Може ли разбито сърце да започне да обича отново? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Може ли разбито сърце да започне да обича отново?
преди: 5 години, 19 дни, прочетена 1252 пъти
Жена22
Преди 6 месеца, човека за когото туптеше сърцето ми ме напусна с най-гнусното извинение, което получих чак 2 седмици след като ми каза, да се разделим. С много борбен дух, събрах сили да попитам за отговори на въпросите, които ме измъчваха денем и нощем. " Отдавна нямах чувства към теб, просто не знаех как да ти го кажа. "

Да.. Любовта е сляпа. Бяхме заедно 3 години. Аз все още го обичах лудо и правих абсолютно всичко за НАС, за да бъдем щастливи. Никога не сме си изневерявали и т. н. След като получих отговор за държанието и решението му вместо съжаление и себеотрицание - почувствах гняв. Бих казала, че той успешно ме накара да го намразя и след целия този двуседмичен ад, най-накрая се почувствах спокойна. Спокойна, че не беше моя вина. Че аз се борих до край.

От известно време преди да се разделя с този човек има мъж, който изпитва нереални чувства към мен. Познаваме се от 5 години и сме изключително близки приятели. Факт е, че неговите чувства се зародиха тогава, когато аз и бившия ми бяхме в предпоследния си скандал.

Този нов мъж, е невероятно мил, вселюбящ и внимателен човек, на когото не му провървя в любовта, както не провървя и за мен. Истината е, че през цялото това време( близо 8 месеца ), той не е спрял да се грижи за мен, въпреки факта, че аз му отказах чувствата.

Аз все още се лекувам от тази минала моя връзка. За мен това бе поредния провал, от който изгубих не само партньора си, но и най-добрия си приятел.
Страхувам се, да вляза във връзка с мъж, защото не знам способна ли съм да обичам толкова силно отново. Страхувам се да вляза във връзка, от която да изляза без още 1 близък за мен човек. Страхувам се отново да ме ранят. Страхувам се, че няма да успея, да го обичам толкова силно колкото той мен, заради вече преживяното.
Но най-вече се страхувам, че времето минава и със всеки изминал ден, малко по малко, губя човек, който ме обича лудо. Губя го, защото не мога да му причиня болка да продължи да ме обича и накрая да е изхабил живота си в мен.

Какво да правя?
Иска ми се да си дам още време.. Още поне малко.. Но ме е страх, че когато съм готова, ще е твърде късно.
А повярвайте ми, втори човек като него няма да срещна. Не и ако го изгубя и отново изпадна в депресия.
Благодаря ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 18 дни
hash: b2eb1a4224
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбирам през какво си преминала. Само дето на мен ми се наложи да чакам много по-дълго за някакви думи, които да ми позволят да продължа напред. Съответно знам колко е трудно и колко време трябва и може никога да не се почувстваш готова. А може би точно твоят човек ще ти позволи да забравиш миналото и болката. Не го изпускай, за да не съжаляваш после, такива шансове не са вечни, а разминете ли се, после може да няма път назад.

 
  ...
преди: 5 години, 17 дни
hash: 3b32838aec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбитото сърце може да обича и три пъти по-силно, стига вече да се е събрало. Притесняваш се, че ще пропуснеш нещо красиво, но ти не се чувстваш готова да оцениш нова връзка и да обичаш отново. Нужно ти е време, не се насилвай. Ти можеш да опиташ да бъдеш с този човек, но ако си права, че не си готова, то ще разбиеш неговото сърце, за да спасиш твоето.

 
  ...
преди: 5 години, 17 дни
hash: 154f572594
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Докато не се почувстваш напълно готова, не предприемай крачки, според мен.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 17 дни
hash: 65abba5e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж, дай му шанс, но се движете много бавно, леко и спокойно във връзката ви! Аз съм сигурна, че към такъв човек не можеш да останеш безразлична, особено след, като никъде не спомена, че не те привлича грам или, че трябва да се насилиш да бъдеш по принцип с него. Затова мисля, че той ти е симпатичен и, ако вървите заедно бавно един до друг, нещата ще се получат, даже може да е по - красиво и пълноценно от предишната ти връзка!

 
  ...
преди: 5 години, 17 дни
hash: 625712c26b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката:
Решила съм. Проведох разговор с него относно всичко. За пореден път, той ме разбра изцяло и ми подари времето си, за което аз трябва да преценя дали бих могла да живея с него.
Не желая да влизам във връзка без да имам силни чувства, не мога да му причиня болката, твърде много го ценя.
Стискайте ми палци един ден да се събера с човек, който наистина би оценил обичта ми. Този мъж не е за изпускане определено, но самата аз трябва да се почувствам готова, иначе няма смисъл.
Благодаря ви.

 
  ...


...
преди: 5 години, 16 дни
hash: f2436c93c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Повторно разбито вече не може. Такъв е живота.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 15 дни
hash: dd98a2f9ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Излизайте по-често и се забавлявайте, така ще сплотите приятелството си и ще имате възможност да се озовете в благоприятни обстоятелства, в които интуицията ти ще ти заговори и сама ще разбереш какво да сториш. Ако не дойде миг, когато сте заедно да преминете към следващ интимен допир или дори усещане, значи не е за теб. Но поне си позволи това да се отдръпнеш от страха си и да живееш в мига, споделен с добър и мил човек. Успех.

 
  ...
преди: 5 години, 13 дни
hash: 8284ae96a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   един човек или те привлича веднага и силно или няма смисъл от напъване, пускай и този приятел да си ходи

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker