла. Къде го видяхте този голям сексуален заряд?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 26 дни
hash: 25a91739a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Млади мъже, какво биха казали майките ви, ако разберат с какви жени се занимавате? Мислите ли, че приятелите ви биха ви завидели, че спите с някоя на 40-50? Мислите ли, че такава жена може да я вземете с вас на дискотека, че ще будува като вас до сутринта, че ще се забавлява като вас? Че няма да предпочите семейния уют пред някакво заведение и чалгата? Какво възбуждащо има в това да спиш с жена, която е раждала и децата и може да са ви връстници? За какво може да си говорите- за това колко е изморена от работа, какъв лош мъж има, как детето и живее с приятелката си, как не се разбира със зетя или снахата, как започва да я болят ставите, как е качила килограми, как има бръчки и с какво се маже, каква диета спазва, какви сериали гледа, какво е готвила, какви проблеми има с възрастните си родители, и други такива неща от ежедневието на жена на такава възраст? Нея няма да я вълнува най-вървежното заведение в града, нито да се шляе в мола, или пък да се гласи чак толкова. За нея ще е важно да се прибере от работа, да си почине, сготви, да обърне внимание на мъжа си, да изгледа някой сериал и да си легне рано. За вас това е крачка назад и затъпяване, защото реално си губите младостта с жена на такава възраст, която може и от умора и проблеми вкъщи даже да не и се прави толкова секс.

 
  ...
преди: 5 години, 26 дни
hash: 60e95ae786
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Аз мисля, че е защото тези жени не очакват нищо. С тях мъжете се чувстват необременени от мисълта да поддържат емоционална връзка, да инвестират в отношенията, да се представят добре, да обичат. Мисля, че не на последно място чисто физиологически се освобождават от страха жената да не забременее, защото е късно и трудно да стане, и защото няма да ги принудят да минат на ниво сериозно отношение и брак. С една дума съзряват физиологически със зрели жени.
Все пак го намирам за перверзно, аз самата съм такава жена на над 45 и никога не бих си позволила да имам връзка с младеж. Това е далеч от моята натура и принципно нямам добро мнение за жени с такава слава, макар че не съдя никого, всеки бере плодовете на постъпките си.

 
  ...

...
преди: 5 години, 26 дни
hash: f606160797
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Авторе на колко си ?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 26 дни
hash: 60ce1ad219
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Аз съм на 50 години и имам приятел на 29 години. Не виждам какво лошо има в това. Той се справя чудесно в любовта, правим го всяка вечер. А събота и неделя по 3 пъти на ден. Почувствах се отново млада с това чудесно момче до мен.

 
  ...
преди: 5 години, 25 дни
hash: 2a3ee3b3e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   Снощи бяхме на един от посещаваните ресторанти където има над 20 сервитъорки, почти всички около 20-22. Нямаше нито едно момиче с хубаво тяло. Ниски със коремчета, трътлести и почти всички с къси крака, това преди 25 години го нямаше! Не коментирам визия, прически и тн. Много малка част от момичетата под-25 излъчват женственост и сексапил, да не говорим за красота! М 44

 
  ...
преди: 5 години, 25 дни
hash: 25a91739a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   Към 23
Чиста използваческа работа. Едва ли те е запознал с майка си, роднини, приятели, празнувате празници заедно. Просто ти си срамната тайна и почасовото забавление. Дете не можеш да му дадеш, или пък пълноценна връзка. Само изхабено тяло в критическата, където тебе те обливат вълни, а на него му се живее. Губи си времето и младостта с теб, ти егоистично се кефиш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 25 дни
hash: 878b829ee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Откога хората на 30 са лели и чичовци? Тук май пишат само деца....

 
  ...

...
преди: 5 години, 25 дни
hash: 1ac1c89766
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Няма нищо лошо в това и причината е че всичко което липсва на една млада жена, един млад мъж може да го намери в една зряла жена. Търсенето определя и предлагането.

 
  ...
преди: 5 години, 25 дни
hash: e5b814e140
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   Аз съм на 47 и мъжете на моята възраст просто не ме привличат - струват ми се стари. Харесвам младите мъже, енергията им, телата, всичко. Нямам обяснение. Мъжете на моята възраст също харесват млади жени. Ако хората са небвързани, не нараняват никого. те са свободни да бъдат с когото искат и не виждам проблем.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 25 дни
hash: 6e1dc6a26c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Колкото и да не ви харесва на някои хора коментар9 изчерпва тази тема.

 
  ...
преди: 5 години, 25 дни
hash: 2c55c6b211
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   До 23. Точно в това е проблема, че не виждаш нищо ненормално, макар че може да си майка на любовника си. Не разбираш ли, че точно секса и живот без отговорности го привлича в тебе и нищо друго. Тук няма любов. Само не ми разправяй, че изглеждаш на 20 годишно момиче и си приятелка с майка му или излизате на срещи с негови набори. Твоят млад приятел се ръководи от нагона си, но всичко е до време, защото този живот не е само секс, а идват и старини. А в един момент, когато те остави друга песен ще запееш, но ще бъде късно.

 
  ...
преди: 5 години, 25 дни
hash: 8291617727
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   На който каквото му хареса - това си прави и с това си ляга. Например все едно да осъждаш и критикуваш хората, които обичат да ядят торта след вечеря, но ти мразиш сладкото. Хора много, желания различни, фетиши безброй. Гледаш си в твоята купичка и да не те засяга. Всичката мара втасала, че да обсъждаме и осъждаме кой с кого става, ляга, клати. Питай защо педофилите се възбуждат от малолетни? или защо малтретират животни? Ето това са въпроси, които трябва да се обсъждат и хората да се осъждат!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 25 дни
hash: aefaf5e446
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Вай вай, то не бяха сметки, интереси, комплекси, неходене в казармата. Изобщо змии и гущери от недоволни лелки. Аз съм на мнение - щом и двете страни го искат, защо не. Не ми пречи. Не ме бърка, никой не ме кара да го правя (не си падам по по-възрастни)... що трябва да им се бъркам. Факт е че хората се възбуждат и харесват най--различни неща. Това че доста хора не си позволяват да дадат свобода на желанията си, е единствено в тяхна вреда. Стават агресивни и недоволни, съответно плюят по всичко живо. Изобщо, кой казва кое е нормално? Тия неща съществуват от хиляди години! Ако не беше нормално нямаше да оцелее през годините. Нищо ново под слънцето. Карайте си живота и не се мъчете да слагате рамки на другите.

 
  ...
преди: 5 години, 25 дни
hash: de448cc7f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   Зависи какво търсиш у жената! Надуваемите кукли, примерно, имат най-перфектното тяло и най-гладката кожа, при това остават вечно "млади", но интересно защо само неудачниците си падат по тях?

 
  ...
преди: 5 години, 25 дни
hash: eee554e812
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   На мен ми е по-интересно как някой мъже поддържат връзка(в пълния смисъл на думата) с доста по-възрастни жени, та и някой харчат супер много пари по такива, а и са с по 2-3 деца.
Иначе аз съм на 23, напълно здрав и сексуално активен мъж, не бих отказал секс(и не съм) на никоя добре-изглеждаща и поддържана жена между 16 и 40-42. Но ако става въпрос за връзка нещата изобщо не стоят така и бих си търсил жена около моята възраст - 3-4 години максимум.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 25 дни
hash: dd49a20528
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   Каквото и да говорим дъртите к*рви нямат никакво място при младите момчета, както и чичките нямат място при младите момичета. Само като си помисля за нещо над 27 около мен и ми се повръща. Буквално. Няма такъв гнус... За мен хора, които се занимават с много по-млади от тях са истински изроди

 
  ...
преди: 5 години, 25 дни
hash: 60ce1ad219
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

36.   До 25 и 30. А кои сте вие, че да ме съдите? Аз и младия ми любовник сме взаимно доволни от връзката ни. Той ми повтаря често, че ме обича. Глези ме, миналата седмица ходихме на СПА във Велинград. В басейна и джакузито се прегръщахме и гушкахме. Презаредихме батериите, а после в стаята направихме маратон до ранните часове на нощта. Вероятно ми завиждате и злобеете, но това си е ваш проблем.

От номер 23

 
  ...

...
преди: 5 години, 25 дни
hash: 2afbdfecb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Н24 Айде пак генерализации. Видял си някакви сервитьорки и разбра, че всички млади жени са грозни. Аз пък виждам всеки ден на улицата, на работа, в кафето, в магазина много момичета, които са свежи, стегнати и симпатични, някои истински красавици. На който не му харесват младички ок, да се радва на бабите им, то за всеки влак си има пътници. На мен лично ми харесва да видя млади влюбени, а някой младеж да се върти около застаряваща жена като жиголо. Също и обратното- младо момиче и стар мъж. Такова ми е мнението и не ми пука, кой как иска така да се излага.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 24 дни
hash: 57d852e91a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Его. Защо... бях попитала бивш ухажор. Защото му харесвало да почувства зрялото тяло, оформени мускули, хищнически инстинкт.... съчетани с интелект и разностранни теми за разговор. Но аз харесвам по-възрастните мъже, фетиш са ми, особено ако имат корем.

 
  ...
преди: 5 години, 24 дни
hash: 47a3120065
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

39.   Ама 23/36 за какъв басейн пишеш?Та ти наистина ли показваш старото си тяло на 29 годишното момче?С това ли се хвалиш-че подлъгваш децата?Винаги съм смятала,че отговорността в една връзка трябва да се носи от по-възрастния.Един ден-и той не е никак далеч-момчето ще се срамува ,че се е занимавало с теб.Никой не ти завижда и не злобее-всеки би могъл да бъде на твое място,няма някой да е потърсил и да не е намерил.Само че нормалните хора не искат да се излагат.

 
  ...
преди: 5 години, 24 дни
hash: 25a91739a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   До 36
Лелче, младият любовник ще те остави, защото ще му дойде акъла, неговите родители ще се чудят защо не е семеен и с дете. Едва ли ги познаваш, или получаваш нещо повече от откраднати часове. Сигурно околните се чудят това майка му ли е, леля му ли му е, като ви гледат. Сигурно имаш деца, би ли искала сина ти или дъщеря ти да са с възрастен партньор? Ако отговорът е да, то искрено те съжалявам. Жени като теб будят само съжаление, защото паразитират, вкопчени в някаква младост отпреди четвърт век. Пълна морална деградация и егоизъм. Ако имах майка като теб, за нищо на света нямаше да искам да я виждам или говоря с нея. Да се излага така ще си е нейно право, но за мен ще е мъртва.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 24 дни
hash: 93f88dc5d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

41.   До 36

Никой не ти завижда, няма за какво. Просто сме погнусени, меко казано. Ти си болна, щом се занимаваш с младо момче, а той явно е още по-болен, за да си губи времето и младостта с теб. Изродска работа...

 
  ...

...
преди: 5 години, 24 дни
hash: adebede365
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Никой не се е залетел по по-възрастните. Не знам някой да не обича момичета особено 16-27. Просто ако изпадне някоя 35-45 годишна защо не питам аз?
Аз специално предпочитам по-млади заради това, че са някак си по живи, непредпазливи и игриви. По-възрастните са обиграни и в повечето случаи с деца.
М 33

 
  ...
преди: 5 години, 24 дни
hash: f606160797
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   24 Е.. те и много малко мъже на днешно време могат да се определят като такива чисто визуално, и не само. Просто любопитство, вие как изглеждате?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 23 дни
hash: 3da7111930
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

45.   До 39, 40 и 41. Много сте жалки в коментарите си. Някакъв морал ли ми четете? С приятеля ми сме щастливи заедно, а той самият ми е казвал, че не желае сериозна връзка и деца в близките няколко години.

Разбира се, че бяхме заедно в басейна, в парната баня и джакузито също. Като двойка, не сме се крили въобще. Страхотен уикенд направихме, а маратоните до ранните часове - не мога да го опиша. Дори на младини не съм се забавлявала толкова много. И да, харесва ми много с млад любовник! Дори и да се разделя с това момче, веднага ще се ориентирам пак към някой млад мъж. Не искам да се хваля, но на тялото ми могат да завиждат много момичета между 20 и 30 години!

От номер 23 и 36

 
  ...
преди: 5 години, 22 дни
hash: 5f85a3105d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

46.   Хммм, аз съм мъж на 30 и харесвам ПОДДЪРЖАНИ! 40 жени и те ме харесват, защото съм ПОДДЪРЖАН! . Какво ми харесва ли? Ами имат сексуална и телесна зрялост, не се превземат и нямат тази несигурност и дистанцираност на младите момичета и са по-освободени в държанието си а това е голямо облекчение. Освен това са осъзнали, че живота си минава доста бързо и имат съвсем малко време да му се порадват, така, че ценят сексуалността вместо да се пазят и да се правят на ощипани като малките в стил "Той иска ДА МЕ ИЗПОЛЗВА ЗА СЕКС! " Вместо това знаят, че секса НЕ Е ИЗПОЛЗВАНЕ!!! А ВЗАИМНО УДОВОЛСТВИЕ!!!

 
  ...
преди: 5 години, 22 дни
hash: 5ae8c4e32f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Не знам ама има нещо извратено в разликата в годините, а ние хората сме извратени същества :)

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 22 дни
hash: 3da7111930
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   До 36

Не знам какво да ти кажа. Това е гнусно и извратено. Интересно е какво мислят децата ти за мачкането на чаршафите с младока. Ако си им се похвалила и на тях, разбира се.

 
  ...
преди: 5 години, 22 дни
hash: 5eca3d3b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   Жалка картинка сте младите!
Ние възрастните, няма да се върнем на вашият акъл и години, но вие ще дойдете на нашите. Е тогава ще ви видим как засуквате мустак и повдигате гърдите. Безмислено е да критикувам или давам примери. Когато една 20-25 годишна, започне да мисли и уважава тялото си като една 40-50 годишна жена, тогава ще разбере къде е грешала. Не забравяйте, че сме тук в този сайт, понеже не са ни разбрали или отритнати от обществото. Хайде със здраве и се плодете.
Дядо Тошо

 
  ...
преди: 5 години, 22 дни
hash: 25a91739a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

50.   Към 45 от 40
Брей, как избегна въпроса дали имаш деца, и те какво мислят за вашата връзка! Също и този дали ти би искала да си имат партньори на твоята възраст.
Не иска сериозна връзка, затова ти си му добре дошла. Леля, която не може да забременее, не я води по заведения и с приятелите си, а ей така кеф между чаршафите. Дори и да познаваш приятелите му, едва ли имат добро мнение за теб. Просто се преструват. Дори и да се е охарчил за СПА, едва ли не заглежда младите жени, телата им, и не ги сваля. Просто не ти казва. Може и с други да спи. Едва ли празнуваш със семейството му какъвто и да е бил празник. Само не казваш колко хапа пиеш за кръвно, цикъл, вълни, и колко го ревнуваш.
Никой не ти завижда, съжаляваме те.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 22 дни
hash: f83fac38d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

51.   До 45. Слушай какво - престани да оплюваш младите жени! Младото си е младо, явно ти избиват комплекси. Ако имаше такова тяло нямаше да си с младока, а с някой друг тигър, по -голям. А иначе, че ще се разделите един ден няма спор ще поиска жена, ще поиска деца, защото сексът е само преживяване и той е пак до време. Ше му омръзнеш и ще поиска да ебе нещо по различно

 
  ...
преди: 5 години, 21 дни
hash: 47a3120065
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

52.   До 45-Да, има някой жалък в коментиралите но това не сме ние-39, 40 и 41 а ти. Хората изразяват позиция, не четат морал, просто защото морал се чете на някой който има там някакви морални ценности и чувство за срам. Момчето се учи на тебе-предполагам отдавна си в климакс, нямаш цикъл и не се налагат предпазни мерки. Щяла си да се ориентираш пак към по-млад, като приключиш с тоя-да бе, те са се наредили на опашка точно за теб. Никоя 20-30 годишна няма да ти завижда за тялото-даже и да са по-дебелички и по-несъвършени-те са млади, чара им идва от младостта. А за теб остава да си седнеш на задните части и да си гледаш внуците. То и това е удоволствие

 
  ...

1-50 от 94
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker