Кражба от Рая - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кражба от Рая
преди: 5 години, 9 дни, прочетена 1216 пъти
Пиша историята си не за първи път, но трудно се разбира от закостенялата аудитория. Жена съм на 45 години, сравнително образована, сравнително красива за възрастта си и дори младея. Наистина! Не ми липсва самочувствие пред публика, но когато остана сама често се питам "така ли е? ". Разбира се, че е така-красива съм особено когато съм влюбена в себе си. Бракът ми е като стара таратайка, върви само с побутване. А понякога и дълбае асвалта ха ха ха ха... Иронизирам се често. Но, не може само да ближем раните си, трябва и да ги поливаме надеждите си, за да могат да пораснат семената й. Нали така!? Та чудейки се, докато подбутвам таратайката си до колко щастлива съм Аз? Щастлива ли съм изобщо? Това ли трябва да ме радва? И всъщност кое?
Но как Вие да ми отговорите, като не знаете за какво говоря. Перманентно си сменям любовниците и то не че ми се иска, а защото по някакви причини нещата се изчерпват от едната страна. Иска ми се да не е така. Брака ми е скучен -което е добре. Почне ли да става различно от скучен, значи сме се скарали. Секса е мираж, защото не мога да го допусна чисто физически до мен. Изпитвали ли сте усещането на непоносимост? Така се чувствам и аз. Имало е моменти когато не мога да понасям дъхът му до мен. Стискам яко юмруци и се прежалвам да ме докосне в моменти на интимност. А ако се отпусна има 10 минутен секс от който нищо не усещам.
Както споменах имам любовник- без секс не мога да живея. Възпитан господин на 55 който ме попилява от любов. С часове и без почивки. Нямаме други отношения освен хотелска стая, питие с ягоди и френско сирене. Всичко започва и свършва в хотелската стая. Няма уикенди, няма ресторанти, за да не се излагаме на риск и двамата. Прегрешенията ни са 2-3 в месеца в най-добрия случай. Разказвам ви всичко това, за да си дам сметка нормално ли е това. Колко хора изпадат и са в моята ситуация на непоносимо сексуално съжителство и кражби от Рая.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 дни
hash: 1baa5767ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много хора са като теб, но дали е правилно... зависи, от коя гледна точка гледаш. От гледната точка на мъжа ти? Децата (ако имаш)? Своята? Когато правиш нещо правилно не питаш хората дали е грешно/нормално.

 
  ...
преди: 5 години, 9 дни
hash: c3df617de5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Щом е за статистиката - аз не съм изпадал в твоята ситуация.
Дали съм изпадал в ситуацията на съпруга ти не знам :)
Мен пък ме интересува възможно ли е съпругът да стане сексуално поносим? Например ако промени едно нещо? А ако са три неща?

 
  ...
преди: 5 години, 9 дни
hash: dd3493e79d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Само от любопитство, щом толкова е проблемен именно дъхът (напълно те разбирам! ), КАК понасяш Дъх на "Френско сирене" (демек гранясало с плесен), а алкохолът само изостря смрадта.
Жените сте странна натура. Един ви отвращава с вида си от 5 метра, на друг правите гнусотии, които един нормален мъж не би понесъл да си помисли дори, камо ли да допре такава жена, която ги е вършила (тия, "оралните" много модерните днес) и т. н., и т. н.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 дни
hash: e1ecadf3df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Пропуснала си може би най-същественото, а именно поради каква причина продължаваш това съжителство? Умишлено не го наричам брак, защото то и не е.

 
  ...
преди: 5 години, 9 дни
hash: f4c857a3f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Поредната презадоволена от живота личност... Вероятно "успеха" в живота и "спокойствието" водят до точно това. И за да отговоря на въпроса - вероятно е нормално за такива личности.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 дни
hash: bc36782af0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И вързал ли те е някой, оковал ли те е да живееш с човек, когото не понасяш? Като не го искаш, като ти е непоносимо- разведи се. Какво се правите на жертви? За да си оправдавате изневерите и предателствата? Скучно ти е, защото ти си скучна. Сигурно и в секса си такава, една жена, че и на години може да побърка мъжа - и своя в това число, не само чуждите. А ситуацията ти си има друго име, започва с к и няма нищо общо с Рая.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 дни
hash: c228b77f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ако Рая е да мразиш мъжа си, и да търсиш ласки от пенсионер, на нивото на тинейджърка която я бие хормона... постигнала си го...

Иначе ако Рая е да имаш реална връзка с човек който наистина обичаш, много си далеч...

 
  ...
преди: 5 години, 8 дни
hash: 36fca90d5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Вината обикновено е на жените, те се събират с някой по-материални причини, вместо да гледат дали има химия и после разбират, че всъщност важното е секса и интимността и започват да се мятат като риба на сухо и да правят разни двойнствени номера и пируети.

 
  ...
преди: 5 години, 7 дни
hash: beb212be76
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Прочетох няколко пъти историята ти преди да се реша да коментирам. И аз съм жена, и аз съм с дългогодишен брак. Но съм убедена, че бракът е такъв, какъвто си го направим. Да, след толкова години няма как да има тая огнена страст, като в началото. Но на нейно място идва обичта, привързаността, постепенното сливане с другия. Което никак не е малко. Как да ти направи съпругът ти добро, как да го понасяш и да искаш ласки и секс от него, когато вече си се начесала с друг-извинявам се за грозния израз, но за друг не се сещам. Познавам една като теб-скачаше от мъж на мъж, отвращаваше се от собствения си, не искаше секс с него. Остаря, заприлича на развалина-естествено никой чужд мъж не я и поглежда вече. Увисна на ръцете на съпруга си-с болежките си, със здравословните си проблеми. Вече го понася. Госпожо, твоят рай е една илюзия. И не е далеч времето, когато ще го осъзнаеш. Че 45 години не са много, но не са и малко. Колкото и да младееш, старостта наближава. А не ти пожелавам да свършиш като жената за която разказах.
Една жена от закостенялата аудитория

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker