Искам просто секс и нищо повече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам просто секс и нищо повече
преди: 5 години, 2 дни, прочетена 1744 пъти
Жена съм на 22, от Бургас. Преди 4 месеца приключих многошболезнена връзка 8 годишна връзка (заключваше ме в колата, посягаше ми, следеше ме, не ми даваше да излизам и да имам приятели, заплахи). И така след приключването на тази връзка аз може би станах някак безчувствена. До сега никога нито съм си лягала с някого без да имаме връзка или без да имам чувства (общо взето човека с който бях 8 години е единствения, с който съм била интимна). Сега от преди месец се виждам с друг, с който сме разбрали отношенията ни да са само и единствено секс (да го наречем илия). Проблема е че последния път, в който се видяхме аз си пишех с един приятел от детството и Илия започна да ме разпитва кой е той, къде живее, как се казва, какъв ми е и т. н, да разпитва дали все още поддържам връзка с бившия ми, гушкаше ме и искаше да остана да си говорим, а това предните пъти не го правеше (правехме това за което се виждахме и си тръгвахме) и не знам дали не е започнал да има чувства и дали да се притеснявам за него, тъй като аз не изпитвам напълно нищо. Не знам дали да продължа да се виждам с него, ако има чувства.. Не искам да го подвеждам или да го нараня и се чудя как да подходя :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 дни
hash: 027f5f6ceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, авторке. И аз съм от Бургас. И моята връзка приключи лошо, но живота продължава. Също така си търся точно такъв човек като теб.
Поздрави!

 
  ...
преди: 5 години, 1 ден
hash: 91760406c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, Илия има чувства, разкарай го. Няма да мине без да е наранен. Противно на каквото казват повечето хора не издържат дълго на "само секс".
По-сериозен проблем ми се вижда, че от ранно тийнейджърство си научена, че във връзка е нормално да си малтретирана и подсъзнателно ще търсиш такова отношение и в бъдеще и/или ще се върнеш при посягащия.

 
  ...
преди: 5 години, 1 ден
hash: 4cb41ef20c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Какво толкова ти пука за този мъж? Дали ще е наранен или не, излъган и пр.? Нали искаш само секс от него, щом чепът му е в ред, останалото не те интересува. Май нещо си противоречиш?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 ден
hash: c120b4e50b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За жените не знам как е, но всеки мъж започва да има чувства след като е спал 3 пъти с една и съща жена. Ако ще и проститутка да е.

 
  ...
преди: 5 години, 1 ден
hash: 47328aacb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Психотерапия ти трябва, не секс. Да станеш безчувствена курва, няма да реши проблема.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f5ce035de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ако вече е влюбен, няма да се размине без болка. Седни, поговори с него и му изясни твоята гледна точка. Ако не друго, то поне да не е излъган или подведен. От теб зависи да си директна и ясна, толкова можеш да направиш за него на този етап. Дано разбере от приказка. В случай, че си убедена, че той е влюбен, но той не се отказва, просто спри да правиш секс с него. Хората имат леко мазохистични наклонности, когато любовта им е несподелена и вероятно ще му е трудно да спре да влага чувства. Случило ти се е нещо напълно очаквано. Малко хора са способни да правят секс без да развият чувства. В най-добрият случай ще си станете само симпатични и понякога ще пиете кафе, но няма как да минете без грам емоция. Съветвам те още и да си преосмислиш живота. Хубаво, че не ти е до дълга и сериозна връзка, но се опитай да не к*рвееш много. Разбирам положението ти, но не мога да толерирам нещо по-крайно от сегашното. Бъди разумна, бройката на мъжете в леглото ти не би могла да поправи болката причинена от бившия ти. Това казвам, нищо повече. Била си интимна с двама, имала си една връзка само за секс. До тук всичко е нормално, нека продължи да е нормално с годините. И успех! Надявам се следващият ти сериозен приятел да е всичко, за което някога си мечтала.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker