Какво изобщо искаше? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво изобщо искаше?
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1441 пъти
Момиче на 19 години съм и си имал приятел от 3 години. Може да се каже че всичко при нас е окей държи се супер добре с мен помага ми във всичко, но понякога много ме задушава, иска да съм винаги при него а ние живеем заедно. Той е с година по голям от мен. Лятото работих на едно кафе и дойде едно момче и ми стана симпатичен започнахме да се гледаме, усмихваше ми се и след като си тръгна не се мина много време и в една от социалните мрежи ми поиска приятелство. Почна да ми пише но това не продължи дълго защото го отрязах естествено имам си приятел. Около 4, 5 месеца след това отново почна да ми пише и от тема на тема ми каза че още като ме е видял ме е харесал и че съм много красива и сладка. Очудих се защото ми го казва чак сега и той ми каза че е бил в чужбина и е нямало смисъл, но сега си бил тук. Виждахме се няколко пъти и се опитваше да ме гали, докато говорим ми се усмихва и ме гледа право в очите. Наистина ми стана интересен до някаква степен. Просто с тази тригодишна връзка ми липсваше и аз да гоня някой. Писахме си доста време, по всякакви теми, не веднага но започна да ми намеква по заобиколно за секс аз естествено се дърпах, и той ме попита да не съм монахиня и че когато харесваш някой е нормално да искаш близост, Продължих да се дърпам, но той не спря да пише. Знаеше че си имам приятел, мина около седмица и с приятеля ми се скарахме заради това момче, аз казах на съответното момче че сме се скарали с приятеля ми и той спря да ми пише каза нещо от сорта че не иска да ми разваля връзката, каза даже да му кажа че няма нищо между нас и някакви такива. А този момент когато почнах да си пиша с него се бях поскарала с приятеля си защото както казах понякога много ме задушава и това ме поттикна да започна. Не сме си писали около месец и нещо но когато кача нещо на история и винаги го гледа, вниманието ли иска да ми привлече, но нито той пише нито аз. Въпросът е това момче какво искаше от мен всъщност? ! Искам да спомена че въпросното момче е на 26.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 28 дни
hash: 47c14ce029
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Въпросното "момче" ,драга ,е искало секс ,но като е видял ,че положението става напечено и се намесва приятеля ти е решил да не си навлича проблеми и неприятности ,а да се насочи другаде. Това ,какво гледа нищо не значи. Ако е искал до сега да те е потърсил ,вече го е правил без притеснение.

 
  ...
преди: 5 години, 28 дни
hash: 32f08f9403
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами секс поне! Ти го каза, че ти го е казал. Евентуално и нещо повече. Но не иска проблеми с приятеля ти и май му е твърде сериозно да ви раздели и после да заживее с теб.

 
  ...
преди: 5 години, 28 дни
hash: 106af084aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Такива въпроси ме озадачават. Какво да е искал? Да ти привлече вниманието, да се опита да получи къде секс, къде нещо друго и толкова. Надали е бил влюбен сериозно и надали е очаквал, че ти ще зарежеш всичко, за да бъдеш с него. Пробвал е няколко пъти, привлякъл е вниманието ти, но не е получил нищо особено. За финал ти си му казала, че си се скарала с приятеля ти заради него, което често се приема за вид обвинение и той е решил, че няма смисъл да се занимава с теб. Ти не си предприела крачки към него, не си спала с него, казала си му, че с приятеля ти се карате заради него и той е приел, че ти нямаш желанието да изневериш. Толкова, просто е. Сега може да гледа всичко, което качваш в социалните мрежи, но това не означава нищо. Много хора започват да гледат и харесват наред снимки, без дори да се замислят, не го правят с цел, а просто така.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 28 дни
hash: adae38f9f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Просто е искал само секс :)

 
  ...
преди: 5 години, 27 дни
hash: 924cbf011c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Искал е да те.... е сега как да го напиша, че да ми публикуват коментара. Неангажираща връзка и секс. В чужбина живеят доста хора, които се правят на велики, когато се върнат в България. Докато учех и живеех със съквартирант като му дам моята част от парите за наема и се снимаше с тях за ФБ. Миеше чинии или беше на борсата за безработни и спестяваще, защото като се върнеше в селото от което е имаше жени, пиачка и той лъжеше. Българката лесно вдига краката, като си мисли, че има зелено.
Не се занимавай с това момче.
М28

 
  ...


...
преди: 5 години, 27 дни
hash: bddec012e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Иска да те праска, бе девойче. Какво не е ясно? Иска същото, което искаш и ти - да се съдерете от ебане.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 26 дни
hash: 7a2014a813
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   ”Виждахме се няколко пъти и се опитваше да ме гали, докато говорим ми се усмихва и ме гледа право в очите.
Писахме си доста време, по всякакви теми, не веднага но започна да ми намеква по заобиколно за секс аз естествено се дърпах, и той ме попита да не съм монахиня и че когато харесваш някой е нормално да искаш близост, Продължих да се дърпам, но той не спря да пише. ”

Този е типичен играч, не бих се занимавала с такъв нахалник, който си мисли, че може да те излъже със заучено поведение.

”аз казах на съответното момче че сме се скарали с приятеля ми и той спря да ми пише каза нещо от сорта че не иска да ми разваля връзката”

Т. е. ти казва - искам неангажиращ секс без приятелят ти да знае.

”Наистина ми стана интересен до някаква степен. Просто с тази тригодишна връзка ми липсваше и аз да гоня някой. ”

Винаги ще има някой ПО с когото да имаш тръпка. Някой по-нов, по-хубав, по-умен, по-богат, по-забавен... Същото важи и за теб, има жени, които са ПО от теб. Мисли логично за вбъдеще когато искаш семейство, че в едни взаимоотношения не е водеща тръпката, а обичта, която се изразява в уважение, подкрепа, искреност и споделено приятно ежедневие.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker