Приятелят ми не знае какво иска - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелят ми не знае какво иска
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1438 пъти
Здравейте читатели! Искам да ви помоля за съвет относно приятелят ми. Утре ще правим 1г от както сме заедно. Проблемът ми е следният. В началото на връзката ни всичко беше перфектно, мил, чаровен, загрижен, голямата страст ни събра общо взето. Обаче доста се прецаках. Зимата реших да го изненадам като изтеглих кредит и му купих кола. Знам че съм бях заблудена от любовта и сега съжалявам за това решение. След като му я взех той се промени, стана по студен към мен отдръпна се, дърпа се когато понеча да го целувам и лека полека чувствата му към мен взеха да се изпаряват. Моите са си все същите от както сме заедно. Характера му е труден, голям инат и никога не признава кога е сгрешил. Тези месеци не ни вървеше. Стана по потаен, разбрах че се жалва на майка си от мен... А аз му дадох абсолютно всичко. Любов, пари, бях му купила китара, за да се реализира (има си метъл банда) домакинската работа аз си я върша. Гледам си го като писано яйце. Обаче наскоро влязох в историята на гоогле хром и разбрах, че е търсил евтини самолетни билети, явно иска да ходи някъде обаче не ми споделя. Има приятелка в Америка там и доста често си пишат. Въпроса ми е... Възможно ли е да ме обича все още, повтарял ми го е доста пъти, обаче не го показва. И има ли вероятност да си прави други планове където аз да не съм включена в тях.. Говорила съм с него за тази жена, обаче той само ми отвръща че е добра приятелка, Която винаги му е помагала... Дава ли ми празни надежди? Търпя го вече от половин година. Търпението ми се изчерпва. Доста се лишавах заради него. Изгубих много нерви, пари и енергия. Струва ли си още да се мъча?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 1fae5d3309
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Душичка златна. :-)

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: d3aa886a0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо, според мен те приема за даденост. Второ, говори с него. Кажи му какво те притеснява. И го направи възможно най-бързо преди да си го изгубила, освен ако вече не си. Затова точно толкова връзки завършват. Защото, когато има проблем, никой не се престрашава да говори с другия и и двамата се правят на ударени, сякаш всичко е точно. Да, но не е.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 0b5d6bef37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мила, сигурна съм, че си страхотен човек, но от това, което си написала, оставам с впечатление, че си поела ролята на мъжа във връзката ви.

Колко вече теми има от жени, които дават всичко от себе си, глезят мъжа си като принцеса, правят всичко, за да бъдат взети насериозно, а после се чувстват използвани и не достатъчно обичани. Попадала съм поне на няколко такива теми, а не съм кой знае колко редовна в сайта.

Моят съвет е да държиш повече на себе си. Ти си жената, ти трябва да си приласкавана, той трябва да прави подвизи за теб, да се чувства мъж. Иначе и той няма да те уважава като жена.

Относно самия ти приятел и поведението му няма да си позволя да ти дам какъвто и да било съвет, само ти можеш да решиш какво да правиш.
Аз лично не бих го търпяла до себе си. Единственото хубаво, което прочетох, е музиката, която свири. Надявам се все пак, че има и сериозна работа между другото.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: eae0380e11
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Възможно е да си има други планове човека. Смени малко тактиката, не го обгрижвай толко... не му обръщай толкова внимание и виж как ще се държи. Може да те използва, не е изключено

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: cce2762595
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Еха, искам и аз кола.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f6cdc09431
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Поела си ролята на мъж. Купила си му кола от има-няма няколко месеца заедно? Така не се прави. Няма нужда от такова прахосване на пари за човек, който познаваш от няколко месеца, това е голям жест за времето, което сте били заедно тогава. Може да звучи скъпернически, но няма нужда от такива големи жестове, особено ако не сте заедно поне няколко години. Виж нещата така- излизате от няколко месеца и ти му купуваш кола. Той се чувства поласкан и може би неудобно. В неговите очи може да си влюбената глупачка, която пръска пари по него, кола му купува. Такива големи жестове, само при повечко време заедно, а не тепърва гаджета. Разбирам, че от желание да го зарадваш, от любов, но не е било необходимо. Можеше нещо символично, дреха, или уикенд за двама някъде, но не и кола. Такива огромни подаръци само, ако с някой си поне повече от 2-3 години.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: a1648fdf63
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти сигурно си голям сладур, ама ми оставяш впечатление на леко наивна. Е, нищо де, всички влюбени носят розови очила няколко месеца, че и години.
Приятелят ти ти повтаря, че те обича, но по никакъв начин не го показва. Вади си сама изводите. На думи всички можем да сме силни. Сега мога да започна да ти говоря за излитане с ракети, но дори не знам как изглежда ракета отвътре. Теоретичните богове са много, но ако един човек хич го няма в практическата част, то е само разказвател на истории и нищо повече. Не ти дава да го целуваш или гушкаш, сигурно и сам не поема инициатива за тези неща. Не разговаря с теб. Ти откриваш, че е търсил самолетни билети и нямаш представа защо. Дори не те е уведомил, че обмисля да пътува в чужбина. Онази негова приятелка от САЩ може и наистина да му е само приятелка, но това не го оправдава, че мисли да замине и не се е сетил да ти спомене. Наляла си една кофа пари в този човек, вложила си времето си и любовта си, а той дори не смята, че е редно да те целува и да ти казва, когато обмисля да пътува. Съжалявам за теб. Много ми е гадно, когато знам, че един съвестен човек не е случил на половинка. Още по-гадно ми е за заема ти и надеждите ти, но е по-добре сега да си отвориш очите, отколкото да загубиш още няколко години в очакване, че на него ще му дойде акъла в главата.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 2d4c617de0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Здравей, аз съм в подобно положение и номер 3 е много права. Ние им се предлагаме на тепсия, гледаме ги обгрижваме ги и забравяме за себе си. Аз съм решила коренно да се променя, първо ще започна с визията гримове, прически контене. После ще си променя отношението. Втълпила съм си, че за такива жени мъжете могат да убият. Такива, които си знаят цената, горделиви и подържани. Съветвам те да последваш моя пример. От сега нататък мисли първо за себе си, а за него даже недей.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 53de6807e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авнорката: благодаря ви за отговорите, просто ми е много тъжно, аз не мога да се променя. Добър човек съм и винаги мисля за другите, не съм егоистка и винаги преследвам целите си. Обаче е много гадно, когато се появи такъв човек и ти развали плановете и загърбваш всичко и накрая си прецакат. Взимат те за даденост и те лъжат, защото си им изгоден. Направих страхотна грешка, но всичко което съм направила за него е трябвало да го направя за човек който ще ме оцени. Мили дами, не се самозабравяйте заради такива"мъже". Аз знам че там някъде ме чака страхотен мъж които ще си заслужава. Заради това няма да се променя, като сложа край на тази токсична връзка. Не ми е за парите, пари се изкарват. Яд ме е за нервите и енергията която похабих за грешният човек. Не правете моята грешка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker