Мразя гаджето на приятелката си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мразя гаджето на приятелката си
преди: 5 години, 16 дни, прочетена 1739 пъти
Преди няколко месеца най - добрата ми приятелка много харесваше едно момче и страдаше, че не ѝ обръща внимание. Имах малка представа какъв е този от една друга приятелка, която го познава и има много цветно мнение за него. Та някак си стана така, че те двамата се сближиха и станаха гаджета. Аз, разбира се, я подкрепих, все пак ми е най - близкия човек. Даже излязох няколко пъти с тях и въпреки, че бях третото колело, се забавлявах. Всичко вървеше добре, докато веднъж гаджето ѝ ми писа. Писахме си за рандом неща и изведнъж ме обвини, че съм била разпространенила слуха, че с приятелката ми са заедно. (пазеха го в нещо като тайна и (уж) само аз знаех)
Аз разбира се, се ядосах, защото не бих направила такова нещо на приятелка, с която се познаваме 10 години и повече.. От тогава много го намразих, защото аз не съм такъв човек и той не ме познава, за да ме съди! Разгневена ѝ писах, за да проверя, дали и тя мисли така и тя ми каза, че е споделила и на още няколко човека, но е сигурна, че те не са щели да кажат на никого и че оставам само аз! Разбирате ли най-близкият ми човек не ми вярва. Та въпроса ми е какво да правя? Да и се обяснявам ли, да вдигам ли скандал, да си за мълча?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 16 дни
hash: 87dfe19604
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съвет ли искаш? Научи не рандом български. Не се занимавай с приятелки. Винаги стават предателки. И приятелактаа не може да ти е най-близкият човек. Прочети пак горното.

 
  ...
преди: 5 години, 16 дни
hash: 1b0eb0563b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зарежи я. Това е обида. Приятелки от 10 години и изведнъж се оказа, че в нейните очи си племпало. Това говори, че това момиче е лицемерно е приятелството Ви. Както в любовта, така и в приятелството няма ли доверие, няма връзка

 
  ...
преди: 5 години, 16 дни
hash: ee344808e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако ти е толкова близка, защо не си и казала че не е читав още като си разбрала за него? Аз и моите приятелки винаги се предупреждаваме да имаме едно на ум, когато знаем нещо.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 15 дни
hash: 1dded62068
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Надали искаш да си го признаеш, но гаджето ѝ няма никаква вина. Момчето вероятно дори не е наясно колко човека знаят за връзката им, сигурно си мисли, че ти си единствената с тази информация. Съвсем логично е да обвини теб, няма кой друг, ако само ти знаеш.
Твоята най-добра приятелка, от друга страна, съвсем съзнателно е решила, че ти си разпространила за връзката им. Тя е споделила на теб и още няколко човека, но явно на теб има най-малко доверие. Няма как да не ти стане обидно. В случая момчето не те познава и е нормално да не ти вярва. Той изобщо не подозира, че гаджето му е разказвало на няколко човека. Не можеш да се сърдиш на непознат за такова нещо. Безсмислено е и да даваш обяснения на приятелката ти. На никого не му е по силите да убеждава другите да му вярват, когато те не искат да повярват. Поговори с нея, кажи ѝ твоята гледна точка и спри да се занимаваш. Ако не те чуе, проблемът си е неин. Рано или късно някой от другите ѝ доверени хора ще разпространи поредната тайна и тогава тя ще се осъзнае.

 
  ...
преди: 5 години, 15 дни
hash: 647ba91dd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Твоята приятелка е много глупава! Рядко се изказвам толкова крайно. Според теб, защо онзи пази връзката им в тайна? За да си я бройка само. Няма истински чувства към нея! А и заради мъж е особено глупаво да се скараш с приятел! Не прави нищо, хората, които са влюбени да сляпо, просто си стой и бъди търпелива. Ако ти е истинска приятелка, мълчанието ти ще я накара да се замисли и ще те потърси!

 
  ...


...
преди: 5 години, 15 дни
hash: f6d838018f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз бих си замълчала и не бих излизала с тях двамата. Бих продължила да се виждам с приятелката ми, защото държа на нея, но няма да и позволя да ми говори за момчето. Нали те са си заедно и ти не искаш нещо да знаеш за това.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 15 дни
hash: ac81d9f3ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Само едно не мога да разбера - защо да е такава тайна, че са заедно? МОМИЧЕТА!!! Едно разберете!!! Момчето/мъжа до вас крие ли ви, ВИНАГИ има проблем. А пък до твоята приятелка и гаджето й - идвамата са някакви детски акъли. Разбира се, че другите й "приятели" са издали всичко или пък той самия си е разправял и сега се чуди как или да я зареже, или да я манипулира. Ако бях на мястото на приятелката ти, час по-скоро бих се разделила с това момче. Била съм в такава ситуация, някой да ме крие, и винаги е било или защото се срамува от мен, или защото си има други странични момичета. Не се занимавайте с такива, а си намирайте нормални мъже!

 
  ...
преди: 5 години, 15 дни
hash: 9a23d25526
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Виж само какво си писала - най-близкият човек не ти вярва. Това най-добра приятелка ли е?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker