Омръзнала ли ми е или просто не сме един за друг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Омръзнала ли ми е или просто не сме един за друг
преди: 5 години, 10 дни, прочетена 1738 пъти
Здравейте.

Виждам се с едно момиче от известно време, но нещата вървят много бавно и нещо не ми допада ситуацията...

Допадаме си като характери, но има нещо, което много ме дразни и сякаш заради него тя взе да ми омръзва.

И нещото е, че се виждаме всеки ден след работа, за по 30 мин. и после всеки се прибира. И това мен ме дразни, защото след работа имам нужда да си почина психически, да свърша нещо сам и да се прибера спокойно. Просто искам да си върша нещата сам, а виждането помежду ни да е след това. Не съм имал приятелка от много години и се бях зарекъл да съм романтичен като си намеря, но сега дори едно цвете не мога да и купя, защото се виждаме веднага...

В мен ли е причината или в нас или си въобразявам?

Знам, че сега ще скочат хора и ще попитат "Ами ако живеехте заедно? ", но това е различно. Просто след работа се нуждая да осмисля някои неща и да си почина психически. А може би и тя самата ме натоварва...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 дни
hash: b8e7dec57e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А защо се виждате за толкова кратко? Само секс правите и всеки у тях си ли? Ми покани я на кафе, на кино, ресторант, разходете се. Ако е със сериозни намерения, ще иска. Ако ли не, прав и път. На мен пък такива отношения са ми странни. Как се виждате, като вие нищо не правите заедно, освен може би секс? Кога се опознавате и какво и пречи да е повече виждането? Ма то за 30 минути, дори и всеки ден, не можеш да опознаеш човек. Реално в какви ситуации си я виждал? Пияна, разстроена, ядосана, весела? Виждал ли си я с други хора как се държи? Човек се опознава и се привързва когато правите нещо заедно, храните се заедно, гледате филм, разходка из града, кафе. Ето, имаше празници наскоро. Как ги отпразнувахте? Смисъл, раздадохте ли си яйца, курабии, почерпихте ли се? Без да ми се сърдиш, момче, но това вашето не е връзка по простата причина, че няма никаква дейност, няма сближаване. За 30 минути няма как да сте близки. Тя да не е затисната, че да не може повече да се видите? Дете ли, мъж ли, я чакат вкъщи? Родителите и не ли дават? Ами ти сливи ли имаш в устата, да не я изведеш някъде? Всеки е уморен от работа, но ти би трябвало да тръпнеш да я видиш, да искаш да е по-дълго, нейното присъствие да те зарежда с енергия. Както и тя да се стреми да те вижда по-дълго. От твоята история не става ясно, че двама се влюбват, а все едно двама съседи си разменят клюки пред входната врата или асансьора. Ако това е връзка, здраве му кажи. Проблемът е в двамата, че май един за друг сте просто занимавка, а не някой, с който е приятно да си прекарваш времето. Когато искаш дадения човек, намираш време, и то не някакви 30 минути, а часове. Когато не, само се оправдаваш.

 
  ...
преди: 5 години, 8 дни
hash: f3eda28c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Говори с нея. Толкова ли е трудно. Хората понякога са много разбрани и още повече ако е сносна ще те разбере и ще ти даде малко място.
Ти от своя страна, след като получиш каквото искаш трябва да си много старателен в останалото време (когато се виждате), за да усеща и тя, че получава нещо за компромисът, който е направила.
Наслука.

 
  ...
преди: 5 години, 8 дни
hash: 664da00a98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Първото твърдение не изключва второто.
Защо просто не поговориш с приятелката ти? Проблемът ви изобщо не е съществен и може да се изясни бързо и лесно. Кажи ѝ, че искаш да се прибереш след работа, да се оправиш на спокойствие и да се видите чак след това, когато ще си зареден с повече енергия и ще се чувстваш като човек. Времето ви за срещи не се дължи на нейния характер, това си е вид договорка между вас, за която и двамата имате думата. Обвиняваш нея, че се виждате за 30 минути след работа, но тя не може да носи цялата вина за това. Проблемът не е в характера ѝ, проблемът е във вашата организация.
Между другото, лъжеш се. Ако живеехте заедно, щеше да е още по-зле за теб. Тогава нямаше да имаш и 30 минути сам със себе си вкъщи, защото и тя щеше да е там и да ти "дотяга".

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 дни
hash: cac2aa6e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е за теб. Аз работя интензивни дневни и нощни смени по 12 часа и въпреки всичко не ми пречи да съм с мъжа ми, даже нямам търпение да го видя.

 
  ...
преди: 5 години, 8 дни
hash: 8311423b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Няма време за нищо

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 дни
hash: 1ad91792aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Вие заедно ли сте изобщо или това е въображаема връзка!?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 дни
hash: 9cf64fb150
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бърза. да се върне в къщи при мъжа си и детето че трябва да им сготви, пере, глади и т. н.

 
  ...
преди: 5 години, 7 дни
hash: 3e8240b619
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не те знам какво работиш и колко се изморяваш, но как ли ще си отпочиваш ако си женен с ревящо бебе и мърмореща жена в къщи, не ми се мисли. А ти почивни дни нямаш ли да поканиш момичето на пикник, на кратка екскурзия, дори някъде до съседните държави, на плаж/басейн, кино, театър, концерт? Толкова ли си ограничен, че не можеш да измислиш нищо освен тези 30 мин.? Аз не бих приела да се срещам с теб така. Като ти е скучно, измисли нещо по-интересно, предложи ѝ. Ако ти откаже и не проявява интерес към теб, разделете се.

 
  ...
преди: 5 години, 7 дни
hash: 9e3cc9492b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Познаваме се много добре. В началото се виждахме за доста повече от 30-те минути след работа. Ходехме на различни места след работа, ходим на различни места и през почивните дни. Явно аз не съм за нея, щом не искам да я виждам толкова често... Или просто наистина ми трябва да съм по-свеж, както спомена №3 и да се виждаме след като съм се прибрал.

Преди нея се стараех да си свърша всички задължения след работа, за да съм свободен в късните часове и през уикенда, но сега това е невъзможно... По-удобно ми е така, но май ако искам връзка това ще трябва да се промени.

От автора.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 дни
hash: c3f538d155
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Защо се нараняваш когато забрави за нея тя не иска да те наранява не е искала и да стига до тук сигурна съм просто трябва да продължиш напред както тя продължи просто пътищата ви са разделени не живей с надежда просто забрави е моя съвет

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 дни
hash: b8e7dec57e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Към 9
Ти май не искаш да си нарушиш кефа и спокойствието. За тебе връзката е непоносимо натоварване. Познавах такъв като теб. Така и не му увря главата, че връзката изисква време и да сме заедно. Искаше да си е волно ергенче, като птичка. Е, оставих го да си е сам както иска.
Ако я искаш, просто намери време. Не си зает, а просто не ти е приоритет. Големи хора сте, какво пречи да се организирате?

 
  ...
преди: 5 години, 6 дни
hash: 9e3cc9492b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пак съм аз, автора. Номер 3 го написа и мисля да използвам неговия съвет "Проблемът ви изобщо не е съществен и може да се изясни бързо и лесно. Кажи ѝ, че искаш да се прибереш след работа, да се оправиш на спокойствие и да се видите чак след това, когато ще си зареден с повече енергия и ще се чувстваш като човек. ".

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 дни
hash: 9e3cc9492b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От автора до 11. Май и ти не ме разбираш. Не става въпрос за нарушаване на кефа и спокойствието, а за ментална почивка след работа. В момента ситуацията е такава, че и двамата сме станали емоционални кошчета един за друг, защото говорим за работа веднага след като сме излезли от нея. Аз така не мога. Никога, с никой не съм споделял какво правя на работа, освен ако не ме питат. Каквото се случва там, трябва да си остане там. Ако примерно ти не обичаш да обмисляш нещата след работа, то аз предпочитам сам да ги анализирам и да ми е минало докато се прибера вкъщи.

Всичките тези примери с " Ако живеехте заедно" са неуместни, защото моят "проблем" се отнася за времето след работа, преди да се прибера в нас, а не след това. Само 1 човек ли осмисли какво написах...

Решил съм вече, какво ще се случи и съм безкрайно благодарен на №3 за идеята!

 
  ...
преди: 5 години, 1 ден
hash: b8e7dec57e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От 11
Впечатление ми направи това, че се виждате за половин час. Защо не за повече? Какво спира теб или нея да е за час-два-три? Примерно да хапнете заедно, погледате телевизия, да спи при теб? Нали сте двойка, защо да не спи при теб? Това ми се видя странно, големи хора да бързат да се разделят, защото са уморени и всеки у тях си. Ами хапнете заедно, дори и вкъщи, а не навън. Погледайте филм, да спи при теб. Така се сближават хората, а не да бързат да се приберат, защото все уморени.
И аз обичам да говоря за това как мие минал деня. Весел, напрегнат, имам нужда да споделя, разтоварва ме. Дори и да е минал супер тежко, защо да си тая в себе си, и да не кажа на близкия, че този ме е ядосал? Да, не е хубаво само за това и да се оплакваме, но хората са това сме близки, да споделяме. Натоварващо било, ми такова е. Част от живота, не може всичко да е песен.
И ако си мислиш, че като заживееш с някоя, имате деца, ще можеш по час-два да си релаксираш в някоя стая, докато детето има нужда от гледане, а жената иска внимание и помощ, се заблуждаваш. Това се нарича отговорност. Никое дете няма да ти пази тишина, за да почиваш два-три часа, или пък някой да те жали, защото си работил. Просто като голям мъж трябва да се научиш на отгворности, и че искаш ли връзка, трябва да даваш от себе си.
Аз не разбирам как обичащ мъж няма да си покани гаджето да спи при него, да се гушкат, ами ще се задоволи да я вижда за някви мижави 30 минути, защото е супер уморен. Ти обичаш ли го това момиче, или просто ти е удобна? Моят приятел преди се уморяваше доста, но съм преспивала при него, и всеки на сутринта на работа. Лягали сме си рано, гушнати и така. Но той искаше да е така, за да сме повече време заедно, и аз също. Ти май си търсиш оправдания.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker