Нов опит за секс отзад и пак провал - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нов опит за секс отзад и пак провал
преди: 5 години, 2 дни, прочетена 4158 пъти
Извинявам се, ако нещо съм изпуснал, но подобните теми които прочетох са или огромни простотии или не пише нищо съществено.

Наскоро с жена ми направихме опит за такъв тип "любов", но резултата отново беше катастрофален. Преди това бяхме опитали само веднъж. И аз и тя не сме правили никога.

Знаем, че най-важното е жената да е отпусната много за да стане. Приготвихме си лубрикант и презервативи. Взе си дамски душ и започнахме. Вкарах с плавни движения 1 пръст, после 2 и 3. Повече не можах. Това продължи 15-20 минути. Мястото наистина се поотвори. Но когато "натиснах" да вляза- болка и мъка. И видимо не достигаше още разширение. Както и да е, след няколко минути се отказахме. Дебел ми е доста над средното, като дължина - чиста среда. Но няма как да не става, явно сме зелени още. Както и да е - искам, но не ми е фикс идея. Тя също иска (не само да ми направи кефа на мен), а наистина. Семейство сме отскоро и следващите опити ще са пак с нея.

Преди години още в България, пробвахме с една приятелка, която "много обичаше да го прави отзад" и резултата беше същия. Останахме си с обещанието да "опитаме пак". Ходих и веднъж при проститутка, но като ме "подготви" последва - "Няма да стане приятел, иди при някоя колежка". И не взе лесните пари.

Знам, че пишат и хора, които го правят. Някои по-рядко, други редовно.
Та как стои въпроса с размера и има ли още тънкости в подготовката?
Възможно ли е това да й е предела? Жена ми е дребна и слаба и с малко дупе. Например жена с по-широк ханш и голям задн*к би могла да се отвори повече. Или висока и едра с по-голям луфт.
Или ако успее да си мушне един по-дебел изкуствен и поседи с него ще се отпусне ли повече, че да може да издържи нормален тек 15-20 минути с пълно вкарване и изкарване без да я боли?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 ден
hash: d2f07965c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе, ако смяташ, че парите, които проститутките изкарват, са лесни, вземи един патладжан, пъхни си го отзад и виж как ще ти се стори.

Не стига, че си невеж, ами и уважение не проявяваш към другите.

 
  ...
преди: 5 години, 1 ден
hash: 8c607563a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти...препоръчвам ти да си вземете бът плъгове с различни размери. Има комплекти от по три броя, почвате с най-малкия, да посвикне и после увеличавате с втория, до третия надали ще стигнете и действате :)

 
  ...
преди: 5 години, 1 ден
hash: 5705ffe0bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

4.   Не мъчи жена си, човек. Те проститутки се плашат от калибъра ти, където какво ли не им е минавало - ти жена си ще напъваш. Обичай си я, грижи се за нея, зарежи я тази идея. И без това, няма никаква разлика.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 ден
hash: ed40cef42f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Честно да ти кажа не е като порното изобщо и не сте добре твърде стари сте за такива неща

 
  ...
преди: 5 години, 1 ден
hash: 8f548b0782
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

6.   Отскоро сте семейство, а искаш да пъхаш отзад!? Защо си я взел тази жена, не знаеш ли къде се чукат жените. Да не си манаф1 та за задници мислиш. Откачен народ, затова жените бягат от мъжете, джендърска работа!?

 
  ...


...
преди: 5 години, 22 часа
hash: 72eabccb37
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като ти е толкоз мерак да мушкаш в задния двор хвани някой гей. Таман е разработен. Явно и ти не си много в ред.
Пощуряхте с това порно! Че вземете и да се опикавате, да се бичувате и тя да ти набута страпона, защото не сте го правили никога.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 19 часа
hash: a432a4007b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Какво толкова - анален секс. Не разбирам защо чета, а и слушам как много жени не искали, че то е нормален секс, освен това - не е болка за умиране при влизане, това е мускул, разширява се, а и оргазмите са невероятни, и изобщо... да го чувствам там е супер всъщност ми е любима поза.

 
  ...
преди: 5 години, 19 часа
hash: a432a4007b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Относно въпросите на автора. Не е от твоя или нейния размер, а просто се лигави. Аз съм 153 и 38 кг., и доста големи дилда са влизали, например с дебелина на голям патладжан. Според мен, всички жени, които казват, че ги боли се лигавят, болката е поносима и отминава с възбудата, дори самата, лека болка е възбуждаща. Защо не харесват аналния секс, дори без да са опитали - нямам идея, но няма тънкости, само повечко лубрикант и желание от жената.

 
  ...
преди: 5 години, 19 часа
hash: 725e731da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Щом опитна проститутка предпочита вместо да ти вземе парите да те препрати другаде и твоя приятелка, която редовно се чука отзад не може да го поеме, то значи очевидно ти е прекалено дебел за там.

Защо мъчиш жена си - ще и го набичиш, ще и докараш накрая някое разкъсване, та после да ходите да се червите и да се обяснявате по лекари - това ли искаш?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 18 часа
hash: 9914d7bfb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Не ми стана ясно на каква възраст сте, но едва ли има значение. Обгрижвайте жена си, не я мъчете, според мен тя изобщо не желае това да се случва, щом е болезнено за нея. Едва ли тя има интерес да си причинявя болка. А вие се погледнете и се засрамете поне малко - какво си позволявате да вършите с чуждо тяло? Последното изречение от поста ме шокира.

 
  ...

...
преди: 5 години, 13 часа
hash: f3c9a47b61
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Както и очаквах, нищо по въпросите който зададох. Виждам само 4 коментара. И на всичките ме хранят. Не е ясно кой е мъж, кой жена и прави ли го или не.

До 1: Защо защитаваш проститутките? Нали това им е работата.
Да е учила да за инженер, защо работи тая работа?
Аз да не изкарвам лесно пари? И на шефа да му казвам - давай ми само лесните поръчки, а по-трудните на колегата.
Има обяви на проститутки с двойни цени за голям размер, но на нейната нищо не пишеше. И по телефона не ми каза нищо, а ме върна.


До 4: Калибърът ми не патладжан. Дебел е наистина, но вероятно не нещо невиждано. Аз и жена ми сме направили вече своя избор.
Защо реши, че я напъвам? Пробвахме веднъж преди 3-4 месеца, сега беше втория опит. Не стана. Решили сме, пробвали сме и не става. И пак ще пробваме. Затова е и темата.

До 5: За какво порно говориш? Да не мислиш, че по цял ден гледаме "шибане отзад"? Веднъж на 1-2 седмици да си пуснем нещо. И то нормално. С масажи и стандартен секс най-много.
Аз съм на 38, тя е на 32. На колко години се прави анален?

До 6: Да не ми си мислиш, че съм я взел да я пердаша отзад?
Не ми е фикс-идея. Ако съм искал до сега на всяка цена, не 1, а 1001 пъти щях да съм го правил. Ама не съм. Искам с нея.
И като сме отскоро семейство, какво? Кога да го правим - като станем на 40 или 50 или 55, или като спре да ми става? Кога? Все едно някакъв срок има.

За това къде се чукат жените - знам, не се притеснявай. Правим го и на лягане и на ставане. Там проблемите с размера стават предимства.
След 6 месеца ще си имаме и дете.

И като жените бягат от мъжете къде отиват?
- при други мъже
- при други жени
- остават сами
Ти как мислиш? Според мен е първото, ама де да знам...

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5666cf9188
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ако си добре надървен и анусът е с обилно количество лубрикант, няма как да не стане. Зарежете пръстите 20 минути, то тя ще се протрие за толкова и ще я боли - нормално. Сега изчакайте да се оправи анусът й, а после просто тя да легне, да се отпусне, ти да си добре надървен, обилно сложете лубрикант и на ануса й, и на пениса ти и бавно го вкарай директно с дупето й. Успех!
Ж33

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b8de79fad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   И аз веднъж опитах с проститутка, заради аналния секс. Стана без проблем. Изненадах се колко е тясна отзад. На бившото ми гадже гъза и беше по-хлабав. По-интересно е друго. Докато я чуках, тя през цялото време си чатеше по телефона и дъвчеше дъвка. Дадох и още пари на тръгване. Това успя да я отклони от чата. Усмихна ми се "обаждай се, няма проблем. Само в понеделник почивам". И тръгна забила поглед в телефона.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 245a2db7a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Така аз съм гей и редовно практикувам анален секс. Първо и най-важното, нека жената ти да си направи клизма. Не знам кво значи дамски душ, но трябва да си направи клизма. Това супер много отпуска ануса и помага за по-лесното проникване а и за други изцепки. Второ няма как да не я боли. Забрави го това, без болка не става, първите ми три пъти бяха супер болезнени на мен... Плаках от болка, след това свикнах. Няма начин да не я боли. Та не знам колко ти е дебел, ама и аз съм отказвал секс на един огромен, но сега като се замисля не бих... Защо не купиш един анален разширител? И си поиграеш така хубаво с ануса и. и после да пробваш?

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 2ac92a4744
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Хаха тоз 6 се изказа
Авторе, пробвайте поза "лъжичка" първо. Ама сложи и мноооого вазелин. И в началото мноооого бавно, трябва да усещате всеки милиметър. Тя като се отпусне един път после и патладжан ще можеш да навреш, както тука някой се изказа... хаха

Друго не знам какво да те посъветвам. Предполагам, че някой гей тук, който има повече опит би могъл повече да те насочи... хахаха.

При мен поне се получаваше без проблемно. Даже мойта последната, бивша, скуиртваше отпред, докато бях отзад. Насравнимо е чувството и за двамата. За нея особено, след като е скуиртнала, а ти махнеш презерватива и продължиш след това отпред...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f66a9e6039
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Време време и пак време ви трябват. Мн опити и ще стане лека полека.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 0769ea2de0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Първо, малко анатомия. "Там" има два сфинктерни мускула, първият е ануса и е волеви, вторият е няколко сантиметра навътре и е неволеви, той те предпадзва, да не се наакаш нощем. Проникването през първия е повече отговорност на пасивната страна. Разбира се, ти трябва да помогнеш да се отпусне. Колкото по-възбудена е, толкова повече ще се отпусне и ануса и. Прави това, което я възбужда най-силно, ако обича мръсни приказки, устата ти не бива да спира. Задължително език или пръстче на клитора, внимавай да не свърши, дразни, нагнетявай напрежението, докарай я до лудост, сам ще усетиш как халката на ануса и ще спре да те стиска.

Лубрикант. Когато мислиш, че си я смазал достатъчно, добави още :).

Играчки. Не купувай миндили под 50 долара. Ако имаш бюджет, вземи бът плъг.

Поза. Намерете правилната. Някои обичат странична, други задна, трети ездачка и т. н. Ездачката е добра, защото жената сама решава кога и колко да се наниже, но не е препоръчителна за начинаещи, защото няма да знае как да отпусне ануса си, докато бедрата и поемат тежестта на тялото.
Понеже ти е дебел, ще ти препоръчам две пози.
Задна, тя е на колене и легнала на гърди, а с ръце си разтваря дупето.
По гръб. С вдигнати и широко разтворени крака, свити в коленете, така ще "отвори" път за дебелия ти приятел. С жена ми намираме тази за особено пикантна, особено ако глезените и са хванати в кожени белезници и закопчани за таблата на леглото, над главата и.

Забавлявайте се :)

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5666cf9188
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Номер 16 доказва, че ако не всички "гейове", то поне той е с болна психика. Защото сексът е удоволствие!!! Щом твърдиш, че те привличат мъже - добре, така да е, но би следвало това да ти носи блаженство, не болка!!! Ако боли, защо го правиш? Търси удоволствието! Ти обаче не търсиш него. Или по-точно в болното ти съзнание да ти причиняват болка за теб е удоволствие. Всъщност си мазохист, стремящ се към болката и унижението! Болен мозък, болна психика!
Защото аз съм жена и дори при първия ми анален секс НЕ изпитах болка. Но нито аз, нито партньора ми искахме това, така че се погрижихме всичко да протече БЕЗ болка! Да донесе само удоволствие!
...
Номер 14

П. С. И човекът е имал предвид точно клизма. ;)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: d4bd72e92d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   От Автора
Ами поговорихме си с нея и няма да опитваме поне докато роди.
Тя знае за темата и й преведох коментарите. Явно винаги много боли, пък и дори да го мушна с много зор после какъв секс ще е. Като мръдна и да й се обръщат очите от болка. За тия анлани разширители - абсурд. Не искам разхлопана жена, макар да си я представям така понякога като я гледам отзад. Явно тая работа не е като оная.
Пък и все пак дори отпред трябва да се внимава. Бърз секс не правим - където я хвана да я чукам. Само много отпусната става. И след като го вкарам, то поне 1-2 минути много бавно. После е разтърсващо.

Благодаря, все пак. Полезни и сериозни коментари от 8 до 20.
Само 9 малко бърка, че се лигавят.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 245a2db7a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Номер 21! Ти нормална ли си? И недей съди преди да знаеш, как така, ще практикуваш анален секс за първи път и няма да те боли? Сериозно ли? Винаги първият път боли където и да е отзад отпред. После става приятно! Сега не чувствам болка а само удоволствие.
Относно аналните разширители купуваш един малък, има и такива топчета колкото да отворят, то пениса ти ще е е по-голям от тях. Просто те ще помогнат за по лесното проникване, тя няма да стане кофа не се тревожи .
от НОмер 16

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 68667f82fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Авторе, тоя израз "не искам разхлопана жена" говори много за теб. Възприемаш жена си като уред или играчка, а не като човешко същество. Все едно си си купил вентилатор. Голям тъпак си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: e45b4d7825
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Ааа, не се отказвай, бе! Напъвай я, че да пометне! Боже, какви неадекватни хора сте, не е истина, просто.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: edd53ba8d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Дядо Торбалане, изключително си прост. При стимулиране на клитора, не се отпускат аналните мускули. Въобще даже. Познанията ти по анатомия са на ниво 0, така че се въздържай от съвети.

Авторе, ако обичаш жена си, престани да я мъчиш. Не е задължително да правите анален секс. Ако продължиш да настояваш, най-много да я отвратиш от себе си и да си намери друг. Има много мъже, които не си падат по аналния. :) Падат си по ВЗАИМНИТЕ удоволствия

От жена

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 4bbcc4ada5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Номер 26, изключително си прост. Едно, че се правиш на жена, второ, че когато жената е стимулирана сексуално, тялото се подготвя за пенетрация и мускулите се отпускат. Четете, бе! Нетът е пълен с информация. Поне като сте на сухо, образовайте се и слушайте опитните хора.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: a432a4007b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Знаете ли какво не разбирам. В тоя сайт има толкова много ку*ви и еб*ачи поне на думи, съдейки по темите с изневерите и фетишите, пък в същото време не правите анален секс, и ако някой напише, че е гей, лесбийка, обича да го бият, защото се възбужда, да го връзват, харесва малки момичета, възрастни, дебели, слаби, всякакви мнения за фетиши, които оплювате дружно... Стигам до извода, че има много измислени теми, в които някой реализира фантазии и комплекси, а другата част от темите в раздел ”любов и изневяра” (незнайно кой неадекватник е решил да комбинира тези двете) са на хора със сухарски разбирания, но и без морал. Парадоксална комбинация.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 06e155f726
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Дядо Торбалане и 26, не се карайте - и двамата сте прости. Единия невеж, другия непрекъснато самоизтъкващ се Ганьовец.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 48f5ee8ced
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   От автора:

Макар, че всички гласове, които съм получил са отрицателни, има полезни кометари в темата. Наистина мислех, че повече семейства правят анален, но явно не е така. Говорил съм с приятели/приятелки, които са семейни и 25-30% от тях са ми казвали, че са правили или правят.
Само не видях някой да е написал колко време правите акта. 5, 10, 15 минути или повече?

С жена ми ще направим още няколко опита след време и ако не стане - край. А и както казах е по взаимно съгласие. Не я натискам насила.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker