До всички жени, които харесват лоши момчета! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

До всички жени, които харесват лоши момчета!
преди: 5 години, 11 дни, прочетена 3065 пъти
Чудя се защо всички момичета/жени сте толкова глупави, че да харесвате тия 'лоши' момчета или мъже, които ще ви изневеряват или ще ви мамят по какъвто и да било начин. Оплаквате, се че нямало добри и отговорни мъже, но винаги тичате при боклуците. Заради колата ли е? Заради ролекса ли е? Очевидно, щом искате мъжът да си тежи на мястото, не ги харесвате заради държанието им. Даже не е и заради парите според моите виждания - не знам. Аз за себе си мога да кажа, че не съм като тези 'лошите', ами съм осемдесет и пет пъти по-лош от тях, само дето не обичам да изневерявам и отново не спирам да получавам внимание от 'добри' и 'отговорни' момичета/жени. По-интересни ли сме ви? Очаквате, че вие може да поправите това, което е непоправимо? Като цяло пиша тази тема, защото след като се поопозная с човек от срещоположния пол, накрая винаги се опитва да промени навиците ми и като цяло това кой съм. Започват се очакванията, как трябва да се държа и т.н. Има толкова добри, отговорни, любвеобилни мъже, които с нетърпение чакат жени като вас. Дали наистина противоположностите се привличат? И за това не съм сигурен, след като много такива се ожениха и на втория месец започнаха проблемите. Моля ви, вие като по-зрели хора, просветлете ме по този въпрос, който от години ме изяжда отвътре. Благодаря предварително и на вас, и на модераторите. Наздраве. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 дни
hash: 0862d55ae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тази тема се дъвче веки ден. Само ще ти кажа, че ако съдиш за жените от форумите или по кифлите, никога няма да имаш добро мнение за тях. Излез, намери си среда и ще видиш, че има и свестни жени. Преди и з си мислих, че всички жени са парантии, но когато си в правилната среда, виждаш, че не е баш така.

 
  ...
преди: 5 години, 10 дни
hash: 9e6c69bb7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защото "лошите" момчета притежават качества, които тъй наречените "добри" момчета нямат. Никой не ги харесва защото са гадняри и изневеряват, а защото са самоуверени, решителни, отстояват си мнението и си гонят целите. За сметка на това, "добрите" момчета са често несигурни, сервилни, склонни да мрънкат и обвиняват всички други за несполуките си.

Така че нормално е жените да си паднат по някой от "лошите" и да се надяват, да се кротне достатъчно, за да имат нормална връзка и семейство. Но може би тези неща са несъвместими с тях. Обаче и с "добрите" не става, цял живот нерви, трябва ти да поемаш мъжката роля, пък после защо не искаш да правиш секс с тях. Някой беше казал, че добрите момчета са за женитба, а лошите за разплод. Може и да има нещо вярно.

Но в крайна сметка, всеки търси някакъв баланс между двете. Ако не намери, прави компромис и понякога после цял живот се тюхка и търси това, което липсва.

 
  ...
преди: 5 години, 10 дни
hash: e30018fbb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Жените нищо не разбират от мъже и са се вкарали в някакви шаблони. Какво ги мислиш толкова, те не знаят какво правят, лутат се като шматки и действат по-инстинкти, после плачат и мрънкат а ти си тръгнал да ги анализираш и да им искаш обяснения. Те ще се опитат да ти дадат някакво обяснение, което звучи логично пост-фактум, но това е залъгалка и оправдания и не обяснява истинските причини а те са, че действат импулсивно водени от емоции, които не разбират. След като те не ги разбират и не знаят какво правят, защо ти е на теб да се опитваш да ги разбираш?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 дни
hash: 82bf7bdd73
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Все още никой не е разбрал жените...
А ако нямаш нюх за тях - ще седиш цял живот на сухо ;)

 
  ...
преди: 5 години, 10 дни
hash: 8da5db06a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не случайно е казано "Внимавай какво си пожелаваш, че ще вземе да се сбъдне". Когато хлътналата по "лошото момче' глупачка се докопа до идеала си и разбере какъв таралеж си е вкарала, започва да реве и пустосва мъжете и изтрезнява, но обикновено е късно. Глупостта се плаща скъпо.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 дни
hash: 48bc3ff54e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Не харесваме лоши момчета, не харесваме нийди момчета. Добрите момчета не сте добри, привидно добри сте, защото нямате други умения. Ако ви се даде власт, ще сте доста по-гадни от 'лошите момчета', които я притежават, просто е - всеки камък си стои на мястото.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 дни
hash: a682a05b79
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

7.   Хич не сме глупави. ;) И аз лично винаги ще предпочитам лошите момчета пред "добрите" злобни, комплексари-женомразци. Не лошите момчета са с това противно комплексарско отношение към жените, за което все пишете, а тъкмо обратното. За добри момчета явно минават сдуханите смотльовците пълни със злоба заради комплексите си. Общо взето- да живеят лошите момчета, единствените добри.

 
  ...
преди: 5 години, 9 дни
hash: 9fdf1428db
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Авторе аз пък искам да те питам ти като си толкова лош защо не си намериш някоя, която да лоша колкото теб? Тъкмо никой никого няма да се опитва да променя и ще си живеете мирно и спокойно. Ти защо се забъркваш със свестни жени? Аз ще ти отговоря. Ти и тези като теб си хващат свестни жени, защото обичате когато една жена е по- слаба от вас, когато тя се подава на чувствата си и става зависима, когато вие се превръщат в най- важната цел в живота им, а именно да успеят да ви опитомят. Започва се една борба за надмощие, защото всички жени обичаме контролът да е в нас. Искаме внимание нима не го разбрахте, искаме да сме единствена и специална. Губим време, в което влагаме много за да ви спечелим, но никога не успяваме. Защо не си хванете по някоя лоша дама за която външния вид и парите са цел единствена в живота им, защото знаете, че когато сте с нея ще сте винаги на второ трето място. Хващате си стабилни сериозни жени, защото сте хитри и манипулативни. С нас си правите каквото си искате, защото Ана нас ни е вродено да сме по- емоционални и чувствителни. Като не ти харесват стойностните жени хващай се с някакви засукани кифли, в чиито глави се въртят идеии от сорта на: днес коя ли снимка да кача в Инстаграм или какъв маникюр да си направя днес. Последно, аз съм с лошо момче, защото му повярвах, че ме обича, така ме омота в мрежата си, че не знам как да си тръгна. Не го избрах аз, избра ме той и вече знам защо. Страх го е да се цели по- високо защото в днешно време високото не е в качествата на хората, а само в това как изглеждат и колко са модерни и колко лайквания имат в социалните мрежи. Така че живей си живота далеч от свестните жени и бъди достатъчно смел и се цели по- високо тогава няма да се опитват да те променят, а ми се струва че ти ще размениш роля с жените, които наричаш глупави!

 
  ...
преди: 5 години, 9 дни
hash: d2fd2de258
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Няма начин да приема на сериозно някой, който пише "срещО(положен)"!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 дни
hash: d95681c60e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Първо, няма "добри" и "лоши". Има хора с характер и хора без. Това обаче е съвсем различно от другото разделение - свестни хора и такива, на които изобщо не може да се разчита.

Сега, аз съм свястна жена, "добро момиче", но си имам характер. И искам и мъжът до мен да има.

Преди време излизах с едно момче, което винаги казваше: "Не знам къде да отидем. Както ти кажеш", "Ти избери" и винаги се съгласяваше с мен за всичко, опитвайки се да се изкара послушен и мил. Това обаче е уморително, защото аз трябваше да вземам всички решения, да нося вината, ако нещо не се получи, и изобщо аз да съм "мъжа" във връзката. Но всички ми напомняха колко мило момче е, как никога не би погледнал друга. И така, самоубедих се, че съм късметлийка. Мислех, че съм ударила 6-ца от тотото с него, но представите ми се разбиха на пух и прах, когато негов приятел постъпи отвратително спрямо мен, а той нямаше топки да ме защити. Той просто искаше да излезе бял и добър, без да се интересува от мен. Тогава осъзнах, че това добро момче не е добър човек. Той не иска жената до него да е щастлива, а се опитва да изглежда добър в очите й. Да я излъже. Иска да се хареса на всички, но не е истински близък с никого, няма собствени цели, държи се като зубърка-натегачка в училище.

Сега съм с друг човек. Да, на някои ще им се стори "лошо момче", не одобрявам всичко, което прави, но той определено знае какво иска от живота и умее да се грижи за близките си. Наистина може да се разчита на него. Знам, че и през огъня ще мине, за да ми помогне, нищо че ми е изневерявал 1-2 пъти за по 1 вечер. Знам, че и аз ще му помагам с всичко, каквото и да стане в тоя живот, дори и да се разделим, защото това между нас е много по-силно от битовия уют на "той ми носи чантичката, не заглежда други жени и ме слуша".

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 дни
hash: f4068223ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Повечето от т. н наречените добри момчета са комплексари, неуверени в себе си. Попаднат ли на добра жена се оплитат, защото не знаят какво да я правят. Била съм с такива добри момчета, и пълен ужас. Отначало всичко хубаво, жестове, романтики, перфектни във всяко едно отношение. Мислиш си, че си попаднала на точния човек, защото е различен. Но после им лъсват комплексите, ревността, обиждат, може и да посегнат. Държат сметка къде ходиш, защо.
Един мъж трябва да е смесица между двете. Да не е гадняр, но да е уверен, да знае какво иска в живота и как да го постигне. Да може да осъзнава своята вина, а не само да натяква и после да вика- Ми то няма жени. Увереността привлича, а не хленченето.

 
  ...
преди: 5 години, 9 дни
hash: 4e9238a604
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

12.   Доколкото разбрах мислите, че всички добри момчета всъщност не са добри, а само се преструват, защото нямали други умения. Прекалено сте се филмирали. Характерът е нещо, което не може да се промени. Искам само да ви попитам кое му е лошото да се отнасяш добре, да си мил, загрижен и т.н. ?
Постоянно се оплаквали... Ами зависи от човека. И не е вярно, че добрите момчета нямат цели или не знаели как да я постигнат. Това също не е вярно, всеки човек си поставя цел, без значение каква е и ако притежава качества като амбиция и последователност, има шанс да я постигне дори и да е добродушен.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 дни
hash: 0862d55ae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

13.   Тук добрите хора ги изкарахте едва ли не някакви прикрити психопати. Не разбирам защо под "добър" хората разбират скучен, неуверен, мрънкало, безхарактерен, преструващ се, сервилничещ и т.н. Аз под "добър" разбирам човек, който не е пълен егоист, загрижен, помагащ, щедър, широкоскроен, справедлив, отговорен. Какво общо имат увереността и безхарактерността с добротата и лошотията? Само в България е грях да си добър и се гледа на добрите хора като прикриващи истинската си същност. Сбъркан народ сме.

 
  ...
преди: 5 години, 9 дни
hash: f4068223ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Към 12
Имала съм приятели, които с бившите си са се държали по-добре, нищо че аз съм ги превъзхождала. Сигурно доста ще се познаят. Предишната била отвратителна, но е получава повече уважение и любов, от мен, която съм помагала, не съм изневерявала, не съм искала пари и др.
Често под тая доброта се крият комплекси, болки от други жени.

 
  ...
преди: 5 години, 9 дни
hash: f4068223ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не се преструват. Просто понякога много се стараят, много искат да създадат добро впечатление в началото. Минава т. н honeymoon фаза на връзката, където всичко е розово и мило. После му лъсва характера, падат розовите очила и виждаш човека, какъвто е. Вече не е необходимо толкова да се старае, проявява му се истинския характер.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 9 дни
hash: 8da5db06a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   № 13 - Всичко опира до ценностната система или по-точно на липсата на такава. Няма как тя да се изгради по чалготеките, баровете, моловете и пр. Или с часове висене пред огледалото, правене на селфита с нацупена патешка човка и чатове в нета, където половината думи са неграмотно написани. То трябва и да се попрочита нещичко, различно от Паулу Коелю... Но къде по-вървежно е да кажеш бях на фитнес или спа, отколкото в библиотеката или посадих едно дърво.

 
  ...
преди: 5 години, 9 дни
hash: 0312fbe155
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Не знам какво разбираш под това един човек да е добър. Мъж съм и от опита ми до сега мога да кажа следното. Повечето жени искат да са уверени в човека до себе си. И това не се изчерпва само с това мъжът да е готов да им отдели нужното внимание, а най-вече със стабилността и увереността, която показва чрез действията си, с тръпката и сигурността, която връзката може да предложи.
Ако под "добро момче" разбираш както пишеш в темата човек, който е готов да промени навиците си, държанието си и т. н за да отговори на очакванията на човека до него - то бъркаш понятията. Това е нагаждачество и никоя уважаваща себе си жена не би била с такъв човек, защото просто не вижда в него нищо мъжко.
Разбира се не претендирам, че съм опознал женската психология, но това са личните ми наблюдения.

 
  ...
преди: 5 години, 9 дни
hash: c91c9a6fc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Аз под лошо момче разбирам някой на когото родителите имат повече пари, кара хубава кола, и изпъква над останалите в даскало. Тук-там марихуана, и опит на техните да го направят човек. И без да го иска, момиченцата ще го харесват. От друга страна аз като мъж също съм доста по привлечен от жени които ''пускат'' често, има доста по издокарани от тях, но чакат да ги водиш като деца, което изнервя.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 дни
hash: 8617f391f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Противоположностите се привличат само повърхностно, т. е. сексуално. После това, че са толкова различни, почва да ги отблъсква.

 
  ...
преди: 5 години, 6 дни
hash: 02d5cd92a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Жените търсят мамини синчета с пари.
Парите обаче са от родителите на "лошото" момче, защото ако само ги беше изкарало, щеше да се е сдухало от бачкане и да не е толкова отворено...

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 ден
hash: 1a1f1f7368
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   И после ревът с крокодилски сълзи, какви са мъжете. :Д

boy of light

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker