Най-голямата ми грешка в живота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Най-голямата ми грешка в живота
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1987 пъти
Най-голямата ми грешка в живота. Преди три години изгубих момичето, в което бях и все още съм влюбен. Не знам как стана, но просто нейните чувства към мен изстинаха. Може би прекаленото задушаване и опитване да си я върна след това още повече я отблъснаха. Опитвах се да я заместя, но не се получава. Имам чувството, че този ми живот обърках в момента, в който я изгубих. За мен тя е жената на живота ми и няма ден, в който да не си мисля какво щеше да бъде, ако бяхме заедно. Може би няма вечер, в която да не си спомням за нашите моменти заедно, за любовта, която и дарявах и тя също. Знам, че аз съм глупакът. Знам и го усещам, че всеки път, в който се раждам ще търся нея. Силно вярвам в другия ми живот да я срещна отново, но при различни обстоятелства... Преди не вярвах в тези неща, но сега знам, че истинската любов се среща веднъж. И може би тази любов има такава сила, че завинаги остава в душата ти. Винаги ще я търся, точно нея. Точно тази усмивка, очи, глас. Може би ще се влюбя отново, някой ден, но все още нямам търпение всичко да започне отначало... Аз се чувствам виновен. Изпитвам вина, че обърках всичко, че изкривих линията на съдбата си. И сега плащам за това. Сега друг живее моя живот. А аз чакам... За още един шанс...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5a10ea04a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много е тежко това. Но път обратно обикновено няма. Любови много има в живота, но винаги остава някой непрежалим. Ще ти топли леглото някой един ден, ала сърцето няма да се сгрее. Все пак ще срещнеш някоя красива любов и ще се научиш да живееш с нея. Не допускай същите грешки. Аз също не мога да превъзмогна една невъзможна любов и цял живот няма да ми стигне. Все се моля и надявам в следващ да го срещна и този път да няма пречки.
Бъди силен, бъди щастлив!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b45d0a4d66
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля че имаш нужда от психиатър. Не се заяждам, просто си личи, че имаш нужда от помощ. Каква е тази мания по една жена?
На каква възраст си?

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 57981b21b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Така ти се струва, това ти е в главата. Ще срещнеш някоя друга, с която ще си паснете. Не бъди такъв фаталист

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ab4c7057bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напълно те разбирам приятелю. Няма такава сила на света или съвет, който да ти помогне. Единствения вариант колкото и банално на звучи е да оставиш на времето да те лекува. Най-важното е да не се отчайваш и да продължиш да вървиш напред с надеждата, че отново ще срещнеш момичето за теб. Може да е смешно. но тя може да е точно пред очите ти. Просто заслепен от старата си любов ти да не я виждаш. Дай втори шанс на живота си, и бъди здрав! :)

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 40cf6f9b00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Виж сега, аз от цялата работа не разбрах защо си я изгубил. Тя сама ли един ден е решила, че иска да си тръгне от теб, от нищото, или ти самия дълго време не си я оценявал - предпочитал си приятелите си или родителите си, изневерявал си й, или пък си играл игри вместо да си с нея и т. н.? Защото ако е първото, знай, че най-вероятно не си виновен. В много случаи просто любовта не е достатъчна. Ако си е тръгнала внезапно, единственото нещо, с което бих оправдала тази постъпка е, ако тя е искала да учи и да се развива в дадена сфера, а ти си искал примерно да си общ работник само, без желание за израстване в живота по никакъв начин, или пък си я спирал да се развива. Ако не е това причината, вината не е твоя. Ще ти разкажа пример за своя живот. В гимназията се влюбих много в едно момче. В началото и той имаше чувства към мен, но не си го признавахме, бяхме малки и само се закачахмме като малките деца. Личеше ни по всичко, че се искаме, бяхме постоянно заедно. С годините обаче, моите чувства растяха, неговите виждах, че са колебливи, не знаех какво става, но не можехме да се изясним. Все нещо ставаше и той се колебаеше или се проваляха нещата. Постепенно започна да не ми обръща внимание, да се държи адски тъпо с мен и накрая разбрах, че цялата работа е, защото той се срамува от мен пред приятелите си. Те не ме познаваха, но не ме харесваха, защото бяха дочули глупости за мен и пълнеха главата му със същото. А аз реално, ако ми беше показал и малко, че иска да бъде с мен, щях да съм само с него, да го подкрепям и да му бъда отдадена. С години го чаках, но не дойде. Обвинявах се, опитахме се да се изясним, но не се получи. И един ден просто срещнах друг човек и сега вече разбирам, че вината не е била в мен. Може би и в него не е, просто не е дозрял за такива чувства, както и да пребори себе си и глупавата си среда. Сега той е сам все още. Аз имам страхотно момче до себе си. Така че, не винаги вината е в нас, понякога просто нещата се случват и любовта не е достатъчна. Пожелавам ти да намериш мир и нова, здравословна връзка! Любовта не винаги трябва да боли.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: e94992b8fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Преминавам през същото приятел.. като съвет мога да ти дам, никога да не падаш духом, да си гледаш живота и да продължиш напред. От толкова мислене ще ти се пръсне главата, ще ти се срине самочувствието и няма да можеш да откриеш друга любов - а може би ще е по-голяма! Не искам да ти давам празни надежди, но съдбата може да ви срещне отново, но тогава трябва да си подготвен за нея, да си качил доста стъпала. Не се отчайвай! Бутай с всички сили напред!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 448868203c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Прекаляваш с драмата, "грешка в живота", "жена на живота", "линии на съдбата" и др. обедна тв-сериални изрази. Звучиш като лелка във фейсбук на имен ден.
Без да съм виждал въпросната госпожица съм сигурен, че всеки ден виждаш 5-6 по-добре изглеждащи и по-приятно държащи се госпожици.
Да не ти е нисък тестостерона?

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 0da53eff8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Научи се, че връзката е избор от двата, а не само ти. Прекалено дълбаеш и се отнасяш. Вкопчили се с илюзии и мечти. Живей си живота. Никоя няма да те търпи, ако я задушаваш.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ce489f27df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не се забравя, а се връща.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 0ad4deaeac
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не си играй със заместители.
Потърси я, оправи нещата.
Непоправими отношения няма, само такива с повишена сложност, към които трябва да подходиш с повече внимание и упоритост.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: e72d0df0e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторе може ли да напишеш инициалите си?

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 34139a3668
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Подкрепям т10танахте мъжете бетер жените. Тя като се нацупи и мъжа си тръгва с голямо Его. И какво става -влизаш в един лабиринт и няма излизане от него със самообвиненшя. Каквото и да се е случило между Вас и има все още чувства страшно няма. Ако трябва вземи Ти инициативата за изясняване на четири очи или добре обмислено съобщение и повярвай ми от това по мъжко да си в чисти отношения няма. Показваш смелост и това, че си бил с отговорност към връзката. Та кой не греши? Проблемите са за решаване а не отбягване. Ако имат желание двама души да вървят заедно в една посока. всичко е постижимо.
..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker