Как да постъпя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3030 пъти
Здравейте,мъж съм на 27г.

Обща позната ме запозна с нейна приятелка,и тя е на 27,случи се така че още щом я зърнах нещо ме жегна много здраво.Виждали сме се няколко пъти вече все в компания.Започнах да показвам симпатиите си под формата на шеги и закачки,проблема ми е , че съм доста срамежлив по отношение на Нея,а в други случаи не съм се притеснявал така,както пред Нея.

Една вечер се бяхме събрали с още хора да пием по бира,когато Тя реши да се прибира я изпратих,така за първи път останахме само двамата.Пак се притесних много,глътнах си езика,но успях да я прегърна,пробвах да я целуна но тя се отдръпна,все пак разбрах,че съм и симпатичен и,че не е безразлична.

Тя е обвързана от няколко години с мъж,по възрастен от Нея,явно с добри финансови възможности,докато аз съм от средния клас ,боря се ,мъча се и имам амбиции,но за сега не печеля достатъчно за да имам лайфстайл,с който да заинтригувам някого.

Не казвам,че за нея парите са на първо място,даже напротив направила ми е впечатление че е над тези неща,но истината винаги е била такава,че материалната осигуреност е доста важна предпоставка за жената при започване на нова връзка.

И така,на следващия ден си разменихме няколко съобщения,общо взето я поканих да излезем само двамата,тя отговори че не знае точно кога ще може и ще ми звънне.Аз съответно и казах,че няма да я търся,за да не я притеснявам ,като имам предвид,че живее заедно с приятеля си.

Според Вас,изчаквателната позиция , която заемам в случая,уместна ли е?Дали да не бъда по-настъпателен?
Мисля,че имам известен шанс с Нея,наистина е човек,който си заслужава,страхотна е просто,дано не се влюбвам,защото не разчитам много че ще напусне приятеля си заради друг.Просто много я искам:)

Благодаря Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 92efa29ea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тъкмо щях да напиша похвален коментар за стратегията ти и последните ти две изречения ме спряха. Оттях останах с впечетление, че я искаш само за неангажиращи отношения. така ли е?

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f96e681d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На 27 съм и търся сериозни отношения да:)(автора)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ad37152b6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Аз мисля, не като №1, вероятно желаеш трайна връзка с Нея. Дай си шанс, всеки има право на това. Действай! А времето ще покаже.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 92efa29ea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В такъв случай подходът ти към нея е много правилен. Изчакай сега малко, за да видиш дали ще се обади за среща, както сте се разбрали.
Ако не го направи, опитай отново с покана, ако тогава отново откаже, значи е изгубена кауза и ще е по-добре да се преориентираш.
номер 1

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 6721ae40c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Много я искаш, но дали е за теб? Щом от няколко години има връзка с възрастен мъж по финансови съображения явно добрият стил на живот не и е безразличен и да не се превърне животът ти в безкрайно напъване да угодиш. И друго - все пак това са няколко години - дори да успееш да я отбиеш от сегашния и джентълмен поради младостта си и съпровождащите я положителни качества, дали тя ще забрави толкова лесно същите тези години?
Мечо Пух

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 2d963c140c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   А аз само да те питам ако някой сваля твоето гадже ти би ли се зарадвал? Внимавай да не си изядеш боя :)
И още нещо- дори и мацката да ти върже, би ли имал доверие на жена, която изневерява? !??

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 153f0da409
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен, тя не се интересува от теб, а и да има симпатии, ще бъде резервирана. Просто е мила и ти си създаваш грешна представа за ситуацията. Тя е наясно с твоите намерения.
Пример: "поканих я да излезем само двамата, тя отговори че не знае точно кога ще може и ще ми звънне". Много тактично ти е отказала и ти е казала, че ще ти звънне, за да не я търсиш.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 60abcd1baf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз пък напълно подкрепям номер 6. Дори и ако евентуално се получат нещата между вас, какво ще и попречи след време да те постави в позицията в която в момента е по-възрастния и благодетел. На жена, която изневерява, вяра нямай!!!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f11e985a71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Подкрепям номер 6. и 7.... Номер 7. го е казал много точно :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b3793ea2c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм жена на 24 и с коментара си няма да се опитвам да те убедя в нещо или да те откажа от нея, но ще кажа спред мен как стоят нещата. Аз самата съм изоставяла мъж в името на това да бъда с друг. Според мен си е унижение да кръшкаш зад гърба на някого, унижаваш него. Ако тя наистина те иска и не се интересува от финансовото ти положение, ще остави въпросния мъж. Но ако стане нещо между вас и то става зад гърба на другия, тогава е ясно че за нея доброто финансово положение е на първо място. За съжаление повечето жени са такива, хората като цяло станахме меркантилни и емоциите остават някъде на заден план. Така че успех от мен, дано да се получат нещата по възможно най- добрия начин за теб и дано тя да си заслужава! :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 0ee4e2e6c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Лъвче... Не се занимавай, то или става от самото начало или не... Почне ли да те врътка насам натам... Знай че не си единствения, на опашката... Бая съм си препатил от жените.... Не говоря за всички, както и не ги слагам под общ знаменател.... Говоря за тия където съм бил с тях.... И за тях мода да кажа следното... ГАДНИ ДОЛНИ МАСТИЙ уважаваш я... пренабрегваш се заради нея , ... Правиш какво ли не, и то все неблагодарно!!! И накрая за зла участ се превръщаш в това, на което винаги си попадал... Тъпо но факт... И в крайна сметка стигаш до извода, че когато си мил нежен и добър всички се възползват от теб и те правят на идиот (ако им позволяваш разбира се )Но когато лъжеш, и говориш това което искат да чуят.... когато не ти пука за тях... когато първо се саобразяваш с себе си, тогава с всички останали... те ти ходят по свирката... Странно но факт... Ще ти дам жив пример... Последната уж скромна, уж възпитана, уж знае какво иска... Създава ти такова впечатление че ти сам почваш да си вярваш... И те върти как на нея и е кеф... Така извърта нещата, че винаги да са в нейна полза... Е добре една, втора, трета, пета, десета... В един момент ти писва.. И все си викаш... абе тая е по нормална, по нормална ама друг пат... Повечето жени са такива циркаджийки, че може да ревне когато си поиска, и за каквото си поиска... Само и само да си постигне нейното... После ми кажи, как да им имаш вяра... Не ти налагам мнение, просто изразявам това което мисля... Огледай се отиди някаде постави се, като страничен наблюдател и гледай... Вяра в тоя живот трябва да имаш само на себе си!!! и то не винаги ;)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b9cf24cca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Eх, няма ли свободни момичета и момчета, че все налитате на обвързани? ! Аз, ако знам, че някой/я е обвързан/а, отписвам го/я за други, освен приятелски отношения. Не се считам за човек, който има правото да разваля нечие друго щастие.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: fc74991124
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   А бе хора, вас не ви ли е страх. Как така се задявате с жени в сериозна връзка с друг, пък била тя и материална и ги уговаряте да напускат гаджетата си заради вас. Вие познавате ли ги що за хора са? Ами ако е някой психар да полудее, дето сте му отмъкнали жената? Не знаете ли, че в днешно време всеки може да си намери оръжие и после да те причака пред входа ви? Или ако е по-заможен ще плати на някои мутри, както са огладняли в тази криза и ще ви ритат докато шавате. Мислете, заслужава ли си този риск?

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f96e681d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Големи моралисти ще излезете всички, какво като момичето има приятел, хората се събират и се разделят, в кой век сме? :)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 15a3c4f684
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Май си хлътнал много, според мен си избрал правилната позиция на изчакване, ако тя се интересува от теб ще те потърси, не я пришпорвай, каквото има да се случи ще се случи. Това дали тя е обвързана или не за теб не трябва да е пречка, всеки е свободен да бъде с когото и когато иска. Съмнявам се дали може да се получи нещо сериозно, дано мадамата си заслужава терзанията!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4e53f59a84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Бъде малко по-нахален и находчив. Може да излезе нещо сериозно!

К. Ц.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker