Модата от Западна Европа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Модата от Западна Европа
преди: 5 години, 26 дни, прочетена 4317 пъти
Здравейте! Темата е силно дискутирана в последно време тук, но ми е интересно да разнищим защо се е стигнало до настоящата ситуация.

А именно - дамите над 40 години масово да си хващат далеч по-млади мъже за гаджета. Явно вече се счита за престижно да имаш млад любовник. Прочетох, че някои лелки даже ги водили с тях на срещите с приятелките им, за да се хвалят с тях... Все едно са някакъв трофей или вещ.

Какво искате да докажете с това, скъпи жени? Нали не трябваше да пренасяме лошите тенденции от Западна Европа тук? Считате ли за нормално да си лягате с момчета, които могат да ви бъдат синове? Или дори внуци? Само заради секса ли го правите? Или защото е модерно и престижно в момента?

Любопитно ще е някоя дама да разкрие мотивите си за избора на млад любовник. И защо не е избрала мъж около нейните години...

Дама на 42 г., щастливо омъжена, с 1 детенце.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 55

преди: 5 години, 25 дни
hash: 1290ff129f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не зная за дамите, но аз като млад мъж, влизам в тази тенденция, в която жена на 45 год би могла да ми бъде майка. И въпреки всичко, ако човек успее да преодолее обществените догми. То "момчетата" ще видят що е то истинска жена! Първична и неподправена, способна да те научи на много, както физически, така и духовно! Аз лично съм привлечен предимно от по-възрастни "какички"!

М24

 
  ...
преди: 5 години, 25 дни
hash: bc5c106e3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е, че не ти ли е ясно>? Мъж съм, но мога да кажа някои думи по въпроса.

1.) Говорим статистически... повечето мъже на 40 търсят и намират успешно млади (20-25) годишни момичета. Защо успяват - еми защото тези същите мъже вече имат реални постижения в живота си, пари, социален статус, добра позиция (или собствен бизнес), много опит и... желание да създадат вече семейство. Един мъж за да стане желан, трябва да има такива постижения, които изискват време. На 40, той вече е постигнал повечето от тук изброените неща.
Тогава, защо да търси жени на 40 за майки на децата си (или ако е само за секс), като 20 годишните девойки непрекъснато ги заглеждат с навлажнен поглед?

2.) Заради първата теза, много жени на 40 не могат да хванат мъж на тяхна възраст - просто търсенето е друго.
Какво остава тогава - еми, остават или бая по-дъртите мъже (чел съм десетки истории, за това как 55 годишни мъже намират 35-40 годишни жени за връзка или дори за семейство).

Каква е работата обаче с по-младите мъже, 20-30 годишни, които спят с 40 годишни жени - много просто. Една 40 годишна жена има голям опит в секса - виж ДОРИ САМО ТУК, в този сайт, колко истории и коментари има по въпроса - мъже, които са "спали с по-голяма кака" какво казват. Реално, това е факт - за един мъж, няма по-секси нещо от жена, която знае какво иска в леглото.
40-50 годишните каки са такива - познават тялото си, знаят триковете в занаята, знаят как да покажат желание за секс (нещо, което мъжете намираме за влудяващо), знаят как и за колко време могат да свършат (младите момичета повечето имат проблеми в свършването, не познават тялото си и разчитат 100% на мъжа да има опит и да ги "накара" да изпитат оргазъм).

3.) Допълнителен бонус е, че в такива връзки обикновено има голяма доза свобода - повечето мъже на 20-30 години имат нужда да тестват силите си със света, да се развиват в работата (и себе си) и не искат сериозна връзка с цел създаване на семейство. Затова, секс с по-голяма жена е пълното щастие - тя има опит, с нея се експериментира лесно, не се очаква създаване на семейство (поне в повечето случаи) и ситуацията е удобна и за двамата.

Жената пък, от своя страна, получава самочувствие, че е желана от по-млади мъже и за нея сексът с тях е също толкова приятен, колкото и за самите мъже (може би дори и повече). Отделно че рискът от забременяване е доста по-малък, след 35 на всеки 5 години, пада с 50% репродуктивността върху базовата стойност (в интернет е пълно със статистики, правени от лекари).

4.) За лошите тенденции - съгласен съм. Да, западът буквално ни залива с подобни неща (от модата, през начините на мислене, разбиването на семейното ядро и традициите и извращаването на сексуалността).
Няма спор - така е, но за да го спрем това, е нужно всеки сам да вземе решението да не се поддава.

 
  ...
преди: 5 години, 25 дни
hash: 7f1ebb3150
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Айде да не преувеличаваме и драматизираме излишно. Нито мъжете, излизащи с много по-млади жени са чак толкова много, нито пък жените, излизащи с много по-млади от тях мъже. Истината е, че просто такава разлика се набива на очи и съответно прави впечатление, но такива двойки са много, ама много редки, особено пък когато става въпрос за 40 и повече годишна жена, която да е с максимум 25 годишен мъж.

В интерес на истината и аз си мисля, че такива връзки са малко странни, и не са за мен, но въпреки това съм имал изцяло сексуална връзка с жена, която беше 18 години по-голяма от мен. Правехме секс от дъжд на вятър, може би максимум 2-3 пъти в месеца в продължение на около година. Рядко сме излизали заедно навън и никога не сме се държали като двойка (защото ние никога не сме били такава). И на двамата ни беше добре ситуацията, но и двамата успоредно си търсехме подходящата половинка. Тя в един момент си хвана сериозно един мъж, който беше само 5 години по-млад от нея и прекратихме отношенията си.

Като цяло, ако говорим за чисто сексуална връзка, тогава и зрялата жена има какво да вземе/даде на младото момче, и обратното. Но, ако говорим за някакви по-сериозни и задълбочени отношения - със сигурност може да се получи (справка, френският президент Макрон), но това винаги ще са някакви изключения, които просто да потвърждават правилото. :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 25 дни
hash: 03185766eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е, стига де, пусаш вече трета тема за два дни - едно и също, тебе лично кво те боли? !
Аман вече от някакви комплексари/ки.

 
  ...
преди: 5 години, 25 дни
hash: 8a1160c2a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   С тоя тон изглежда, че някой пак се е изприщил от яд поради някакви негови си комплекси, може и от жена да е написано, може и от мъж да е. Първо не е твоя работа кой с кого ще спи, а и явно доказват, че поне са поддържани лели, на които не им личат годините, за това ли се изприщи от толкова, че да се пенявчиш по форумите? ! И второто... като е толкова важен политически проблем "млади мъже със зрели жени", то тогава трябваше да те вълнуват и "младите жени с възрастни мъже", ама пак ще кажа- някой пак си избива комплексите, това е най-актуалното в последно време в сайта, а не лелите и момченцата. ;) ж22

 
  ...


...
преди: 5 години, 25 дни
hash: a232f56662
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Миличка здравей и то мен :)
Аз пък искам да те попитам защо така само с едничко детенце си се оставила да си?
Звучиш като жена с високи ценности и морал, а само едночко детенце си родила! Това е много лошо. Трябвало е да родиш поне 4. Такива стойностни хора като теб трябва да раждат по много дечица. За това България е на този хал, защото такива като теб стойностни хора не искате да имате по много деца, а раждате само по едно, за да може да му оставите 4 наследствени апартамента.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 25 дни
hash: 9ddbe89fe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Мъж съм, в обкръжението ми има няколко такива двойки и съм забелязал, че жените на 40-45, които най-много плюят другите жени на тяхната възраст с млади гаджета, всъщност най-много им се иска и те да са така, но или нямат куража да го направят или няма кой млад мъж да им се върже...

Не знам какво толкова ви притеснява това в последно време, напълни се с такива теми. Ами, която може, може, другите стоят и злобеят, някой пък и пишат теми тук.
Е 50-годишен с 20-годишна по-добре ли е?

Чисто биологически, сексуалния пик на мъжа е от 20 до 30, а на жената от 30-40, та дори е по-логично жената да е малко по-голяма.

 
  ...
преди: 5 години, 25 дни
hash: aba811a350
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Защото така си повдига самочувствието с младото гадже. Ако е била дълго пренебрегвана от мъжа ли, домакинства или има отегчителна работа, един романс с младок и е като глътка свеж въздух. Припомня си младините отпреди 20-30 години, кипри се, живва.
Мъжът пък получава секс без обвързване, без отговорности, без грижи. Само това. Изцяло търговска сделка- младост за секс.

 
  ...
преди: 5 години, 25 дни
hash: 7551b55cc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

11.   Такива жени заслужават единствено съжаление. Вместо да си гледат семейството, мъжа, децата, внуците... те са тръгнали да си търсят млади момчета за любовници. Това ми се вижда доста извратено.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 24 дни
hash: 63142266f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Автурке май се чудиш как да оправдаеш себе си защо явно си пробвала :):):) или си мечтаеш!!

 
  ...

...
преди: 5 години, 24 дни
hash: d950e5adf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Звучиш като злобна леличка, каквато се оказва си. Какво ти влиза в работата кой с кого спи?

м44

 
  ...
преди: 5 години, 24 дни
hash: 16753591cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Номер 2, првилно си го казал - така както жените на 40 ги търсят заради секс, така и мъжете на 40 не ги търсят заради тях самите, а заради пари, социално положение и др. И ви гледат с навлажнен поглед пак поради тези неща, а не защото годините на мъжете не ви личат. ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 24 дни
hash: b819403337
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

16.   Пак някакви провокативни теми, леко биещи и към политическо- идеологически наклони. Лошият запад, демокрацията и тн. Имам чувството, че някакви статистици ги пишат тия работи.
Жена да си ляга с по- млад мъж с цел секс, забавление, търсене на нещо ново и тн. го има от векове. Не е нещо срещано само и единствено на запад или срещано само в нашето модерно време. Все едно да кажеш, че хомосексуализма съществува от или заради демокрацията, при положение, че имаме глинени съдове на хиляди години, изобразяващи секс между двама мъже.
Всичко което се прави в момента, се е правило и през миналите векове, просто е било някак "под завивките" тоест по- потайно.
Щом мъжете могат да си лягат с по- млади жени, защо да не го бъде и обратното. Защо трябва да има двойни стандарти.

 
  ...
преди: 5 години, 24 дни
hash: da252735d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Ако на една зряла жена и харесва да има по-млад мъж, приятел, гадже, любовник, има ли догма която да я ограничава да го направи?

 
  ...
преди: 5 години, 24 дни
hash: 53f7e05d3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

18.   По-младите мъже имат Едипов комплекс комплекс, че нормално момче не може да ги хареса. Най добрия ми приятел е такъв. Винаги е бил с жени, които са го сваляли, т. е. по възрастните и обвързаните, които друго освен таен секс не могат да предложат. С такива тръгна докато беше млад и такива само вече си ги харесва. Казвал ми е "Ами от съжаление, нали съм добро момче и тях някой трябва да обича"

А по-възрастните 40 годишни жени го правят, защото вече са грозни и никой друг не ги харесва. Освен това изпадат в криза от погрозняването, особено ако цял живот са разчитали на красотата си, а сега я нямат. Т. е. последен напън да се покажат като истинска курва.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 24 дни
hash: 4e76a60ffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

19.   Ха хахаха! Някой завижда, та две не вижда!

 
  ...
преди: 5 години, 24 дни
hash: f2822fd458
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   До номер 13. Не съм пробвала с млад мъж, а и нямам желание да го правя. Макар че неведнъж млади момчета са ми правили намеци и са пробвали да ме свалят. Просто съм вярна на съпруга си.

От авторката

 
  ...
преди: 5 години, 24 дни
hash: acfc12e353
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Темата е силно провокативна. "пренасяме лоштите тенденции от Западна Европа", звучи като някоя БСП активиска. А живяла ли сте в Западна Европа, за да се изказвате по такъв начин? Била чела, пък после масово жени над 40 си хващат по-млади мъже.
Хората намират различни неща в една връзка, а ние нямаме право да си врем носовете в тяхния живот. Аз лично не виждам нещо лошо в подобна връзка независимо дали е по-любов или има финансови изгоди. А защо някой си хваща по-млад партньор, защото може :).

Ж32

 
  ... горе^
преди: 5 години, 23 дни
hash: ce4dcd5ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Правите тука едни обобщения, едни смешни изводи. Абе всичко е до човека - природа, характер, организъм, психика. Има момичета, дето са започнали занаята още от 7-8 клас, на 20- 22 са печени и ще ти стопят лагерите и външно са си ок. Само че вече са обиграни и не пускат на всеки льольо, дето на 25 -30 жена не е помирисал и още е девствен. Знаят си и кефа и интереса. И обратното има 35-40-50 годишни дропли, дето още се мислят за свежарки, мацат кремове и гримове с кофата, ама пак не могат да излъжат природата. И секса им е същия, чакат да ги обслужват ама една св ирка не могат да направят като хората. Отделно дето са прости, досадни и се опитват и да те командват щото били живяли повече. Има и от тях дето стават но пак казвам, всеки е различен. Не е верно че всичките каки са голямата работа в секса. Една жена може много мъже да са я минали и пак да не е добра в секса.

 
  ...
преди: 5 години, 23 дни
hash: 9af09b62ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

25.   Имайки предвид, че жените се движат с 20-30 години след мъжете във всяко едно отношение (и с пушенето, и с шофирането, сега и с това... ) нищо чудно сега да правят и да се фуклявят с това, което е било модерно при мъжете преди 20-30 години... :)

 
  ...

...
преди: 5 години, 23 дни
hash: f24dff72e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

26.   А когато той е 30 години по-възрастен от нея, не е проблем, нали? Пак стигаме до въпросът за двойния стандарт. Значи няма проблем мъж на 50, да е с момиче на около 20, но ако тя е на 50, а той на 20 изпадаме в потрес. И защо така? Самата аз никога не съм имала такава връзка, но в момента съм на 35. Та не знам като мина 50 на какъв акъл ще съм, но след като двамата са щастливи заедно, кои сме ние, че да съдим? ! Младежът пълнолетен ли е? Да. Тогава какво ни интересува нас кой с кого си ляга и защо си ляга? ! Така, че стига с тоя манталитет на селски клюкарки. Оставете хората да си живеят живота както им харесва. Ако някой ден твоето дете, ако е момче, има такава връзка, да си изказваш мнението и да го поучаваш, но да обясняваш на напълно непознати пълнолетни хора как трябва да живеят, ами смешно е. А и само за сведения няма нищо общо с модата и Западна Европа. Преди 100-на години по селата доста често са женели моми на по 20 и няколко за момчета на 15, защото са смятали, че тя е достатъчно опитна и зряла за да знае как се върти домакинството, а той щом има младост и сили да работи на полето, няма никакъв проблем, че жена му е доста по-голяма от него. Ама то някой трябва да проучи преди да пише наизуст.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 23 дни
hash: 2f6362cd3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

27.   Аман от двойни стандарти. Значи може мъж с по млада жена, а ако стане обратното и жена се хване с по млад мъж става лоша западна тенденция. И това е писано от жена, не мога да повярвам колко си задръстена!

 
  ...
преди: 5 години, 23 дни
hash: ed2e1057ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Много любопитна тема...

Аз не виждам проблем в тези връзки. Жената се подмладява с млад любовник, а момчето придобива опит и зрялост и израства като човек. И двете страни са доволни.

В момента излизам с мъж, който е 25-години по-млад от мен. И ми харесва много.

 
  ...
преди: 5 години, 23 дни
hash: 270499a44c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Номер 23 и 26 са напълно прави! А и всеки е чувал "За любовта възраст няма"! Всеки е свободен да ходи с когото си иска! В 21 век сме! Да си легнеш с 40 годишна, не е като да си с някоя 20 годишна, с която трябва да започнеш от "АБ"! Просто трябва да приемем новостите!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 22 дни
hash: ce4dcd5ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   До 26 - Прочети си коментара и виж какво противоречие има. Какво ги интересувало хората кой с кого си ляга? Ами теб какво те интересува кой какво си пише? Казали си хората мнението, не било като твоето- ок, не са длъжни да мислят всички еднакво. Къде прочете, че е ок мъж на 50 с 20годишна? Ами не е, също такова е. Освен за пари и облаги, има и такива мацки, дето ги влече към старци- геронтофилията не е само при младите мъже, както има Едипов комплекс, при жените има комплекс на Електра.
Какво е било преди 100 години може да е важно за историята, но тогава 20 годишна неомъжена си е била стара мома вече или нещо болна и не съвсем в ред, опитът и акълът са го давали родителите, а на полето жените са блъскали като роби наред с мъжете си плюс работата в къщи и гледането на деца.
Не видях в коментарите никой да учи хората как да живеят, да им казва ходете с такива или онакива. Че на кой му дреме? Всеки си сърба сам каквото си е надробил. Ако му е кеф да бъде с баби и дядовци, ако иска с млади, няма проблем. Както си мисли и № 27. Ако някой не приема нещо, не значи че е задръстен, просто е различен от теб. Толерантност липсва между хората, това е проблем, не с кого му се чука на този или онзи.

 
  ...

...
преди: 5 години, 22 дни
hash: ed2e1057ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   До номер 25

Това не е вярно! И преди е имало много дами с по-млади любовници. Просто при мъжете е далеч по-разпространено, макар че ние дамите вече не им отстъпваме в това отношение.

 
  ...
преди: 5 години, 22 дни
hash: ed2e1057ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

32.   Лелките са тотално откачили в последно време, щом стигнаха до там да си лягат с момчета, които могат да им бъдат синове. Това изчерпва темата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 22 дни
hash: ed2e1057ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   До 32

Много си ми е хубаво с младо гадже. Излизаме си заедно на кино, в паркове, в заведения. Хванати за ръка, прегръщаме се. А най-хубавото е, че приятелят ми е ненаситен и иска да консумираме връзката си по цели часове.

 
  ...
преди: 5 години, 22 дни
hash: 86293eb4da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   32, айде сега, лелките изчерпвали темата :D. Чичовците понеже не шибат млади гаджета, които могат за са им внучки, нали? И то не от вчера, и не по мода от западна Европа.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 5 години, 22 дни
hash: 3620e290b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   Гроздето май е кисело. Явно авторката, колко щастливо омъжена е, щом е заета да наднича в чуждата паничка. Ами, авторке има жени, които на твоята възраст се поддържат, изглеждат добре и все още са атрактивни за противоположния пол - това че на теб не ти се случва да те заглеждат по-млади от теб мъже, не означава, че със всички е така. Не е твоя работа, кой с кого си ляга - щом и двете страни са съгласни и никой на никого не е опрял пистолет в челото, значи така са си преценили и така ги устройва.
А и не виждам някой да протестира, когато мъже над 40 си лягат с момичета на по 20. Младото си е младо, който може да си го позволи, влече го и му вързват, го прави - който не може, завижда и пуска теми:)

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 22 дни
hash: 299eaa97ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   32, това не е отскоро. Откакто свят светува, хората с ниски ценности правят секс заради нагона, да не мислите, че гейовете са новост, или че педофилията е нетипична, има много примери в историята за бракове на мъже-владетели с млади момичета, които може да са им дъщери. Има, макар и по-малко примери с жени-владетелки имащи си свита от млади момчета... Та така, не е новост, нито феминизъм, а поведение на хора отдали се на физическото пред духовното, нямащи ценности, това е.

 
  ...
преди: 5 години, 22 дни
hash: 53018cfec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   На запад жените имат 100-пъти повече морал и 100 пъти повече мозък от нашите урунгели, затова спрете да разправяте, че така било на запад, защото сте фледали някакъв американски филм за дърти курви и техния феминизъм и си мислите че и в истинският живот е така, а те нали са културни и успели и ние трябва да сме като тях. Да ама не, там всяка жена е с 3, 4 деца и си ги гледа и работи и се държи прилично и ходи добре облечена, а не като нашите курви с възможно най-впитите дрехи, пушещи и духащи по кафетата и парковете като са напъно безполезни в крайна сметка.

 
  ...
преди: 5 години, 21 дни
hash: ed2e1057ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Сериозно ли си чешете езиците в тази тема? Каква мода? Такива връзки са около 2-3% максимум. Заблудени чичковци и лелки, които си фантазират, че могат да се почувстват отново млади.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 21 дни
hash: 13cec920c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Много просто - мъжете на 40 са оплешивели чичковци, които трудно го вдигат. Дори не бих казала, че е само заради секса, по-скоро е приятно, за разнообразие, да си с човек, който не е изморен от живота, с когото можеш да се кикотиш за глупости, на когото можеш да кажеш - айде утре да отскочим до Милано за кафе и той да не почне да ти изкарва от 9 кладенеца вода как това е невъзможно и такива ми ти работи.

 
  ...
преди: 5 години, 20 дни
hash: ed2e1057ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Аз пък не съм модерен и харесвам момичета на моята възраст. Една млада дама може да ми предложи далеч повече от някоя възрастна лелка.

Мъж на 28

 
  ...

...
преди: 5 години, 20 дни
hash: b1a1e6d53c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   До 39. Дали? Аз не съм сигурна, че всички мъже на 40 са оплешивели чичковци. Има си много стегнати и поддържани мъже на такава възраст.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 19 дни
hash: 13cec920c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   40 - една млада лелка ще ти предложи да те обсеби, да ти харчи паричките и редовни сцени на ревност като допълнителен бонус.

В замяна ще ти готви и ще ти пере дрехите, а и ще получиш съмнителен секс в мисионерската поза два пъти в месеца. Но пък на теб това може да ти харесва, хора всякакви.

 
  ...
преди: 5 години, 15 дни
hash: ed2e1057ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   До 42

Абсолютно съм съгласен! Младите лелки стават все по-нахални и меркантилни от ден на ден. Мислят, че мъжете сме им длъжни с нещо и трябва да им купуваме апартаменти, джипове, обувки и т. н. И имат всекидневни избухвания за щяло и нещяло. Докато една зряла дама знае как да се държи, какво иска от живота. В момента имам връзка с 12 години по-възрастна жена и съм много доволен.

М32

 
  ...
преди: 5 години, 10 часа
hash: ed2e1057ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

44.   До номер 43. Младите момичета просто си знаят цената. Докато лелките са по-лесно достъпни. Това е истината.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 9a3f17b483
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

45.   До 44 - Ако младите момичета се възприемат като стока, която си знае цената а не като хора, то трябва да знаят, че цената се определя от пазара и това кой колко е готов да даде за дадена стока. Ако няма търсене цената се срива а като гледам мъжете напоследък изобщо нямат желание да плащат за разни кифли от които полза няма.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 2abe30da07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   45 - Ами българският мъж е скръндза, това му е проблема. Да почерпи един сок и кафе е събитие, на първа среща кани жената на кафе, а не на ресторант, защото ще е по-евтино. Ако реши да купи цвете, то е роза, щото букета ще е скъп. На Свети Валентин минава късо с едно балонче за 2 лв. Тотална излагация!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ce4dcd5ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   45 - то и от дъртите има не по-малко меркантилни. Ти в магазина какво предпочиташ да си купиш прясно свежо месо или старо и вмирисано? По-добре прясна кифла, отколкото мухлясал сух хляб с изтекъл срок на годност.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ed2e1057ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   До 47 - определено не съм съгласен с теб... Зрелите жени нямат претенции до небето, както младите. При тях ги няма постоянните изблици за пари, знаят как да си организират нещата. И най-важното - с 1-2 класи са над младите момичета в леглото.

Мъж на 25

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: da28e14ea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   Не знам. Аз тотално се обърках вече. Не разбирам какво искат жените, опитвал съм се да ги разбера и не искам повече, защото ще се побъркам. Нито е достатъчно да им обръщаш внимание, нито пък е хубаво да си лош с тях. Просто тукашните жени са ужасни, съжалявам да го кажа. На мен в училище ми се подиграваха без конкретна причина... Единствената ми надежда е да си намеря чужденка, сигурен съм, че те са една идея по-добре от нашите. Българките търсят мъж само заради изгода или да ги издържа. Това ме отвращава.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: aba811a350
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   До 48
С класи са, защото имат стаж колкото твоите години, че и повече. Макар че дългият стаж не значи качествен секс, а по-дълго употребявана.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ce4dcd5ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   Никаква мода не е, открай време разни стари жени са прилъгвали глупави момчетии с лесен секс. За млада хубава жена трябва да се доказваш, да се пребориш с конкуренция, при старата претенции няма, иска само ч-кане, докато накрая я зарязват заради млада.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ed2e1057ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   Абсолютна мода си е, няма спор. Имам няколко приятелки, които са разведени и излизат с далеч по-млади мъже в момента. Не казвам дали е правилно, просто го констатирам.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ed2e1057ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

53.   До 50. Една жена е като виното - колкото повече остарява, става все по-качествена и готина. Призовавам всички млади мъже да си хванат какички и да се забавляват. Чувството е неописуемо.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b1ac8a5dc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

54.   53, оф вече и аз ще се намеся. До сега ми беше смешна и не коментирах, но като почна да пишеш в хиляда теми по хиляда поста с един и същ хаш от името на различни хора, вече и на мен ми стана досадно. Добре, като ти е толкова хубаво, живей си. Най мразя някой да ми парадира и повтаря като папагал едно и също, особено пък от името на различни хора. Нямам нищо против такива връзки, но не ми харесва, че се натрапваш толкова яростно. Защо толкова държиш да убедиш хората, че възрастните са голяма работа? Отстрани изглежда, че сама себе си убеждаваш.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ce4dcd5ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

55.   То старото вино става и на оцет. :)))

 
  ...

1-50 от 55
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker