Мениджърката е влюбена в мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мениджърката е влюбена в мен
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 2231 пъти
Тази година завършвам магистър, работя и живея в чужбина, и в момента всъщност си карам стажа. Имах шанса да ме вземат в невероятно предприятие, в което ми се иска да остана на работа. Не мисля, че някъде другаде ще намеря такива условия, а и колектива е приятен. Но има един проблем. Убедена съм, че една от мениджърките е влюбена в мен. До скоро си мислех, че си въобразявам и си казах че може би самата аз преувеличавам. Най−малкото все пак е омъжена с 3 деца. Тя е 13 години по-голяма от мен и още от началото си ме гледаше някак така по-странно. По никакъв начин това не ме притесни, помислих си че става въпрос я за любопитство, тъй като съм чужденка, я за чиста симпатия. Наскоро тя разбра от колеги, че си тръгвам с един от стажантите, ние сме общо трима – 2 момичета и 1 момче. И тъй като момчето живее близо до мен и идва с кола, а аз с градския транспорт, почнахме да се връщаме заедно. На следващия ден, тя ми даде работа точно 2 минути преди края на работния ден, за да мога да остана след работното време, а той да си тръгне (както и всички останали). Аргументът и беше, че ще и помогна да напредне с работата си за деня. Естествено, не можех да и откажа, отне ми по–малко от 10 минути. А доводът и беше абсурден тъй като ставаше въпрос за въвеждане на данни от таблица, тя ми посочи 7–8 реда, които искаше да въведа, а цялото табло беше изключително дълго. Следователно аргументът и че ще и помогна по този начин да напредне с работата си за деня беше абсурден. Тези 7–8 реда си бяха капка в морето, а и наистина не беше спешна работа, можеше да се свърши на следващия ден или дори да се остави за другата седмица. Както и да е, помислих си, че е някакъв тест на търпението, свърших каквото трябва, минах през кабинета да и кажа, пожелах и приятна вечер. Тя ми благодари, също ми пожела приятна вечер някак доволно. Момчето излезе пич, чакаше ме на паркинга, и първото нещо, което ми каза като се качихме в колата беше, че мениджърката се държи странно тази седмица. Разхилихме се и умишлено смених темата, тъй като не исках да стигне до моите заключения. През следващите дни забелязах, че тя почна да се облича по начина, по който аз съм била облечена предния ден. Например в сряда аз бях с червена риза, черно сако и черен панталон. В четвъртък, тя дойде така облечена. В четвъртък, а бях с черна блуза и син панталон. Тя дойде така облечена в петък.
Преди няколко дни бяхме заедно на обучение. Групата беше около 15 човека около 7 човека седнали един срещу друг (масите бяха наредени под формата на буквата П). Тя седна от моята страна, имаше трима човека между нас. Обучението беше супер кратко, не повече от 30 минути, през което имаше презентация и обяснения от страна на обучаващия. На 2 пъти я хванах да ме гледа втренчено. И двата пъти аз прекъснах зрителния контакт, първо защото ми стана неловко, и второ може би защото знаех подсъзнателно, че ако аз не го направя, тя няма да го направи. В залата не беше студено, всички бяхме по къс ръкав. Забелязах, че кожата на ръцете и беше настръхнала на макс. Естествено, може просто да и е било студено.
Друго нещо което ми прави впечатление е че дава различни неща за правене на мен, но не и на другите двама стажанти. Следователно, и говори повече с мен, отколкото с тях.
Тази седмица дойде да ме пита относно едни задачи, които трябваше да се свършат. Докато ми говореше ме докосна по рамото, задържа си ръката, но и си отдалечи тялото в същото време (направи крачка назад). Беше много странно, тъй като най-логично е когато докоснеш някого е да се приближиш към тялото му, а не да се отдалечиш. След като не помръднах и не реагирах по никакъв начин, тя си махна ръката от рамото ми и се приближи изцяло.
Начинът по който ме гледа също мисля, че е показателен за съмненията ми. Тя ме гледа така както момчета, които са ми показвали явно, че ме харесват.
Ако тя спре дотук, няма да имам никакви притеснения. Аз мога без проблем да се правя на ударена и по никакъв начин няма да я карам да се чувства кофти. Между другото е изключително сдържана жена, и емоционално, и в приказките си. Дори още не мога да повярвам, че такъв типаж като нея се държи така. Не е конфликтна, никога не съм я чувала да говори лошо за някого и наистина се опитва да бъде супер деликатна. Уважавам я и се надявам по никакъв начин да не я карам да се чувства гадно.
Какъв съвет бихте ми дали? Мислите ли, че тя ще спре до тук? Убедена съм, че в даден момент, ще си даде реална сметка за ситуацията. Все пак тя е на ръководна длъжност, семейна с три деца, а аз съм на стаж и просто не е в нейна полза цялата тази картинка. Имам още почти четири месеца до края, но както писах в началото, иска ми се да остана след това тук. Ще бъде жалко ако заради нещо такова трябва да напусна…

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 8f14743adc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А, ти, жена ли си или??? :ДДДДДДД

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: d25076cb5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля си, че по-скоро ревнува момчето от теб и затова ти търси работа, за да не сте заедно и се облича като теб за да му направи впечатление.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1028e15103
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ами легнете си кво толкова с жена е много по-яко ще видиш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 436c2b8140
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не виждам нищо лошо да се изчукате. Какво като има 3 деца? Това въобще не е никакъв довод в тази ситуация, а ти го споменаваш 2 пъти. Ако те привлича сексуално, остави я да те излиже.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 87c977bfdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   До номер 1 :прост/а ли си или не? Говори в женски род ест, че е жена!

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e6841fd957
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Може просто да си ѝ симпатична или да ѝ напомняш на някого, без да има лесби секс.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 3c070573b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Хорейшо... :D Пришаднах от смях :D
То така в мене са влюбени сигурно 1925521 човека. :D
Я си бачкай работата и не се занимавай с абсурдни неща

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7ebf789af7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не знам случая на жената, но аз съм лесбийка и всичко, което изброяваш - бих го направила, ако те харесвам.
Първоначалният допир само с ръка отдалеко е, за да се изучи територията. Ако се дръпнеш рязко при така извършения жест, значи изобщо не си очаквала и няма какво да те занимавам. Ако стоиш спокойно, значи мога да се приближа още. Ако ръката ми остане на теб обаче става твърде интимно, защото като си приближа и тялото - то си е прегръдка. :-)
Не знам дали би спряла до там. Аз съм спирала многократно до някакво такова ниво - като жената даде ясна индикация, че е заета или че няма интерес. Имало е жени, които директно да ме питат за сексуалната ми ориентация и след моя отговор да ми кажат, че те обаче не са такива и ако може, да се отдръпна. Имало е такива, които съм засичала с мъжете им (или гаджетата) и съм спирала да ги мисля - да си живеят живота, аз не искам да съм любовница. Имало е такива, които просто не откликват на моите жестове, личи си, че не ме разбират, а щом не ме разбират - значи не са с моята сексуална ориентация. Тогава не ги занимавам. Може и да им хареса, но тези клатушкащите се между мъже и жени, не са ми много по вкуса.
Бих могла да те посъветвам просто да не разбираш нейните намеци, жестове, погледи и т.н. Не се притеснявай около нея, дръж се естествено и се дръж с нея така както с всеки друг. Ако направи нещо повече - целуне те, погали те по-така - просто обясни, че не си заинтересована и толкова. Би трябвало да прояви разбиране.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e74557e15e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Гнусно и гадно, проявявай безразличие и гледай да я избягваш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9740e09978
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Докато не ти каже в прав текст "лягай ще ям", това е само в твоята глава. Нищо не можеш да направиш. Ако не и пуснеш, ще те уволни. Ако ти и предложиш пак ще те уволни. Ако си легнете, на първия ти откаь ще те уволни. Има един единствен начин. Да носиш диктофон когато си около нея. Евентуално ако стане нещо да имаш доказателство за сексуален тормоз. За тези неща държат много.
Дядо Тошо

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: cd7a8011ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката

Много благодаря за отговорите!
Десет дни по-късно, някои неща като че ли ми се изясниха.
Номер 2, не мисля че е това, тъй като прати момчето да бъде почти през цялото работно време в съседен офис, в друга сграда, на около 300-350 метра от нас, под предлог да помага на колегите там. Ако го ревнуваше, нямаше да го направи. Тя просто си намери сигурен начин да го разкара, за да не е наоколо.
Номер 6, в началото бях почти изцяло на твоето мнение. Но твърде много неща като че ли се насъбраха.
Номер 9, страшно изчерпателен отговор. Най-малкото, начинът на мислене ми се обясни в детайли.
Между другото, тя спря да говори с мен. Последният път когато говорихме започна много да се изчервява, а имаше няколко човека наоколо. Като че ли се почувства уязвима и веднага се отдалечи. Оттогава насетне, когато говори със стажантите, застава до мен или около мен и се обръща към останалите двама и комуникира почти само с тях. Въпреки това, често се озовава наоколо когато ходя насам-натам из офиса. Сякаш търси някаква физическа близост било то и непряка.
Относно облеклото, винаги комбинира част от моето от предишния ден с нещо розово. Например, ако съм била с бяла риза и дънки, на следващия ден тя е с бяла риза и розов панталон. Ако аз съм с черна блуза и син панталон, на следващия ден тя е с розова блуза и син панталон. Знам, че може да е просто съвпадение, но предпочитам да го отбележа.
Личи си, че има някакво вътрешно напрежение от нейна страна, когато е около мен. Усещам постоянно как ме заглежда. Изключително предпазлива и внимателна е и в движения, и в говорене.
Не мога за момента да разбера дали става въпрос за едното спане или просто наистина е хлътнала до някаква степен.
Във всеки случай, мисля, че е разумна и дори да има нещо от нейна страна, ще го остави така. Няма да говори относно това, не мисля, че и би прибягнала към някакви по решителни действия, поне за момента.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 0305451765
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторката

Не знам дали на някого му е интересно как точно се развива тази история, но нека споделя.
Останах на работа. Имах късмета една колежка да напусне пост супер подходящ за мен, отговарящ напълно на езиковата ми подготовка. Веднага ме попитаха дали желая да го заема и аз се съгласих.
Официално завърших следването си.
Сега мен ме пратиха в офиса в съседната сграда, тъй като в сградата, където се намира отдела, в който работя няма място за всички служители.
И тъй като там сме 4-5 човека (от общо 40 за целия отдел), ръководството реши че е хубаво от време на време да имаме по един мениджър в нашата сграда, към когото да се обърнем при евентуален проблем.
Няма нужда да уточняеам кой изяви желание да дойде да прекарва сутрините или следобедите при нас :D
На няколко пъти намесва съпруга си в различни теми дискутирани с колегите и директно наблюдава как ще реагирам. Аз не реагирам по никакъв начин. Може би и заради това спря да го прави.
Всеки път когато се обръщам към нея за нещо и я заговарям се изчервява адски много. Когато говори с някой друг не го прави. Иначе всеки път е мила.
Дори когато се обръща към мен, начина по който произнася името ми не е същия в сравнение с другите.
Направи ми комплимент наскоро за косата, тъй като се бях подстригала. Благодарих и. Тя пак се изчерви.
Започнала е да ходи на фитнес явно. Стана супер стегната. Тя си беше слаба, но сега е страшно атлетична.
В петък имаше стачки и нямаше транспорт. Бях я предупредила че ще остана до по-късно тъй като имаше доста работа, а не исках да я оставям за следващата седмица. Тя ми отговори, че е нормално за този период от годината, благодари за инициативността ми. Останахме само двете в офиса. Аз и говорих от време на време относно различни неща свързани с работата, за да не мълчим неловко. А и беше удобен момент да и споделя проблемите. Тя остана докрая с мен. Става въпрос за час и половина след работното време. Предложи ми да ме закара донякъде. Аз и отказах. Тя ми каза още веднъж, че по никакъв начин не и пречи да ме закара донякъде. Аз отново тактично отклоних темата. Тогава тя ми отговори, че тръгва и точните си думи бяха "значи няма да ми кажеш да". Аз просто и отговорих, че ще се върна по друг начин. Всъщност наистина бях уредила да ме вземат с кола.
Та тази последна случка ми остана по един или друг начин в главата. Тя никога не настоява за каквото и да е било, но този път сякаш не беше самата тя.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 025a423ebf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Направете си ножичка да и мине мерака, пък може и да намажеш повишение за десерт. Сега ти е времето да експериментираш и да правиш щуротии. Като ти увехне катерицата, ще я търсиш мениджърката, ама ще е късно...

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 84c9926d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не знам дали не е късно да ти давам съвет, но ще го направя. Аз също съм в друга държава и съм мениджър, та се надявам да съм ти полезен.
Ако тя те кара да се чувстваш неловко - това е достатъчно основание да говориш с HR-мениджъра. Щом ти е пряк началник - това си е секс-тормоз и бъди сигурна, че ще го приемат много сериозно и ще направят възможното да спре. Ако имаш близка приятелка в службата - сподели с нея, за да имаш свидетел.

Ако прецениш, че не е толкова сериозно положението - опитай се да и намекнеш, че харесваш мъже и дори ако можеш някак си вмъкни в разговор пред нея, че нямаш нищо против хомосексуалните, но това просто не е за теб. Но - внимавай как ще прозвучиш - гледай да си изрядна и полит-коректна.

Ако след това усетиш някакъв опит от нейна страна за отмъщение - бягай моментално в HR.
Макар и да не изглежда така отстрани - всъщност ти си в по-силна позиция. Особено ако има свидетели.
Успех.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: d9d0e94d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Авторката

Само аз ли смятам, че мога да разреша проблема сама? В интерес на истината, като изключим историята, която ви разказвам, тя има безупречна репутация. Работи от повече от 10 години във фирмата, изключително компетентна е, разбира се много добре с всички колеги, въобще нищо лошо не може да се каже за нея. Определено е човек с много качества доказал се във времето. Не желая по никакъв начин да създавам неприятности, нито е в моя полза, нито в нейна. Освен това нямам никакви доказателства, нито свидетели. Това че се изчервява, че се облича в какъвто и да е цвят или че вмъква коментари, които могат да бъдат разбрани двусмислено, не е довод. Тя играе супер чисто ако трябва да съм честна. Няма нищо конкретно което може да бъде използвано срещу нея ако се повдигне въпроса. Явно наивно продължавам да вярвам, че става въпрос за някакво залитване от правия път от нейна страна... И въпреки всичко не просто защото ми е пряк шеф, а защото така го усещам, не искам да тръгвам срещу нея по такъв грозен начин. Жени сме, тя каквото и да направи не може да ме принуди да си легна с нея. Странно е, че въпреки тази ситуация имам добро мнение за нея и не желая по никакъв начин да и създавам неудобство.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 076f37f770
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Първоначално, като зачетох историята (особено като разбрах, че и двете сте жени), реших, че си втълпяваш и ми стана смешно.

След като прочетох продължението в коментарите ти обаче, смятам, че мениджърката ти наистина таи някакви емоции към теб.

И понеже съм била в сходна ситуация, само че в традиционния вариант - той - мъж, аз - жена, ще ти напиша някои неща по въпроса. Всъщност, ще бъде дълго.

Мой колега на ръководна позиция ме харесваше (не ме сваляше агресивно, но определено ме харесваше). А когато някой много ни харесва, в един момент винаги си проличава.

Затова и разпознах много от признаците, които си написала. Оставането в офиса докъсно с теб без явна причина, предложенията за изпращане, допълнителните служебни задачки, които никога не са прекалено тежки, а по-скоро се явяват като общо "домашно" за двама ви... Моят високопоставен колега сякаш хем се стесняваше около мен, хем пак търсеше компанията ми. Но без никакви секс намеци и натиск.

В началото изпаднах в паника и си мислех този в каква ли беля ще ме вкара. Въпреки, че е симпатичен мъж, просто не го харесвах, а дори и не го възприемах като човек, защото... E, защото шефовете са отделна категория създания :D Ако има значение, тогава бях на 24, а той на 34-5, ерген.

Споделих с приятелки и започнахме да се филмираме заедно. Вече очаквах какво ли не да се случи. Да тръгне да ме опипва до принтера, например... На моменти се държах тъпо, нелюбезно, рязко. Вероятно дори съм го обиждала с жестовете си. Просто бях готова да скоча "на нож" да защитавам достойнството и работата си.

Минаха месеци, а той продължаваше да се държи като скромен влюбен съученик. Да ми помага с разни неща. Мен това вече ме отвращаваше.

Точно преди Коледното парти на офиса той ми предложи да ходим до бара, в който щеше да е събитието, за да му помогна да организираме някои неща. Аз вече толкова се бях филмирала, че го отрязах доста грубо, без да го гледам в очите.

Той ми каза, че иска да поговорим. Не знам как се навих да седнем заедно в една пицария през обедната. Сигурно съм искала да се свършва вече. Сърцето ми претупваше, смятах, че "тоя ей сега ще почне с офертите да му стана любовница".

Но нищо подобно не се случи. Обясни ми, че в началото много ме е харесвал, ама отдавна е разбрал, че нищо няма да излезе, защото явно не изпитвам същото. Че не е искал да показва емоции, но явно му е проличало. Не искал да се избягваме като мишки из офиса. Никога не бил целял да се чувствам неудобно...

Е, мила авторке, той беше напълно честен с мен. Още преди месеци се беше отказал от идеята нещо да се случи между нас. Той се оказа свестен, нормален, открит човек. А аз умирах от срам и не можех да си преглътна тъпата салата.

Оказа се, че, след като съм го отрязала, е викнал един друг колега и двамата са редили балони и връзвали панделки за Коледното парти... Както се досещаш, нито го е свалял, нито го е опипвал :D

Минаха 5 години. Той продължава да бъде все така свестен към мен. По едно време се ожени дори. Едва ли помни емоциите си към мен и срама от първите месеци, когато ме харесваше. Но аз и до ден днешен изпитвам срам от начина, по който се държах с него.

Един съвет: Твоята мениджърка е човек като всички останали. Това, че ти е ръководител, не я прави робот. Всеки от нас се е влюбвал в неподходящи хора.

За момента тя нищо лошо не ти е направила. Може да се надява, че чувствата й са споделени (откога това е нещо лошо? ), може просто да не умее да ги подтиска. Докато постъпва човешки с теб, докато те уважава, недей да я наказваш за това. Не прави моята грешка. Всички имаме емоции и чувства и не е нужно да се пазиш от нея все едно е прокажена. Просто тактично й намекни, че не я харесваш. Или нищо не прави - времето ще й подскаже, че няма шанс.

Ако тя тръгне да те натиска да правиш каквото и да било против волята ти, знаеш как да намериш поне 3 начина да се оплачеш или да пуснеш жалба. Ако не го направи обаче, остави я да си изживее емоциите с достойнство, защото ти гарантирам, че ако се държиш така, както се държах аз, после ще се чувстваш много по-зле самата ти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker