Той е по-нисък от мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той е по-нисък от мен
преди: 5 години, 10 дни, прочетена 1116 пъти
Здравейте! Има едно момче, което харесвам ужасно много. Признахме си и двамата и станахме гаджета. Много съм щастлива наистина. Има само едно нещо, което ме мъчи. Той е по-нисък от мен с 5-6 см. Много е странно, когато момичето е по-високо и затова се притеснявам когато сме заедно. Обичам го много и не искам да се разделяме заради това, но не знам... Дайте ми съвети

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 дни
hash: a2009cc05e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да ти имам проблемите! Имам приятелка, която е 185 висока. Знаеш ли колко трудно си намира някой на нейния ръст, с който да се харесат? Това не е най-важното, човек не е само сантиметри.

 
  ...
преди: 5 години, 9 дни
hash: 437766cd6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Умирам! срамуваш се, че е по нисък, това ли е най-важното.

 
  ...
преди: 5 години, 7 дни
hash: 6c88d69d16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Няма нищо лошо и никого не съдя. Свят шарен. Просто лично аз не мога да си се представя с мъж, който е по-нисък от мен. Предпочитам да е по-висок. Може да не е много по-висок, но да е по-висок. Просто такъв е вкусът ми. Иначе никого не съдя.
Ж32

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 дни
hash: 80c321b79b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Честно, като човек висок 164 см, спирайте се с тоя heightism (думата е сходна като разисъм, само, че става въпрос за височината).

 
  ...
преди: 5 години, 7 дни
hash: 65ecbe9967
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И какво от това, че е по-нисък? Нито е опасен, нито е груб, нито страда от заразна болест. Момчето не е само ръст и мускули, а ти си харесала характера му до степен, че да не ти пука за тези неща в началото. Сега изневиделица си решила да се притесняваш за чуждото мнение. Не е в твоя полза да умуваш над чуждите погледи. Всеки е свободен да си изгражда каквото мнение иска за вас двамата като двойка, важното е вие да сте щастливи един с друг и да се обичате. Излез навън и се огледай добре. Навсякъде има двойки, които визуално не си отиват, но изглеждат толкова влюбени и е красиво. Виждала съм много слаб с много пълен, много висок с нисък, момиче по-високо от момче и всякакви други вариации. Готино е, че на тези хора не им пука и си се обичат. Нали чувствата са по-важни от чуждото мнение?

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 дни
hash: 5a6dff4367
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Поради финансови обстоятелства не си празнувах бала. Сдухах се но си казах, виж, като си имам приятелка ще отида като кавалер на нейния. Намерих я. Бяхме невероятно щастливи заедно. Просто си бяхме един за друг. Тя обаче винаги се е чувствала гадно от това че съм по нисък.
Тя ме изчака от казармата дори. И накрая не ме покани на нейния бал. От срам. От там се тръгна с това недоверие. После и майка й почна да насажда как не сме били един за друг.

Сега тя е самотна майка. Забременя от един който се оказа с 3 брака и три други деца. След като е разбрал, че е бременна духнал. Тя дори не се е интересувал от семейното му положение.
Сега тя е един от най-нещастните хора, които някога съм срещал. Нямаше кърма. Сдухала се е тотално. Даже си е за лудницата.

Видях я наскоро за няколко минути, а тя ми вика " ей бебче, най накрая си намерихме тати".... А майка й ми каза друг път " само ти й остана, вече никого си няма, който да държи на нея"

Гнус ме е!!! Аз да й гледам тъпото копеле, което е на този свят заради нейния безпределно крещящ егоизъм.... изневерявала ми е 6 пъти. Даже един път ми каза че била изнасилена и "го преживявахме заедно"...

И от нея, и от много други ме е гнус, защото модела за поведение е същия при повечето жени, които срещам. Как толкова поне на бащите си не вярвате? Като не можете да се държите нормално във връс Несигурността ви е превзела ума на всички възможни нива. То не е само височината. Винаги ще се питате "той ли е най подходящия". Обикновено когато разберете (ако това изобщо някога се случи), че хората не са перфектни, вече е късно и вие сте вече поредната курва. Ако пък дори и за малко се почувствате красива днес отново почвате се съмнявате в стойноста, на мъжа до вас, т. е. курвата във вас почва да ви говори. Всичко това вече граничи не просто до неадекватност, но и до пълна лудост. Не дай си Боже да сте самотна майка, която сама да възпитава дете....

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker