Помогнете ми, защото сърцето ми плаче. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Помогнете ми, защото сърцето ми плаче.
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1218 пъти
Здравейте. Аз съм на почти 18 години....... Не знам, как да започна..... Преди няколко месеца, се запознах с едно момче онлайн. В началото, не го приемах на сериозно, но накрая реших да изляза с него. Видяхме се, а той още на първата среща налетя да ме целува. Аз разбира се не позволих, защото това е против принципите ми, и самата мен. Той не ми писа вечерта, а на другия ден, защото си е мислил, че не съм го харесала. Аз реално не го, но имаше нещо в него, дето ме караше да продължа с него. Вечерта му намекнах, че искам роза, а той запали колата си и дойде да ме види(беше Св. Валентин)Каза ми, че не е дошъл, без покана, за да не ми се карат нашите. Прекарахме си добре, и се съобрази с това, че не искам да го целувам. Целуна ме по главата спонтанно, а точно в този момент нещо стана в мен. Разбрах, че искам да съм с него. След няколко дни се скарахме, и се разделихме за около седмица. Върна се с думите, че иска да е само с мен и никоя друга. Аз се бях разколебала за нас, но реших да му дам шанс. След около 2-3 седмици, отидох да спя при него. Не сме правили секс, а си говорихме преди да заспим, а той само ме целуваше по главата. Каза ми, че май вече започва да ме обича, а аз се засмях, защото не му вярвам.Легнахме си, а той се допря в мен, а аз се направих на заспала, за да видя какво ще прави, защото му нямах доверие. Той нежно започна да гали ръката ми и така доста време. След това заспа. Сутринта се събудихме и той ме придърпа и ме гушна.След това отиде да ми купи кафе и така....
Излязохме да се разходим, ходихме по магазините, но на него му излезе работа и аз отидох при приятелка. Чаках го до 00:00 и настоях да го изчакам при едни приятели(две момчета), а той ми каза "в работата съм, кое не разбра". Стана ми мъчно и реших, че утре ще си поговорим, като ми донесе чантата.
Донесе ми чантата и ми каза, че след няколко дни ще се чуем, защото има страшен проблем, а аз му отговорих добре. Вечерта се ядосах и му казах, че няма смисъл да се виждаме, защото за мен е само привличане и вече не искам.Той само го прочете, а след няколко минути ми прати тъжно човече. На следващия ден се извиних, но няма промяна. После ми звъня, но ми каза, че е объркал номера. След няколко дни една приятелка каза, че го е видяла в квартала ми, а след това ми писа, че имаме да допиваме вино. Отказах му с думите, че си имам работа. След околко седмица му писах, за да пием виното, за което ставаше въпрос, а той се съгласи и пиян щеше да дойде, но като чу за леля каза, че един вид не е разумно така да се запознават(не се уплашил от нея, защото преди това искаше да се запознаят).
Допълнение:
Нарече ме" жена ми" пред неговия приятел(искаше да ни запознае). Каза ми, че съм скъпоценно камъче. Всеки ден ми казваше "добро утро" или "лека нощ". Каза ми, че сме партньори в живота и трябва да си споделяме всичко. Искаше да ме защитава. Съобразяваше се за каквото и да е. Сподели ми всичко, а той за мен не знае почти нищо. Казваше ми, че съм много красива без грим.Каза ми, че не съм му само за секс и да не се тревожа(няколко пъти).Обясних му,че съм се ядосала много и затова, а той каза, че няма причина, защото ми направил услуга.

Въпросите ми:
Искрен ли е бил?
Какво се е объркало?
Ще се оправи ли всичко?
Ще ме потърси ли пак, за да се съберем?

Моля Ви, помогнете ми, защото вече ще се побъркам. От един месец съм в това положение, а нямам сили вече. Съжалявам.... Искам всичко да се оправи.
Благодаря!Моля ви, да кажете нещо.... Каквото и да е....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: f03f536bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Въпросите ми:
Искрен ли е бил?
Мисля, че е бил искрен. Чакал е, търпял е смесени сигнали, очевидно наистина е имал чувства към теб.
Какво се е объркало?
Нищо не се е объркало, ти си объркана. Дърпала си се почти през цялото време, а той се е съобразил. Човекът е имал работа, а ти не си го чула и си решила, че ще го чакаш, на което той ти е отговорил, че работи. Не е искал да ти сподели сериозния си проблем. Ти си се ядосала и си го оставила, казвайки му, че само те прилича. Опитал се е да те потърси пак, искал е да се видите, а виното е било само извинение. Ти си отказала. Сетила си се след 2 седмици, че го искаш, но си била с леля ти, а той не е бил трезвен. Логично, отказал е да се запознава с жената в такова състояние и не е искал да има свидетели на вашите лични разговори. Какво очакваше?
Ще се оправи ли всичко?
Ако той е умен и има нормално самоуважение, нищо няма да се оправи. Подозирам, че е влюбен, в тази ситуация сигурно ще можеш да си играеш на искам те- не те искам доста дълго време с него. Ако смяташ, че си сериозна, по-добре си седни на дупето и започни да правиш жестове за този човек.
Ще ме потърси ли пак, за да се съберем?
Не вярвам. Когато той те търси, ти бягаш. Когато ти го търсиш, той идва. По-вероятно е да чака ти да се решиш.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: e25cdecf41
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вземи го намери и поговорете като нормални хора. Питай го нашите моменти харесаха ли ти имаше ли тръпка не искаш ли пак да сме си двамата и така.
Като ти се е обадил изобщо не се е объркал. Искал е да ти подаде примамка за да мислиш за него и да го потърсиш, което говори че те иска.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker