Това не е човека, в който се влюбих - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Това не е човека, в който се влюбих
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1682 пъти
Здравейте. Пиша тук, защото не знам към кого да се обърна вече за съвет. С мъжа ми сме заедно от година. От няколко месеца забелязвам, че нещата не са както бяха. Станал е по-студен към мен, по-груб. Много пъти се опитвах да поговоря с него за това. От къде се е появило това отчуждение? Все говорим и на следващия ден същата работа. Обсипвам го с любов, грижи и внимание, но пак съм му безразлична. Опитах да обърна и другата страна - все така. Чувствам се като досадно задължение, като тежест. Възможно ли е да съм му омръзнала вече? Ами в бъдеще при евентуално бебе, дали няма да стане още по-зле? Не знам как да върна човека в когото се влюбих. Няма комуникация между нас, почти не си говорим.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 56265d395c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сигурен съм, че огромен % жени биха споделили подобен опит. Явно истинската любов е към недостатъците на другия.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5ef5f5f7fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така е при повечето семейства. И при мен е така, а и нямам желание вече. Изчерпва се любовта и отстъпва място на разочарованието и огорчението и мислите “ къде, с какво сбърках, защо и прочие”

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b931506f17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А сигурна ли си,че няма друга жена?Обикновено това са симптомите.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 101881026e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Eй на т'ва се надявам аз. Жени, които не получават нужното и си тръгват, та да мога да им покажа какво са изпускали винаги.



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 0722cf65b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Най- вероятно има любовница или потенциална такава, по която е залитнал. Бягай,спасявай се, преди да ти е направил някое дете. Все още не е късно за теб да се измъкнеш от този брак/връзка. Защо стоиш на място,където се чувстваш подтисната и нещастна? И още повече без да имаш ангажимент към дете все още.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e655da747d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката. Мисля, че няма друга жена. Не съм намирала нищо за което да се хвана - съобщения, разговори, закъснения след работа, суета, всичко до стотинка знам къде отива. Общо взето мисля, че нещо щеше да го издаде, ако имаше друга. Просто той много промени отношението си към мен. Не знам на какво се дължи, мислех че с времето ще се оправи, но става по-зле. Има ситуации в които са ми посягали мъже и той не е заставал като мъж до мен. А ако стане въпрос за приятелите му - скача. Веднъж имахме пререкания с негов приятел, дори тогава не ме защити. Не мога да остана равнодушна пред това, че най-близкия ми човек се държи по такъв начин. Страх ме е че по този начин ме тласка към предната ми изгора - невероятен човек, добър, мил, здраво стъпил на земята, умиращ за усмивката ми, желаещ щастието ми, но със семейство.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 07904235f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много сериали гледате! Проблемът не е в жената в случая. Опитай да влезеш на тема "дом" и "семейство". Постави се на негово място макар, че няма да можеш да усетиш чувствата му. Започни с подръжка на апартамент. Трябва - това-това и това. После трябват толйова и толкова пари за да се оправи. От къде идват парите? Колко нерви трябва да строши за да изкара тази сума. Ако сте под наем, това тежи още повече. Кога ще те изхвърлят на улицата. Как да поправиш нещо като не ти е позволено от хазяите. Трябва да е на работа за да може да плаща наема. Сметките също трябва да се осигурят. Нещо за ядене трябва да има на масата. Идва и един момент в който трябва и някое подаръче да се направи на жената. Кое да смени на колата? Или да и плати данъка? А може би гражданската отговорност. Някъде май имаше отпуск, обаче е неплатен. А и да е, за кое ще стигнат парите? Така и така е в отпуск, защо да не отидете на почивка някъде. И с колко нередовни хора ще се изнерви докато блъска за да осигури необходимото?
Заболя ли те главата? И като се прибере в къщи, да го чака нервна жена готова за скандал защо не я глезел.
Не знам до каква степен отговорих на въпросът ти. Може да не съм уцелил с кола или квартира. Но цялото това натоварване и психическа умора няма как да не се забележи под формата на "съвместен живот". Вие сте още в началото на връзката си. Той все още се опитва да стъпи на краката си. Постепенно ще стане и това. Важното е да продължаваш да го обичаш. Помагай му с каквото можеш. Ако работиш, парите от заплатата ти също ще са облекчение. На мига спри със скандалите и разговорите които натоварват психиката. В 98 процента от връзките силните и емоционални чувства отшумяват от 1 до 5 години. Остава любовта към ближните. Не може да ти пърхат пеперуди в стомаха цял живот. Обичай си мъжа и му помагай. Той ще ти отвърне със същото.
Дядо Тошо

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 571c301a4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Може той да има проблеми в работата си и затова да е стресиран. Другата причина е, че е осъзнал, че не те обича истински и се надява с грубото си и студено поведение, ти да сложиш първа край на връзката ви, защото е гузен.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e85e96998c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Започнете да градите нещо съвместно. Мъжът трябва да е зает с проекти, да е ангажиран с дома по някакъв начин, иначе го приема за даденост. Примерно - ако нямате собствен дом - започнете да търсите да закупите с ипотека, ако имате - започнете ремонт, и най-важното - да си има собствено малко пространство. Ако е запален по нещо - редовно да разпуска с него, ако ли не, организирвай изненадващи преживявания. Трябва да му станеш приятел и партньор, не само любовница.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker