По възрастен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

По възрастен
преди: 5 години, 9 дни, прочетена 1709 пъти
Имам "мъж" с който живея и две деца. Обаче от доста време насам започна да се вържи много лошо както с мен така и с децата. Случайно ми писа един мъж на 49 год. Писахме си, като за мен всичко беше ей така, споделях му как не се разбираме, как ми изневери с една моя приятелка, колко лошо се държи с децата си и т. н. след време ми писа че иска са се видим и да бъде с мен да живеем заедно с децата. Аз съм на 26. да си призная и той ми харесва (макар да не съм го виждала на живо), имал е жена и дете на 13 години (без брак) която му е изневерила и отишла да живее при друг мъж.
Мислите ли че с такава голяма разлика би се получило нещо?
Защото като гледам мъжете до 30-35 години какви са.. че не стават за нищо..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 дни
hash: b39c2a472a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, ще се получи нова тема в сайта - "Излъга ме, поживя с мен и децата ми и ме изостави".

 
  ...
преди: 5 години, 8 дни
hash: 3390016e9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си на 26 и искаш да се обвържеш с 49г.? Сори ама това ще ти изиграе лоша шега. Няма да Ви се получат отношенията. Между майка ми и баща ми има 10г. разлика, няма да ти казвам как им се отразява разликата. Дори и аз не бих посмяла да имам огромна разлика с човека до мен. Просто няма да понеса отношението му. Той според мен си търси някоя да му гледа къщата.

 
  ...
преди: 5 години, 8 дни
hash: d9f62878d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първият ми съпруг и баща на детето ми е с голяма разлика в годините. Ще ти кажа минусите-остарява, няма сили за секс, започват да го интересуват пенсионерски въпроси касаещи здравето, лекарства. Яде чесън яко уж за здраве, сутрин смарди на старец в стаята. Видимо се състарява. Е, не кръшка и не ходи по барове, но това какъв плюс е на фона на минусите? Със същия успех можеш да вземеш дядо си в къщи да го гледаш.
За това вторият ми е на моята възраст. Възпитан, верен, грижовен, енергичен и потентен, това трябва на една млада жена. А не чичковци, да му правиш. половин час свирка, да ти се отще и секс и всичко. И кел файда, че ще си седи в къщи и няма да изневерява, ако ще се тъпче с лук, бира, ще чопли семки и ще ти протрива дивана от лежане. Да не говорим като родител пълна нула.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 дни
hash: a762395f0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако ти го харесваш и си щастлива не е голяма разлика.

 
  ...
преди: 5 години, 8 дни
hash: d0290bd573
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторе, защо слагаш всички под общ знаменател??? Ако някой мъж на възраст между 30-35 г. те е разочаровал, то това не значи, че автоматично си правиш сито само за тази възрастова граница!
Аз пък от опит мога да ти кажа, че жените под 30 години не стават... Да, ама не - само някои.
Също така се гледа и коя зодия е...
Да не пропускам и материалното състояние!
А дали ще има кола и апартамент пак не е гаранция, че няма да те бие, изневерява, застрахова и убие.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 дни
hash: ee12e9bc98
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Фантастика
Тоя е някакъв Фантомас, ще се вкараш в някакъв филм, който ще се превърне филм на ужасите, за теб да знаеш!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 дни
hash: 755c425b76
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Няма да го бъде разликата е голяма. С мъжът ми разликата ни е 10 год. не е много, но той е расъл през 80-те, аз през 90-те. Т. е той е расъл и учил и живял през детсвото си по време на комунизма. Разлика в мислене, разлика на емоционално ниво и изобщо в много неща. Докато аз съм била на 10, той е бил на 20 - активен полов живот и т. н. Сега е дърт и изморен за мен и за всяка друга жена. А ти и твоят кандидат с 23 годишна разлика не ми се мисли. Стар е, ти си млада имаш нужда от емоции и живец, освен да те контролира като родител друго не виждам евентуално ако започнете връзка.

 
  ...
преди: 5 години, 8 дни
hash: aa42d7bd2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Всичко е до човека. Те и за жените може да се каже че не са читави до 35, но реално която до 25 не се е осъзнала и до 45 няма да го направи. В случая всичко звучи идилично, но ти дори не си го виждала този мъж наживо доколкото разбирам. Първо разбери какъв е, що за стока е и не се доверявай прекомерно лесно. Пък ако искаш да зарежеш мъжа си, го направи заради себе си и децата си, не защото ти е изникнал някой по-удобен. След това на спокойствие ще можеш да прецениш кое е най-добре за теб. Може и други мъже да те харесват, с които да си подхождате, но в повечето случаи наистина свестните мъже няма да се занимават с жена която е обвързана. Ако се освободиш си отваряш много повече възможности.

 
  ...
преди: 5 години, 7 дни
hash: 017a1a377d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Все същата история - скучаеща жена иска мъж, който да й обръща внимание. Слага своя в кавички, а другия обожествява. Разбира се другият е бил предаден от ужасна жена, изневери, мъка и ти идваш различната.... отегчена домакиня жадна за секс.
Напусни мъжа си, вземи двете деца и ги заведи при мъж, който никога няма да гледа чужди. Ще се върнеш с подвига опашка бездомна при вашите и тогава ще пишеш тема като на онази, дето питаше дължи ли ми издръжка любовника.
И аз съм жена, но заклева се много прости жени пишат тук. Разберете, че това е живота. Памперси, сметки, лишения било то финансови, от личното време и т. н
Защо роди две деца? На какво ще ги научиш?
Аз се омъжих повторно, на 33, с 2 деца. Нито с първия ми мъж нещата вървяха по мед и масло, нито с втория. Осъзнах какво е семейство едва на 30! Седя и си трая, гледам децата и гледам да намеря време и за нас с мъжа ми. Нищо не е като в началото, но и при мен не е. Когато те залеят сметки, финансови проблеми, 2 деца едно след друго боледуващи, мъж който работи нон стоп, за да ви даде всичко приоритетите са други. Винаги съм се чудела в този труден живот, смачквашо ежедневие кога и как намирате време и енергия да мислите за изневяра, чужди мъже или жени и да се чудите как да лъжете и кажете, за да не ви хванат....
След майчинство останах без работа, няма кой да гледа детето, не е прието в градината. Мъжът ми работи на 2 места, за да ни издържа и аз се чувствам ужасно. Помагам му с каквото мога и изцяло и напълно съм поела децата и всякакви домакински задължения. Отегчена съм по цял ден с 2 деца и битовизми... бориме се с живота заедно. Изморен е и няма време за нас. Нито за секс, нито за разходки и прочие.. Представяш ли си докато той блъска ден след ден да сложи на масата аз да се чудя с кого да си легна, защото съм самотна... Е такава наглост няма във вселената. Монетата има 2 страни. Уважавайте малко мъжете си, те са бащи на децата ви. Малко разум, но на време.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 дни
hash: 652fae1b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Мъжете 30-35 годишни не стават за нищо, а ти на 26/наистина ли/ с деца /колко/ ставаш ли за нещо. В моите очи точно ти не ставаш за нищо, защото кой е този мъж да се товари с чужди деца плюс своето. Ти си мислиш, че възрастта ти е най-важния елемент в отношенията ти с по-възрастен мъж. Много се заблуждаваш.

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 дни
hash: d312436a0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Родителите ми са с 12 г и такова семейство... чак им завиждам, че аз надали ще се разбирам така с бъдещия ми съпруг.
Баща ми е супер младолик и спортуващ човек, а е на 58 г., дори хора, които не ги познават им дават мах. 4-5 г разлика.
Но за разликата, която ти описваш определено не е малко и ще си личи. По-добре не се наемай, а щом не можеш да търпиш сегашния го напусни.

 
  ...
преди: 5 години, 7 дни
hash: 62287102a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   По въпроса: по принцип може да се получи нещо. Но не значи, че при теб специално ще се получи точно с него.
Правят ми впечатление някои неща от мисловния ти процес:
- не ти е "писал случайно", съвсем целево е било
- една жена вече не го е изтърпяла
- хващаш се за първата сламка - не си го виждала наживо, а вече обсъждаме бъдещето ви
- бързаш с обобщенията (мъжете на 30-35), има мъже-деца, несигурни мъже, мъже-свалячи и свестни мъже на всички възрасти.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker