Той толкова много ме нарани - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той толкова много ме нарани
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1255 пъти
Здравейте аз съм момиче на 16 години. Пиша тук за да споделя историята си. Преди 3 месеца се запознах с момче от фейсбук отначалото само си писахме като приятели и след 2 3 дена предложи да сме гаджета казваше че ме обича и аз го обичах и приех и станахме гаджета, отначалото всичко беше толкова хубаво , казваше ми постоянно гушкам те целувам те Обичам те винаги ще те Обичам на всяко съобшение ми слагаше много сърца целувки викаше никоя не е по добра от теб, казваше ми ти си моето момиче коте. Качваше снимки в инста с някакви момичета от класа му и аз му правих забележки ми беше ми гадно момчето което обичам да качва снимки с други момичета. И така минаха се 2 месеца от както сме гаджета и той започна да не ми праща сърца както преди и не ми казваше гушкам те целувам те само пишеше сутринта за малко и вечерта само ме питаше какво правиш хапна ли и такива и това беше. Ние не сме от един град на доста километри сме. Аз отидох чак до там на крака му отидох за да се видим и като отидох седнахме на една пейка даже не ме погледна в очите ако не го бях целунала или прегърнала той нямаше а отначалото все ми казваше гушкам те целувам те но това го нямаше. след 2 дни след това ми каза че има чувства към друга от половин месец толкова много ме нарани това като го каза да обичаш един човек да му отидеш на крака и той да каже имам чувства към друга. Лъгал ме е 15 дена и ми е казвал обичам те а това е било лъжа, и след като ми каза това ме остави и веднага ме махна от приятели, това толкова много ме нарани. Това неговото неможе да се нарече любов за 2 месеца и му омръзнах
Моля за някакви съвети!
Благодаря Предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 7380ab127e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Голяма драма, а? Такива неща са нормални за годините ви. Сега ми се струва почти смешно, така ще бъде и в очите на всеки по-голям от теб, но и ние сме били заблудени и влюбени.
Поеми си дълбоко дъх, изтрий чатовете и си продължи с живота. Интернет любовта е такава, не си струва в голям процент от случаите. Опитай се да намериш момче, с което ще можете да се виждате и да се прегръщате, а не да си пращате целувки и гушки само на приказки. Грешката ти е била, че след няколко дни си повярвала, че той наистина те обича. Човек може да се влюби бързо и да му мине още по-бързо, но обичта не идва за дни, тя се изгражда постепенно и първо си опознал човека добре. Не вярвай на думи, не вярвай на целувки и прегръдки също. Повярвай тогава, когато момчето те пази, мисли и се грижи за теб. Да бъде до теб когато те е страх. Да ти бърше сълзите, ако плачеш. Да се чувства зле, че те е наранил по време на спор (ще се случва). Да се опитва да направи живота ти една идея по-щастлив и да не изпуска ръката ти в моментите, в които имаш нужда той да ти даде подкрепата си и да ти помогне. Това вече е обич и никога няма да объркаш чувството, ще го разпознаваш.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: eea01640e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами стягай се защото отсега нататък ще срещаш много такива. Това ти е първото любовно разочарование. За съжаление ще имаш още и по-тежки. Така че най-добре се научи да не придаваш толкова голямо значение на хора на които не им пука за теб. Всички сме били на 15-16 и сме плакали за някаква тъпа детска любов, а години по-късно сме преживели къде къде по-болезнени разочарования. Сега това да ти е за урок да не си правиш илюзии с хора които не познаваш добре и да знаеш че виртуалните връзки често така завършват. Ще видиш че след няколко години като се сетиш за това ще ти е смешно

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b33cd5f172
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какво се "случи":
"... се запознах с момче от фейсбук отначалото само си писахме като приятели и след 2 3 дена предложи да сме гаджета казваше че ме обича"

Виртуална (въображаема или само в главата ти) реалност:
1. Не си се запознала с никой (твоята виртуална персона във фб се свързала с друга виртуална персона).
2. Ставате гаджета след секс, не когато персона във Фб напише текст.
3. Персона във Фб праща сърчице на друга персона във Фб - не значи че наистина те обича (не че това ще стане след 2-3 дена писане).

С две думи:
Празни приказки

Реалност:
"... отидох чак до там на крака... седнахме на една пейка даже не ме погледна в очите... "

Но (както вече си забелязала) въображаемата реалност събужда истински чувства.

Съвети:
Изгради преграда между Фб персоната/персоните ти във Фб и реалната Аз. Там е за празни пози и преструвки. Не трябда да засягат реалната Аз.

Как е наистина:
Срещнах Х, в присъствието му почувствах спокойствие и сигурност.
Докосна ме и усетих АСМР през цялото тяло.
Целуна ме и времето спря.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 468569f440
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Напомняш ми на мен на младини. Като бях на 15 имах гадже, само дето тогава нямаше фейсбуци ами си писахме писма. Станахме гаджета на един лагер на Равда. После трябваше да се разделим по градовете си. След един месец отидох да я видя в нейния град. Прекарахме си страхотно. След още един месец отидох отново, но тя ми каза, че била влюбена в някой си Наско. Съсед й бил.

Ама какво си говоря и аз... то нищо от тогава не се е променило. Само че вече не ходя в Нова Загора, ами в Париж, за да ми кажат същото. И не съм на 15 ами на 38 вече.
От себе си не можем да избягаме... и винаги ще ни нараняват. Но пък така се става силен.

... Вече не плача обаче. Един ден и ти ще престанеш....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker