Самотен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самотен
преди: 5 години, 1 ден, прочетена 1455 пъти
Аз съм момче на 20. Чувствам се зле и самотен. Нямам приятели и гадже и няма и да имам. На работа също нямам приятели. От няколко години съм така изолиран бягам от хората, а пред момичета ставам червен и не мога да кажа нищо. Като цяло не обичам да говоря с никой, но като съм сам се чувствам самотен. Мисля, че за моята болест няма лек, защото вече от 4 или 5 години съм така и е най-добре да се самоубия, не мога да съм като другите хора.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 22 часа
hash: 5d04dc9093
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кажи в каква среда живееш, какво е семейството ти, лишения или други? Каква храна ядеш, дали е бедна на витамини и минерали! В какъв дом живееш, дали е близо до електропровод или завод?

 
  ...
преди: 5 години, 22 часа
hash: b9ba973643
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Замени тъгата с гняв и ще видиш колко ще съзрееш и.... ще откачиш. Казва ти го един безнадежден алкохолик, бацил и твой връстник. {}

 
  ...
преди: 5 години, 9 часа
hash: b4e57409b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Е, хайде стига глупости. Ако всеки от самота да се е самоубил - повече от половината хора да са умрели. Запознай се с някое момиче във фейсбук - излизайте. Тя ще те запознае със своите приятели и така.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 часа
hash: ce3b4e4b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто запали една марихуана и ще ти мине. Няма да можеш да спреш да говориш с който и да е и то на всякакви теми. И аз преди години бях като теб, от както пуша всичко се нареди :)

 
  ...
преди: 5 години, 3 часа
hash: 9e14da42f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не си сам братле,аз съм на 30.Никакви приятели,просто не се вписвам,а и неща,не съм израстнал в точната среда.Гледната си точка я меня постоянно,което е голям проблем.Нормална жена от 9г.не съм пипал,от време на време посещавам платени.На мен не ми пука,но околните много говорят.Не е лош съвета,но може да посетиш някое момиче,разчупва те поне в това отношение.А тия утехи в коментарите не помагат,сам човек не се променя,по скоро някой с по силна воля ако се появи,би го променил.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 часа
hash: 03106ffc9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Време е да започнеш да мислиш позитивно. Намери си нови занимания, където има и много хора, с които да се запознаеш. В никакъв случай не искам да го приемаш като обида, но сам си виновен затова, че се отдръпваш от хората. Най-вероятно не обичаш да говориш с хората, защото няма какво да си кажете. Не се отказвай от живота само защото си увесил нос и мислиш негативно. Време е да започнеш да търсиш решение. Може да си така от 4-5 години обаче имаш цял живот пред теб и ти сам решаваш как да го живееш. УСПЕХ!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 2e257b3c0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да не ти пука! Ще намериш някоя и то до 2-3 години макс.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 0d6ff13d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ми ти си за психиатър. Аз ходя от два месеца, тъкмо почна да ми се оправя животът, една седмица изпуснах и край, пак се почват старите драми. Не знам докога ще е така. Секи тука се прави на велик, на големия гъзар, приеми го като стандарт. Да си свит каква полза. Я се промени. То всички са въздух под налягане, кво ти дреме. Фука ми се колко е сексуален, футка ми се. Накрая се оказва че му е няма и 15 см и сексът е 10 мин. Ебах го и женкаря. Предлагам му редовен секс, той ми се прави на путка и на вечно зает. Както е вечно зает, така ми пише в 5 през нощта. Питам го що - Не помня, бях пиян, беше ебааааси партито. Докато аз съм седяла болна вкъщи. Мерси, че ме уведомява. Е така свалят жени мъжете, ако се чудиш, че и им връзват всички. Мислиш си, че ще ги разкараш, но не. Ти ги разкараш с това, че ти пука. Трябва наистина да не те ебе грам, за да се оправи всичко.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: e2cca473af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не мисля че е болест, по-скоро липса на самочувствие поради някаква причина. Не бъди толкова критичен към себе си. Новите технологии ще ти помогнат... опитай да се запознаеш с някой по Интернет. Толкова много хора така се запознават вече. Ако дадеш още информация, ще видим къде е проблема. Млад си, от това е

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: dad3bfe1dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Намери си хоби което да те среща с хора. В началото ще са ти чужди теэи хора и въпреки дискомфорта след време ще установиш, че хората раэвиват мания към хобитата си и винаги им е приятно да говорят эа тях с хора които ги раэбират, а покрай теэи раэговори ще усетиш, че хората се сближават и после могът да коментират какво ли не и да искат съвети эа какво ли не. Така ще эапочнещ да контактуваш с хора и с времето това ще те пречупи та и иэвън кръгът от поэнати с които споделяш хобито си пак ще се чувстваш нормално, при раэговор ще видиш че има хора с които просто не ти се говори, не се раэбирате или няма какво да си кажете и това е нормално, но ще видиш, че ще има и непоэнати с които лесно ще эавържеш раэговор и ще има и такива с които ще ти е приятно да комуникираш. По въпроса със самотата. Най-добрият лек е да се впуснеш в компания от хора които са една идея по-активни от теб и иэлиэат кежуъл с приятели на по биричка в компанията приятели с техните гаджета та ще се эавъртят раэговори по някое време и эа теб и някой ще каже имам една поэната такава и такава, прилича на теб, ще я поканя да се эапоэнаете може да си допаднете и да не си допаднете, друга ще се появи поэната на някой и ще се пречупиш и от страха си да общуваш с жени. Не се притеснявай и не тъгувай, не си сам има хора като теб и с малко наставления и иэграждане на самувъжение и самочувствие нещата се подобряват от ден на ден эа тях до момента в който вече се чувстват приети там където им е добре и имат поэнати и приятели с раэлични интереси.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5849056bd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ти си само на 20 години. Явно нямаш самочувствие, опит. Нищо не си писал за семейството ти - подкрепят ли те, интересуват ли се от тебе родителите ти, брат, сестра.
Моят съвет към тебе е бъди смел, излез от дупката, в която си се напъхал сам. Защото истината е, че на никой не му пука как се чувстваш, какво изпитваш-говоря за познати, съученици, приятели.... Не си мисли, че само ти се чувстваш така има много хора, които се чувстват самотни и зле....
Ако нямаш пари -работи в чужбина, учи. Прави нещо.
Изглеждаш ми като вцепенен. Успокой се, първо. Ако е страх от отхвърляне, или да не те наранят, обидят. Споко, всеки е бил отхвърлен, изоставян, пренебрегван под някаква форма. Не си мисли и че всички ще те харесват или няма да те харесват- някой хора -да, други-не.
1. Научи се да общуваш с хората- като начало им се усмихни, поздравявай ги, питай ги нещо кратко- като "как си? ". Все отнякъде трябва да се почне. Не стой като пън, отпусни се, няма да те изядат. Пробвай! Тези хора, които не общуват с други хора не постигат много в живота си- защото, най-малкото няма откъде на живо да получат информация за нещо, да чуят разни мнения за нещо дето ги интересува, да обменят опит, мисли.
2. Ако се изчервяваш и те е срам да говориш с момиче или въобще с хора- репетирай пред огледалото, поглед-дружелюбен, приятно изражение, усмивка, думите ясни, разбираеми, повтаряй, все едно учиш роля, вживей се малко, събуди се! Животът е пред теб кураж!!
3. Задължително трябва да се впишеш някъде сред хора- например да учиш, състуденти, . Ако не искаш-работи, но се запиши някъде според интересите ти- спорт, фитнес/в залата има много момчета, момичета/, спорт-футбол, баскет, волейбол и т. н, например танци, например клуб по интереси- сервиз за коли, техника, компютри, рисуване, музика, , кино, нещо дето ти харесва, но гледай да има и твои връстници. Като посещават това, което и ти ще имате сходни теми и неща дето ви интересуват, оттам веднага разговор- как мислиш тоя комп, тая програма, тая музика как е?
4. Когато човек се затваря, той сякаш жив се погребва! Недей!!! Живей; защото си само на 20!
5. Трябва да положиш и ти сам усилия в тая посока. Нищо не става от веднъж, не се отказвай дори малко напредък да имаш.
6. Вярвай в себе си и ще успееш! Придобий е по-самоуверен вид, излъчвай увереност! Репетирай го пред огледалото! Но не и арогантност.
Аз също имам момче на 18г, по-малък е от теб с 2г. И той беше неуверен, по-срамежлив. Но с течение на времето се промени - общува много, сега проблема е че има много приятели и не му остава време да учи, а и мното говори. Запиши се ако има възможност в клуб -театрален, дебати - за да говориш, отстояваш мнение, полезно е.
Успех ти желая!!! Започни отнякъде и споделяй! Ние ще те подкрепяме! Не си сам!!! Можеш, ще видиш!
Пиши задължително!!! Искам да знам какво правиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker