Да пробваме ли суинг? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да пробваме ли суинг?
преди: 5 години, 7 дни, прочетена 6276 пъти
Здравейте, ние сме семейство от 5 г. и искаме да разнообразим сексуалния си живот. Искаме да опитаме секс с друга двойка, като нас. Не се ревнуваме и всеки иска да е хубаво на другия. Съпруга ми дори се възбужда то това да ме гледа с друг мъж. Искам да ви помоля да споделите своя опит с нас и да ни дадете съвети преди да опитаме. Как намирате подходящи партньори? Благодаря ви!
Ж. 36 от София

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 дни
hash: 9a8c95efbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Има си официални сайтове за тази работа.

 
  ...
преди: 5 години, 6 дни
hash: 52e0862c77
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моето мнение е негативно. Всички реални истории, които познавам, са с нещастен край - раздяла/ развод и доста проблеми.

Моето лично мнение е, че намесването на трети в брака/ двойката може да прооработи, при това с доста рискове и неизяснени неща, само ако мъжът е пълновластен господар на случващото се, той избира кога, с кого, какво точно да се прави и той контролира изцяло нещата. Един вид, жена му е нещо като ''робиня'', която той, по своя воля и желание, ''преотстъпва'' на избран от него друг мъж при определените предварително условия.

В този случай нещата може да проработят и да се предпазят от рухване само ако жената наистина приеме ролята на ''робиня'' и няма глас за мнение, роптаене, още по-малко за оплаквания.

Поздрави и умната!

 
  ...
преди: 5 години, 6 дни
hash: 9c2d348717
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Като искате пробвайте, ама дали сте готови? Едно е да си мислиш, че си готов, а съвсем друго е да си готов.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 дни
hash: a0718bbfa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Това не е за всеки. На нас ни се отразява добре. Има много двойки в гепиме точка нет. Първо си частите... Изясняват си кой какво, защо... Или после е лесно.

 
  ...
преди: 5 години, 5 дни
hash: a8046812b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Абе всичко хубаво, ама не са много хората, на които можеш да се довериш за такова нещо. Нито им знаеш хигиената, нито ги знаеш дали няма да ви разправят и т.н. Отделно трябва с презерватив и мъжете да не лижат жените, а то с гума удоволствието далеч не е същото и не знам дали си заслужава да лижеш сладолед през стъкло с риск да те изтипосат пред цяла България или да ти лепнат нещо, или да те забрменят евентуално и да не знаеш кой е бащата, защото и презерватива не е 100% гаранция.

А и ако децата ви разберат някой ден, няма ли да ви е срам и какъв пример им давате. Не знам, всеки да си решава.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 дни
hash: 8079c77986
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Първо, трябва да сте наясно, наистина ли го искате или е просто фантазия в момент на страст. Има един много лесен тест. Като свършите и си лежите отпуснати, представете си партньора си с някой друг. Ако фантазията ви достави удоволствие, можете да преминете нататък, ако обаче ви стане неприятно, осганете си на ниво роълплей. И бъдете абсолютно честни, не лъжете, само и само да не се покажете ванила.

Ако решите са пробвате, направете го с ясното съзнание, че това си е риск и подходете с цялото чувство за отговорност, което трябва да имат възрастните хора.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 дни
hash: 188e2de5e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Семейство сте от пет години и вече имате нужда от разнообразие? ! А след още пет какво ще правите?

 
  ...
преди: 5 години, 3 дни
hash: 36fd951e05
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ние със съпруга ми сме суингъри от 2 г. Намираме партньори в гепи ме. Не е лесно, но сме си изкарвали супер с невероятен секс. Ако сте с по-отворено съзнание опитайте, аз лично чакам с нетърпения всяка втора среща, след като сме се запознали на жива на първата и сме си допаднали взаимно. Пожелавам ви много оргазми, а на хейтващите да си траят.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: cf1f392872
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Авторке, след като задаваш този въпрос, т. е. търсиш съвет от непознати, значи не сте готови. Сунгът изисква артистичност, импулсивност, въображение и толерантност, а не съмнения, притеснения и предразсъдъци. Нямаш представа какво напрежение се създава, когато по-опитни суингъри попаднат на двойка, която, понеже не е наясно какво точно иска, гледа в килима и кърши пръсти като че някой ще ги изнасилва. В такива случаи с мъжа ми потискаме разочарованието си и се ограничаваме с една вечеря и изпращане на гостите до колата им. Но... защо е това загуби-време и за двете страни? !
След като имате колебания, по-добре недейте да подвеждате други двойки, които наистина харесват суинга.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 36fd951e05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ние също сме любители на суинга и откакто го практикуваме аз и жена ми сме все едно по-живи, открихме едни нов и вълнуващ начин на живот. Последно бяхме в събота с една друга готина двойка, като с другия мъж обладахме жена ми едновременно. Аз отзад, а той отпред, понеже беше с по-голям размер. Беше страхотно, а тя ми говори цяла седмица за това и казва, че само като се сети и потича отдолу. Планираме да опитаме и с повече от една двойка, но е трудно да се намерят подходящи партньори.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: cf1f392872
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Ние този уикенд правихме суинг парти на вилата. Този път се събрахме пет двойки. Толкова весело не си бяхме прекарвали отдавна. Запалихме барбекюто, готвихме, танцувахме, пяхме македонски песни, смяхме се, разправяхме си всякакви истории, по едно време и хоро играхме и да - разбира се, правихме секс и беше страхотно, но самата емоция е по-важна. Страшно си допаднахме като хора, макар че с две от двойките не се познавахме, докато с другите сме имали общи забавления и друг път. В неделя сутринта си пихме кафетата в градината, после отидохме на разходка, после на обяд в селската кръчмичка... абе нормална приятелска компания.
Отстрани погледнато, за хора, които си нямат и представа от подобни отношения, цялата работа изглежда като някакъв неописуем разврат. Когато си вътре обаче, нещата са съвсем други. Аз по-сплотени и хармонични семейства рядко съм виждала. Идват хванати за ръце и си тръгват хванати за ръце. Когато ние ходим на гости сме същите. То просто личи, когато някой не е двойка. Веднъж се появи едно такова странно дуо, което се представи за "семейство", но то си личеше, че няма химия между тях - тя се спъна, той не направи жест да я хване, изобщо не я докосна цяла вечер, абе личеше си. После се оказа, че е проститутка, която е наел, защото много искал да види наживо суинг, но не сме го допускали без партньорка, което си е самата истина - не харесваме сами мъже, в повечето случаи са комплексирани воайори. Този тип втори път не го допуснахме до купон и всеки предупреди познатите си суингъри за него, така че напълно го изпъдихме.
Та! Какво искам да кажа? Суингът не е да награбиш чужда жена и да се правиш на порно актьор. Той е общо преживяване между хора, които нямат предразсъдъци и обичат партньорите си. Изненадваме сами себе си, откриваме нови източници на удоволствие, рушим собствените си бариери. Моят съпруг този уикенд, например, за първи път проникна в друг мъж и допусна същият да му прави френска любов. Каза, че му е било интересно. Бяха много красива гледка той и три от жените, аз даже не се включих, за да му се любувам отстрани. Той пък каза, че е било невероятно да ме гледа с един от гостите - прекрасно сложен бивш спортист. Защо да не се радваме на телата си? На доверието? На приятелството?
Давам си сметка, че суингът не е за всеки, за това ще отговоря на въпроса в заглавието на темата. Суинг не се "пробва". Това трябва да е осъзнато желание за различен начин на живот. Ако се "пробва" от хора, които нямат психическата нагласа да "делят" партньора си, но искат да надникнат зад завесата от любопитство, това може да им коства връзката, а и да им вмени чувство за вина. Но ако и двамата се обичате достатъчно, че да не се възприемате като собственост, а да искате максималното удоволствие за другия, то суингът ще ви поведе на едно безкрайно увлекателно пътешествие и ще ви спечели много интересни познанства.
До номер 14. В началото намирахме двойките през един специализиран сайт. Но това беше съвсем в началото. Ние сме добре изглеждащи, коректни, дискретни, чистоплътни и възпитани хора, а това се цени високо в суинг средите, така че започнаха нас да ни търсят чрез общи познати. Всъщност точно така се случват контактите. Една двойка се събира с друга и предлага да покани и трета. След това третата се събира с четвърта и кани и първите и т.н. Има негласното правило при появата на неприятна персона в някоя компания да се предупреждаваме един друг. Предупреждаваме се и за особености в сексуалните предпочитания. Не всички жени са бисексуални, например, да не говорим за мъже. Един не понася да го целуват по устните, друг не харесва да го пипат еди къде си, някоя свършва със скуирт, друга пък получава само клиторен оргазъм - за всичко това се говори в прав текст. Но пак казвам - понякога изненадваме сами себе си. И аз имах дебют - двойно проникване. Беше ме страх, че ще ме боли, но не ме боля.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7c25d9625c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Н. 16 Що за тебе суинга включва приятелство и обратното, мозъка ти е безнадеждно изпържен. Само думи, думи, за да прикрият ужасния ви разврат. Прави каквото искаш, но не го рекламирай, че някой ще повярва и ще пробва. Това че ти имаш вирус в мозъка не те прави интересна, а ненормална.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a8046812b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   16, абе заеби тая работа.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 01e12d75a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Номер 17, хората в тази тема питат дали да опитат суинг. Т.е. те не са опитвали, не знаят какво точно представлява, имат колебания и очакват хора, които го практикуват, да им очертаят картината. Отговорих им искрено как изглежда през моите очи, защото имам опит. Нищо не "рекламирам", само изнасям фактите. Всеки е свободен да си взема сам решенията.
Между другото, ти като си такъв моралист какво изобщо правиш в тази тема, м? Защо надникна тук? Нали е ужасен разврат, какво правиш сред такива покварени хора, че и четеш писанията им?
Да позная ли? Надникна, защото ти е интересно и дълбоко в себе си го искаш.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a8046812b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   19, хем всеки да си изберял, хем го наричаш с презрителното моралист, защото не бил суингър.

И според мен не е погледнал темата, защото му се иска, а от възмущение и треожност за липсата на обществени ценности и морал. Според него това е липса на ценности и морал, колкото и ти го виждаш като нещо нормално. За мен и двете страни имат резон, но моята позиция не е важна. Да не би хората да гледат новините за убийства, защото тайничко им се иска да убиват за кеф? Възмущението и тревожността за обществото за много по-силен мотив от любопитството и "дълбокото" желание. Защо мислиш, че преобладават негативните новини? Ами просто защото чисто психологически водят до по-висок рейтинг.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 90bf9ab186
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Напълно подкрепям горният коментар. В една връзка място за трети няма, но разни хора-разни идеали. Кой каквото иска да върши под чаршафите си е негова работа, но да се твърди, че по този начин си стигнал висота в човешките взаимоотношения, е меко казано смешно. Ако така ще си разнообразявам сексуалният живот, то по-добре да не създавам семейство, за да не ме е срам утрешният ден от децата ми.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2425af6775
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Не съм го пробвал, но бих ... Затова и чета почти всички подобни теми. И аз не разбирам защо ги четат хора, които това не ги интересува (уж). На всички ни е ясно, че в публичното пространство това не се толерира. Все пак става въпрос за нещо лично. Не виждам защо някой осъжда някого за личните му предпочитания, при положение, че те в никакъв случай, по никакъв начин не пречат на когото и да е?! Намират се хора с еднакви интереси и се събират да си ги споделят. В абсолютна дискретност и тайно от обществото. Като в никакъв случай не заговорничат срещу последното. За разлика да речем от всякаквите партии и партиики, секти и какви ли не сдружения със специфични цели. Но бществото е толерантно към тях и просто си мълчи.
Или може би смятате, че с постовете си тук бихте вкарали "заблудените овце в правия път"? Сериозно?

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: cf1f392872
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Благодаря за подкрепата 22! Ние като цяло в нашето общество не умеем да водим дискусии. Пита някой хубав ли е на вкус ананасът. Друг му отговаря: да, на мен много ми харесва, има интересен аромат. И после се изсипва лавина от яростни мнения как си пълен идиот, щом ядеш ананас, и си тъп, прост и деградирал. И това идва от хора, които никога не са вкусвали ананас.
Кой вас, аджеба, ви кара да ставате суингъри и откога думата "моралист" е мръсна дума? Но морал е да не лъжеш, крадеш и убиваш, а не да не правиш любов с хора, които също го искат, без това да нарушава който и да е закон, приет от обществото. Прав е 22 - вместо да се завирате на хората под чаршафите, разровете по-прилежно биографиите на онези, за които си пускате бюлетините - ползата ще е по-значима.
Темата е ясна. Една двойка пита що е то суинг, а не "морален" ли е или не. Друга им отговаря. За трети, както се е изразил 21, няма място. Като не ви кефи и никога не сте имали такова преживяване, не давайте мнения, защото не сте компетентни по въпроса.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a8046812b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   @23

права си, обаче правиш същото с думата "моралист". Не се прави на итнересна. Знаеш, че думата не е мръсна, но ти я използваш точно с цел да изкараш човека, когото наричаш така, някакъв задръстен, а той просто споделя мнение. Защо идвал в темата, харесвало му тайничко. Ами идва да си изрази мнението. Какво чудно има? Само мненията, които ни харесват ли трябва да толерираме? Тези, които не ни харесват, да се правим, че ги няма ли?

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 11a7fa5b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   С една дума, несуингърите са моралисти, тоест лоши, морално пропаднали хора, позволяващи си да съдят животински страсти от типа на Содом и Гомор. ОК.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2425af6775
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Темата не е за несуингъри! В темата не се иска мнение от несуингъри! Пуснете си тема "несуингърите моралисти ли са, тоест лоши, морално пропаднали хора, позволяващи си да съдят животински страсти от типа на Содом и Гомор?" ... или нещо подобно и си изливайте знанията там. Ако там се появи някой суингър - разпънете го.
Тук сте хейтъри.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 64b1fc255c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Номер 20, хората гледа репортажи за убийства и катастрофи, защото тайничко се радват, че не са на мястото на жертвата. Колкото и да изразяват съпричастност и съчувствие, колкото и да заклеймяват убиеца или безотговорния шофьор, основната емоция тук е радостта от това, че не ти, а друг е пострадал. Това всеки журналист го знае. В бранша дори има една такава постановка: "Добрата вест е лоша новина". Инстинктът за самосъхранение е непобедим. Ако забелязваш, страховитите новини не са свързани само с убийства. Има и "нечувани жеги", "незапомнени снегове", "скача цената на хляба", "вдигат се данъците", "отровен салам по магазините", "опасност от земетръс" и прочее неща, които заставят човека да се разтревожи да не би да пострада и да се залепи за телевизора. Въпреки, че навън си е нормално лято или нормална зима, а хлябът е поскъпнал с 2 стотинки.
Всички в тази тема с малки изключения разсъждавате именно толкова първосигнално. По този начин възприемате и една сексуална практика, за която дори и от филмите нямате никаква представа. Просто ви е казано, че това е престъпно, долно, развратно, неморално, грозно и отвратително. И отново сработва инстинктът за самосъхранение: "ще мразя това, защото то може да ми навреди".
Да, обаче има и една друга категория, която се нарича "етика". Етично ли е? Да, етично е. Защото не наранява никого, не нарушава ничии лични граници и не оказва върху обществото никакво влияние. Да сте видели суингъри да правят паради по улиците? Точно обратното. Ние спазваме абсолютна дискретност. Много семейства имат отделна симкарта, от която звънят на останалите, никога не се чуваме в работно време или в присъствието на други лица. Срещаме се на изолирани места и извън срещите ни не поддръжаме отношения. Преживяването е рамкирано - този ден, в толкова часа, еди къде си и после всеки се връща към нормалното си ежедневие. Тук няма деца, осиновени от гейове, няма лесбийски, които се натискат по трамваите, няма травестити, няма изнасилвачи и воайори, няма нищо, което да обиди различните разбирания на останалите хора, нищо, което да ги застраши или с което да изтъкваме предпочитанията си. Просто пълнолетни хора, които осъзнават какво правят.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 54395a683e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Е те и проститутките са в нещо като постоянен суинг.
Ама не са се оплакали официално.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7d0d00d397
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Не ти трябва на баир лозе... преди няколко години със съпруга ми/вече бивш/ и приятелско, близко семейство бяхме на ресторант по повод. След това в Пийп шоуто и така от дума на дума стигнахме до размяната на съпругите и съпрузите. На почерпена глава, след много приятелски усмивки и подхвърляния м/у мъжете наеха стая в близкия хотел и се започна.... няма да изпадам в подробности /на мен ми бе интересно и възбуждащо/Ще кажа само, че на моя бивш съпруг не му стана въобще, ама никак. Лиза, лиза приятелката ми и заспа. Оня-другия обаче ме скъса на всякъде. Жена му сутринта взе на бъзик моя и така след около 8 месеца се разделихме! Добре, че учех и нямахме дете.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 86b7f2b3dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Бяхме сунгъри с бившата ми приятелка. Да интересно е, забавно е и възбуждащо. Това обаче не може да ти е начин на живот. С тази приятелка се разделихме и сега съм женен за друга жена. Със съпругата ми този "спорт" не го практикуваме. Всеки знае всичко за другия. Бройки и сексуални приключения не сме си спектявали. Сега сме на по и5 г. с две деца и имаме други приоритети.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: d4a5a63bc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Номер 30, аз не разбрах защо сте се разделили заради ужасната нетактичност на другата жена. Случвало се е на някой да не му стане, но останалите подхождат с разбиране. Може да е от алкохола, може от умора, може от вълнение, все пак за първи път ви е било. Та, каква е връзката между това ваше приключение и раздялата ви? Да не би съпругът ти да се е комплексирал от несполуката и да те е ревнувал от другия мъж? А може и приятелката ти да е проявила ревност, като е видяла нейния съпруг колко те желае? Ей, затова казваам, че със суинга трябва да се внимава! Не е за всеки! И нещо важно: винаги трябва да се прави на трезва глава, напълно осъзнато.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2f17782de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Не го правя, но не осъждам суингърите, щом ги кефи... Някои го правят с кози и овце, други се опикават - свят широк, хора всякакви. № 30 - права си, не е за всеки. И опитите не са безобидни. Имах една колежка, която се яви на работа бушонирана и с разбита уста. Призна ми, че след подобно „парти“ с приятелско семейство мъжът ѝ решил, че много се е „заиграла“ с другия и я бил. Не след дълго се разделиха, защото упреците и боят станаха почти ежедневие.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 7d0d00d397
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Номер 32.... разделих ме се защото бившият ми започна всеки ден да ми натяква /след доста украсените разкази-бъзици от другата двойка/ как съм го поемала, как съм се връткала, как се е изложил и така нататък. Аз и преди съм си била самостоятелна и независима /но по-прикрита/ и в един момент ми писна и до там. Беше помолен да напусне жилището ми! Завърших университета спокойно и сега съм си сама господар.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3114abf58f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Ами нали точно това ви разправям, бре, деца - суингът е за зрели личности, които са наясно със себе си и с отношенията си. Иначе на теория звучи супер, но на практика ви скапва връзките. Суингърите сме по правило хора на над 40 години. Някои и внуци имат. И аз на едни други години бих проявила ревност, да не говорим пък за един мъж колко е натоварващо да гледа жена си с друг(и), колкото и да се прави на отворен.
Суингът не бива да е експеримент, разберете го това. Трябва да е осъзнато желание за различен лайфстайл с преценени лични граници на всеки от двойката. Съществува и така нареченият софт суинг. Това е когато се събират няколко двойки, но всеки прави секс само с партньора си, без да се разменят. Ако тръгвате от любопитство към това приключиние, този вариант ви го препоръчвам, защото хем разнообразявате сексуалния си живот, хем никой няма основание после за драми.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9974c1042a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Не зная дали е по темата, но да пиша и аз. Сега съм семейна и не мисля, че мъжът ми би се съгласил на такова нещо, аз нямам против. като студенти имах приятел и тогава, къде на шега , къде сериозно се заговаряхме с друга двойка за подобно нещо. Когато опря до истинската част другото момиче се отдръпна и просто направихме тройка с гаджето и. Беше страхотно, дали защото е с нещо чуждо не зная но буквално другото момче ме изкърти с зашеметяващ секс. Моят приятел през повечето време само гледаше. Не е имало никакви сцени на ревност. приятелят ми казваше, че му е кеф да ме вижда щастлива, отделно с него секса си беше на ниво. Правихме го още два пъти и дойде завършването на учението. Просто не бяхме вече заедно. Който е настроен за такава емоция нека опитва. Аз съжалявам, че повече няма да ми се случи.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: eec1f2f034
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Пробвах с едно гадже и едно познато семейство. Онзи беше с доста голям инструмент. Другата жена беше доста пила и заспа. Двамата ме чукаха всякак. Дори им позволих неща, които едва ли бих повторила повече. Но бях много възбудена и ми хареса. Е, една седмица след случката скъсахме с гаджето ми. Той не спря да се заяжда, че щом ми е харесало с двама, значи и преди съм го правила. А той настояваше за суинга. Събрах му багажа една вечер и чао!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker