Как да постъпя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (90351)
 Избор на редактора (165)
 Любов и изневяра (20992)
 Секс и интимност (10559)
 Тинейджърски (19509)
 Семейство (4427)
 Здраве (7370)
 Спорт и красота (3857)
 На работното място (1899)
 Образование (5311)
 В чужбина (1180)
 Наркотици и алкохол (876)
 Измислени истории (712)
 Проза, литература (1429)
 Други (12058)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя
преди: 4 месеца, 25 дни, прочетена 1371 пъти
Здравейте! Аз съм свободна жена, неомъжена. Наскоро съвсем случайно се видях с бивш съученик, учехме в една гимназия в различни класове. Говорихме си доста, беше приятно. Имаме много общи познати, съученици, познавам и брат му. Разбрах, че той се е развел и има голям син. Той се обади след няколко дни, аз не очаквах. Предложи ми да отидем за 4-5 дни в Гърция. Отговорих, че ще си помисля. След това той отново се обади и каза, че е избрал хотел, ако съм съгласна и реша да отида с него, да го разгледам и да му отговоря. Той ми каза аз съм сам и ти си сама, да опитаме. Ние не се познаваме достатъчно, нямаме и връзка, много вода е изтекла откакто бяхме гимназисти. Всеки е поел по пътя си и изведнъж пътищата ни се пресичат. Всичко се случва сега. Лошото е, че работата му е свързана с много пътуване и вечер не си е вкъщи, в смисъл да се видим, да излезем някъде. Как мислите - да приема ли поканата му или да изчакам? Не искам да прибързвам или да го отблъсна. Как да постъпя? Какво ще загубя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 25 дни
hash: b8d4117ca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Абсолютно нищо не губиш, ако отидеш с него.
Не е казано, че нещо ще се случи, ако се съгласиш-може той да не те хареса или ти него.
Ако не се получи нищо поне почивка на аванта :)

 
  ...
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: 089a770327
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   За да те кани на екскурзия трябва да сте вече в интимни отношения. Или той много бърза или ти пропускаш да кажеш нещо :)

 
  ...
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: d106391136
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Изчакай, изчакай!
Щом има голям син, значи сте към 40-така минимум... Та изчакай - има време. До 70 - ехе-е-е...
ЧАКАНЕ МУ Е МАЙКАТА! Да не би да объркаш нещо... Или пък "да те използват само за секс"...

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: 12e450e810
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Ако приемеш поканата му, той ще ти предложи да правите секс -затова е тази резервация в хотела. Готова ли си за секс с него? Ето това е истинския въпрос, който трябва да се запиташ.

 
  ...
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: ae5c4757ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не знам дали и доколко го познаваш, но така изневиделица да отидеш с него за 5 дни в чужбина... Опитайте първо да излезете за една вечер, да се поопознаете, да си разкажете за животите. Ако потръгнат нещата, време има да отидете и в Гърция, и по-надалеч, и за повече време. :)

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: 2bd095064d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   За да ти предлага толкова бързо , не търси нещо по-сериозно от приятно изкарване. Ако и ти искаш същото- ок. Ако искаш по-стабилна връзка- откажи. Иначе изглеждаш много лесна и евтина жена. И аз мисля като №5.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: c5ea7a65b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Към номер 2 - в момента не сме в никакви отношения, още повече пък интимни. Вчера и днес се чухме по телефона и смятам да забавя малко нещата. Така както номер 5 е предложил да се видим, да излезем, да поговорим на живо, въобще да общуваме и после ако имаме желание и двамата може да отидем на екскурзия. В настоящия момент мисля, че е прибързано решение-почти не знам нищо за живота му, даже не знам харесва ли ми, а и той не е показал по никакъв начин, че ме харесва

 
  ...
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: 3e5e0ba9fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   ако го харесваш, защо да не отидеш? Ясно е, че ще правите секс, но не си на 15 да се дърпаш, би трябвало да знаеш какво искаш. Човекът ясно ти е казал, че двамата сте сами и иска да опитате. Дай му шанс, ако те привлича и времето ще покаже какво ще стане.

 
  ...
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: f61bdb7ee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мисля, че трябва да отидеш. По-млади няма да станете. Не виждам и нищо лошо в това да правите секс. Не е лоша идеята да си излезете на една вечеря преди заминаването, за да прецениш дали ще ти е приятно да прекараш няколко дни с него. Но според мен с времето възможностите на човек за подобни преживявания намаляват. Разведените мъже, които предлагат подобни приключения на жени на тяхната възраст също. Но няма да завъртаме темата около това как протича обичайно кризата на средната възраст при финансово стабилните мъже. Много вода е изтекла, да. Не чакай да изтече още. Поне след 4-5 дни заедно ще си наясно дали компанията му ти е приятна, дали има какво да си говорите, дали има привличане и т. н.
Ако отговорите са все не, поне ще сте си изкарали една приятна почивка и ще знаеш, че не е твоя човек.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: f98f1bfea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Подкрепям номер 4, но оставам с впечатлението че не ти се ходи никъде. За мен това е необмислено и глупаво предложение с почивката, това че сте учили заедно нищо не значи, хората се променят, но не всеки го разбира. Иначе доста жени няма да се замислят, хотел, Гърция, 5дни ''каквото пожелаеш'' г-не.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: 4ad2182c76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ако имаш желание отиди. Поне ще си починеш, ще се разнообразиш и може да си прекараш добре. Но на твое място бих предложила да си разделим разноските. Така е редно. Имам някои хипотези защо те е поканил : 1. Почивката е планувана отдавна но с друг и нещо се е случило в последният момент
2. Почивката е планувана само за него, но спонтанно е решил да покани и теб
3. Аз не виждам нищо не редно в това че те е поканил все пак не се познавате от вчера. Вече, ако се познавате от няколко дни да те е страх. Но все пак сте били съученици. Не пишеш обаче дали в гимназията или в началното училище, но все пак сте били на едно място няколко години за да си създадеш впечатление и изградиш мнение за него

 
  ...
преди: 4 месеца, 23 дни
hash: 61892b0a92
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   № 3 напълно съм съгласен с теб. И аз ще посъветвам авторката да не приема поканата му защото той ще я използва само за секс и после ще я изостави. Никоя жена не заслужава такова отношение. Аз предполагам, че и двамата са 45, 46 годишни. Но пък се замислям дали авторката е по средата на менопаузата и ако да това има ли значение за нея. Също ми е интересно защо тя до сега, на такава възраст е още неомъжена, каква е причината. Мрази мъжете ли или нещо друго има което тя премълчава.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: c5ea7a65b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравейте! Ще разкажа какво се случи. Но преди това искам да отговоря на номер 12- в никакъв случай не мразя мъжете ! Имах дългогодишна връзка с мъж, който много ме обичаше и аз го обичах много.Разболя се, последваха 2 тежки операции, възстановяване,прегледи... Тъкмо се поуспокоихме и решихме,че всичко ще е нормално ,заживяхме заедно. Но един ден той излезе на покупки до близкия магазин и не се върна повече.Получи масивен инфаркт и го заварих паднал на земятапрмагазина.

 
  ...
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: c5ea7a65b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Така завърши тази дългогодишна любов със смърт. Той винаги казваше "никога няма да те оставя ", но се получи това, което никой не беше предполагал. Една година след смъртта му бях като сянка, като вцепенена, не можех да спя, не можех да се храня.
След като почина той мина 1г 06 месеца и почина баща ми. Майка ми много тежко изживя загубата и се срина-водих я на най-различни лекари-невролог, кардиолог, нефролог....
Докато се окопитих изтече много вода.
А сега какво се случи с моя съученик от една гимназия, но в различни класове. Чухме се по телефона и се разбрахме да се разходим, преди да заминем за Гърция. Видяхме се и съученикът ми каза да отидем в един МОЛ трябвало да си купи за лятото -тениски, риза. Пиеше ми се вода отидохме и аз поисках 1 вода, той каза 2, платих аз. Предложих да си вземем кафе, той искал 3 в 1. Отидохме в едно кафе - платих си кафето, а в едно магазинче на 1 етаж той си взе 3 в 1, само него можел да пие. Излязохме отвън и пихме кафе, оставих го почти той да говори - за брат му, за майка му и баща му, родителите му разбрах, че са починали. Обиколихме 6-7 магазина -той пробваше различни дрехи, остави ги. После аз отидох до тоалетната и се върнах обратно. Беше си харесал една свежа тениска -облече я, казах му, че и на мен ми харесва, купи си я. Беше минало доста време. Реших и аз да влезна в магазин с дамски дрехи, нямах намерение да си купувам нещо, защото бях излезнала на разходка с него и исках да си говорим и опознаем, не си представях среща точно така. Влезнах в магазина с дамски дрехи, за да му напомня за себе си, че все пак и аз съм там. Исках да видя 5акво ще прави, как ще реагира. Дойде с мен, облякох една рокля, друга, и аз и той харесахме първата. Купих си я, но много бързо и в 1 магазин. После той реши да ходим до друг търговски център да види и там нещо за него. Беше вече към 16ч, излязохме в 10. 30ч, не бях закусила и огладнях. Казах му да отидем да хапнем. Отговорът беше като идем там около търговския център ще хапнем. Придвижвате се с неговата кола. Отидохме до центъра. До него имаше скара отвън- пейки, пушек, дим, музика гърмеше. Той предложи да седнем тук - аз му казах, че месо не ям, но няма проблем за това има- салати, картофки, но му намекнах, че много мирише, има много пушек и музиката гърми, не можем да се чуваме, много хора. Идеята ми беше да седнем някъде на спокойно и тихо място, без навалица и миризми. Може би с неохота се съгласи. Тръгнахме пак по магазини - мери, облича дрехи -взе си още една тениска. Беше много топло, казах му, съм жадна. Влезнахме в един хранителен магазин и той взе бутилка 1. 5л вода, предложих 2 малки, е ако остане ще си я остави в колата, защо да не ме било гнус да пием от от 1 бутилка??? Купи и 2 сладоледа -1 за мен и 1 за него от магазина. Докато си хапнахме сладолед спомена, че не било важно изобщо жената да е хубава, защото всички остарявали и красотата била преходно нещо, по-важно било жената да е разумна. Забележете той през целия ден не показа с нищо- харесва ли ме или не, никакво отношение, все едно бях на пазар с някой съвсем случаен човек. Той е закръглен, с шкембенце, бузки, двойна брадичка.... Тръгнахме по една улица, знаех едно място в близост, където приготвят рана за вкъщи. Склоних го да седнем там, исках отвън, имаше маси, той пожела вътре не обичал да му надничат в чинията. Ок вътре, съгласявам се. Взех си шопска салата и печени картофи, той супа 2 хлебчета. Сметката платих аз. Никакво неудобство. Взех 2 чаши за водата, не смятам да пием от 1 бутилка. Тръгнахме, видя пирожки, пържени с мармалад - взе си 4, много ги обичал. Качихме се в колата. Умишлено го оставих да говори почти през цялото време. За това как родителите му искали да станат военни с брат му, но те не искали, завършил за зооинженер, как работил в чужбина, как купил 2 апартамента, на долния етаж живеели сина му с бившата, а над тях той, купил магазин и кола на сина му, после държал заведения, търгувал с автомобили.... 6тигна и дотам, че след развода имал дълга връзка около 6-7 години с жена с момиченце. Той много харесвал детето, играел си с него, водил ги на екскурзии, детето се превърнало, но с тази жена постепенно се отчуждили, въпреки че нямали вече нещо помежду си, миналото лято били с нея и момичето, което вече е на 14г, на същото място в Гърция, където предлагал да идем. Започна да говори за хотела в Гърция, че е на 50м от брега, имало ситни камъни, но съм можело, ако се притеснявам да си купя аква-обувки. Той търкал много и затова предложи да вземем апартамент, както с предишната приятелка, 2 спални кухня-дневна. Щели сме да напазаруваме оттук храна, имал хладилна чанта, после там в хладилника храната. Ставаме приготвяме си сандвичи и с хладилната чанта на плаж, ако съм искала и да сготвя оттук и да носим там готвено. Ако нещо се получило между нас там, нямало проблем, можело да си бъдем заедно като мъж и жена. Попитах го -ти какво искаш в живота си. Отговор жена дето заедно да си ходят до Гърция, да се виждат, да отидат в планина. Нито дума за съжителство, брак. Синът му и бившата живеят под него. И много разкази за приятел, дето е починал при злополука, който и аз познавах, пак съученик, за познати, за работата и т. н. За разводът му каза, че може би е трябвало да се разведе още 2 година, но заради детето. После добави, че за развода може би вината да била поравно. Стана към 19ч. През целият ден нямаше смях, нямаше нещо забавно, чувствах се много стегната, а от време на време ледени душове. Нямаше никакво внимание - от мъж към жена, или дори какво искаш, или какво ти харесва. Той си беше направил план да обикаля да дрехи с придружител, моя милост, и по възможност да не харчи никакви излишни пари- освен 1 сладолед от магазин. Прекарано време заедно от 10. 30ч до 19ч, 8ч 30м. Въпросът ми към дамите е представяте ли си така първа среща с мъж, който ви кани даже на почивка заедно? / Не зададох въпроса към него, по колко трябва да си разделим за почивката, тъй като не съм убедена, че искам да съм там с него/ Въпросът ми към господата е как бихте се държали на първа среща, при условие, че вие отправяте покана за разходка, а дори и друга преди това за съвместна почивка? Благодаря на отзовалите се.

 
  ...
преди: 4 месеца, 21 дни
hash: f61bdb7ee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Пак съм 9. Ужас! Този е пълен селяндур. Излязъл да се прави на интересен цял ден да обикаля за парцали, мъж е все пак, ама няколко лева да не даде отгоре да седнете в нормално заведение, дори пицария да беше, ако няма за ресторант, а те води на скарата. Аз обичам скара, ама не се прави така. Поне вечерята да беше платил. Иначе виж ме, апартаменти, коли, не знам си какво! И в Гърция с хладилната чанта от тука. На боб и лютеница ли? Ми да си предвиди да задели мъничко отгоре още! Ти ще отидеш и няма да излезеш да хапнеш риба? Ами предястията им... Не казвам, че човек трябва да живее в разхищение, но тоя е направо стиснат. Нито комплименти, нито нищо. И това с водата за някакви стотинки! Накрая остана и да те остави да платиш едва ли не цялата почивка. В такъв случай се казва не"каня те на почивка", а "заведи ме на почивка". Че то като ще е така поне да е с някой, който знае как да се държи с теб и да те кара да се чувстваш желана. Той и това не прави. Само като виждам как пишеш и разсъждаваш, под нивото ти е въпросния.

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 20 дни
hash: 96b561f72a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Жива да те оплаче човек! Аз, че съм смотан, винаги правя комплимент на жена. Държа се като кавалер и джентълмен. Поемам цялата сметка. Ако жената е против, оставям избора в нейни ръце. Колкото и напрегната да е обстановката, винаги се опитвам да повдигна настроението. Случи ми се подобна случка. Само че на нашето черноморие. Обикновенно ходя на море в края на юли. Бях си набелязал курорт и хотел. Имах регистрация в сайт за запознанства. Бях на 33 тогава. Имах една позната от този сайт на която споделях от около месец. Тя беше на 48. Красива жена и винаги ме разбираше без много приказки. Знаех, че съм смотан малък лигльо и изобщо не повдигах въпрос за среща или нещо повече от виртуална приятелка. Знаех си мястото. Около 20- на дни преди да тръгна за морето, тя въздъхна и каза, че също иска да отиде но нямала финансова възможност. Ей така на шега и подметнах, че ще я взема с мен и ще наема две стай. Веднага последва разубеждаване колкото и на шега да го бях предложил. Не очаквах да се съгласи. На другия ден пак започнахме да си пишем. Не вярвах на очите си, че тя иска да се срещнем. Излязохме. Хапнахме и всеки по къщите си. След два дни поиска пак да се видим. От дума на дума стигнахме и до предложението ми да я взема с мен. Разпита ме за подробностите и ми зададе въпрос: Ако я пуснат отпуск и разделим разходите, бих ли я взел с мен. Без да помисля за нощувките и отговорих, че ще се радвам страшно много. Показах и хотелът който бях избрал, но цените не и харесаха и избрахме къща за гости на която етаж с две стай баня и тоалетна бяха заедно. Свързах се с хората и пред нея попитах дали двете стаи се заключват. Хареса ни офертата, мястото и условията. Аз още не вярвах, че толкова красива жена ще ме придружава 7 дни на море. Настояваше да ми плати половината гориво, но аз категорично отказах. Въпреки всичко аз пак щях да похарча сумата дори и сам да пътувам. Пристигнахме, и всичко и хареса. Вратата към нейната стая се заключваше и всичко беше точно. С изключение, че трябваше да мине през моята стая за да стигне до банята и тоалетната. Тръгнахме за плажа и аз започнах да се притеснявам, да не си изпрося пердаха заради нея. Може да е била на 48 години, но събираше погледите почти навсякъде. Разговорите не спираха. Винаги подхващахме нещо. Забелязах, че имаме сходни виждания. До 19. 30ч. стояхме на плажа и тръгнахме към квартирата. Казах и, че ще я изчакам отвън и няма да влизам докато се изкъпе и облече. Усмихна се и след 15-20 минути беше готова. Бърз душ и в близкото заведение за вечеря. Пак настоя да си плати вечерята. Чувствала се кофти, че не си платила горивото. Разбрахме се всеки да консумира това което си плати. Преди да се приберем аз останах отвън да изпуша цигара а тя да се нагласи за лягане. Около час след като аз си легнах, чух патрона как изщрака и се престорих на умрял. Попита ме дали спя и и отговорих, че още не. Бях се обърнал с гръб към нея и тя ми каза, че трябвало да свърши нещо в банята което пропуснала. След около 15 минути се върна и седна на ръба на леглото ми. Въпросът и ме остави безмълвен за няколко секунди. -" Ти защо веднъж не ми направи намек да спиш с мен? Не ти ли хареса нещо в мен? Или съм голяма за теб? " Онемях! Не знаех какво да кажа. Не исках да изглеждам като загорял пубер пред нея. С мъка измънках, че в най- смелите си мечти не виждах как толкова красива жена е в обятията ми. В следващия момент тя беше върху мен и изследваше с език моя. Няма да навлизам в подробности. Нямах и представа кога сме заспали. Събудих се късно около 11. 00ч. Имах чувството, че съм копал цяла нощ с най-тежката мотика. Нямах сили да стана. Тя се появи с чаши кафе в ръка и ме целуна за добро утро. И така цяла седмица. Само, че не използвахме нейната стая. Доста приятелки съм имал, но това което преживях с тази какичка беше най-прекрасния секс който съм правил! Върнахме се към монотонния си живот и продължихме да се срещаме. Даде ми ключ от апартамента си и ми каза добре дошъл. Живяхме около 5-6 месеца заедно. Всичко беше страхотно. Тя грееше още повече. До един момент в който забелязах, че настроението и се смени на тъга. Опитах да говоря с нея. Но един ден не издържа на молбите ми да ми каже какво има. Седнахме и поговорихме на широко. Влюбила се в мен. Секса, отношението, начина на мислене от моя страна всичко било перфектно, но не искала да отнеме живота ми. След 15-20 години да и сменям памперсите. Вече не можела да има деца. Не искаше да остана сам без наследник. Много била ме обикнала и не искала да ми причинява това. През сълзи ме помоли да си намеря жена, която може да ми даде това. Разделихме се. Скоро я бях видял с един чичо след 8 години. Беше същата. Грам не беше се променила.
Много се отплеснах. Та стават такива неща с предлог за почивка по морето. Въпросът е да изясните кой какво иска. Но това държание на твоя съученик е като моето когато бях на 15 години. Да реши да те ползва за бюро оплаквания от живота не е никак приемливо. Както го описваш е един повърхностен и капризен човек, който търси нещо за бодване, че и прислужница.
Дядо Тошо

 
  ...
преди: 4 месеца, 20 дни
hash: c5ea7a65b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   По-добре, че сте излезнали заедно преди да отидете на почивка. Поне се е видяло, че няма привличане между вас от това, което разказваш.
А относно въпроса към дамите-дали си представят така първата среща- определено не. Аз също бих предпочела да си поговорим на подходящо тихо място, вместо да го придружавам при покупките. А освен това кавалерът е бил много стиснат. Да сте заедно 8. 5часа и да не предложи той да седнете и хапнете, а пък и да му плащаш и неговата храна/няма значение колко струва/, при положение, че не сте съвсем непознати, а съученици.
А за отношението- не те пита искаш ли да отидем там, харесва ли ти тук, да покаже интерес, внимание.... Къде ти. За съжаление повечето мъже не ги вълнуват тези елементарни неща. Е има и изключения, но рядко.

 
  ...
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: c5ea7a65b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   "Ухажването" на Бай Ганьо! Дебелащина, простащина, селяндурщина, келепир - да си напазари с интелигентна жена/като чета писаното от авторката/, да не се охарчва излишно, а ако нещо падне/ жива плът/- файда ще е! Ха-ха, че и с предложение за "съвместна почивка по Бай Ганьовски" с хладилна чанта оттук с продукти и готвено.... Тоя е тръгнал с трици маймуни да лови. Те видите ли жените като го видят и направо ще припадат по неговата "височайша особа". Да се смее ли човек, да плаче ли.... Авторке бегай от тоя простак и скрънза.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: c5ea7a65b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   От авторката. Благодаря на всички, които са коментирали по темата! За съжаление хората учим някъде в едно училище, минават години след това, живеем в един квартал, работим в една сфера или организация и няма как да предвидим какво би се случило при по-личен контакт и общуване.
Седмица след като излизахме заедно - пълно мълчание. Аз не го потърсих повече/, по разбираеми причини/ и той не звъня / и по-добре/. Сигурно това е най-добрия вариант, без излишни приказки. Остава само неприятното впечатление от един мъж и един пропилян безцелно ден. И още един урок в живота ми. Каква ли е поуката за мен? Може би по-бързо и правилно да преценявам мъжа отсреща, но как да стане това, ако го няма непосредствения контакт и впечатление? Още веднъж на коментиралите благодаря!

 
  ...
преди: 4 месеца, 1 ден
hash: 09b27336ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Наистина, въпросът има основание. Ако приемеш, значи му даваш надежди за нещо повече. Познавате се бегло и току да фръкнеш с него на почивка само двамата, си е доста явен намек. Пък ако откажеш, той ще го приеме като отсвирване и е вероятно да не те потърси повече. Явно е решителен и рискува.
Може да приемеш, но да му кажеш, че отиваш само като компания, като приятели, без бонуси, така да се каже. Пък на място каквото се получи! Ако той ти допада, може и без това условие.
Сега, това, че му мислиш каква му е работата, до колко е зает, говори, че гледаш положително на връзката и просто отчиташ минусите. А че има син, моето разбиране е, че не бива човек - мъж или жена, да пресмятат всичко и да търсят само най-благоприятното за себе си. Тия обстоятелства не трябва да са водещите, а дали си подхождате най-вече. Моето мнение е, че трябва да се престрашиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker