Може ли да обичаш две? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Може ли да обичаш две?
преди: 5 години, 6 дни, прочетена 1662 пъти
Здравейте, пише едно доста отчаяно и объркано момиче на 19г. Преди време започнах интимна връзка с работодателя ми който е семеен и доста по-голям от мен, същевременно е първият ми във всичко, дори в целувката. Не знам как се поддадох, просто на тема любов съм прекалено наивна, не съм имала приятел досега. До ден днешен не мога да си обясня с какво толкова го привлякох, въпреки че по пътя на логиката всеки би отговорил писнало му е от жена му иска свежа кръв бла бла. Не искам да вярвам в това, защото не усещам нещата така, той ми каза че съм първата с която си е позволил нещо подобно и че е рискувал живота си един вид. Постоянно се интересува от мен, обажда ми се ей така за да ме чуе, иска да знае къде съм, с кого съм. Та ние дори не го правим често най-честото е било два пъти за месец... Не схващам защо изобщо се занимава с мен, да кажем жена му да е грозна, ама не е изобщо даже, супер модерна мацка е, постоянно качват снимки заедно, ходят на почивки и идва моят въпрос защо съм аз, той ми казва че съм била някаква слабост за него и че не ми издържал, просто не разбирам нямам и опит, не мога да схвана каква съм в неговите очи, защото скоро ще стане година от отношенията ни. Не мисля че не прави секс с нея, че да си кажа че ме търси само за секс, както казах той не е често явление при нас. Може би му харесва това че е забранено и тайно, и че съм някак затворен и недостъпен тип, защото повярвайте ми аз го побърквам този човек с моите настроения, смея да кажа че наистина го обичам дори съм влюбена в него, но толкова силно го крия че вече започвам да вярвам че не е така, защото не искам да излизам уязвима пред него, не знам какво да правя, един път прекратих отношенията ни и беше най-кофти периода между нас, единствено биха приключили наистина нещата ако напусна работа. Не знам хора много съм объркана, чувствам се като грешница, но не мога да подтисна емоциите си, вие как виждате нещата, какво бихте направили. Чакам вашите мнения и съвети, но моля ви без нападки, никога не съм искала животът ми да се развие така, но съдбата си е съдба каквото трябва да стане, по един или друг начин то става..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 дни
hash: 7dcdc37e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Малко не се разбира какъв точно ти е въпросът. Дали мъж може да обича две жени? Може, разбира се. Освен това мъж може да прави секс с жена и без да я обича, ако просто го е привлякла сексуално. Всичко може и всичко е позволено. Ако си мислиш, че ще остави жена си заради теб, грешиш. Това няма да стане. Ако се чудиш защо има готина, красива жена, а прави секс и с теб, това е защото мъжете търсят разнообразие. Това не значи, че не обича жена си. Просто малко се разведрява с теб. Това е. Но жените трудно ще го разберат това, заради генетичните разлики между мъжете и жените. Едните търсят и подбират много партньорите си, защото им е заложено да искат да правят секс само с мъж, от когото биха искали деца - било то някакъв красавец или някакъв богаташ, докато мъжете биха правили секс с всяка жена, която ги привлича сексуално, защото гените им диктуват да разпространяват гените си, а това става с много секс и е по-успешно, ако правят секс с много жени, тъй като след като жената забременее, няма смисъл да се прави секс с нея повече, а има смисъл да се търси нова жена, която не е бременна. Така разсъждават гените. :)

 
  ...
преди: 5 години, 5 дни
hash: 369d129739
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ужас. Заслужаваш винаги да бъдеш използвана е така, като вещ, това и ти желая. Такива като теб да не намерят щастие и любов никога.

 
  ...
преди: 5 години, 5 дни
hash: fdea8aa3fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Няма да те нападам, но трябва да разбереш острото ми мнение, защото е за твое добро.
Ти не го побъркваш с настроенията си, защото си затворен тип и си интересна. Побъркваш го, защото той е доста по-голям от теб и отдавна не е общувал с младо момиче. За годините ти е нормално да сменяш настроенията, да си променяш мнението, да си влюбена и да скачаш като зайче през живота. Това си е чаровно, но не е поведението на зряла жена. Между другото, не се обиждай, аз също не съм зряла жена, това не е лична нападка. Интересна си му, защото си млада и се отличаваш от жените, с които е имал контакти през последните години (любовници, съпругата му, семейни приятелки, колежки). С теб може да се забавлява. Ще правите секс и ще ти се чуди на акъла, но нищо по-сериозно. Няма да напусне жена си. Може да се влюби, да се почувства привлечен, но не и да те обикне по начина, по който ти можеш да го обикнеш. Вероятно му галиш егото- млада си, той ти е първи във всичко. Мъж е, определено му допада да доминира физически, интелектуално и емоционално. Би следвало с жена му да са равни, но ти си млада и наивна, а той вече е попил нужната доза цинизъм. Чувства се специален, защото в твоите очи е такъв. Младите мъже нямат подобни проблеми, те са харесвани и не му мислят толкова. Твоят хубавец има съпруга, отдавна не се чувства като свободна бойна единица. Сигурно му е омръзнало ежедневието и в теб е видял възможност за разнообразие. Не му е и нужно да прави секс с теб всеки ден, защото не иска да се вманиачиш. Достатъчно му е да знае, че ако те поиска, ще те има до час. Ти не си лесна, не си к*рва, но неговият опит е доста по-голям и знае как да те спечели. Той е свалял жени навремето, задомил се е и от години успява да успокои жена си. За него си лесна плячка. Естествено, че ще ти се обяснява в любов и ще твърди, че си единствената му забежка. Какво си мислиш, че ще ти каже, че си поредната в леглото му?! Никой няма желанието да застане и да си признае грешките и слабостите. Не просто си млада, ти си и неопитна, което те прави още по-удобна за него. Той ти е първата целувка, първия секс, първото влюбване и го знае. Нещо повече, той е имал времето да научи какво означават всички тези неща за една жена, когато се събират в едно конкретно мъжко име.
Няма да рискува жена му да научи, няма да я напусне, няма да ти падне на коляно, няма да иска да му родиш дете, няма да ти предложи света си. Той вече е изградил света си с друга, предложил е всички тези неща на нея и тя се е съгласила, а сега я мами с 19-годишна. Представи си колко е свестен и сериозен. Би било много сложно, ако ти беше на 40 години и не беше наивна и без опит. Той се възползва от теб. Колкото по-бързо го приемеш, толкова по-безболезнено ще се измъкнеш от кашата, която наричаш съдба.
На твое място щях напусна работа и да прекратя всякакъв контакт с него. После сигурно щях да си изплача очите, да се влача по корем и да страдам за любовта си, но щях да знам, че това е правилната постъпка. Постави се на мястото на жена му, тя също го обича и му има доверие, като теб.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 дни
hash: c5a4d61e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не знам дали е провокация, но отгаварям по принцип. Според мен не е възможно. Дори и в харемите жените си имат йерархия. Има си една, която е най на сърце на султана или шейха, а останалите са общо взето за секс и да раждат деца.

 
  ...
преди: 5 години, 5 дни
hash: 5b57499c26
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Момиче, вместо на тази възраст да учиш нещо полезно и да се развиваш за да вървиш напред в живота ти си зациклила на вякаква работа при шеф, който използва младите работнички за секс. Това е неморално, противозаконно и неетично от негова страна. От твоя страна е изключително глупаво и безперспективно. Най-вероятно спи с още няколко малки като теб, затова толкова рядко "те огрява". В какво си влюбена? В това, че се възползва най-нагло от теб, напълно безплатно и под носа на жена си и децата си. Постави се на мястото на съпругата. Искаш ли един ден мъжа ти да спи с 19 годишни и да им говори глупости за да ги омайва, а ти да ходиш на фитнес, да се стараеш за него, да му готвиш и да го чакаш вкъщи, да си му родила деца, докато той опложда някаква малка незнаеща на кой свят се намира кифла. Вземи се стегни, това не е нападка, казвам ти го за добро. Направи нещо в живота си, а не бъди изтривалката на шефа си. Успех.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 дни
hash: 67983fe6a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Номер 3 го е обяснила много добре. Свежичка си, различна си, наивна и неопитна - всичко става лесно и бързо. Почива си и се разнообразява с теб. Моля те, само не му вярвай и не му се връзвай на захаросаните приказки. Ако можеше да се абстрахираш от чувствата си и ти да водиш парада - ОК, но явно си хлътнала и накрая ще си от губещата страна.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 дни
hash: 821fd1ddcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   “ Чакам вашите мнения и съвети, но моля ви без нападки, никога не съм искала животът ми да се развие така, но съдбата си е съдба... “
И моето мнение е отрицателно като останалите 4, които чета. И това не са нападки, а истината, която не ти е приятна на теб. Запомни, момиче, където са двама, още повече семейство, третият е излишен, нямаш място там. Жалко, че започваш интимния си живот като любовница на женен по-голям мъж, който те използва за само развлечение. И то става с твое желание и съгласие, не е никаква съдба, животът всеки си го прави сам. Не съдбата те е принудила да си отваряш краката, все пак. Порастни малко, само ще страдаш от наивността си. Нито си първата, нито си последната, просто поредната, с която си прави кефа и я баламосва колко я обича. Чеше си егото, че свалил младо маце, освен това ти не си била с мъже и нямаш никаква база за сравнение, затова му е лесно да е голямата работа в очите ти. ТИ СЕ ЧУДИШ С КАКВО СИ МУ ПРИВЛЯКЛА ВНИМАНИЕТО- с това, че си млада, наивна душа, че си била лесна, че може да те манипулира, да те има винаги, когато поиска. Не си създавай илюзии и очаквания, връзката ти с този ще трае докато ти се насити, той е водещият в нея, а не ти. Във всяко отношение сте неравностойни. Колкото повече продължава тази връзка, толкова повече ще страдаш след като свърши, а това може да стане когато жена му разбере за теб, например. Много вероятно е да останеш накрая и без любовник и без работа.
Ако те обича би трябвало да е отговорен към теб, а на да краде най-хубавите години от живота ти. Но първо ти трябва да си отговорна към себе си и бъдещето си.

 
  ...
преди: 5 години, 5 дни
hash: 76d000e356
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Съдбата можеш да я промениш, като напуснеш работа! Ще си погубиш младините, а може и да ти се обърка целия живот, ако не го направиш!

 
  ...
преди: 5 години, 5 дни
hash: 761abcb70b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мисля,че човека просто му е любопитно какво е с по-младо момиче?А и семейните никога не се развеждат с жените си .Най вероятно ще те остави след година всички са такива.Не го мисли ,после ще си разочарована ,защото е семеен мъж и не знам ти как си могла да го направиш.Явно не си морална и си тъпа селянка.За това толкова мъже изневеряват и после вие такива овце като вас ревете като имате брак що мъжа ви изневерява еми ето на защото вие сте леки жени.Лъжа пълна бил ти пръв да бе да кой знае колко са т еминали

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 дни
hash: 473fd41c02
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мила, не пишеш на колко години е въпросният мъж, но явно е на доста повече от теб. Разбери, че ти може и да си влюбена в него, но той не е влюбен в теб! За него ти си трофей, завоевание, начин да си вдигне самочувствието, че "още го може" и нищо, че има семейство от години, че все още може да завърти главата на 19 годишна. За него това е един вид престиж, самодоказване какъв невероятен мъж и любовник е. А истината е, че един ден просто ще му омръзнеш, особено ако прекалиш с капризите и настроенията си. И тогава просто ще те зареже. Кратко и ясно, без обяснения! И не се учудвай, че скоро след това ще бъдеш сменена с друга 19-20 годишна хлапачка. За мъже като него, явно постигнали определен социален статус, това да имат млади любовници е едва ли не задължително, въпрос на престиж. Това обаче не означава, че не държат на законната си половинка. Тя е жената, която е била с тях и ги е подкрепяла през годините за да стигнат там където са, а момиченцата... те са еднодневки. Най-забавното е, че доста често съпругите знаят за забежката, но изобщо не се разстройват, защото знаят кои са те и какви са любовниците. Те са опората, постоянната спътница в живота, а тя е за месец, два или най-много година. т. е. нищо сериозно, че да се тревожат, че ще бъдат изместени. Чувала съм дори за една такава любяща съпруга, която толкова обича съпруга си, че сама му помага да си избира любовниците, за да не му е скучно, защото той работи толкова много и е редно понякога да има малко забавление и разнообразие. Така, че сама си прави сметката колко държи на теб шефът ти. Не казвам, че жена му знае, но не си прави илюзии, че връзката ви ще продължи дълго или че ще зареже семейството си заради теб. Това никога няма да стане! Колкото и гадно да звучи, ти си играчка! Да, луксозна такава, много ценена, но играчка, която лесно може да бъде заменена с нова когато ти омръзне. Сама казваш, че дори секс не правите често. Ами то няма и нужда. Той явно си има жена, която го задоволява напълно, а ти си просто трофей който да показва и с който да се хвали пред приятелите си. На него, както казах, просто му е приятно като зрял мъж, че е успял да свали младо момиче и няма нищо по-хубаво от това да се грижи за него, да изглежда перфектно за да могат всичките му приятели тайничко да му завиждат за красивата любовница. Така, че най-глупавото, което можеш да направиш е, да вложиш някакви чувства в тази връзка. Ако не ти е проблем да те показват като трофей, ами забавлявай се докато можеш, защото няма да трае дълго, но ако имаш малко самоуважение би следвало да напуснеш работа и да скъсаш всякакви отношения с този човек. Лично на мен би ми било обидно да ме показват само като една красива обвивка, но ти си знаеш. Във всеки случай, каквото и да решиш, не си позволявай да се влюбваш, защото ще свършиш с разбито сърце. Гаранция!

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 дни
hash: cce8e8f3b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ужас! Вече съм сигурен, че всичките ни работодатели в България са такива - наемат си млади момичета, а на кадърните хора - да се оправят в Чужбина. Вече започвам да се питам дали има работна позиция в България, която да не е заета от нечия любовница.
Дори днес на работа чух моя шеф да казва - Не ми трябват образовани момченца - искам жени, по възможност млади...

 
  ...
преди: 5 години, 5 дни
hash: 80b2987038
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Момиче, аз няма да нападам теб-много си млада и наивна и не те знам дали напълно осъзнаваш гадорията в която си се забъркала. Не, не те оневинявам напълно, но ако ми е пред очите тоя негодник, дето се възползва от позицията си на шеф с удоволствие бих го заплюла. Прилича ли му на годините и на мястото, която заема да развращава млади момичета? Дали ще му е хубаво ако неговата дъщеря се чука с мъж, на годините на баща си? Не си озаглавила правилно темата си-това към теб в никакъв случай не е любов, а похот, секс и каквото там се сетиш, но не е любов. Не знам какъв умисъл влагаш в това си изявление-че много рядко правите секс. Може би мислиш, че той не е с теб единствено заради секса, а има и любов. Много си ми глупавичка. Ами нали трябва да се отчита и пред"супер яката мацка"-жена си де. Че иначе и тя ще намери някой двайсегодишен. А и кой знае още колко като тебе има. Опичай си акъла, че дано съм лош пророк и не позная, но не те виждам дълго да останеш на тая работа. По-добрият вариант е, че той ще ти се насити и изгони да не му се пречкаш. Далеч, ама далеч по-лошия е жена му да научи. Тогава Господ да ти е на помощ.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 дни
hash: 2e6b49b65d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Обича едната, другата е просто четкане на егото и може би по-сигурна. Или лъже и двете.

 
  ...
преди: 5 години, 3 дни
hash: 4e5f280ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   "чувствам се като грешница"
"Чакам вашите мнения и съвети, но моля ви без нападки, никога не съм искала животът ми да се развие така, но съдбата си е съдба"

Без нападки? Сладките ти чувственца ли те болят? Съдействието в изневяра не ти е под достойнството, но те е страх от грубост?

Изневеряващият си носи вината - той е направил първата крачка в невярност, той причинява гаврата спрямо жена си. Той по дефиниция е главният виновник. Ако не знаеше, че изневерява, тогава ти щеше да си невинна. Ако.
Знаеш обаче. Въпреки това, продължаваш. Знаеш, че е нередно да си с някого, който се държи така спрямо жена си. И се мъчиш да излъжеш съвестта ти - дали може той да обича две жени, дали това не е чиста любов. Не е.

Рационализирай до болка. Говори за съдба, бягай от отговорност, дръж се все едно животът е извън твоя контрол. Нищо няма да промени. Правиш и в момента съзнателния избор да си с него. Носиш отговорност и вина, за това че този човек продължава да се държи така. На нищожното твърдение "Да, но ако не аз щеше да е друга, не съм виновна" има прост отговор: всеки отговаря са съзнателните си деяния. Докато си съзнателна любовница, ти си грешница (както се определи сама). Ако не вярваш, питай жена му.

 
  ...
преди: 5 години, 3 дни
hash: 389501125f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Разсъждаваш много емоционално. Но това, все пак е нормално. Млада си... Няма смисъл да се влюбваш или да очакваш някакви бъдещи отношения с шефа си. Единственото, което може да направиш е, да си издействаш по-добра заплата. Ако не го направиш, губиш допълнително.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker