Невъзможна любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Невъзможна любов
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 2818 пъти
Здравейте! Нека да започна с това че до сега не съм писал по такива сайтове за проблемите си за първи път ми е, но реших да споделя пробелема си момче съм над 18 години имах връзка с момиче която продължи година и няколко месеца, но вече не сме заедно... аз съм от ромски произход а момичето българка. Сега като кажа че съм от малнциството веднага ще си помислите че съм от онези цигани с краците и живея в циганската махала не си плащам данцъите и т. н... ами не... моето семейство не е от тези.... та проблема е следния... с момичето се обичаме разделихме се поради причината че нейните родители са твърдо против връзката ни заради произхода ми... нито пожелаха да се запознаят мен нито нищо просто постоянно бяха в лоши отношения с нея и започнаха да я държат изкъсо разбирасе това повлия адски много на връзката защото не можехме да се виждаме нищо не можехме да правим постоянно се криехме като мишки много сълзи и нерви имаше и тя реши да се раздели с мен... обаче до ден днешен подържаме връзка тя твърди че ме обича а аз също я обичам до болка... обаче аз я каня да се видиме и т. н. тя веднага почва да се кара с мен и да ми напомня нещата с родителите и... това ме съсипва.. мъката ми е адски голяма а тя не ме подкрепя а напротив кара се с мен но и аз имам лоши страни ние не сме заедно обаче аз продължавам да я ревнувам и да я имам за моя... всичко това е защото я обичам много.. какво може да ме посъветвате има ли начин да се съберем или някакъв начин да спра да се занимавам с нея.. второто обаче ще е адски трудно. Благодаря предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: d2ce77c300
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много ми е интересно как хора от малцинствата започват връзка с хора от български произход.
Вие ромите като брой не сте малко, би бил привлекателен за момиче от твоя етнос, описваш, че не си от крадливите, миризливите и т. н. и ми е интересно защо изобщо започваш връзка с българки.
Не искам написаното от мен да ти звучи расистко, никога не съм бил против хора от вашия етнос, имам познати дори роми, с които си пием ракията, но до там.
Такава връзка е адски трудно да просъществува в нашето общество още по-малко, че и гаджето ти е малка на години и зависи от родителите си.
Препоръчвам ти да я оставиш да няма проблеми момичето, колкото и да я обичаш, започни след време връзка с човек от етноса ти и няма да имаш проблеми от това естество.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 6776f9f6fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ето затова не трябва да има интеграция на малцинства, заради подобни "връзки". Трябва да има "експулсация" по модела на политиката на Ердоган към кюрдите.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: bf25bab9da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Намери си някоя от твоя произход, не мисля че нормално българско семейство би ти дало да се ожениш за дъщеря им, колкото и да си умен, красив заможен и т. н.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 472e9ffb22
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Твоите роднини хубаво са се постарали, и продължават да се стараят, отношенията им с общностите, върху които паразитират, да са прекрасни!
Да, ти може и да не си "от ония цигани", но каква е гаранцията, че децата ти няма да бъдат, след като носят техните гени?
Съвсем са си прави родителите на момичето - все едно да дадат дъщеря си на сина на известен престъпник, и да се надяват, че внучетата им ще излязат доктори на науките...
То и кон и магаре се кръстосват, ама по-важното е какъв е резултатът?

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 031ad2b792
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Виж... Ако не се съберете, сложи край на всякакъв контакт с нея. Така ще е по-добре за теб.
Иначе познавам такова семейство - тя е българка, а той е от ромски произход. Имат и детенце вече. Много хубаво семейство! Но началото беше много трудно, а родителите й дори не дойдоха на сватбата им. Няколко години баща й не говореше с нея и не се бяха виждали. Вече всичко се нормализира.
НО!!! Тя имаше смелостта да избере да бъде с него! Не всяка е като нея. И не всеки мъж заслужава тази жертва от страна на жената! Така че ако се съберете - положи всички усилия да бъдеш точен мъж! Но ако не, както ти казах - дистанцирай се напълно. За твое добро е. А и да нейно. Или сте заедно, или продължавате напред. Средният вариант е в ущърб на всички.
Успех!
Ж32

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: e2eea6d306
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ако те обича ще е с тебе въпреки всичко. Приятеля ми е от турски произход и много си го обичам, но почина наскоро. Светла му памет - това нашето е невъзможната любов.
При вас просто няма желание за да се осъществи. Това виждам.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: cff55ad7e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Приятел остави ги тези българи! Не виждаш ли колко са злобни?!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 233b47940f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Не мога да повярвам, че нападате по такъв начин момчето. Не съм расист, ама не знам си какво... Какво ли се учудвам, така сме ние хората, злобни и нечовечни.
Разбирам те момче, но май ти си единствения, който полага усилия нещо да се получи. Знам, че ще ти е трудно да се откажеш от нея, но това е най-добрият вариант за теб. Покажи й, че държиш на нея, предложи й да опитате, докажи се пред родителите й. Ако ти откаже - знаеш, не е готова на всичко за теб и бягай. Ако ли се съгласи - не я разочаровай - нито нея, нито родителите й.
Радвам се, че все още има хора, които въпреки трудностите не се отказват, аз също съм от тях.
Прави каквото ти е на сърце - това ще те посъветвам. :) Успех и горе главата!
Ж20

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 472e9ffb22
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   8, вземи се с циганин, и ела тук след 10 години да опишеш цветущия си живот с него! :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 15ca9d77d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Никакво отказване, момче! Произходът не би трябвало да има значение, ако любовта между двама души е истинска. Ситуацията поставя пред изпитание приятелката ти - ако те обича, за нея не би трябвало да има значение нито арменец ли си, нито циганин ли си, нито родителското мнение. Знаеш ли какво ми се случи пък на мен? Женим се ние с мъжа ми. Още преди това бях забелязала, че не прилича нито на майка си, нито на двамата си по-малки братя, нито пък на покойния си баща. Гледах семейни албуми - ами и на дядовците си не прилича. Всички руси със сини очи - само той мурав с черни очи и коса. Накрая решихме да имаме дете, но аз се притеснявах, защото баща му е починал от автоимунно заболяване и се тревожех да не е наследствено. Като разбра свекърва ми, че това ни спира, каза истината: че съпругът ми е осиновен. Оказа се, че е дете на младо ромско семейство, таткото напуска майката и тя оставя бебето в дом. Оттам новите му родители го осиновяват още първия месец, защото две години нямали деца и вече се били отчаяли. Това той го разбра на 34 години. И какво да направя аз сега? Да се разведа с любимия мъж, понеже е циганин? Или да забременея от друг? Точно обратното - стана ми още по-интересен, защото носи гените на друга култура. Обясних си енергичността му, темперамента му, страстта му, увлечението му по музиката, много неща... Да, децата ни ще са наполовина ромчета. И какво от това? ! Можеха да са наполовина италианчета, англичанчета и така нататък. Така че не се чувствай човек второ качество, заради произхода. Тези времена отдавна отминаха. Настроенията в България срещу циганите са заради неспазването на обществените правила от тях, а не заради самия им произход. След като си нормален гражданин, имаш пълното право да очакваш и да изискваш и нормално отношение към теб самия.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 0315b635df
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Номер 10, може да се е оказал ром, но отгледан от българи. Толерантността е едно, тези чисто цивилизационно са на друго ниво, за съжаление.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 469e4e9d2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 10 ,сама си го пишеш-какво да направя аз сега,еми вече нищо не можеш да напрсвиш,влюбена си,свикнала си с циганина и тъй ще я караш.
И определено има разлика от италианчета,англичанчета и т.н. в нашата държава.
Не бих си представил да имам дете от циганка и това дете да слуша ежедневно за набезите,гаврите,побоищата над българи и да стоя безмълвен.
Който иска да си пъха главата в торбата,аз не желая

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 789748fe47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Приятел, свършило е вече с това момиче. Ако искаш да си като останалите хора, а не като циганите, ще забравиш това чувство за собственост, ще забравиш за ревността и ще оставиш момичето. Млад си, можеш много жени да имаш още. Не се ограничавай с етноса, любовта може да е с циганка, българка, азиатка. Но ако не искаш да си като другите цигани, трябва да изоставиш всички лоши черти на възпитанието си.

№10, историята на мъжа ти е много странна. Той е без деца до 34 - годишна възраст, уж много добричък, живее в измислен свят. След това се жените, на тебе ти щуква идея да нямате деца, мащехата му се намесва в критичния момент и разкрива кулминационната истина, досущ като в латиносериал. Съответно мъжът ти е приел случилото се напълно нормално и не му е направило особено впечатление, че е бил лъган 34 години, че баща му не му е баща, че майка му не е му е майка и т. н. Звучи като сапунка, скалъпена набързо. Аз ако бях на твое място в такъв случай, щях да избягам от неминуемо задаващата се буря, но ти щастливо очакваш деца от запазения си 34-годишен мъж. Каква идилия!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 536f61abde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не искам някой да остане с впечатление, че съм против любов между циганин и българка. Смятам, че би било напълно нормално, както любов между англичанин и българка например. Но, авторе, как така си различен от циганите в махалата, когато относно момичето я "имаш за своя". Ако бяхте заживели заедно може би щеше да почнеш да я заключваш? Не ти вярвам, че си различен от другите цигани, от които се дистанцираш, по простата причина, че човек не може да избяга от корените си. Пожелавам ти успех, ако не с тази, то поне с друга любов.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker