Не знам какво да правя ,как да се държа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво да правя ,как да се държа
преди: 5 години, 16 дни, прочетена 974 пъти
Здравейте.
Момиче на 20години съм.
За първи път пиша в този форум, но чета много истории написани в него. Имам нужда от съвет, моля който може да помогне. Защото нямам и с кой да споделя имам приятелки, но по скоро аз им слушам историите, а те сякаш не ме разбират.
Повече от 3 години обичах едно момче, с което се събирахме и разделяхме, много тежко приех всичко, много плаках след последната ни раздяла бяха минали 5 месеца и той прави секс с ''най-добрата ми приятелка'', тя редеше лъжа след лъжа, кълнеше се че не е вярно, но аз просто усещах, интуиция ли да го нарека не знам, следяла съм ги, те се криеха, бях отчаяна, накрая той ми се обади и ми каза, че наистина е така и ми го каза не, за да не живея в лъжа, а защото искал да нагади нея заради техни глупости.
Не можех да понеса болката, започнах да пия много, когато стане вечер аз пия, за да не го мисля, казах си че вече няма да ми пука за нищо, но просто така се показвах пред другите, а вътрешно отново ме боли. Мислих, че няма да срещна момчета, в които исках да се влюбя но срещах. Стигам до сегашния ми проблем, че аз се държа по начин едва ли не че не мога да си сложа на сърце друго момче и не ми пука явно това е защитна реакция, много ме е страх да не ме наранят, не съм от хората, които се страхуват за щяло и нещяло, но наистина имам голям страх да призная чувствата си към някой а всъщност имам най-голяма нужда от това да имам споделена любов и да създам с някой дълга връзка, а просто ме е страх. Имах отношения с едно момче преди месеци но се скарахме и двамата се харесвахме но си правихме игрички. Имаме общи приятели с които е говорил как е спал с проститутки и е изневерявал, за това и не опитах да си покажа чувствата, а се влюбих защото е много мил, забавен с мен и се разбирахме, не е такъв да се перчи, въпреки че може да е играл театър, а точно от това ме е страх. Видяхме се наскоро и ми каза че има сериозна връзка(не лъже за връзката качвали са снимки не знам колко е сериозна), и че тя правила всичко за него, а аз не бих го правила, че ще му е много гадно да изневери, а го е правил. Аз съм на принципа, че изневерят ли ти 1 път ще се повтори. Гадно ми е това че аз можех да бъда на нейно място, но разбира се нямам вяра на момчетата, съжалявам сега, много го харесвам..
Въпроса ми е какво да правя? Как да се променя, как да се държа, как да се доверя за в бъдеще? Това момче няма да го притеснявам, но искам да не изтърва отново човек в който съм влюбена, защото ме е страх искам да преборя този страх.. Моля за съвети..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 15 дни
hash: 1c9a84d868
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Повярвай ми, предпазила си се и ти се е случило малкото зло. Понякога ще се влюбваш в неподходящи хора. Няма да искаш да си го признаеш, но всяка клетка в тялото ти ще крещи, че човекът срещу теб не е правилния. Доверявай се на преценката си. Харесала си момче, което е разправяло наляво-надясно, че е спало с проститутки и е изневерявало на бившите си. Звучи ли ти като свестен приятел? На мен не. Колкото и добре да се държи, фактите са факти. Не вярвай на американските филми, където лошото момче се променя заради момиче. В реалния живот боклукът си е боклук, дори до него да има диамант. За капак сте се срещнали след няколко месеца и той е побързал да ти обясни, че приятелката му е по-добра от теб и е щастлив. Не би следвало да мисли по този начин, ако тя е единствена за него и не иска друга. Ако е толкова влюбен и щастлив, тя щеше да е незаменима в очите му и нямаше да изпитва нужда да ти трие сол на главата. Просто щеше да е забравил всичко между вас, нямаше да мисли за това.
И аз имах период, в който не вярвах лесно. С времето осъзнах, че винаги ми е било трудно да се доверявам само на определени хора, за които съм се оказвала права да не им вярвам. Запознах се с едно момче преди 3 години и му повярвах почти веднага. Убедих се, че той е лоялен и честен. Никога не съм го хващала в лъжа и знам какво прави във всяка една свободна секунда. Имаме проблеми, караме се, но нямаме драми за ревност, изневери и подобни. Сега сме пред раздяла, пътят ни не е общ. Боли, гадно е, ядосвам се, но съм сигурна, че не съм вярвала напразно, защото не ме е предавал. Доверявай се на инстинкта си. Свестните хора не са много, затова е много лесно да ги различиш от останалите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker