Объркана съм, изморена съм... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркана съм, изморена съм...
преди: 5 години, 26 дни, прочетена 1336 пъти
От години се лутам, от години търся отговор, който да ми позволи да дишам спокойно.
Накратко, имам връзка от години, само че, човекът до мен изобщо не е правилния. Първата ми любов е и вероятно затова се държа за него като удавник за сламка. Признавам, живота ми без него би бил много по-лесен, и беше, в периода в който бяхме разделени.. но не успях. Върнах се, защото се чувствах ужасно, можех да правя всичко онова, което той не искаше да правя, но... защо ми беше? Така разсъждавах тогава. А той, той ме замени... с оправданието, че искал да ме накара да се върна. Получи му се, да, не успях да издържа на тъгата. Месеците след като се събрахме бях толкова щастлива и си казах "Няма да го правя повече". Преобърнах света, за да сме заедно пак, с цената на свободата си и бъдещето си. И пак ми се въртят тези мисли в главата, както от преди да се разделим. Искам да Имаме бъдеще, но имаме различни гледни точки за живота. Той не учи, работи като продавач и това го устройва, а аз искам да уча, искам да работя, искам да се реализирам, искам да имам бъдеще. Знам обаче, че като го оставя, пак ще рева като ранен тигър, той ще спретне един хубав цирк с цел манипулация и пак ще се върна, защото знае, че го обичам много.
Често се питам той обича ли ме още? Когато се скараме и ми каже, че не издържа, го питам какво прави с мен? Но не получавам отговор. Не знам какво да направя. Имам чувството, че иска слугиня, която да изкарва пари само, да не учи и да го носи на гърба си, да я мачка психически, и да я държи здраво в лапите си. От години не съм получавала някакво странично мъжко внимание и това го забелязвам чак сега. Като се погледна в огледалото не виждам себе си. Виждам просто някакъв човек с разрошена коса, с червени очи и мръсни дрехи, това не съм аз. Чувствам се виновна като направя нещо, което той не иска. Много пъти ми е казвал, че приличам на курва с определени дрехи, козметика и т. н... и вече прпсто като си сложа грим се чувствам като курва и се чувствам виновна.
За всичко е така, основателна ли е изобщо вината която изпитвам?
Не знам... Много съм объркана.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 26 дни
hash: 5afd386dbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Поредната история за психически тормоз, мъж манипулатор и жена жертва пристрастила се вече към насилника си. Говори момиче, говори с близки и приятели, защото имаш нужда спешно от помощ, разбираш ли го, за да се махнеш и животът ти да има смисъл !

 
  ...
преди: 5 години, 26 дни
hash: b1ca21f574
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е отнователна вината ти. Виж мъжът често не иска да постигнеш повече от него. Иска той да изрва повече пари и да командва.
Ти трябва да си изясниш какво искаш и да го направиш без опция за връщане назад! Или оставаш с него и създавате семейство или продължаваш напред.

 
  ...
преди: 5 години, 25 дни
hash: a64fe71f61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Уж си умно момиче, пък не си разбрала най-важните неща в живота. Че всеки сам кове съдбата си, че щом не се уважаваш самата ти, няма да те уважават другите, че незаменими хора в този живот няма, че в центъра на твоя свят стоиш ти, а не някой друг, че от двама души винаги единият обича и съответно страда повече, а другият се оставя да го обичат, че чувството за вина е най-деструктивното и убийствено чувство. Единствената ти вина е към самата теб. Ум имаш, но характер не ти достига, а без него не можеш да имаш бъдещето, което искаш. Явно той доминира и те манипулира и ще продължи докато му позволяваш. Ти зле ли се чувстваш и искаш ли да се чувстваш зле? На този въпрос си отговори. Ако искаш да е така, значи си мазохистка. Не се лъжи, че можеш да го промениш, щом за години си стигнала до тук. Него това статукво го устройва и няма сметка да го променя. Остави да го прави, но с някоя друга. Колкото повече се бавиш, толкова по-трудно ще се изтласкваш от неговата гравитация. Особено ако ти направи и дете. Щом една връзка не ти носи щастие, прекрати я! Колкото и да те боли, преживява се. Останеш ли с него, пак ще те боли. Изборът е дали да останеш с миналото и вечното разочарование или да се развиваш и да продължиш напред. Ти решаваш. Инвестирай в бъдещето си - подготвяй се и следвай. В университета ще попаднеш в друга среда, с други хора и ще се откъснеш по-лесно от влиянието му. От него можеш да "вземеш" само умението да бъдеш егоист.
Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker