Има ли начин да разбера че е девствена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли начин да разбера че е девствена
преди: 5 години, 6 часа, прочетена 1890 пъти
Здравейте, имам една приятелка, казва, че е девствена на всички, но се говори, че била го правила с един, и аз знам кой, който наистина е играч и вкарва всички в леглото. Една жена ми каза, че знае как да разпознае момичето дали е девствено или не, но нито ми казва начина, нито дали е. Чувал съм и слухове, че по вървенето също може да се каже, но не вярвам. Та има ли наистина начин да разбера дали е девствена или не без да я събувам, че малко френдзона и глупости и такива работи. Благодаря предварително. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 87f5678e2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма как да разбереш, дори да го направите и да няма кръв, пак не е сигурно. Само не разбрах какъв ти е зорът да знаеш?

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 15cf240939
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Има. Да и поискаш медицинско от гинеколог с подпис и печат.
Сериозно - ти на колко години си? Пишеш като на 15? Като вярваш на всякакви глупости и на всеки, защо се занимаваш с момичето? Дали е девствена или не си е нейна работа, не е твоя. Теб пита ли те някой дали си девствен? Има ли някоя изисквания към теб да си? Момичето не ти е длъжно с нищо, че да ти обяснява. Ти ще се жениш ли за нея, че се интересуваш толкова? Някакъв мюсюлманин ли си или от циганите, дето си купуват булки? Порастнете малко, бе! Не само на ръст и то.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: bab8efb5ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Има ли начин да отидеш да си прегледаш главата защото имаш ментален проблем?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5f417e4d1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има начин, но не зная дали можеш да го приложиш. Първо трябва да станете приятели и да се сближите интимно-да се прегръщате, да се целувате, да я обарваш по цялото тяло и тя да не се дърпа. Трябва да мине известно време и тя да е свикнала с това твое поведение. Ако се стигне до момент да лежите и да се прегръщате и целувате, трябва да избереш момента когато тя е напълно отдадена във вашата любовна игра и да й кажеш, че искаш да й целуваш вагината. Предполагам тя няма да ти откаже в такъв момент на възбуда. Когато отвориш краката й първо започни да й галиш вагината нежно и внимателно и да й казваш колко и е красива. В един момент отвори срамните й устни по-широко и виж дали химена е на мястото си. Пак продължавай да й целуваш срамните устни и да й лижеш клитора, но не й казвай нищо за химена дали е там или го няма. Но за да направиш това трябва да имаш някакъв сексуален опит и най-важното да си виждал химен поне на картинка ако не на живо. Хайде пробвай и късмет.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b89463c4b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Всичко е относително.
Един колега като тийнейджър бе завършил гимназия в арабска държава тъй като баща му е бил на дипломатическа работа там. Та ни разправяше че там религиозните обичаи изисквали булката да е девствена за сватбата, иначе е голям резил както за нея така и за семейството и. Поради тази причина било абсурд да правиш вагинален секс със съученичка, пазели се за сватбата. Но за сметка на това яко практикували орален и анален секс. Това би ли те успокоило ако ти кажат за момичето което харесваш че вагинално е девствена?
А дали е била с един или двадесет и един само тя си знае, там брояч няма и всичко е въпрос на доверие дали и вярваш и дали тя би желала да те излъже.
Освен това не забравяй че пластичната хирургия много е напреднала, колко му е ако тя пожелае да и пришият една ципа ако реши да те мами. А предполагам една отракана жена има и други начини да те изпързаля и да се представи за девствена стига да го пожелае и да има кой да я подучи.
Приеми за чиста монета какво ти казва момичето и се примири с това. Иначе се вкарваш в страшни филми.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 98ce28a1ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Пич, за какво ти е да знаеш дали е девствена или не?Ако не искаш да си с нея в леглото, какво ти пука? Пък и дори да е , какво значение има? Това си е нейното тяло, нейния избор, нейно право с кого ще спи. Това дали е непорочна, или само се прави, си е неин избор. Защо те вълнува толкова, ако не искаш да спиш с нея, или нямаш чувства? Защо се държиш толкова собственически към нещо,което не е твое? Вие сте уж само приятели, нали така?
Иначе не мисля,че има как, освен да спите заедно. Но някои жени не кървят при първия път, а при следващия ,примерно. При всяка е различно. Пък и ако целта ти е само да видиш има ли ципа, или не, значи не си никакъв приятел. Аз бих се почувствала страшно обидена, ако някой на когото вярвам , направи нещо такова да се изгаври.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 530aaaeb19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   хахаххаха Номер 7 - топ отговор :D !!!! Евала за отделеното време и въображение :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker