Въпрос към женените мъже - любовници:смятате ли се за отговорни за бъдещето на любовницата си, ако тя се разведе заради вас? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос към женените мъже - любовници:смятате ли се за отговорни за бъдещето на любовницата си, ако тя се разведе заради вас?
преди: 5 години, 19 дни, прочетена 7291 пъти
Здравейте,
Омъжена съм на 35 г. с две момчета на 7 и 5 г. От 2 години имам извънбрачна връзка с женен мъж на 40 г. също с две деца. Обичаме се и не можем един без друг. Просто се влюбихме лудо.Той обаче е категоричен, че няма да се разведе със съпругата си заради мен и да гледа чужди деца. Аз приех този факт. Разбирам го. Все пак обаче, ако се разведа и той дори да не е разведен може да поеме някаква отговорност поне към мен, не към децата ми, нали ме обича!
Аз обаче не мога повече да лъжа съпруга си, просто цялата тази двойствена игра ми идва в повече. Изчерпала съм всички възможни средства за лавиране и виждам, че не мога повече да продължавам така. А и съпругът ми не заслужава такова отношение. Няма идеални хора, аз също не съм идеална, какъвто и да е той, все пак е баща на децата ми и е добър човек.
Затова питам мъжете, които са били любовници на омъжени жени, но не искат да се развеждат със съпругите ки заради тях: все пак поемали ли са ангажимент, вкл. и финансов към любовниците си, след развода им, при положение, че ги обичат?
Все пак човек е нужно да знае какво го очаква.
Благодаря Ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 62

преди: 5 години, 18 дни
hash: 93ada3439c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж жена любовника ти е казал че няма да се разведе, Съжалявам да го прочетеш но човека получава от теб това което му липсва и лъже и себе си и теб.
Ти поне си осъзнала истината права си мъжа ти не заслужава това!!! А въпроса дали ще ти помага финансово го задай на любовника и въпреки отговора помни не всеки говори едно не винаги го прави ;)
Така че се подготви че разведеш ли се ще разчиташ единствено на себе си.
Пише един бивш любовник който не стигна до там да се докаже жената реши да остане при парите на мъжа си :) :) :) Нещо любовта и мина за няколко дена въпреки много думи за!!!

 
  ...
преди: 5 години, 18 дни
hash: 1f31f9ec40
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

2.   Ами за какво ти е отговор по принцип, като конкретно в твоя случай любовника те е отрязал? И избощо, любовта/секса са си любов и секс, отговорностите, ангажиментите и парите - нещо съвсем различно. Даже ти гарантирам, че ако се разведеш, ще станеш опасна за него и няма да му видиш очите повече.

 
  ...
преди: 5 години, 18 дни
hash: 373c7b1f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

3.   Поредното доказателство, че жената чува това, което иска да чуе. Онзи в прав текст и е казал, че не го ебе за нея, обаче тя пита по форумите и се надява да и кажем, че всъщност ще се погрижи за нея.

А и, авторке, какво значение има за теб дали няколко форумни анонимника биха се погрижили за любовницата, след като човека ти е казал директно, че не го ебе за теб? Ако ти отговорят, че ги ебе за любовниците си, ще го заебе и него ли, какво?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 18 дни
hash: 476577b6d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мен също ме заебаха така, уж ме обичаше уж искаше да се развежда, азвсе го нанисках недей недей, защото сз самата ме бях готова да се развеждам, и накрая какво жена му разбра за мас, и той замина. жена му го изпрати в чужбина, когато яз здобих кураш да сме заедно той просто избяга с претекст детето му, и аз имам дете, неговото е осиновено не можел да го остави, а моето че аз съм го раждала, как щях да го оставя без баща например, обичахме се много още го обичам знам че и той ме обича, но като стана трудно той реши да избере лесното. Трудна работа са птговорностите ,

 
  ...
преди: 5 години, 18 дни
hash: a263463a7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   Да, бе. Разчитай ти на това, че любовникът ти ще се грижи за теб след развода ти. В момента си му интересна и връзката ви е вълнуваща, точно защото сте заедно само заради секса и тръпката, без битовизви и драми за сметките, но в момента в който напуснеш съпруга си и особено ако проявиш претенции към любовника си "да се грижи за теб" (предполагам финансово) пиши отношенията ви приключили. Че да не е луд да издържа две жени, при положение, че може да си хване друга любовница, която ще я издържа мъжа и, а той само ще се забавлява с нея? Ще кажеш обича те, ако толкова много те обичаше както твърди, щеше отдавна да е напуснал жена си и да се е оженил за теб. Отвори си очите, скъпа! Ти си просто луксозна играчка! Човекът си се забавлява с теб, ама без грижи и обвързване. И като му писне ще те напусне. Толкова е просто! Обичал те... приказки за наивници! Ясно ти е дал да разбереш, че никога няма да напусне жена си, пък ти смятай колко много те обича! Обича те, ама за един час от време на време в някой хотел.
Ако смяташ да се разведеш-направи го, пък и наистина така ще е честно спрямо съпруга ти, но не разчитай на любовника си за нищо. Както казах, той ако те искаше за съпруга, отдавна щеше да е оставил жена си.

 
  ...


...
преди: 5 години, 18 дни
hash: 1f31f9ec40
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

6.   Няма логика след като дълго време получаваш нещо безплатно, да поискаш да плащаш за него. Просто спираш да го използваш. Нещото си ти.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 18 дни
hash: 1c7f3bd95b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Според мен любовникът ни не споделя напълно твоите чувства. При ситуацията надали би поел отговорност за теб и твоите деца. Може да поговориш с мъжа ти и да се опитате да изчистихе отношенията си има и семейни психолози.

 
  ...
преди: 5 години, 18 дни
hash: 69340249de
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

8.   Поредната... Какви финансови средства чакаш от от любовника си? Нещо като заплащане за сексуалните ти услуги ли? Защото любовта е безкористна. Според мен любовникът не ти дължи нищо и ти е казал директно колко държи на теб и колко те обича, щом не иска да живее с тебе, а със съпругата си. Отговорност? Че ти самата отговорна ли си към себе си и семейството си? Осъзнаваш ли риска да оставиш момчетата си без мъжко присъствие и възпитание? Любовникът ти, макар че също е безотговорен , спрямо своето семейство е по-отговорен от теб. Като не можеш да продължаваш да живееш така, защо не прекратиш извънбрачната връзка? Толкова ли нямаш воля, разум и самоуважение? Изневярата има своята цена и ти си човекът, който ще я плати, било като те измъчва гузната ти съвест, било като осъзнаеш, че си само средство за развлечение.
"Жените често бъркат сърцето със задника си" -Балзак.

 
  ...
преди: 5 години, 18 дни
hash: 373c7b1f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   6, американците имат една приказка, която важи с пълна в сутиацията, а именно защо да купуваш крава, ако можеш да пиеш мляко безплатно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 18 дни
hash: e1e831833f
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

10.   Искам да прочетеш това и за това ще внимавам как ще го напиша, за да бъде допуснато. Такива неща ми иде да ти кажа, жено...
Да преговорим обаче - ти си се разгонила и си намерила къде да се чешаш. Обаче виждаш, че да се клати на две тополи е трудно за дълъг период от време и обмисляш развод. Любовникът ти категорично отказва да последва тъпия ти пример, но ти не само че не го чуваш, но и наглееш с претенции да понесе финансова отговорност спрямо теб след развода.
Кажи честно ти на хапчета ли си или действително си толкова нахална? Този мъж не те обича, ти си само за секс, защо му е да те финансира или крепи морално при условие, че всичко, което иска е просто секс? Нима очакваш в този труден живот да отделя средства за квартира на любовницата си, вместо да купи нещо на своите деца... Много си се заблудила. Щом се разведе той ще те отбие и ще си чупиш главата сама. Вземи поне помисли за децата си, защото ти гарантирам, че друг мъж няма да ги гледа. Вече си на 35, пазара за разведена жена наближаващата 40те е неблагосклонен. Раздели се с любовника си и търси път към мъжа си преди да си скубеш косите.
Имах една позната, на 38 хвана любовник, 2 години цветя и рози, тя напусна мъжа си и любовника храбро плащаш квартира за няколко месеца. После му се видя скъпо и тя се върна в дома на родителите си на 40 години, малко след което любимият я изостави, защото жена му забременяла с второ дете и днес е на 45 сама, без мъж, без опора, без секс, без нищо. О.. И с 2 деца на гърба си. Бившият й мъж се ожени повторно и има хубав живот с новата си съпруга.
Така че опичай си акъла. Сексът не е всичко. Любовта е илюзия. Но живота на децата ти и финансовите проблеми, които ще те налегнат ако се разведе не са.
Жена на 33.

 
  ...

...
преди: 5 години, 18 дни
hash: 3c2d72b7f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Твоето се нарича от два стола да паднеш на земята. Жал ми е за съпруга ти, щом е добър човек и не заслужава да го лъжеш. Надявам се като разбере за твоята нова любов и по - лесно да преживее развода. Не той ще те съди за постъпките ти, а децата ти ще го направят, като пораснат още малко, влезнат в пубертета и баща им не е до тях заради глупостите на майка им. А ти се надявай някой да те приеме с две чужди деца и извънбрачна връзка зад гърба си. Но това е, човек каквото си надроби, това ще си сърба. Хайде, разбирам нова тръпка да изпита човек, нещо различно от сивото ежедневие с децата, някой флирт, но до там. А като почнете с тези паралелни връзки, то любов, то чудо, цялата изтъкана от лъжи. Ей го резултата, жив пример си. Все пак ти пожелавам щастие.

 
  ...
преди: 5 години, 17 дни
hash: 2635295193
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке с любовника ти се справяте добре, за две години още не са ви хванали. Доста време ти е отнело да осъзнаеш, че мъжът ти не заслужава да го лъжеш.
Колкото до въпроса ти "смятате ли се за отговорни за бъдещето на любовницата ако тя се разведе" не мисля, че някой любовник ще се чувства отговорен. По време на извъннрачната връзка любовниците се обичат и уважават много, но стане ли напечено всеки гледа да си спаси кожата. Сценарийте със щастлив край ги има само по филмите. Сигурна съм, че ако мъжът ти разбере, любовникът ти ще ти каже че сама си си виновна и ще се покрие. Вашата голяма любов е едно нещо, семейството му е друго, сам ти го е казал, трябва да си знаеш мястото.
Ж32

 
  ... горе^
преди: 5 години, 17 дни
hash: 7f2b0ee104
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Като гледам коментарите, направо я отказахте да се развежда и ще остане с мъжа си и той ще си живее в лъжлива връзка. Авторке, я остани малко сама че като гледам нито с мъжа ти е добре, нито на любовника ти му пука за теб.

 
  ...
преди: 5 години, 17 дни
hash: 0061b2e619
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   По-горе са отговорили подобаващо, но да се включа и аз, жена на 47 съм. Ти на 15 г. ли си, че задаваш такъв въпрос? Човекът ясно ти е казал, че не иска ангажимент. Кое не ти е ясно или просто отговорът не ти харесва?
Радвай се, че поне е бил честен и не те е залъгвал с празни обещания, щото ти кълвеш дори и без такива :-)

 
  ...
преди: 5 години, 17 дни
hash: 7f2b0ee104
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Първото, което е учите децата си на "изкуствена любов" и как трябва да изглежда бракът, според вашите виждания(което не е добре). Ако не научите децата си от сега как мама и татко оправят проблемите си - било то заедно или разделени, те самите ще имат жени, които им изневеряват, защото майка им е била такава. По-добре се раздели с мъжа си и си вземете живота в ръце и покажете на децата, какво е да сте голям човек, а не тийнейджърка и как може да имате добри взаимоотношения дори разделени. След това искам да кажа, че ако този мъж поеми отговорност към вас, вместо да се грижи по-добре за децата си - то значи не е дори баща за пример! То се разбра, че не е добър съпруг, та дори любовник като гледам как Ви е отрязал. Проявете разбиране към градивната ми критика. Вие как бихте се почувствали на мястото на жена му? Ако вашия мъж отделяше пари за друга жена, но не ги даваше за децата ви? За вас? За общото ви бъдеще? Всеки път когато има мъж, който обижда нас жените всички изведнъж скачате отгоре без да се замисляте, че това което говори може от части да е истина, но не се замисляте когато излизате с мъж, който живее с жена си и семейството си как това може да повлияе на тях. Или с други думи - "Забавно е как някои жени ги е срам да излизат с мъже, които живеят с майките си, но не и с жените си. "
А относно отговорността към вас- госпожо, много е нагло от ваша страна да изисквате "отговорност" било то финансова или емоционална. Нима вие не сте голяма зряла просперираща жена, която има 2 очи, 2 ръце и 2 крака и може да работи? Да не сме в средновековието? Та, дори тогава никой не е поемал отговорност към другите жени. Чела ли сте "Албена" на Йордан Йовков? Може би трябва.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 17 дни
hash: b496d15271
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Виж, авторке, аз не съм моралист и оценки няма да раздавам. Влюбили сте се, всеки си е направил избора и така нататък. Но доколкото разбирам, те притесняват чисто финансовите обстоятелства. На твое място не бих разчитала на мъж, а само на себе си. Ти и утре можеш да напуснеш съпруга си, но преди това трябва да си наясно със собствените си възможности да обезпечиш живота си. Нито съпругът ти дължи издръжка (такава се дава само, ако си инвалид и разводът е по негова инициатива), а че любовникът ще ти дава такава е дори смешно да се говори - колкото и да те обича. Една стотинка няма да видиш от него. Номерът е да си осигуриш ти самата жилище, прехрана и средства за образованието на децата. Това става с много, много работа. Говоря от първо лице, не раздавам напразни съвети. Напуснах съпруга си по абсолютно същата причина - влюбих се в друг мъж. Стастна любов, цветя и рози... три години. Обръщам ти внимание на цифрата 3, защото при теб е само 2. На втората година, ако някой ми беше казал, че ще ме напусне, защото го помолих да плати веднъж и той сметката за електричество, нямаше да повярвам. Плащах за всичко като луда, а той все имаше "проблеми". Точно първите две години търчах след работа с пазарските торби: то не бяха черни хайвери, сьомги, торти, бьоф строганоф, вина и прочее - за него само най-хубавото! Подмених му гардероба от-до и също - за него само най-хубавото! След три години изтрезнях и започнах да изисквам да поделяме разходите. Но не, и не, и не - както по-горе някой ти е казал - думи, които ще запомня - "Няма логика след като дълго време получаваш нещо безплатно, да поискаш да плащаш за него. Просто спираш да го използваш". Така че моята любовна авантюра приключи безславно, но във финансово отношение аз винаги съм била напълно самостоятелна; нито за миг не съм си оставяла работата, непрекъснато поемах нови ангажименти - и това е единственото, което ми остана като наследство от тази връзка, защото ако нямах непрекъсната нужда от пари, за да издържам любовника си, много проекти просто нямаше да се осъществят. Сега само ми се махна от главата отговорността да се грижа изцяло за още един човек, за да може той със заплатата си да издържа децата си от предишния брак. Сексът ни, да си призная, беше перфектен. Но, повярвай ми, дори един такъв уникален любовник след третата година, в която дори не пита колко ви е сметката за електричество този месец, започва да става неинтересен. По твоя казус: помисли си, ако мъжът ти има любовница, която се разведе заради него, ти би ли била съгласна той да й плаща издръжка, защото много я "обича"? Как ти се вижда тази ситуация? Тъпакът се учи от собствените си грешки, а умният човек - от грешките на другите. Така че постът ми тук е с цел да се поучиш от моите грешки.

 
  ...
преди: 5 години, 17 дни
hash: 8bb73c451f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

18.   Не разбира се, не съм социална служба за доизглеждане. Щом и е бил толкова акъла заради единия к. р да се разведе с мъжа си, значи не е читава и няма смисъл от подобни жестове на милосърдие.

 
  ...
преди: 5 години, 17 дни
hash: 9e7971ea27
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

19.   Ако аз бях на твое място, авторке, още в мига в който ми каже, че няма да се грижи за"чужди"деца-тоест, твоите, и няма никакво намерение да се развежда с жена си, щях да прогледна и да го зарежа на секундата. Ако малко от малко те обичаше, нямаше да те нарани по този брутален начин, щеше да измисли някакво друго извинение защо не се развежда. А ако е"лудо влюбен", както твърдиш щеше да те приеме и с пет деца и няма да остане секунда при жена си. На лудо влюбения мъж не му пука ни за жена, ни за деца, ни за родители, ни за обществено мнение-за нищо. А тоя те обича за 10 минути-докато е между краката ти. Ама и ти не лъжеш, и твоята наглост е безгранична-да я издържал бил. И защо? Деца ли му роди, за родителите му ли се грижиш, какви са ти заслугите точно? Че си вдигаш лесно краката? Че той кьорав ли е, не те ли вижда как мамиш съпруга си, кой луд ще вземе такава жена за съпруга? Такива като теб са само да ги скрият някъде, да се позабавляват с тях и-чао, душа. Искрено и дълбоко съчувствам на съпруга ти, никой мъж не заслужава жена като теб. Моля, модератори, пуснете коментара ми.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 17 дни
hash: fa8fc5c776
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Мъжете винаги избират лесното и не желаят да бъдат занимавани с последствията от действията си. Ако разберат, че им се изневерява, ще те изхвърлят, но няма да се развеждат заради техните изневери. Отговорност чувстват единствено към семейството си, колкото и да говорят, че не върви и дали е вярно или не. Просто ги води простодушието. Такава им е природата, особено на изневеряващите. По-добре прекратявай и си гледай и ти семейството, щото тебе после никой няма да те погледне, нито мъжът, нито този, дето твърди, че те обича, но не би си мръднал пръста за теб.

 
  ...
преди: 5 години, 17 дни
hash: 0ca47e130a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Тъжно. Срамно. Жалко.

Отговорност към себе си имаш само ти. Не съпругът, когото си предала; не родителите, които вече са те отгледали; не човекът, пред когото буквално на колене падаш.

Ако не можеш да живееш с последиците от изневярата, то не е трябвало да изневеряваш изначално.

 
  ...

...
преди: 5 години, 17 дни
hash: ab8afe5894
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Имаше една история тук преди 3- 4 месеца със заглавие "Не ставайте любовник на омъжена жена " или нещо от този род. Там е отговорът.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 17 дни
hash: ab8afe5894
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

23.   Според мен вместо да питаш женените използвачи на чужда плът какво мислят, иди на психолог, за предпочитане жена и питай как да се измъкнеш от дупката, в която сама си се вкарала. Те поне действат професионално и не съдят никого.

 
  ...
преди: 5 години, 17 дни
hash: f762bd7c94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Не, няма да се чувства отговорен и/или да те издържа. Дори и да се съгласи първоначално няма солидна основа, луда любов и див секс отминават.
Колкото и да ти е неудобно от съпруга не се развеждай.
Идеалният вариант е съпругът ти да знае, че си влюбена в друг и да изчака връзката ви да се изконсумира.

 
  ...
преди: 5 години, 17 дни
hash: f20d0b267e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Обича те, как го разбра? Как стигнахте до тоя извод не знам

 
  ... горе^
преди: 5 години, 16 дни
hash: f9e0f978a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Това не е любов. Той ти го е казал в прав текст. Зарежи го и остани при мъжа си. Иначе си прецакана тотално. Запази хубавите спомени и не прави грешка.

 
  ...

...
преди: 5 години, 16 дни
hash: fd2d1f7a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Няма как някой да е отговорен за нечие чуждо решение! Докато не се научим да поемаме отговорност за решенията и действията си, а не да обвиняваме другите и да им вменяваме отговорност за себе си; докато не се научим, че зависим от себе си и не поемем нещата в свои ръце, а не чакаме на някой друг, то "тази държава няма да се оправи".
От жена на 33 години (не съм нито любовница, нито изневеряваща)

 
  ...
преди: 5 години, 15 дни
hash: 172a20ba8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   До Н 19
Жена съм, но не разбирам мисленето ти. Значи, ако някой мъж съвсем честно и почтено ти каже, че няма да се грижи за чужди деца, и няма никакво намерение да се развежда с жена си, ще бъде отсвирен на секундата. А мъж, който те гледа в очите и те лъже, че ей сегинка ще се разведе, и ще стане най-прекрасния баща на децата ти, ще бъде поставен на пиедестал! И с кой акъл ще му повярваш, че ще гледа твоите, щом си е зарязал собствените деца! И ти, и авторката, не сте наясно с мотивите за изневярата-а те са човек да се разнообрази малко от скучното ежедневие и проблеми, а не да си навлича нови!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 15 дни
hash: 18a0616bc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Авторке, ти в кой свят живееш? Днес жените са свободни и не зависят от мъжете, ама мъжете са по-свободни и много харесват женската еманципация. Изчаластрят някоя жена като теб, само за да олабят жилата и после чао, шапка на тояга. Собствените им жени им омръзват още след 5-6 години, за това ако намерят нещо чуждо, дето да радва окото им, не му прощават. То, и ти си се разгонила, както си го признаваш, но защо искаш да задълбаваш шещата? Тихомълком си задоволявайте взаимно тайно нуждите и толкоз. Ама и твоето е женска наглост и ненаситност де! Искаш да ти плаща, ако се разведеш? Тука вече не си познала. Днес жените също си плащат за секса, ако имат възможност, дет се вика ще си плащат за коча! Сега има равноправие и равнопоставеност. Ще плащаш и толкоз, щом искаш да усетиш мъжки гъдел между краката си, и без да се хвалиш много, че човекът е женен и не е красиво, да разваляш семейството му!

 
  ...
преди: 5 години, 15 дни
hash: 03e6b762d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   И аз не разбирам какво търсиш и защо той да се грижи за теб, очевидно си пълнолетна, значи грижата си е твоя. Как пък не се замисли ти да се грижиш за него, включително и финансово :)

 
  ...
преди: 5 години, 15 дни
hash: 9e7971ea27
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   От 19 до 31-явно не съм била разбрана правилно, или може би не съм се изразила достатъчно ясно. Абсолютно наясно съм с мотивите за изневярата за разлика от авторката. Исках и тя да разбере, да проумее, че е просто използвана за секс и че тая"любов"дето говори за нея само и се привижда. Исках да кажа, че щом той в прав текст не иска децата и явно и заявява че не иска нищо обвързващо с нея. Като майка на две деца ще кажа, а се надявам, че много жени мислят като мен-няма мъж на света, който ще предпочета пред децата си, няма такъв. А като я гледам нашата авторка колко и е умна, не съм сигурна дали заедно с мъжът си няма да зареже и децата си.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 15 дни
hash: cdbd61fa32
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   До 31. Добре де, човек изневерява за разнообразие, само че докога, докато го хванат или докато му писне? Колко години ще изневеряваш - 10, 20, 30? Запасите от лъжи рано или късно свършват и после какво правим. А, нали знаеш, че след развода нещата стоят по различен начин? От това се притеснява авторката!

 
  ...
преди: 5 години, 15 дни
hash: cdbd61fa32
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   31 много интересна терапия предлага срещу сивото ежедневие, а именно просто да се поебем с друг, ей така за разнообазие. Явно не е чувала за хоби, спорт, пътувания и др. Еми, кой както го разбира?

 
  ...
преди: 5 години, 15 дни
hash: 41e702a798
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   Авторке, ти също предполагам не искаш да гледаш неговите деца, нито пък си съгласна да им даваш от своите пари. Не знам защо се самозаблуждавате. В 95%, да не казвам и повече процента от случаите, изневярата се гради на един гол, лесен секс и нищо повече. Няма никаква любов, никакви чувства. Масово дори онези, които изневеряват въртят по няколко любовника/ци едновременно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 14 дни
hash: 1ad3a4fcd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

39.   На това в миналото му се е казвало "държанка". Т. е. той е женен и поддържа любовница. Но "държанката" в социалната йерархия е стояла в пъти по-ниско от "съпругата" и съвсем малко по високо от "пристанищната проститутка". Такива жени не са били допускани в никое прилично общество, те са си били просто отделна каста - за забалвение на мъжете. Почтените дами са смятали за позор да се окажат в компанията на държанка, а и самите мъже не допускали това от уважение към тях. Т. е. държанката е била нещо като срамна тайна, за която всички знаят, но никой не говори.
Днес, авторке, ако щеш вярвай, но нещата не са се променили кой знае колко. Не знам каква среда обитаваш, но никой нормален женен мъже не би се появил на публично място с теб в качеството ти на негова любовница, дори и да ти плаща квартирата, дрехите и храната, което, разбира се, едва ли ще се случи. А и как ще се чувстваш ти, ако знаеш, че тези екстри практически ги крадеш от хляба на децата му? Ако ти е писнал мъжа ти, ОК напусни го. Но бъди готова да се оправяш самостоятелно, иначе не мога да те мисля...

 
  ...
преди: 5 години, 14 дни
hash: 63822e0db7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Това звучи като въпрос ююще спечеля ли от тототоюю или ююима ли гаранцияюю? Гаранция - Франция, скъпа авторке. Днес може да поеме, утре да се откаже. Тоя голям любовник почва да звучи като султан или бей - една вкъщи му слугува, друга оставя мъжа си, заради него, а той има последната дума какво и как да прави. Откровено - завиждам - имало значи ''идеални'' мъже...

Има една важна подробност - идеалните няма да приемат да се съобразяват с любовници... Идеалните могат да бъдат конкурирани само от идеални, а не от обикновени 'налапали въдицата' хора (жени).

Така мисля, съжалявам, ако някой се засяга...

По-конкретно - крайно време е да се разведеш и да си поемеш рисковете...

 
  ...

...
преди: 5 години, 14 дни
hash: b1fdea6025
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

41.   Здравей, аз съм неомъжена жена без деца никога не съм била и няма да бъда любовница, съветвам те не се развеждай отиди на църква изповядай се причести се и го забрави, кажи си че с това чувство си задоволила необходимостта на душата ти тялото ти нужда от пълнота и екстаз, Много те моля не признавай на мъжа си ще ти стане леко на душата но за него ще е тежко да носи този кръст на изневярата ти. това което ти се е случило е вече в миналото концентрирай се в бъдещето деца, работа щастие, този мъж ти е дал страст защото си женена т е нищо не можеш да искаш от него изчукал те е а само да теб е любов. АКО СЕ РАЗВЕДЕШ ЩЕ ИЗГУБИШ ДЕЦАТА ЩЕ ИЗГУБИШ МЪЖА СИ ЩЕ ИЗГУБИШ РАБОТАТА СИ ЩЕ ИЗГУБИШ ОТ СОБСТВЕНОТО СИ САМОЧУВСТВИЕ ЧАКА ТЕ САМОТА НИЩЕТА И ОМРАЗА.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 14 дни
hash: f54ff664c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Авторке, явно искаш да разведеш, а после? Може би да живееш на квартира (с децата или без) и той да ти помага с парите. И да минава чат-пат да се пердашите. Ами например по празниците той ще си е със семейството, а ти?

Ако наистина искаш да напуснеш мъжа си, намери си някой, който ще иска да живеете заедно. Иначе няма смисъл да си разваляш семейството.

 
  ...
преди: 5 години, 14 дни
hash: 746fd1d106
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Много хора не могат да разберат, че между сексуалната услуга и любовта разликата е огромна. Нагонът, когато не е свързан с нравственост, която естествено го задържа в нормални граници, става неконтрулируем и изисква разнообразие, смяна на партньора, защото в своята прекомерност губи чувствителността си. Любовта пък е трайно обвързване, в което се очаква да има сигурност, вярност, свързаност, опознатост на характер, поведение, качества, подкрепа, уважение и зачитане, съпричастност в трудностите, духовна интимност, еднакви интереси. В любовта нагонът също участва, но на втори план като привличане, желание да бъдем с него/нея, удоволствие от общуването, вкл. и сексуалното. В този случай явно се говори за някаква временна сексуална връзка, разнообразие, която в ежедневният живот няма да достигне до любов, както и мъжът предвидливо е усетил.

 
  ...
преди: 5 години, 14 дни
hash: 172a20ba8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   До 36 от 31
не предлагам нищо подобно, и дори съм категорично против изневярата. Просто исках да обясня на авторката, че не всеки мъж, който изневерява на жена си, има намерение да се развежда и да създава ново семейство. Любовникът просто е решил да се разнообрази, а на нея в ушите й вече звучи Менделсон, въпреки неговата откровеност, че не мисли за развод!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8ae950624d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Всеки има право да живее с някаква надежда!

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 529059240f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Говорим също така за равнопоставеност между мъжа и жената. Защо тогава все жените търсят опора в мъжете. След развода всеки трябва да си поеме пътя, остава разбира се грижата за децата.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 6a75681eae
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

47.   46, жените са слаб и по-малко ценен пол от мъжкия. Винаги ще търсят опора в мъжете. Друг е въпросът, защо мъжете ги защитават, след като жените са можещи колкото тях. Семейният кодекс е с репресивни тълкувания към мъжете. За това жените злоупотребяват със закона. Ако законите се променят и освободят мъжете от ограниченията, няма да има жена, която да посмее да изневери на мъж, защото мъжът ще я пребие от бой и дори ще я убие, което ще е негово право, заради женската изневяра. Тогаз да ги видим женените любовчийки, дали ще посмеят да позорят мъжете си. Жената не трябва да има право да изневерява на мъжа си. Изневярата е само мъжка привилегия, защото мъжете по природа са полигамни! Това е положението!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 6b3a7fb7ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Заради такива като авторката ме е срам, че съм жена. Освен цялата гнусна предателска история, първо ти инвалид ли си, че сама да не можеш да се издържаш? На това наистина му се казва държанка. И не бъркай любовта със секса. Човекът не го е еня за теб! Физичексо разтоварване си за него. Една любов е много по-извисено чувство, скъпа. Мислиш за децата си? Ами с решението да изневериш, ти си се отрекла. По-добре ги остави при бащата, ама ти май и издръжка не искаш да плащаш? Цървул си! Трябваше да го кажа. И нагла при това.

Джен

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 6b3a7fb7ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

49.   47 - тук бъркаш. Изневеряващите мъже са същите боклуци като жените. И за двата пола правилата трябва да важат! Полигамията е избор, стига с това насрано оправдание.

Джен

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: dd52df7d13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Още в самото начало е казано че става дума за любовници.За каква отговорност става дума? Ако любовникът ви трябва да плаща както казвате за това че го обичате, то тук иде реч вече за платена любов или т.нар. проституция...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 61fce01917
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   47, то и жените по природа са полигамни и хората като цяло. Жените също имат нагон, не само мъжете. Какви са тези свински изкази, че изневярата е "мъжка привилегия"? Изневярата е гнусно предателство, откъдето и да я погледнеш и никоя жена с акъл няма да си хване "съвършен" мъж, който не може да си го държи в гащите и кръшка. Мъже и жени с такова мислене са пълна пародия.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: ffa01e6529
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

53.   Любовта е и отговорност за сигурността, благополучието на любимия от това следва и финансовият ангажимент.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: d2ef46c321
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

54.   На мен пък от цялата тая нагла и гнусна история най-забавни ми бяха тия две изречения:"Обичаме се и просто не можем един без друг. Просто се влюбихме лудо"Кой и дава право на тая загубена патка да говори в множествено число? И после съвсем небрежно уточнението-той и дума не дава да се разведе с жена си. Ха сега де-хем лудо влюбен, хем прилежно си гледа семейството и жената. Наистина ли има толкова глупави жени, които вярват на лъжите, които някой мъж им говори по време на секс? Не е истина просто.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 0315bc2384
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   ДА, ТРЯБВА! Да издържат любовницата, децата ѝ, внуците ѝ, правнуците и цялата ѝ рода съседите и домашните любимци!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 61fce01917
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

56.   "Няма невинна жена, дори и в библейските притчи е обяснено защо! ". Още едни "миролюбиви" думи на "миролюбив" християнин. Затова мразя християнството, защото е гадна и лицемерна религия.
Пожелавам на 52 и всички мъже с неговото мислене да имат дъщери, които някой "мъжкар", да изплющи. То нали дъщерите им ще са виновни, пък и мъжете са правото си. :)


Black Sabbath

 
  ...

1-50 от 62
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker