Жена ми и бившия й - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жена ми и бившия й
преди: 5 години, 7 дни, прочетена 2429 пъти
Здравейте! Ще разкажа историята си накратко. Пиша тук, защото не съм сигурен какво става и не искам да злепоставям жена си като се допитам за съвет до някой близък или приятел. Много се обичаме, имаме малко момиченце на 6 месеца, финансово стабилни сме, здрави сме. Напоследък, предполагам заради намаляването на секса покрай бебето сме станали, как да кажа - неинтимни, но като цяло всичко между нас е наред, поне така си мислех до сега. Преди няколко дни, за първи път ми се случи да й погледна телефона случайно, и по-конкретно и по-неслучайно един разговор с бившия й приятел, в който тя му е писала, че го сънува напоследък доста често. Не съм глупав човек, знам, че не можем да контролираме какво сънуваме, защото това е на подсъзнателно ниво. Самият аз често сънувам неща, които би ме било срам даже тук да ги споделя. Въпросът е в това, че тя съзнателно е избрала да му каже, че го сънува. Не очаквам да сподели на мен, даже бих предпочел да ми спести тази информация, но като разбрах, че е споделила на него ми стана много болно и ревниво. Като цяло, си знам, че единствено решение е да поговоря с нея за това, въпреки, че ми е болно, че съм навлязъл в личното й пространство без нейно знание, и след като й кажа, доверието между нас ще е на някакво по-долно ниво, поне аз така го усещам. Скоро някъде чух, че човек не ревнува когато обича, а когато иска да бъде обичан. Благодаря ви хубави хорица предварително за неутралното мнение. Поздрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 дни
hash: 73d1428b03
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Наистина не можем да контролираме какво да сънуваме,но мисля,че жена ти не е постъпила добре.Бившите затова са бивши-за да си останат в миналото.Нямам предвид като се видят на улицата да се разминат като темерути без да продумат,но приятелство с бивше гадже си е ходене по тънък лед-никога не знаеш какво може да се случи.Добре,сънува го-но защо трябва да го уведомява за това?А от своя страна той как ще го разбере това?Има хора на които малко им трябва-ха си му подал пръст,ха ти е отхапал ръката.Няма откъде да знам какво и е в главата на твоята жена,но ти дръж нещата под контрол.Измисли повод и начин да поговориш с нея.

 
  ...
преди: 5 години, 6 дни
hash: ba92b690d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тая те е вземала за голяма балама , ти може да си обичаш и да вярваш , че отсреща те обичат както ти .
Но действията и показват , колко държи на теб.
Нормално е да си наранен , питай я директно какво става не си трай за нищо.
Между двама души , които се обичат няма място за трети , явно твоята жена иска да вкара третия , а теб да държи на резервната скамейка.
Как може да си споделя интимни работи с чужд мъж , още по-лошо с бивши.
Работата не върви на добре да знаеш .
Всичко зависи от теб , не си трай като някакъв будала , щом всичко ти е ясно.
Покажи и , че си мъж на място !!!

 
  ...
преди: 5 години, 6 дни
hash: 2d8ac45d0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Няма смисъл да и казваш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 дни
hash: 27ca9c8a5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може би сънува кошмари с него. Аз съм така -сънувам често кошмари с хора, които силно не харесвам. Хора от които се страхувам.

 
  ...
преди: 5 години, 6 дни
hash: 901a081215
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Да , младежът от “ Женени от пръв поглед” много хубаво го каза. Не знам откъде го е прочел , щото дрънка само заучени фрази но много е прав за ревността. А за твоите притеснения - това е заради липсата на секс . А действията на жена ти може да са в следствие на твое поведение спрямо нея. Сигурно си чувал за след родилната депресия -всяка жена я хваща . Ще ти дам пример със себе си - бях разочарована , дебела , имах чувството че правя всичко грешно, мъжът ми само ме критикуваше . Не бяхме интимни аз се чувствах още по-отблъскваща за него. Не бях изморена заради детето , нито заради домакинската работа , само да ме пожелаеше и бях готова , но това и така не се случваше . Това ме сриваше всеки ден и критиките и забележките за щяло и не щяло . Чувствах се отвратително , излишна , некадърна , самотна и много още неща . Едно “как си” написано от бивш приятел и размяната на два , три реда ме направиха много щастлива , някак ме издърпаха от блатото. Към този човек не чувствам нищо ,но се зарадвах . Неговият жест на внимание ме накара да не се чувствам като нищожество. Та замисли се дали нещо не бъркаш

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 дни
hash: c78984cb41
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Бе не е на добро това...
Подсъзнателно или не, иска ѝ се да рендосва и други колове.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 дни
hash: 7e265ffda5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много български семейства изпадат в такава ситуация. Гледах на Ани Владимирова една такава история, можеш са я намериш в ютюб. Много интересно. Явно това е заложено в нашият манталитет. Жената спят в другата стая с бебето уж за да спи другия и такива тъпотии. Детето спи между родителите. Това е най-голяма грешка. Едно време са имали по 10 деца спяли ли са в една стая, но как мъжът, жената, най-малкото дете, и така поред до най-голямото. Защо ли?

 
  ...
преди: 5 години, 6 дни
hash: 96e0952d41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Неинтимни 6 месеца след раждането е ясен признак, че не всичко е наред. Аз на 4-тия ден бях обект на фелацио, след месец и половина възобнових нормалните интимни отношения.
Не и казвай, че си и ровил в телефона, няма как да свърши добре, какъвто и да е проблема вкарването на недоверие ще го задълбочи. Да я подозираш след като ти е родила дете ще я засегне много.
Говори с нея за липсата на интимност.

 
  ...
преди: 5 години, 5 дни
hash: e7c2834559
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не се занимавай с емоционално и психически незрели жени. Бий и шута!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 дни
hash: 00d53773c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Смесена работа. От една страна тя не контролира сънищата си, от друга страна е можело да сподели на приятелка, а не на бившия си. Хайде сега, виновна си е, но нека не бързаме с изводите.
Малко е подозрителна тази история, но ще ти кажа моето откровено мнение.
Във всяка друга ситуация бих я обвинила, че заплита голяма драма, но жена ти скоро е родила. Твърде е вероятно да е изпаднала в следродилна депресия. Това е коварно състояние, през което преминават много жени, а мъжете могат само да се чудят и да стъпват на пръсти. На нея ѝ тежи, че е напълняла, че не се справя идеално с детето, че домакинската работа е на гърба ѝ, че вече не сте интимни. Не, че не иска секс, чувства се грозна - казвам го толкова директно, макар и да е грубо, за да го разбереш в прав текст без заобиколки. Получава се затворен цикъл. Искаш секс, тя се чувства уморена. Не искаш секс, решава, че не те привлича. Човек, едно такова, иска да я искаш и обичаш. Звучи отвратително, но пак повтарям, по-добре е да не правя заобиколки. В такива моменти жените са склонни да си набиват филми, така да се каже. Преди да разкриеш, че знаеш за чатовете, опитай нещо друго. Купи ѝ едно цвете и шоколад, кажи ѝ, че е красива. Целувай я по-често по челото, по бузите, по дланта на ръката, както си стоите кротко вечер на дивана. Прегръщай я повече. Търси физически контакт, който не е сексуален, но е интимен от емоционална гледна точка. Опитай се да вмъкваш едно "Благодаря ти. " за вечерята, за изгладените дрехи, за спящото бебе. След работа ѝ казвай, че с малката са ти липсвали и ти се е искало да си вкъщи с тях цял ден. Тя ще се успокои. Можеш да ѝ кажеш за твоите сънища, така ще покажеш, че и ѝ имаш доверие. При тази информация тя също ще е по-склонна да ти сподели за нейните, когато знае, че ти осъзнаваш липсата на контрол над сънищата. Не вярвам да ти сподели за бившия си, но сигурно ще спре да мисли за него, защото ще я обхване семейната еуфория - малко бебе и любящ съпруг. Повярвай ми, жена ти не може да изневери с 6-месечно бебе на ръце. Дори и да иска, пак шансовете да успее са малки. Тя се радва на сънищата, защото ѝ напомнят за спокойните дни на несемейна жена. Нямаше да е така, ако семейните ѝ дни бяха по-шарени и задоволителни. Нормално е да преминава през този етап, но ти трябва да я хванеш в прегръдка, а не да я замеряш с камъни или да я буташ към други мъже. Ще ѝ мине. Виновна е, разбирам, че ти е зле. Тази тема може да я обсъдите след година, когато тя ще е по-спокойна. На този етап навлизането в личното ѝ пространство ще я вбеси и връзката ви отива на кино. Понякога поемай грижите за детето, ей така. Кажи и да се изкъпе на спокойствие, да се оправи за излизане и да хващате с количката към парка тримата. Повярвай ми, разбирам, че от твоята гледна точка те съветвам да се държиш като мекотело, но от женска гледна точка същото означава да избереш жена си и любовта си пред скандалите. Ясно ми е, че искаш да си корав и си натрупал малко гняв, но вие сте семейство, а в семейството нищо хубаво не се постига с нападки.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 дни
hash: a872dbfa5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Аз така пиша на бившите ми като искам да ги еба. Ей сънувах те вчера.. глупости на търкалета.. изобщо не съм сънувал нищо, ама те се насират от кеф, че някой мисли за тях. Сега се почва едно "е, какво сънува, де, кажи ми"... и след 5 дена е с чуждата патка в устата.
Мога да си заложа всичко, че и тук сценарият е същият.

 
  ...
преди: 5 години, 5 дни
hash: 4598b27fba
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В този ред на мисли, бих се запитал, дали детето е мое?
Такова поведение не ми харесва.... аз моите бивши съм ги блокирал.. случайно преди дни се видях с една и стигнахме до секс... тя е семейна, аз също.. а вечерта с моята го правих... без да се бях къпал... благодаря на бога, че ми даде ерекция...
Чувствам се грешен... но... аз затова вече чувства не влагам.. жените не умеят да обичат... кой ги е е@@л.. веднъж.. после по всяко време.. щом и свикнеш.. си отварят краката

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 дни
hash: 2c552789b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Авторе, вкарваш се във филми. Първо сънищата нямат абсолютно никакво значение. Т. е имат, но на едно много дълбоко подсъзнателно ниво, може да се търси причината за тях, но може да се тълкуват. Надяам се ме разбра с това изречение.

Колкото до ревността ти към нейния бивш. Правилно си забелязал че това е от твоята собствена слабост. Аз познавам всичките гаджета на моята "голяма" любов. Били сме големи приятели и сме излизали без нея, дори. С някой сме правили и бизнес заедно. Даже са ми идвали в къщи да се напиват и да се оплакват от нея. Мъжете сме така. Има я мъжката солидарност( Виж при жени това няма как да се случи)
Затова ти предлагам да й разкажеш за това какво си видял. После я накарай да те запознае с него. Излезте тримата на кафе. Когато се сблъскаш със страха си очи в очи ще ти олекне. След това доверието към двама ви ще се увеличи неминуемо и ти няма да имаш от какво да се притесняваш.
Ако тя отрече да излезете тримата, тогава ти се срещни с него. Виж що за човек е. Поговорете си като приятели, пак ще ти олекне.

Предубедеността е сред най големите врагове на човека.

Хайде успех и ни дръж тук в течение какво е станало! Ще следя темата ти.
М. В.

 
  ...
преди: 5 години, 4 дни
hash: 159b236740
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Не знам как сте така спокойни и приемате нещата и тихо-мълком мислите как да протече развитието на процеса. Аз лично, ако видя такова нещо ще й строша телефона и ще я напсувам, а може и да стигна и по-далеч! Като цяло не отличавам себе си, че се държа така, донякъде е добре, човек да не вдига кръвното си и нервите, но не може ако си мъж да ни питаш в някакъв анонимен сайт, а тя да си пише с бившия. Вземи телефона й, напсувай го оня, сритай я и толкова. Как така приемате спокойно нещата бе хора?

 
  ...
преди: 5 години, 4 дни
hash: 142d08f008
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Пич така е с много жени. Затова навремето не са им разрешавали да имат бивши... Иначе ставаш просто поредния. Надявам се за твое добро да е просто глупост, но жените не споделят тези неща просто ей така. За да го кажат, все едно казват - мисля за теб. Ако я беше срам, нямаше да го сподели. Казват ти го от личен опит, като мъж на който са му казвали, че са го сънували...

Принципно много жени в тоя период си спомнят какъв кеф беше без отговорности, и покрай това с какви мъже са били като по-млади, и колко по-добре са се чувствали. Просто заради детето се моли да и мине. Защото не, наистина не е мъжко да ревнуваш, трябва направо да и биеш шута... Ама ще е поредното дете без баща, заради женски курвалък...

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 дни
hash: e75aa5f02e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Брех, колко глупости са изписани в коментарите. Значи от написаното в тях излиза, че тя жената няма акъл, само инстинкти, та пише ли си с някого, задължително ще прави секс с него. Ами мъжът й, ако заради липсата на секс, продължи да се държи като щипана мома, втълпи си, че жена му не го обича и започне да й изневерява, това от много ум ли ще бъде?
Авторе, като не искаш да злепоставяш жена си, не пускай теми за нея. Какво очакваш да ти кажат непознати хора, след като ти си запознатият със ситуацията? Щом си пише с бившия, вероятно са се разделили като приятели. Заради повтарящите се сънища може просто да се е притеснила за него, както би направила за всеки познат, и да иска да се увери, че е добре.
Не търси под вола теле, защото така ще съсипеш и себе си, и отношенията ви.

 
  ...
преди: 5 години, 3 дни
hash: 656b66bb79
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Нямате представа н. 11 колко е прав. За съжаление това е жената, вдигни и малко самочувствието, създай и чувство за неповторимост и веднага ти се отблагодарява сексуално. Да, да ...

 
  ...
преди: 5 години, 2 дни
hash: a581905aac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Номер 10 е напълно прав!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker