обзема ме ужас от близостта.. емоционалната и сексуалната - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

обзема ме ужас от близостта.. емоционалната и сексуалната
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1799 пъти
На 19г съм. Имам си приятел от скоро.
Заедно сме от месец и ако продължавам по този начин ще го изгубя.
Приятелят ми е възпитан, грижи се за мен, работлив, умен, сексът е окей, разбираме се... но не мога да го виждам повече от един път в седмицата ( ДОРИ ТОВА МИ Е МНОГО ). Той иска да се виждаме всеки ден, да оставам да спя у тях- а аз не искам. Не мога да си представя да заспя до него и.. изобщо не конкретно при него ами по принцип- да си заспя спокойно до мъж. Когато сме заедно два дни по ред не се чувствам добре чувството е сякаш се задушавам, повдига ми се, искам да се махна от него.
Не ми е първо гадже.. с първото момче с което имахме връзка нямах този проблем.. сега какво става не знам.
Побърквам се. Отстрани изглежда сякаш му се дърпам, затворена съм, той ми споделя свободно, отделя ми време, а аз.. аз се държа неадекватно.
Когато двамата си лежим например и си говорим, аз се изнервям, искам да се прибера вкъщи по-скоро, абсолютно нищо не му споделям, а чувствам, че има какво, имам толкова много мисли и неща, които искам да му споделя, но нещо ме спира.
Същото е и когато правим секс - пак не ми е напълно спокойно и не се отпускам. дори бих казала, че не изпитвам толкова удоволствие, но не е заради него.. нещо емоционално в мен не е наред.
Изпитвам чувство на тревожност и уплах... от близостта с някого сякаш.
Харесвам приятеля си. Не искам да се разделяме, но ако продължавам така раздялата е неизбежна.
Говорихме за поведението ми и ми каза, че трябва сериозно да променя държанието си иначе.. според него по този начин нямаме бъдеще.
Това нормално ли е? Някой друг имал ли е същите страхове?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: c36b537502
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е как така го харесваш, а пък се дърпаш от него? Приличаш на онея "приятели с привилегии" само за секса и хайдеее... Вземи се промени малко, няма смисъл да караш пичовете да се влюбват в тебе и после да ги заебаваш.
М 20

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: cd09ea4299
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам защо си мислиш, че го харесваш. И подсъзнанието и тялото ти го отхвърлят.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b91733766a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   "Приятелят ми е възпитан, грижи се за мен, работлив, умен, сексът е окей, разбираме се. " "Същото е и когато правим секс - пак не ми е напълно спокойно и не се отпускам. дори бих казала, че не изпитвам толкова удоволствие" - Отдавна ме вълнува това поведение на жените, в една тема зададох въпрос, но никой не отговори, явно и жените не могат да си отговорят, какво точно търсят в мъжа? За биологичното предназначение на мъжа е ясно, за да продължи живота трябва да има осеменяване, но какво друго намират за привлекателно жените? Авторката сама казва, че секса е ОК, но в същото време се задушава от близостта на мъжа до нея!? Как става така, хем да изпитва отвращение, хем да изпитва удоволствие от един същ човек!? Излиза, че когато се самозадоволяват жените изпитват по голямо удоволствие, даже в тема четох, че само за няколко минути достигали върха, а когато са с мъж им трябва по дълго време, защо е така?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c682d490ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мисля че е много нормално, защото как един ден ще живееш с мъж и ще имаш семейство? Ако не гониш това в живота си, няма да ти е такъв проблем.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 46d871808e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Според мен този просто не ти харесва действително, щом с предния не си имала такъв проблем. Странно е обаче как си могла да се насилиш да си с този... Той, ако те харесваше наситина нямаше да ти казва, че трябва да си 'промениш държанието' - това звучи като казано сякаш от някакъв строг и егоцентричен родител... или даскал.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 0e10abb6fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Жената е единственото същество, на което ако й дадеш 10 чанти ще избере най-скъпата, и ако трябва да избира 10 мъже, ще избере най-глупавия. Това са те. Обичат мъжете, които ги нараняват, а на правилният мъж казват "приятел си ми".

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 4439e92851
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какво го харесваш, като ти се гади от него. Подсъзнанието ти не го иска и те отблъсква. Или не искаш да си сама и си се хванала за него.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 2d76601ecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Явно просто не го харесваш наистина. Ако харесваш някого наистина, ще искаш да си винаги с него, постоянно би искала да го търсиш, да го видиш, да му споделяш. Може би просто си правиш илюзия, че го харесваш. Аз също имах нещо подобно с бившия ми приятел, на когото му дадох втори шанс, но нито бях преживяла предишната си раздяла, нито вече се чувствах по същия начин. Не ми се излизаше с него, не исках да му споделям. И после скъсах с него, защото не го харесвах наистина. При теб положението е подобно. Въпреки че и на мен, както казах, ми се е случвало нещо подобно, но това е знак, че не го харесваш. Може би си правиш такава илюзия заради определени негови черти, които ти харесват. Но така де, съветвам те да му кажеш това, което чувстваш наистина, защото по този начин несъзнателно си играеш с чувствата му. Успех! :)

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3bddc4d005
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Може проблемът да се поражда от нещо странично. Например ако имаш някакви семейни проблеми или неразбирателство с родителите е напълно нормално да ставаш все по-затворена за външния свят. Може да изглежда, че едното няма връзка с другото, но всички тези проблеми се отразяват неизбежно върху личния живот и отношенията.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: cf0b37b553
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не видях нито един адекватен коментар. Аз бих ти препоръчал да помислиш дали наистина ти харесва, и да се опиташ да погледнеш назад, дали нещо от миналата ти връзка те е травмирало по такъв начин, че да промени начина по който виждаш момчетата... не се сещам какво друго може да е...

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 7b6b6a9225
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Възпитан бил и мил... Ти го цениш, ама не го харесваш. Има разлика. Караш се насила да си с него щото е добро момче. Кой знае колко е скучен и смотан, щом не те привлича. Сърцето на жената търси женкар, плебой, а не Марино синче лепка. Аз скоро се целувах с мъж като твоя. Доброто момче, красиво. Егати тъпата целувка. Нулева страст, сякаш не знае на 30 как да се целува. Мега ме дразни, че приказва неща като по учебник. Страшен моралист, за мене е задръстен. Майка му му даде да се жени, а той си мисли, че има собствено мнение. Нека си мисли.като мама каже жени се веднага ще се погледа за нещо сериозно. Та така беше и с мен. Три години не ме търсил, изведнъж се сетил за мен. Егати съвпадението. Писна ми от сморльовци.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 044ca660ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не се заблуждавай, че го харесваш. Щом не ти е приятно да си с него, няма смисъл да се насилваш. И на мен ми се е случвало и друг изход, освен раздяла, няма.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 2ea24983ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не слушай горните коментари. Проблема не е в това, че не го харесваш. Имаш страх от интимността. Това си е вид фобия на психично равнище. Потърси в интернет фобия от интимност или intimacy phobia. Свързано е най-вероятно със семейството ти. Примерно ако вашите са се държали лошо с теб или са те държали твърде изкъсо. Помисли си откъде може да идва. Намери корена. Ако това не ти помогне потърси психолог. Ще се оправиш, спокойно. Поговори и с приятеля си, сподели му за това и ако наистина те обича, ще те разбере и ще се опита да ти помогне.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: fc31e04f9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Несъвместими феромони.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker