Бившият ми мъж иска да му стана любовница - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившият ми мъж иска да му стана любовница
преди: 5 години, 1 ден, прочетена 2761 пъти
Бившият ми мъж упорито иска да ме направи своя любовница. Жената, заради която се разделихме преди месец му роди дете. Явно, че там нещата не вървят или пък заради бебето нямат време за секс.
Много болезнено и трудно преживях раздялата и мръсотията, която ми причиниха двамата. Останах сама с невръстно дете, огорчена и много наранена. Тя му роди, без да си направи сметката, че този мъж деца не обича и не гледа.
Под претекст да си вижда детето, и след няколко ходенета до друг град заради болести на малкия. Той започна да ми прави намеци заобиколно. Да ме търси по 100 пъти на ден, постоянно казва, че направил огромна грешка. Постоянно ми говори кое как сме правили, колко било прекрасно. Как се чувствал супер с нас, някак си на място и много зареждащо. Как живота поднасял изненади и че вероятно един ден пак ще сме щели да се съберем.
Прави ми предложения да отидем тримата на почивка, да прекараме време заедно. Това е ежедневие. В началото си казвах, да ще ходим на разходки с него, ще прекарваме време заедно. Нека сега тя да гледа сама дете, така както аз бях сама с бебе, а те по почивки.
Само, че започва все повече да ми тежи, да ме дразни всичко това.
Не съм спала с него, не съм си позволила интимност. Но той всъщност иска да тъче на два стана. Той ни крие, от бивша жена иска да ме направи любовница. А това е унизително и много долно.
Веднъж му казах да ме откара да си взема една пратка, а той помълча, помълча. След втори въпрос ще ме откара ли до куриерската фирма с полвин уста ми каза, че жената в офиса била роднина на сегашната му жена и не искал неприятности. Но ако все пак държа, можел да спре в една уличка и да ме изчака. Ядосах се и му казах, ние с детето не сме тайни и че аз ще отида на другия ден да си я взема, но няма да се унижа да слизам на тайни улички.
Преследва ме, ревнува даже. Да не съм посмяла да си хвана някой, че сме щели да се съберем.
Единствения кеф, който изпитвам е че тя сега си гледа сама бебето, а аз се разкарвам с него. Че колелото се завъртя.
Но и двете сме губещи, тя е надменна, горда всякаш е спечелила трофея. Изобщо не подозира, какви ги върши той и че ако само реша ще имам интимна връзка с него.
Но не мога да прекрача тази граница, зная че не ме чака нищо добро. Че ще ме нарани много жестоко, а и е унизително да ме прави любовница.
Толкова ми е гадно вътрешно, искам да се освободя. Как да постъпя? Искам и тя да страда, така както тя ме накара и безкруполно, без да и пука, че съм с бебе ме тормозиха.
Да но той е ужасен и само аз го зная, ето пак постъпва грозно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 21 часа
hash: bf70cfa16f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами стани му, така ще му благодариш, че на времето се е отнесъл с теб като с парцал и те е изоставил, ще му почеткаш егото- какъв незаменим мъж е, щом си готова пак да си с него. Не унижаваш любовницата му, сега съпруга, жено, унижаваш себе си! Показваш, че си същата като нея, щом постъпваш по същия начин. Даже си по-зле от другата, защото не ти стига веднъж да си изоставена, а явно искаш и втори път (не вярвам да си пък чак толкова глупава да смяташ, че ще е с тебе за цял живот, ако се съберете). Странно е, че повечето изоставени жени мразят съперницата, а не мъжа-предател. И ти се кефиш да и отмъстиш на нея, но не мислиш как да отмъстиш на него? Ако не е бил с нея, щял е да те остави заради друга, просто си свързала живота си с един коцкар и лъжец, че и дете имаш с него. Сори, ама такава е реалността. Съветът ми е - плюй и отмини. Не отваряй пак същата страница, която с болка си затворила. Не рови същата мръсотия. Няма по-голямо отмъщение от безразличието и забравата. Покажи му, че за теб е никой и не ти пука за него, не го търси за нищо, дръж и детето си колкото е възможно по-далеч от него. А тя ще си получи отмъщението от друга, без да се цапаш ти.

 
  ...
преди: 5 години, 17 часа
hash: 93cbb98ef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Неговата работа на този подлец, бившия ти мъж е, че не яде кокала, но и не го дава на друг. Ще ти кажа аз как бих постъпила на твое място-в никакъв случай не бих се унижила да му стана любовница, но ще контактувам с него и ще се постарая новата му да разбере. Трябва да има компенсация за страданията, които си преживяла. Нека тя да разбере, че както е изневерявал на теб с нея, така ще изневери и на нея. Вложи усилията си в това, да изглеждаш перфектно-нека се пръска от яд какво е изпуснал. Накарай приятели или колеги мъже да те търсят по телефона, когато имаш ангажимент с него-нека се пука от мъка и да ревнува, той това заслужава. Отрови им живота, както те са отровили твоя и чак тогава му бий шута. Аман от отрепки....

 
  ...
преди: 5 години, 15 часа
hash: c57a63edf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ами унизително ще е, да. Разбирам, че дълбоко в себе си искаш някакъв вид отмъщение за предателството, но в крайна сметка пак себе си ще унижиш. Ами той като те преебе втори път няма ли да се почувстваш още по-гадно и унизително? Тогава на кого ще отмъщаваш, на себе си ли? Айде първия път си се вързала, ама втори път да се вържеш на същите номера, вече е глупост.

Най-доброто отмъщение ще е да си щастлива и да забравиш всичко, за да не се тормозиш и да не мислиш как се чувстват те. Те вече са направили своя избор, не поглеждай назад никога повече. Даже ако си намериш някой свестен мъж още по-добре.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 15 часа
hash: af7ebc40e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разкарай го от своя живот! Детето ви може да се вижда с него, но ти не си длъжна да стоиш с него за повече от 5 минути. Пича иска домашния уют който е имал секс където хване 2 жени да се бият за него... направо смешка, циганите до у нас не търпят това. Авторке имам един въпрос към теб- защо искаш тя да страда? Тя ли разби твоето семейство? Не! Тя не ти е била длъжна с нищо - той го разби и сега разбива тяхното, като се опитва да се вкара отново в леглото си. Ако той не искаше да си легне с теб нямаше да го прави това, както ако не искаше да си легне с нея, нямаше да разбие вашето семейство. Спрете да обвинявате другата жена, вината е в мъжете Ви! И на нея сигурно и е казвал, че си ужасна и какво ли не и му е повярвала. Моят съвет - започни да се грижиш повече за теб и твоето детенце, нека види какво е изпуснал и потърси нова любов щом се отърсиш от тази.

 
  ...
преди: 5 години, 14 часа
hash: 7ed040462e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   ХАхахахаха.... На тоя свят да си идиот и гаден боклук, има толкова много хора да ти ходят по гъза, ех....
Не само, че не е редно да си му любовница, а не е лошо и тотално да го игнорираш. Даже и да си намериш някой друг. Чудя ви се на акъла, честно.

 
  ...


...
преди: 5 години, 14 часа
hash: 46150f6b1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Можеш да се освободиш само с дистанция. Няма да ти олекне, ако и тя страда заради теб, само себе си ще унижиш и накажеш. Не му давай тази власт над себе си - да го мислиш, пък да го страдаш... Отношението ти към тези хора трябва да е следното: видиш ли ги паднали на пътя, прескачаш и продължаваш. Гледай си детето, гледай си живота и кефа и използвай бившия до дупка да се грижи за вашето дете. Когато ти се излиза - стоварваш му го. Ама няма не мога, ти как можеш! Когато му трябват пари за екскурия - да дава. Когато му трябват маратонки - да го води да купува. Но ти и той сте приключили в момента, в който си е пъхнал оная работа на друго място и е решил да си отиде. Имали сте шанс, не се е възползвал. Не се оставяй да те дърпа назад. Прави разговорите кратки, срещите само за предаване и взимане на детето. Друго общо вие вече нямате (надявам се нямате общ кредит или нещо подобно). Ако ще по корем да се влачи с черва навън. Той сам е скъсал връзката между вас, нека си живее сега с последствията от това НЕГОВО решение.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 13 часа
hash: d701d57dec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Единствения доволен от случващото се е бившия ти мъж, а вие с другата му жена сте много наивни и прости с извинение, да му се връзвате на номерата.
Убедена съм, че и 3 -та жена може да върти на малкия си пръст, стига и тя да е със същото мислене като вашето.
Бъдеще вие 2-те нямате с него, но не сте го осъзнали, очевидно след като му раждате деца и го боготворите.
Вместо да си гледаш детето, и да се занимаваш с къде по-приятни неща от мъжете, падаш от дупка в дупка.
Не го намесвай в отглеждането на детето си, върху майката падат всички плещи, от него може единствено да искаш пари, но не грижи и обич.

 
  ...
преди: 5 години, 12 часа
hash: 790024fc3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Сега е момента за студеното отмъщение. Размотавай се с него, дръж го по-често далеч от жена си. Но не стигай до там да си интимна с него, защото това ще е прекалено голяма жертва от твоя страна. Жена му, вероятно е много ревнива. Направи така, че да се усъмни тя. Да започнат семейни скандали и новата му жена ще му стъжни живота. За мен той е големия виновник, да завлече 2 жени в такова положение, но и тя не е ствсем невинна, вероятно е знаела, за неговлто положение и пак не се е отказала да ви развали семейството. Е, сега й се връща. Ако не си ти, ще. енякоя друга, така, че ако не ти се занимава с него, те рано или късно ще се разделят, защото този човек не е способен да има здраво семейство.

 
  ...
преди: 5 години, 8 часа
hash: 87522fadf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От цялата история ми е най-жал за двете деца, които от малки са обречени на разбито семейство. Аз на твое място бих казала на другата жена какви ги върши въпросният господин, защото от цялата история най-потърпевши са децата ви. Бъдеше нито ти, нито другата имате с него. Ако си търсиш друг мъж, поне внимавай следващия път. Имай предвид обаче, че много малко мъже биха се навили да гледат чуждо дете като свое. Жени, не се връзвайте на сладкодумни приказки!!! Моя приятел никога не ме е крил от никой, нито от семейство, нито от приятели, нито ме е размотавал за каквото и да е. Мъжът трябва да е откровен и да ви закриля, а не да прави женски истории.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 часа
hash: 3d73105f15
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пусни му се веднъж, запиши клип или поне звук и после го прати на другата. Въпросът е дали ще можеш после да се удържиш да не се чукаш "само още веднъж" и така да изпълниш плана му.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: cd58c6a7b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Той не уважава теб, не уважава и жената , с която е в момента. Същото важи, и ако бяхте само гаджета, а не съпрузи. Пак е грозно, и показва, че бившият ти няма проблем да изневерява, независимо с коя. Може и докато сте били заедно да е правил същото. Иска да си има сигурна жена вкъщи, и друга за развлечение. Ти си бившата, по-сладка и забранена за него, защото вече не може да те има. Не иска да се чувства прецакан и загубил, затова иска пак да пробва. Не е проблемът в секса като секс, а в това ,че за него си вече недостъпна, и си по-интересна. Не приемай да обираш огризки от други жени. Това между вас е приключило.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 0964921910
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   големи изроди сте, честно. Ако нямате деца правете всякакви простотии.. най-вече тоя е изрод. Не е сериозно това отношение, така обричате на нещастие малки невръстни деца, които нямат вина за разхайтените ви отношения. В случая се унижаваш ти, а на него му чешаш егото. Защо жените си мислите, че на някой му пука за вас. Това е само докато свърши и после няма да му дреме, пак ще седи при жена си, а сигурно и за нея не му пука. ТОлкова ли сте прости.. не знам

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8b7c3ab437
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не ми се пуска тема по въпроса за чукането, затова ще използвам случая и да попитам жените, какво точно търсите у мъжа? Чудно ми е, ако е самото проникване, има вече толкова много играчки за проникване и то дори по усъвършенствани от македонската наденица на мъжа. Ако е за човешки чувства и топлината на душата, как авторката би се подложила на човек който я е захвърлил като парцал? Ако е за пари, звучи ми най логично, но не съм убеден( дали това не е истината? А ако е за парите, значи всички жени се продават, а се правят на светици!? Моля помогнете ми да знам, какво жената търси у мъжа, осеменяването или телесното удоволствие, което може да си го постигне по друг начин и по комфортно?

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 92c818b655
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Чукай се с него, но му искай пари, уж за детето. Гледай си своя интерес и на детето. Другата жена не те интересува.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 6ea9d19b9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Нека позная - хванала си се с него заради парите, "сигурността" или както там му казвате, другата също от алчност се е набутала и сега сте в това положение. Това сега е любовен триъгълник или петоъгълник ако включим децата, трудно би могло да се даде смислен съвет.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 80c6727d3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Нямам идея как може авторката да общува с подобен човек. Хайде, сбъркала, направили дете и затова останали заедно. Ама след развода, след като той я е зарязал??? Или е някакъв мазохизъм или са си лика прилика.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 09c69558b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Ох, вярвам, че си прекрасен човек, но много си се озлобила от случилото се и ти е време да пуснеш миналото.
Според мен новата му жена изобщо не бива да ти е фактор в живота. Дори тя да страда, това няма да заличи болката ти и няма да ти помогне в настоящето. Горката е повярвала на мъж, който просто иска секс и забавления. И тя като теб, разбираш ли правилно. Вързала се е на лъжи, родила е дете и ето ни тук. Оказва се, че и тя сега е излъгана.
Осъзнаваш ли какво прави бившият ти мъж? Той просто иска да е влюбен и да си играе на семейство, но без реално да бъде глава на семейство. Родила си му и си е намерил любовница. Любовницата му е станала жена, родила му е и сега си търси друга. Бебетата му пречат. Колко да е изненадващо? Не спи добре, жена му се интересува от отрочето му повече, сексът рязко намалява. Бебето пречи на удоволствията му, защото за него бебето не е щастие. Гарантирам ти, че новата му жена ще изпадне в твоята ситуация, но не е нужно ти да го играеш любовница. Отмъщението няма да ти помогне, няма да те направи по-добър човек, няма да премахне грозната част от брака ти. Бащата на детето ти още не се е наиграл, ако ти не му станеш любовница, той ще си намери някоя друга. Някоя още стегната млада дама, която не е раждала с разкъсвания, не е кърмила с месеци и не се е сдобила с неприятни стрии. Не си попаднала на мъж, който наистина е мъж. Попаднала си на едно мекотело, което си гледа кефа и иска много над максимума от жена си, независимо коя е жената. Нито ти си виновна, нито новата му жена е виновна, нито следващата ще бъде виновна. Всички сте се подвели. Можеш единствено да си горда, че си била първата и не си влизала в ролята на любовница. Нямало е откъде да знаеш, че ще ти изневери. Не е като да е изневерил с теб, че да знаеш, че ще изневери и на теб. Новата му жена в това отношение е била глупава и наивна, но и тя ще си отвори очите все някога. Съдбата си знае работата, всичко се връща, но ти не си слагай грях на сърцето като причиниш болка, която доскоро е побърквала и теб.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5c2aa86326
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Най-доброто и може би най-трудното нещо е да простиш на тоэи човек. Прости му, че е мерэавец и не може да си сдържа импулсите, нагона и беэотговорността към детето си. Прости му, че не е мъж, а някакъв неориентиран и слабохарактерен нереэ с малко увъжение към теб. Ако можеш да му го простиш и да погледнеш на него като на това което е ще раэбереш, че той вече е просто един от многото мъже боклуци по света с които няма смисъл да контактуваш особено при положение, че в тоэи свят има много по-добри алтернативи, а ти с дете 100% имаш нужда от повече от това да си губиш времето и раэсъдака с отмъщения и унижения. Скъсай всякаква връэка с него, никога не го виждай. Когато детето порастне му обясни, че биологичният му баща ви е оставил, эаради друга жена и не е искал детето си. Така и то вероятно ще се чувства отритнато и няма да проявява желание да контактува с него. Съгради си свой живот.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b86dd55dbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Аз, ако съм на твоето място ще направя точно това, което никой от двамата няма да очаква. Първо ще си преглътна егото и ще спя с него точно веднъж, като ще позиционирам някаква камера и ще го запиша. След това просто ще изпратя клипа на сегашната му жена. По този начин ще изиграеш и двамата и той от два стола ще остане на земята. Ще разбиеш и нейната илюзия, че те е надиграла, защото който каквото копае в него пада сам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker