Как да се измъкна от манипулатор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да се измъкна от манипулатор
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1380 пъти
Здравейте,

Тъй, като няма с кого да споделя и знам, че сам трябва да се справя и понеса последствията, просто искам да си "излея" душицата тук...

Преди няколко месеца се запознах с момиче, имаше искра и като цяло се събрахме веднага. В началото тя ме помоли да крия връзката ни от нейния приятел и тъй, като съм щедър и наивен се съгласих. Първоначално мислех, че е било, защото я е страх да не изглежда, че избързва (то така и си беше, също и от моя страна), но всъщност е било, че той е имал чувства към нея и не е искала да изгуби човекът до себе си. Тъпичко, но да, ако беше истински приятел на нея, въпреки това би останал до нея. В последствие разбрах, че са имали някакви взаимоотношения и явно неговите чувства са останали.

Също така и криеше връзката ни от родителите си, поради същата причина, да не била прибързвала. В същото време тя излизаше с други момчета (уж не правели нищо, приятелско), но проблемът ми е там, че на нито един от тях не е споменавала за мен, и че е във връзка. Изкоментирахме го това с нея, каза ми че не ми е изневерявала и т. н.

В последствие, тя ме ревнуваше и за най-малкият контакт с момиче, което имам, дори да е просто за работа/учене. Развали ми приятелството с много близък човек, тъй като ревнуваше от неговите приятелки, и че са ме "гледали" постоянно, като съм с нея.

Та, след като ми се развали приятелството, разбрах от нейна страна, че е било всичко заради тези две негови приятелки, и че са ме харесвали и били с намерение. Тъй, като на гаджето ми приятеля е бил там и "чул", че говорят за нас и как сме били във връзка, че крием от него и не знам си какво още (негови думи}. Уви, видях се с моят близък и ми разказа тяхната перспектива:

Събрали са се да се видят и въпросният човек от когото крием се е появил там. Запопнал е да говори как всъщност гаджето ми {явно неговото? ) са били заедно, и как аз съм се появил от нищото изведнъж и не е знаел, защо се въртя около нея постоянно. Бил съм пречка на тях и т. н.

С нея скъсах и се събрах отново(за, което много съжалявам). И в момента разбирам за това как те всъщност ходят (за, което не съм сигурен, вече не знам на кого да вярвам). Хора параноясъл съм, нямам доверие на никого, след като чух тяхната перспектива от ситуацията моментално ми умряха чувствата и знам, че въпреки сме скарани с този човек, той не би ме излъгал.

Искам да се разделя с нея, нямам и доверия на нея. Не се чувствам добре вече емоционално и психически, по принцип съм адски търпелив човек, но вече не издържам.

Искам да прекратя всякакви взаимоотношения с всички от тях и да си почина от тези лъжи ли вече не знам кое какво е.

Извинявам се за дългия текст, предполагам, че всичко е доста объркващо, но и аз самият вече не знам какво се случва. Надявам се все някой дс си направи труда да прочете това, защото искам да чуя мнения от някой напълно непознат. Вече съм решил, че това момиче не трябва да е в жиеота ми, просто в момента тя има доста труден период с ученето, затънала е до гуша и ако скъсам отново с нея ще се съсипе. Въпреки всичко пак продължавам да я мисля и се вбесявам.

Благодаря за вниманието...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: bf544cd540
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прочетох историята ти. Два пъти до края, третият само до половината. Почти нищо не ми стана ясно, казвам си го откровено и без заобиколки. Тръгнали сте набързо, криели сте се от неин приятел и от роднините ѝ. Оказва се, че този приятел имал чувства към нея, защото те преди явно са се занимавали нещо. После твоята те скарва с твой близък, защото ревнува от негови приятелки, които те гледали. Оказва се, че е въртяла теб и още някакъв, май първия, приятелят ѝ от когото е криела връзката ви. Както и да е... дойде ми в повече.

Какво виждам аз от тази история? Хванал си се с някаква, която си ви върти всички и създава огромни интриги. Във вашите отношения, уж тайни, са замесени още 100 човека и се оказва, че всеки има общо с нея. Ей, Авторе, ти нямаш гадже, ти си имаш кокошка. Нямаш връзка, имаш игра на счупен телефон. Кой на кого бил казал, ама то какво се оказало, че кой какво си мислил...!? Стига ти толкова. Или си с някого и сте само двамата, или не. В твоя случай си с едно момиче, но се оказва, че всеки втори ви се меси и участва в по-голяма интрига. Не ти е до драми, не ти е до лъжи и глупости. Не се притеснявай, че тя е рухне, ако я зарежеш. Ама никак не го мисли, тя нали си има още едно гадже, то ще я успокоява, че си я зарязал. Ако не си на 15 години, то цялата ти история е напълно неадекватна и не си заслужава дори да я мислиш. Ти да не си главен герой в теленовела? Я се стягай и спри да си губиш времето с детски истории, манипулатори и откровени лъжци.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 678a6417c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Казва ти го момиче, чийто любовен живот е по-драматичен от турска сапунка, РАЗКАРАЙ Я! То от написаното излиза, че в тая връзка участва всеки освен теб. Тя решила, че те гледат две момичета и затова те скарала с твой приятел. И ти го търпиш? Аз още тука да бях била шута. Още на това изречение. Даже няма нужда и от останалото.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5ab91731eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Вземи се в ръце и бъди мъж, ако изобщо можеш. Така си се омотал, че даже да си разкажеш историята като хората не можеш. Както ти каза и № 1 забъркал си се в някакви интриги и си създаваш излишни проблеми. Зарежи я тази и си продължи напред, те ще се оправи и ще прилъже друг мухльо, не я мисли. По-скоро ти си направи изводите за себе си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker