Не харесвам приятелите му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не харесвам приятелите му
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1137 пъти
От около два месеца живея с приятеля си на квартира, но в последно време посещенията на приятелите му зачестиха и като пиша "зачестиха", наистина имам предвид това, всеки ден идват и остават най-малко 6-7 часа, което мен ме притеснява, тъй като през цялото време трябва да се съобразявам с тях, а това води до моя дискомфорт. Най-правилното, което мисля да направя, е да седна и да поговоря с него, но го познавам и знам, че разговорът няма да доведе до нищо добро. Дори знам как най-вероятно биха се развили отношенията ни, може ли за съвет? Скоро ще започвам работа и тези посещения няма да ми се отразят благоприятно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3aed517dfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами кажи му, че не са ти приятни, че трябва да се съобразява с теб за това кога да ги кани. Вие живеете заедно и не може да седят с часове и да пият и купонясват, ако ти примерно ще ставаш рано, или не ти харесва да идват толкова често. Все пак всяко гости си е пари, време, ти се съобразяваш, не може да се отпуснеш. Да, негови приятели са и ще скочи да ги защитава, но трябва да се съобрази и с теб. Приятелите са си приятели, но в момента живее с теб. Не си му съквартирантка, случайна позната, а любимата жена. Не си длъжна да търпиш всеки ден да се моткат някакви и да им слугуваш и чистиш после. Не си длъжна да ги гледаш всеки ден, само защото са му приятели. Примерно се споразумявате да ги кани най-много два пъти в седмицата, и той да ходи у тях. Какви са тия приятели, които ще преседяват всеки ден по сумати часове у другия?

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 7397a03652
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Семейство се гради с жена, а не с приятели. Поговори с него откровено. Няма лошо да се вижда с приятелите си, ако искат да се събират и всеки ден, но нека не го правят само във вашия дом. Пък и у вас да е, 6-7 часа са много време. Ти трябва да се чувстваш добре в квартирата ви, да ти е спокойно. Ако той не успее да те разбере, то изобщо не е дорасъл за съвместен живот.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c2bf4bfad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Недоумявам аз какви са тия безделници, честно да ти кажа.. 6, 7 часа ВСЕКИ божи ден?!! :D А приятелят ти, извинявай, ама кой знае какъв боклук е, щом казваш, че не би те разбрал..
Нямаш работа с тоя, момиче.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 480292d538
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти ще започваш работа - добре. А той не работи ли? Как така ще идват всеки ден и ще стоят по минимум 6-7 часа?
Говориш с него спокойно, но ясно и категорично. Казваш му, че не е възможно да се развивате като двойка и личности с тези ежедневни дълги "гостувания" (та те сякаш са се нанесли у вас). И че това трябва да се промени.
А после стоиш и гледаш. Ако няма промяна - някой от двама ви се изнася (кой - зависи от обстоятелствата) и се разделяте. И ако се стигне до това - недей да съжаляваш! Семейство с такъв човек не може да се изгражда.
Късмет! :)
Ж31

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 63587ac706
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   С моя бивш приятел се разделихме точно заради това. Приятелите му нон-стоп висяха у нас, а дори и когато не бяха вкъщи, пак "присъстваха" с тъпи компютърни игри в онлайн група, с вицове и парченца "мъжка мъдрост", ръсени от него, с изречения как мъжете са еди-какви-си, а жените - еди-какви, и с цитати за мъжката дружба.

Сега си е сам и свободен, на 30 години е и има шанс да им се радва колкото пожелае, а ако иска може да си хване глупавата мъжка компания и да се ожени за нея, защото друг шанс за брак едва ли ще има :) На мен ми писна да ревнувам от компанията му и да се състезавам с 4 коча за малко внимание от него и за 2 часа свободно пространство у нас вечер. Изнесох се, да видим дали ще си дели наема с тях сега. Съветвам те да направиш същото, за тия неща няма оправия.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker