Връзка с туркиня - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121117)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14352)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с туркиня
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 3245 пъти
Здравейте. Доста подобни теми има тук, но тази е мааалко по-различна. Преди година бях на екскурзия в Истанбул и се запознах с едно 24-годишно момиче - туркиня. Харесах я в момента, в който я видях. Разменихме си контакти и си изпращаме съобщения, чуваме се по Скайп. Идва няколко пъти до София, с течение на месеците нещата станаха сериозни и смятам да й предложа брак в скоро време. Това обаче се превърна в проблем за майка й, като се е обявила категорично против наши срещи по какъвто и да е повод. Не снятам да се отказвам от идеята си, въпреки че обстановката може да стане много отровна. Камък ми падна от сърцето, че написах това тук, няма с кого да го споделя, близките ми недоумяват как може дори да ми минават подобни мисли през главата. Пожелавам на всички приятно лято и изобилие от хубави моненти.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: ecb41902f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ох.... какво да ги кажа. В 21 век, а българинът е невероятен расист. Слушай сърцето си

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 7718714693
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Номер 1, по -скоро българинът е голям патриот и родолюбец, а не расист

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 1d8f3076cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

4.   Не предавай народа си за който предците ти са пролели кръвта си. Наследството и кръвта ти са като река, която тече от много далече, пази я чиста и за поколенията след теб.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 906178d9e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Оле защо всички дрънкате такива глупости. За няква си история и реки, предци, религии бла бла. Момчето е влюбено. Не му пука нито какво мисли майка й нито какво мислят близките му. Виж пич ако наистина я познаваш, ако наистина я обичаш, ако връзката ви е наистина сериозна защо да не. Но наистина ще е най-добре да дойде да поживеете заедно. Няколко месеца, година. И от там да видите какво ще правите. Щото едно е да си пишеш с някой, друго е да живееш с него. Така че, от чисто разумна гледна точка поживейте заедно и ако се обичате, защо да не. За любовта няма граници в крайна сметка. Бих ти казала да следваш сърцето си. Но следвай и ума си. Не прави нещо от сляпо влюбване.
Късмет и после да пишеш как е да живеете заедно

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 14002dc0cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм българка, омъжена за турчин. Нито, моето семейство, нито неговото сме особено религиозни. Първоначално и двете страни не бяха във възторг от връзката ни. Дядо ми беше разочарован, че доброто момче лекар, се оказа турчин, стоматолог. Приятелите ми ме базикаха, че съм под турско робство. Техните семейни приятели пък говореха със снизхождение "и нашия братовчед взе българка, ама се примиряваме"... Е кво да правите?! В крайна сметка и двамата преминахме през период на неодобрение, и двамата усетихме дискриминация от най-близките си, но не се отказахме един от друг. Никой не може да ти казва с кой да бъдеш, може само да реши дали самият той да бъде до теб. Осем години и две деца по-късно, живеем в разбирателство и уважение. Семействата ни се сближиха, същият този мой дядо ходи редовно на гости в Турция. Децата ни говорят двата езика, празнуват и Коледа и Байрам и то с еднакъв кръг от хора. Вече и свекърва ми украсява за Коледа. Ако трябва да дам един съвет, той би бил винаги да подхождаш с любов. Ако искаш да бъдеш приет и обичан, приемай и обичай. Дори да очакваш неодобрение от страна на майка й, ти подходи с любов, отиди с цветя, разкажи й колко прекрасна дъщеря е отгледала (всички майки, на всички географски ширини обичат да чуват това), похвали домът й, храната. И винаги уважавай родителите и етносът на момичето си, все пак тя е продукт на любовта и възпитанието на родителите и средата си.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f735bd0ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Ей, много лоши тез турци да ги еВа. Ми и аз съм женен за туркиня и смея да кажа, че вече 15 г. сме много по-щастливи от повечето двойки. Много изцяло български/турски двойки се разведоха, но ние не. Да, минахме през неодобрение - много повече от страна на моя род, но пък си струваше. Даже това е едно изпитание, което много бързо дава отговор на въпроса истинска ли е любовта. Но в никакъв случай не се озлобявайте към роднините си, просто им дайте време и ако ви обичат с годините ще свикнат.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: d8eca55475
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Номер 1, ти прочете ли текста преди да коментираш?
Майката на момичето ѝ забранява да се среща с него, а роднините на момчето са в недоумение, но не са му забранили нищо. Кои са по-големите расисти тук?

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 6ddaf34779
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   14, абе и едните, и другите са един дол дренки и живеят в каменната ера.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: a85671cdda
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Точно заради такива "родолюбци" и "нерасисти" като всички вас в голяма част от градовете гласуваха за ДПС и тази подмолна партия е на трето място на евроизборите. Когато турците ни превземат ще бъдете на седмото небе нали?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 6ddaf34779
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   16, пак си си забравил розовите хапчета. 1878 мина отдавна.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b90e5e87cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Имала съм връзка с мъже от различни националности (различни характери и социални слоеве също така) и винаги одобрявани. Но когато бях с турчин от България изведнъж роднините ми надигнаха глас, добре, че неговите бяха разбрани и не правеха проблеми. Бори се за любовта си, това мога да ти кажа.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: effa334e37
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Аз съм женен за туркиня. Когато се запознахме преди 10 г. тя беше стюардеса. Нейните родители бяха починали, тя е само дете. Моето семейство беше крайно против, против е и днес. Аз никога не съм се съобразявал с мнението им по отношение на личния ми живот. Момичето беше само един от поводите майка ми да се меси в живота ми. Искаше точно определена гимназия, наложи се, после университет - скарахме се, но стана на моето... накрая пък и жена ще ми избира, ще ми казва с коя да спя... Айде де. Баща ми - чехльо, повтаря й глупостите, сестра ми на майка си се метнала, хванала и тя един чехльо да й козирува. Да ви кажа от всички съм се отървал с кеф. Не че не ги обичам, но не може да се буташ така брутално носа в хорските животи. Одобрението или неодобрението също е брутално вмешателство. За протокола жена ми е чиста туркиня, от Турция. Не е религиозна особено, макар, че празнуваме това-онова. Не пости ако питате, аз пък не постя ро Коледа и Великден. Няма сила на света да я сложи под хиджаба, не е и от тези жени които се подчиняват на мъжете си безропотно.. Децата ни са християни, ако критерий за това е кръщене. Празнуваме Коледите с кеф. Сина ни не е рязан, както си фантазира майка ми например. Аз пък съм рязан, защото имах медицинска причина - форма на фимоза и това беше решението. Майка ми говори, че съм сменил вярата си, макар, че ме клъцнаха поне година преди да срещна жена ми. Не говоря със семейството си, нито те с внуците си. Повярвайте, без някой да си навира носовете и да дава акъли живеем много, много щастливо и задружен живот.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker