Виртуална връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Виртуална връзка
преди: 5 години, 14 дни, прочетена 933 пъти
Здравейте, пиша понеже ми е мъчно и не знам какво да правя. Предишните 5 месеца имах нещо като виртуална връзка с едно момче, което е в Испания, не сме се виждали до сега. Той се държеше много добре с мен, но ми обръщаше много внимание и аз изобщо не проявявах интерес, в смисъл такъв - пренебрехвах го, постоянно му правех забележки за правопис, последно като се скарахме ме беше питал дали искам да се видим на живо като си дойде, и аз отговорих не, защото се лигавех нещо и после се скарахме, стигна се до обиди и аз го блокирах. После го отблокирах след 2 дена, но той ме е блокирал във фейсбук и трябва първо той да ме отблокира. Блокирани сме и в инстаграм. Писах му от на майка ми фейсбука, не е получено съобщението, потърсих му приятелство от нейния фб, не прие, той знае, че съм аз. Никакъв отговор от негова страна, все едно потъна в дън земя. Никога не е било така, спречквали сме се, но после се отблокираме и сдобряваме. Знам, че ще кажете, че аз съм виновна, така е, приех го за даденост и затова сега ми е много тъжно като изчезна от живота ми. Не знам вече по какъв начин да се свържа с него и мислите ли, че така му вдигам акциите? Аз не го мисля така, защото той винаги се е държал добре и уважително, а аз го пренебрехвах. Какво мога да направя според вас, как да се свържа с него...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 дни
hash: f0f667c307
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре е, че си си осъзнала грешката, защото и на мен да ми бяха правили забележки особено за правопис нямаше да ми е много приятно, а той е и в друга държава. Понякога осъзнаваш колко важен е бил някой за теб едва след като го изгубиш. И аз имах връзка с момче от Испания. Той пък не можеше да пише на кирилица, а само на латиница. Признавам си и мен това ме дразнеше, но нищо не му казвах, защото той не е виновен, че е свикнал на друг език и не исках да го карам да се чувства като глупак. Искаше за нова година или аз да отида при него или той да дойде, но аз не исках, може би защото не съм имала толкова силни чувства ли не знам. Съветът ми към теб е по - добре да го оставиш, а ако сам се реши да те потърси вече да си оправиш отношението към него, но ако не те потърси значи му е по - добре така. Миличка не си мисли, че ти говоря с лошо просто ми е позната ситуацията.
Давай смело напред все пак живота тече с пълна пара! :)

 
  ...
преди: 5 години, 9 дни
hash: 76d2aa69d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не може да лежиш на тая кълка, че ако досега сте се блокирали и сте се оправяли, то отново същия номер ще мине. Не всеки ден е Великден. На човек му писва от едни и същи игрички на гоненица и криеница в любовта.
Съчувствам ти, защото виждам, че разбираш допуснатата грешка, но не мога да ти замажа очите с приятни лъжи. Издънила си се и сега той е сърдит с право. Може да му пратиш съобщение от непознат профил, в което да му кажеш всичко, което мислиш, но на твое място нямаше да се натрапвам. Извини се и толкова. Не го моли да се събирате. Трябва да проявиш разбиране към неговите чувства и да уважиш решението му да спрете да общувате. Той няма да омекне от чувството ти на вина. Борил се е за връзката ви, а ти не си проявявала интерес. Решил е да те пусне, а ти осъзнаваш, че го искаш точно сега. Картите ви са изиграни. Най-разумното от твоя страна ще е да му се извиниш, но да не го притискаш за нищо и да не го убеждаваш за още един шанс.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker