Кое да избера? Края или надеждата? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кое да избера? Края или надеждата?
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1282 пъти
С приятеля ми живеем от 3 месеца извън България. Занимаваме се от 7 години. Но откакто започнахме да живеем заедно определно се опознахме много по добре.. Всякаш излизат много нови лица които не съм виждала до сега и се чудя какво да правя, съмнявам се в любовта си към този човек вече. Откакто дойдох да живея при него, той много се отпусна - когато се караме, започва да ме удря.. Каквото каже това трябва да стане, капризен е.. Другия голям проблен е - МАЙКА МУ! Тя не ме харесва.. Постоянно ни се меси в отношенията, обвинява ме за скандалите ни. А за скандалите ни знае от него.. Той всичко и споделя, често се чуват.. Това направо ме побърква. Опитах се да говоря с него, но застава на нейна страна.. Преди да заживеем заедно се държеше много по уважително към мен, но сега това не е така.. Какво да правя, да загърбя ли всичко, когато вече имсм това което винаги съм искала, да живея един ден с този човек далеч от семейството му.. И да се върна в скапаната ни държава и да се лутам да намеря подходящия. Или да остана и да се надявам това някога да спре? И това свекървище да прояви разбиране?
Когато си представя че се разделяме, хем ми се къса сърцето, хем чувствам облекчение.. Раздвоена съм, объркана съм... Всичко това ми дойде в много тези 3 месеца- майка му, удрянето, това държание спрямо мен... Нв съм очаквала такъв обрат за тези години. Не съм си го представяла така, страшно объркана съм. Свикнала съм с него и ми е трудно да взема решение, защото ако сложа край ще е завинаги..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 29 дни
hash: 54e11f9e1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Естествено, че най-добрия съвет е да го оставиш. Само не разбирам как така сте заедно от 7 години и чак сега заживявате заедно, пък и не си разбрала до сега що за човек е. Според мен просто си си затваряла очите до сега и сама не си искала да видиш истината, но сега когато сте далече от близките ти и приятелите ти и си сама там с него, осъзнаваш че не е човека за теб. Не се правят така нещата. За тези 7 години вече трябваше да сте се оженили или да имате семейство и деца, а вие не можете да си говорите нормално. Взимай се в ръце и го остави, а ти продължи живота си на чисто. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 29 дни
hash: b99c56e379
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Сподели му какво мислиш и как се чувстваш и ако не се промени, го напусни

 
  ...
преди: 5 години, 29 дни
hash: 287b777e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Горката, но за какво ти е мъж насилник!? Ами, ако те пребие някой ден до смърт и те намерят. Това с посягането не е добре. Че и майка му да търпиш. То хубаво ще я търпиш, ама поне да нямаше насилие... Сигурно мислиш, че няма да намериш друг, щом си с него

 
  ... горе^
преди: 5 години, 29 дни
hash: 939255ea03
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Зарежи го и остани в чужбина. Трябва да работиш и да си намериш квартира, от тези, които се делят от няколко човека.
Аз не бих позволила някой да ме удря!

 
  ...
преди: 5 години, 29 дни
hash: 3f194c6348
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Разбирам те напълно. Преминавам през сходна ситуация в момента. Аз избрах да напусна моя приятел. В момента страдам, но знам, че това не е моят човек със сигурност. Майкта ще продължи да ти прави проблеми и ще стават все по-големи с годините. Той ще продължи да те удря и ще става все по-жесток. В името на какво ще търпиш това? За да не си сама? За да си в чужбина, а не в България? Наистина ли е всичко, което си искала това или е това, което си мислила, че искаш? Аз много пъти вече се убеждавам, че има разлика между това което си мисля, че искам и това, което в действителност желая. ППожелавам ти успех с избора! Вярвам, че ще вземеш правилно решение! Най-важното - не оставяй страхът да те ръководи!

П. С. Бягството не решава проблемите, а ги задълбочава.

 
  ...


...
преди: 5 години, 29 дни
hash: c3bc8cee04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не позволявай на никого да те удря! Показваш слабост.
Един мъж, който обича истински никога не би направил това.
Аз мисля, че знаеш какво да правиш. Не се колебай и избери правилният избор. Ти си силна и ще се справиш. Трябва ти малко кураж.
Намери някого, който наистина да те уважава.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 28 дни
hash: 9d790922f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Да загърбя ли всичко, когато вече имам това което винаги съм искала"?
Е, не, само не казвай, че си мечтала за съпруг, който да те пребива всеки път, когато не го мързи!!!

 
  ...
преди: 5 години, 28 дни
hash: 9ec6418970
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Е, щом те бие =домашен насилник...

 
  ...
преди: 5 години, 28 дни
hash: f4ef81fb0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ами какво да ти кажа лошо е това, че те удря. Това никога няма да спре.Остави го не си заслужава.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 28 дни
hash: cc8f0a4ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Миличка, недей да се залъгваш че свекървата ще се промени. Това никога няма да стане. Човек след 25 годишен не се променя, камо ли след като е навършил 50 (предполагам че майка му надхвърля тази възраст). Но нека оставим свекървата настрана. Тук има друг голям проблем, той ти посяга. Такова нещо е недопустимо. Едно е човек като е ядосан да вика, друго е да налита да бие. Такъв ли баща искаш за децата си? На какво добро може да ги научи баща, който бие съпругата си? Аз мисля че по-добре деца без баща, отколкото деца с баща който бие жена си. Не си въобразявай че той ще се промени. Сигурно след като ти удари един пердах, започва да съжалява, да те моли за прошка, говори ти колко много те обича и се кълне че никога повече няма да ти посегне. Обикновено така постъпват келешите които бият жените си. И после се вайкаме като чуем новините че еди кой си убил жена си. Ами то така започва домашното насилие. Дребните обиди се превръщат в шамари, после в юмруци и в най-ужасните случаи, завършват със смъртта на жертвата.
Такъв мъж не заслужава да има жена. По-добре сама да си стоиш отколкото да търпиш чудовище. Аз не разбирам как тъй сте способни да търпите такива отрепки за мъже, само и само да не останете сами. Хайде ако беше само свекървата, пак. А той те бие и ти се чудиш дали да го напуснеш. Свикнала била... Ами ако искаш да си с него ще трябва да свикваш и с боя и с липсата на уважение към теб. Значи много ме е яд като видя момиче с някой Ганьо да я тормози, а тя плаче и се вайка че иначе ще стои сама, че няма да намери друг и тем подобни. Глупости, светът е голям, колко много свободни и свестни мъже има. Не е задължително да е българин, важно е да те уважава, ти да го уважваш и да се обичате.
Мен злата свекърва ни раздели с бившия, беше отвратителна интригантка и лъжкиня, но поне бившия беше свястно момче. Мухльо, ама добър човек и въпреки всичките ни скандали (90% създадени от майка му), той ме уважаваше и никога не ми е посягал. Много се тормозех дали да го оставя защото живеех в постпянен стрес заради цялата му рода, той много ми обещаваше че вече няма да позволява на никой да ни се навира в живота, ама в крайна сметка се разделихме. И ние бяхме заедно 10 години и понякога ми липсва. Но поне вече не трябва да търпя обидите на майка му и живея спокойно. Зарязвай го тоя, това дали ще бъдеш в Бг или в чужбина не е толкова важно. Важно е да се отървеш от този тип. Пък ако си без него където и да бъдеш ще ти е по-хубаво.

 
  ...

...
преди: 5 години, 28 дни
hash: e4d6b3acc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Трябва да знаеш, че това няма да се промени и може и по зле да стане. Майка му не е виновна, а той, че споделя. Това са си неща, които казаят само вас двамата, той и кой знае как й представя нещата. И ти няма какво да направиш за да го промениш. Бягай от там. Лошото, е че ние жените, без да слагам себе си в това число, но повечето жени все на неподходящи попадат. Не знам как се влюбвате в тези пълни олигофрени. За мен един мъж трябва да има качества, прояви ли някоя лоша черта, ако не се поправи, чувствата ми охладняват. А вие и бой търпите. Не знам..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker