Добре познатата история-харесвам най-добрият му приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Добре познатата история-харесвам най-добрият му приятел
преди: 5 години, 23 дни, прочетена 2004 пъти
Здравейте! От почти 6 години съм с моят приятел и сме минали през какво ли не. Понякога си мисля, че на мен нещо не ми е наред. Защо по дяволите искам да разваля тази перфектна връзка, за да бъда с човек, които дори не знам, дали има същите чувства към мен. Но нека ви въведа малко повече в историята. Като цяло не, че е перфектна връзката ми, но си има всичко необходимо-много години, познаваме се вече дотолкова, че знаем как ще реагира другия на всяко нещо, планове за бъдещето и не мога да скрия обичта също си я има. Но тази обич имам чувството, че не е дотолкова обич към любимият човек, а обич, към един уникален човек, които не искам да загубя, нещо като майка, приятел, не мога да го обясня. Не мога и да си представя как ще протече живота ми без него. Аз дотолкова съм свикнала да се събуждам всеки ден до него, да се карам всеки ден с него/защото това е задължително за нас/ и т. н. Само да спомена, че ние сме пълни противоположности, ама пълни, за 70 % от нещата не сме на едно мнение. И това ни е най-големият проблем. Но както и да е. От почти година насам/около 8-9 месеца/ ние двамата се сближихме супер много с един наш приятел. Всъщност моят най-добър приятел ни запозна, започнахме да излизаме и така до ден днешен. Това момче е точно този тип момче, което ту те дразни, ту искаш да си постоянно с него. В началото аз бях един вид по близка с него, след това и моят приятел стана много близък с него. Но той е адски странен и различен. В един момент си мисля, че е като всички останали, в другият, с неговото мислене, той ми доказва, че е далеч по-различен. Имаше един период през есента /доста бях се издала мисля/ в които бях обсебена от него, тоест бях наистина хлътнала и уж си мислех, че го прикривам и ще ми мине. Не искам да казвам какво съм правила, защото ще ме помислите за луда и ще ме пратите да се лекувам. Та той май ме беше разбрал и започна да се държи адски гадно. При което аз си казах, не, трябва да спра. И си наложих тази цел, да го забравя. Спрях да му звъня, да го търся, опитах се да не мисля за него. И така и стана. Но точно в моменти в които си мислех, че вече с чувствата ми към него е приключено, той сякаш още повече се връщаше към мен. Той започна да ме търси, да иска да излизаме. Е като казвам това пише на мен, но се подразбира, че ще излезем и с приятелят ми разбира се. Както казах в началото аз бях по-близка с него и излизахме аз, той и най-добрият ми приятел. Но след като и приятелят ми стана близък с него, се е случвало около 3 пъти да сме били само двамата примерно. И така до ден днешен аз се опитвах да не обръщам внимание на тези чувства и да се убеждавам, че трябва да бъда с приятелят ми. Но напоследък пак се завръщат и вече не знам какво да правя. За да ме разберете повече, ще кажа, че тези чувства се завръщат, защото имам чувството, че са взаимни. И сега ще кажа защо/знаци от негова страна и от Вселената един вид/:
1. Той ме търси, пише първи и т. н.
2. Имаме адски много общи неща-Малко по малко разбираме неща един за друг много странни-Учили сме от първи клас до 12 клас в едно училище, но никога не сме си говорили, не сме се запознавали. Изведнъж разбрахме, че сме от един край. Роднините ни се познават. Числа които ни свързват по някакъв начин.
3. Дразни се с мен, опитва се да ме вбесява и ме кара да спорим по някои въпроси, точно като малко дете, което харесва момиченце. И точно по този въпрос/за вярващите в астрологията/ ми беше попаднала статия относно зодиите, в които пишеше за неговата зодия, че когато харесва момиче, се държи точно по този начин.
4. Друго което ни свърза са сънищата ми. Няколко пъти се е случвало да сънувам как се целуваме. Вчера сънувах как той си признава чувствата към мен. Моята най-добра приятелка имаше подобен сън за нас, а се е случвало тя да им пророчески сънища за мен, които са се сбъдвали. Тук естествено не всеки ще повярва, но няма нищо.
5. Понякога се държи много мило. Търси контакт с мен, като примерно докосне рамото ми, кракът ми докато ми говори, помага ми с някои задачи за дома, интересува се от мен, тоест иска да знае какво става с мен. Но както казах понякога се държи и много грубо, един вид шеговито, но грубо, с цел дразнене.
И т. н.
И след като се запознахте с тези детайли остава въпроса какво да правя. Защото реално няма какво да крия, аз съм привлечена към този човек. А забравих един детайл.
6. Понякога се усеща как той ме оглежда. А последният път дори не се притесни от приятелят ми да го покаже. Както ме гледаше, аз се обърнах на другата страна, а той ме е загледал в гърдите. Защото аз бях облечена с една риза, но отдолу имах и потник. И като цяло като седя се получават малко дупки на ризата, тъй като гърдите ми са малко по-големи и се вижда черният потник. Но той си помислил че това било сутиенът ми. И ми каза, да се пооправя, за да не се вижда. Което е доказателство, че ме е гледал. Искам да уточня, че аз също съм привлечена по този начин от този човек.
Както казах, не искам за нищо на света да губя човекът до себе си. Искам да присъства в моят живот, по някакъв начин. Но знам, че ако се разделим ще е трудно. Още повече ако се разделим, заради нашият приятел. Но пак казвам, все още не съм напълно убедена, че и той ме харесва. Само така си мисля. Но дори и да ме харесва, това няма значение. Защото не бих искала да изневеря на приятелят ми. Просто искам да открия най-добрият начин по които да се разделя с него, заради причините, че нямам вече такива чувства към него, любовни, а не заради другото момче. И не искам да развалям и тяхното приятелство. Моля ви изкажете мнението си и ми помогнете. Благодаря и Весели празници!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 22 дни
hash: 4fc72fa142
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не го изчетох много внимателно цялото писание, но разбрах, че си поредната празноглава кифла, която хем уж много обича мъжа до себе си, имала перфектна връзка, хем се чуди как да се пробва с някой на когото не му пука за нея и я вижда само като бъдещ обект за ч-кане. Цялото съчинение е за да убедиш не нас, а себе си пред каква сложна дилема си изправена, когато просто приятелят ти е омръзнал и искаш да смениш тъпкача. Поне приятелят ти ще се отърве от теб. Така става като от двама в една връзка станат трима и е допуснал някакъв си да сваля гаджето му пред очите му. Напомняш ми на една... , която навремето двама копука я клатиха, а след това обясняваше на приятеля си колко го обичала и как нямало по-мъж от него. Надявам се имаш достатъчно мозък да разбереш как свърши историята.

 
  ...
преди: 5 години, 22 дни
hash: 393493a63f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ОТ АВТОРКАТА:
Забравих да добавя и още няколко неща за момчето:
-Че никога почти не е споделял за стари връзки, от както се познаваме няма момиче до себе си, човек ще си каже, че не иска или че се страхува не знам, а и нямам идея преди какво е било. Само веднъж е споделял, че само един път в живота си се е влюбвал истински или поне така си мисли, че е било.
-Забелязала съм, че предпочита руси момичета, които са слаби, с големи дупета и гърди или поне аз така си мисля и си ги навървзвам. Защото просто съм забелязала че такива момичета заглежда. А аз съм пълна противоположност джобно гадже, кестенява, е добре с големи гърди и дупе, но не съм и слаба, супер слаба. Така че не се връзвам май в неговите представи за перфектното момиче, което той търси. Ако изобщо търси такова.

 
  ...
преди: 5 години, 22 дни
hash: fb96db119f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не ми стана ясно кой е този приятел и кой е другия, но... да речем, че ще се оправя. Съветът ми към теб, от момиче към момиче, е да му пишеш и да го попиташ нещо от сорта на "Виж, харесвам те (без да уточняваш по кой начин, за да се измъкнеш след това с това, че е ставало въпрос като приятел), обаче ти много ме объркваш с 'намеците' си и искам да изясним чувствата си един към друг. " или ако не искаш ти да започваш изчакай той да ти пише и по някое време, пишете си за нещо и лека полека навлез в тази тема и му напиши нещо подобно на горното.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 21 дни
hash: 58118461f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Оф пишеш като 15 годишна. Поредната история в която се ужеждавам, че жените са просто едни курви. Жена съм. Ако не искаш да си съсипваш връзката, прекъснете контакт. Ако ти се чеше с чуждо, зарежи приятеля си - той заслужава любов, не лъжи.

 
  ...
преди: 5 години, 21 дни
hash: 393493a63f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От Авторката:Разбирам защо е целият този хейт и обиди. Все пак и аз съм говорила така, когато съм чувала подобни истории, но докато и аз самата не попаднах в такава ситуация. Но не ви ли се е случвало да се влюбите толкова силно в някого, че да искате да з**бете всичко и всички за него. Та и аз съм така. Един ъпдейт от историята
-Онзи ден късно вечерта той много искаше да излезем, обаче приятелят ми не се съгласи не му се излизаше и се развалиха работите, иначе той много настояваше. А вчера целият ден не сме спрели да си пишем, общо взето за неща които ни свързват и са ни интересни. И вечерта излязохме много голяма компания, той дойде и през цялата вечер стоя до мен, тъй като приятелят ми много не ми обръщаше внимание. Та продължихме да си говорим и ми направи впечатление че търсеше досег с мен. Постоянно ме докосваше по рамото и правеше така, че да се гледаме очи в очи. После някак си направи нещата така че само двамата да отидем до магазина, защото уж му се пиело кафе, за да стои буден цялата нощ да гледа ГОТ. И когато отидохме и свършихме тази работа, той нямаше проблем да си стоим и да си говорим и да не се връщаме, докато приятелят ми не ми звънна. И след това хора знам, че ви се струва брутално тъпо, кифленско, курвенско и т. н. , но когато съм около този човек първо сърцето ми просто иска да полети, усмивката ми не влиза от лицето и просто не знам как да го опиша. В един момент когато слязох от колата и започнах да си обирам нещата от задната седалка той тъкмо тръгна по нагорнището, а аз му казах да ме изчака и точно когато се обърнах се беше приближил толкова много и имаше секунда в която бях сигурна, че ще ме целуне, но се отказа. И може би по-добре, защото не искам както казах да изневеря на приятелят ми, просто трябва да разбера как да приключа нещата с него. Не че след това ще ми стане по-лесно, но това е правилният начин. А след толкова много години ще е шок за мен, за него, за роднините ни и за всички... Само човек които е преминал през това, може да ме разбере..

 
  ...


...
преди: 5 години, 21 дни
hash: bf1c83d91d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Съветвам те, ако нямаш чувства към приятеля си, да прекратиш тази връзка веднага, за да не му губиш ценно време, през което той може да си намери свястно момиче.
Но имай предвид, че ако скъсаш с него, това ще бъде краят. Не се надявай, че после ще си останете "приятели" и ще продължиш да го използваш за какъвто и да е вид емоционална подкрепа. Готова ли си за това?
Другото момче изобщо няма да коментирам - не е стока, при положение, че явно флиртува с момичето на приятел. Не си мисли, че има чувства към теб. Просто в момента си му интересна, защото е по-трудно да те има. Ако си свободна ще му омръзнеш до 2 седмици. Много сме ги виждали такива.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 20 дни
hash: 7d07125bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   То номер 1 е писал много правилно,
В живота винаги има изпитания, просто човек трябва да съумее да различи истинското от фалшивото, не успее ли си носи греха и всичко градено с години отива на майната си. И всичко това заради нещо фалшиво, заслужава ли си? - Едва ли!

 
  ...
преди: 5 години, 20 дни
hash: 234a764545
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Вярвам, че приятелят ти е глух - ако говориш както и пишеш, не бих те изтраял и 2 седмици, пък какво остава за години...

 
  ...
преди: 5 години, 18 дни
hash: 393493a63f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Тъжно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 18 дни
hash: 4fc72fa142
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, да ти казват мнението си не е хейт, още повече че сама си го поискала, нито пък истината е обида. Аз няма как да те мразя, защото не те познавам, безразлична си ми, но мразя предателството и нечестното отношение към човек, който уж ти е най-близък. Питаш как да приключиш с приятеля си- ами ти вече си приключила от момента, в който си започнала да флиртуваш с този негов “приятел“, остава само да му кажеш край, до тук беше, искам друг и това е. Какво ще му е на него и роднините, не е твоя работа след това. Хората са го казали за ситуация като твоята - не може хем х-я до края, хем душата в рая. А твоят шок ще ти мине бързо в прегръдките на новия любовник. Ако те изч-ка и те зареже, както си мисля, пак ще си в шок, но мъже много... За приятелството между двамата мъже пък какво ти пука? То толкова и го е имало, щом единият сваля гаджето на приятеля си, вместо да се отдръпне като истински мъж. За приятеля ти е добре, че ще се отърве и от двама ви, макар и с болка.

 
  ...

...
преди: 5 години, 17 дни
hash: a58b8b0c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Мнението ми е да спреш да си угаждаш и да мислиш, че си специална. За да постъпваш правилно се изисква да се вземат решения, които може да са трудни и да налагат самоконтрол и лишения, това се нарича дисциплина. Не се оправдавай с чувства и желания за да си угаждаш а вземи се стегни и постъпвай както е редно.

 
  ...
преди: 5 години, 17 дни
hash: cd7d3e30db
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това да си влюбен и това да обичаш някого са две различни неща. Първото прераства във второто, но чак след години. Обратното никога не се случва.

Ти обичаш гаджето си, но си влюбена в другия.

Повечето хора не правят разлика между тези две чувства. Мислят си, че е невъзможно да им се случи - да обичат един и в същото време да са влюбени в друг. Да но по някога се случва. И трябва да направиш избор, накъде да продължиш

На мен ми се случи. Само, че за разлика от теб, аз съм женен и с дете. Беше ми много трудно, да се преборя със себе си и със чувствата си. Направих своят избор, останах със семейството си. Те дори и не разбраха какво се случва в главата ми. Само аз си знам какво преживях.

Не си проста, не си курва. Ти си човек от плът и кръв, човек който може да обича, който може да е влюбен. Никой няма право да те съди, никой не може да ти каже кое е правилно и кое не. Трябва сама да стигнеш до Твоят избор. Мисли много внимателно. При всички положения ще те боли и ще ти е тежко. Но ще се справиш.

Поздравявам те за смелостта да споделиш, макар и анонимно. Майната им на всички хейтъри.

М36

 
  ... горе^
преди: 5 години, 17 дни
hash: bc3326848e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   ”Аз дотолкова съм свикнала да се събуждам всеки ден до него, да се карам всеки ден с него/защото това е задължително за нас/ и т. н. Само да спомена, че ние сме пълни противоположности, ама пълни, за 70 % от нещата не сме на едно мнение. И това ни е най-големият проблем. Но както и да е. ”

Не е както и да е, а е същината. Замисляла ли си се за възможността (дори и да го обичаш), да се разделите? Споделеното от цитата ми прилича на лош навик, например.... избери си - нещо, което е вредно за теб, но поради практикуването му е станало навик. Хората могат да се привържат към лоши неща, хора, които не ги карат да се чувстват добре, просто от навик, свикване и страх от промяна. Може да е лошо, но е сигурно, поне така изглежда, но животът е постоянно движение и всичко се сменя, иначе идва застоят, който убива всичко бавно, вкл. чувствата. Последващата депресия е на път.

 
  ...
преди: 5 години, 16 дни
hash: 393493a63f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   ОТ АВТОРКАТА:
Към номер 13-Всъщност много си прав/а!И трябва да си го припомням от време на време.
Към номер 12-Благодаря много за разбирането!Наистина имах нужда да го чуя.
Всъщност това което осъзнах от последните дни е,че никои не е казал,че с това другото момче ще се получи.И то даже е много вероятно да не се,поради много причини.Но имам това чувство,че просто трябва да опитам,трябва да му призная за чувствата си,иначе никога няма да знам,какво е можело да бъде.Но като цяло искам да спра да мисля за него в този момент и искам да си оправя живота,като намеря начин да приключа връзката си,колкото и да ми е тъжно.Това е правилното решение,макар и да боли.

 
  ...
преди: 5 години, 16 дни
hash: 1ec81ad1b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Гледам тук , пишат си разни работи , а самите не могат да си оправдаят мръсотиите, и искат съвет в анонимен форум.

""Защото не бих искала да изневеря на приятелят ми. Просто искам да открия най-добрият начин по които да се разделя с него, заради причините, че нямам вече такива чувства към него, любовни, а не заради другото момче. И не искам да развалям и тяхното приятелство. Моля ви изкажете мнението си и ми помогнете. ""

Ти вече си изневерила, емоциално даже него осъзнаваш.
Точно другото момче е причината, да искаш да се разделиш с приятеля си.
Ако го нямаше дали пак щеше да искаш, да се разделиш, ЕДВА ЛИ!
И това момче не е никакъв приятел, а използва доверието на твоя човек,
за да флиртува с теб тайно, зад гърба МУ!!!
Най наранен от цялата ситуация и най- много губещ ще си ТИ накрая!!!


Човек преминал през ада....

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 14 дни
hash: 345fe8d821
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   До 12
В момента съм точно в същото положение, но все още не знам какво да направя:(
М44

 
  ...
преди: 5 години, 10 дни
hash: c9c0d315a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   ''И сега ще кажа защо/знаци от негова страна и от Вселената един вид/: '' ''Числа които ни свързват по някакъв начин. '' '' И точно по този въпрос/за вярващите в астрологията/ ми беше попаднала статия относно зодиите, в които пишеше за неговата зодия, че когато харесва момиче, се държи точно по този начин. ''

M 29г. Найстина ситуацията, в която се намираш е много трудна. Имал съм флирт/ухажване с една жена, с която виждахме едни и същи числа.. вече не подържам контакт с нея, защото и споделих чувствата си към нея и тя не ми отговори. Но докато се виждахме с нея на живо, Аз и споделих, че виждам едно число и тя ми каза, че вижда същото число. Доста навътре съм в тази тематика за числата и искам да ти кажа, че това са категорично знаци от Вселената. Аз продължавам да виждам същите числа и други числа, за всеки човек имат определено лично значение. Човек може да намери категорични отговори за важните неща в живота си, стига да разпознава знаците от Вселената. Великата Вселена дава знаци на всеки, но не всеки може да ги разпознае, а разпознае ли ги, те са насока, избора за някои неща е категорично и лично твой - в случая да останеш с приятеля си или да го оставиш и да избереш неговия приятел. Това са едни от най-големите изпитания в живота на човек. Да слушаш сърцето или разума си. Астрологията много помага, но не си мисли, че само Зодията има знаечение (за психиката на човек, отговаря Луната, в кой знак и дом е - тя е мнго важна) Важна също е и наталната карта на човек, а тя се разбира, като се вземат данните на човек, година, месец, дата, място и ЧАС на раждане. Има синастрия (дял в астрлогията) и там всичко се разбира, като се наложат синастричните карти на двама души и може да се разбере, дали с даден човек се привличате само на сексуално ниво, а за съвместно съжителство да нямате допирни точки и обратното. Има там и едни кармични точки в синастричната карта, където може и може да се разбере, дали единия човек е кармичен партньор на другия човек. В твоята ситуация, колкото и хора да питаш, всеки ще ти каже и ще процедира по различен начин. Едни ще ти кажат разума, остани с приятеля си, други ще ти кажат слушай сърцето си, избери другото момче. Въпрос на характери, на принципи, на разбирания, на привързаност, на достойнство, на привличане и на любов. Астрологията не е шега работа, малко са разбралите правотата на тази Велика наука. Астрологията е едното средство, което може да ти даде вярна насока, повтарящите числа са другото средство. Мнения на хора много, знаци от съдбата много.. Мисли добре - избора е твой!

 
  ...
преди: 5 години, 10 дни
hash: 393493a63f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   ОТ АВТОРКАТА:
Към номер 15-да осъзнавам, че това вече е изневяра. И колкото повече чакам това да свърши, толкова по-зле за мен. Но не ми е лесно изобщо...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 дни
hash: 393493a63f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Към НОМЕР 17. Тъй като си наясно с тези неща, говоря за числото 8. Най-общо казано би ли разказал/а какво значи и защо точно това число ни свързва? Много благодаря предварително.

 
  ...
преди: 5 години, 7 дни
hash: c9c0d315a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Мъж съм на 29г. Ами да ти кажа, това число е свързано със Кармата. Номер 8 е броят на Кармата - универсалния духовен закон на причината и следствието. За нашия свят има толкова много повече, отколкото мнозина осъзнават. Нашата връзка с Вселената се простира отвъд естествения свят и достига до духовното и свръхестественото царство. Нашите Ангели пазители съществуват в духовния свят и те бдят над нас. Те трябва да ни помогнат да намерим щастие, а вътрешния мир също се свързва със значението, на числото 8. Нещо повече, нашите Ангели пазители се опитват да ни дадат сигнали, които ни предупреждават за предстоящи събития. Тези символи също ни предоставят лични съвети. Чрез настройване на универсалните енергии можем да получим послания от нашите учители. Следвайки този съвет, можем да научим повече за себе си. Освен това, ние разбираме нашите роли в духовната сфера. По-специално, тези послания се предават от ангелите-пазители чрез използването на цифри. Тези цифри ни се появяват по най-обикновен начин. Главно, твоите настойници ( Ангели, Архангели, Духовни Водачи - всеки човек има такива) използват тези цифри, за да насочат вниманието ти към конкретно послание и събитие в живота ти. Но трябва да се настроиш към духовния свят и да имаш възприемчив начин на мислене, спрямо посланията. Само тогава ще можете да разбереш какво е значението на числото 8. Ангел номер 8 може да бъде знак за вътрешна мъдрост и сила. Той представлява баланс, справедливост и награди. Концепцията за кармата най-ясно представя това. Кармата има силна връзка с Ангел номер 8. Поради тази причина е важно да имаш предвид, че това, което посееш, това ще пожънеш както се казва. Ангел номер 8 също е знак за финансова награда. Ако си работила усърдно за нещо, финасовите награди ще доидат в живота ти. Човек трябва да бъде Благодарен за Благословиите, които има и за тези които идват в живота му. Времевия интервал е е различен за всеки човек, в смисъл че може да виждаш примерно 1-2-3 години това число и чак тогава, значението му да се осъществи в живота ти. Не е казано за няколко седмици примерно. Трябва да Вярваш в себе си, във твоите страсти, инстинктите си. Трябва да се докоснеш до желанията на собственото ти сърце. Укрепването на връзката ти с универсалните енергии ще ти позволи да развиеш по-нататък своето виждане за нещата от живота ти. Духовни водачи имат удивителната способност да ни осигурят прозрение, необходимо за водене на щастлив живот. Ангел номер 8 наистина е отличен водещ знак. Имай вяра и увереност, че си на правилния път в живота си и че твоята упорита работа ще се изплати. Числото 8 обикновено се чете, като посочващо материалното изобилие и успеха в кариерата, но в контекста на ангелските числа обикновено означава много повече от просто материална печалба. От гледна точка на Ангелите, най-големите печалби, които можем да направим, са в областта на нашия духовен живот. Самата цифра 8 е балансирана, което означава, че това е броят на балансирането както на материалните, така и на духовните аспекти на нашия живот. Виждайки числото 8 да се появявя отново и отново може да бъде послание от ангелите, че трябва да намериш баланса между духовните и материални аспекти на твоя живот. Виждането на ангел номер 8 в живота ти означава, че получаваш съобщения от Божествения Източник за това как можеш да се приведеш в съответствие с изобилието, което винаги си искала. Това означава, че често трябва да успокояваш ума си и да приемаш Божествените знаци и синхронности, които идват от нашите Ангели, както ти казах интуицията ти няма да те подведе. Ангел номер 8 също може да бъде знак за насърчение от ангелите, признавайки напредъка, който си постигнала, както в кариерата си, така и в духовния си път. Ангелите може да ти казват да упорстваш по избрания от теб път, защото си близо до постигането на целите си. Ангел номер 8 е символ на изобилието във всички области на живота ви, особено във твоите финанси. Изобилието може и да означава любов, мир в душата ти, духовни знания и прозрения, не е задължително да е само финансово изобилие. Само ти ли го виждаш това число или и другото момче също го вижда? Може конкретиката на числото 8, да няма нищо общо с взаймоотношенията с това момче, не знам дали и той го вижда също. Много е важно да не кажа най-важно е да слушаш интуицията си. Това звучи клиширано, но интуицията никога не подвежда човек, само ти знаеш какво какво иска сърцето и душата ти. Иначе има и по-конкретни числа за любовта, но и Астрологията не е за подценяване, казах ти. И докато съставям това съобщение, поглеждам през прозореца и виждам кола, която паркира с регистрация Х2081ХХ, ако е четирицифрено число, се гледат средните две числа в случая, 08 - пак числото 8 : ) Няма случайни неща във Вселената.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 дни
hash: 36630a4144
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Ами аз като цяло постоянно го виждам това число, но отделно с това момче по-скоро ни свързва това число. Примерно като дати, номера и т. н. имаме общи неща в числата и то най-вече числото 8. Не знам дали има някакво значение, символика или смисъл това...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker